Останній раз редагувалося: Ksush@ (2013-01-09, 7:58 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 22, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 22 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+2
Kavusja
Ksush@
6 користувачів
Правильно (позитивно) дивимось на світ!
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°1
Правильно (позитивно) дивимось на світ!
Наші думки , наші слова і дії - це нитки сітки , яку ми розкидаємо навколо себе. Вчимося позитивно мислити !
Останній раз редагувалося: Ksush@ (2013-01-09, 7:58 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Ksush@- -
- Повідомлення n°2
Re: Правильно (позитивно) дивимось на світ!
Обожнюю читати,писати і говорити на цю тему!Кому ця тема теж до душі,буду рада поспілкуватися тут!Надіюсь,однодумці знайдуться!Для початку пропоную прочитати таке:
- Спойлер:
- Позитивне мислення – це могутня сила, яка відіграє важливу роль у формуванні життя.
Сенс такого мислення полягає у психологічному прийомі, при якому в голові формуються думки, слова та образи, що сприяють внутрішнього розвитку й успіху. Всім, що відбувається на підсвідомому рівні, можна усвідомлено керувати. Це мислення, спрямоване на досягнення позитивного результату.
Для того щоб сила думки “працювала на вас”, потрібно розвивати позитивне ставлення до життя. Чекайте тільки успішні підсумки у всіх своїх починаннях. У вас повинен переважати внутрішній психологічний настрій на успіх. Ось лише кілька порад, які допоможуть розвинути силу позитивного мислення:
1) завжди використовуйте тільки позитивні слова і в думках, і під час розмови. Такі, як “я можу”, “я здатний”, “це можливо”, “я зможу це зробити”
2) пропускайте у свою підсвідомість тільки відчуття сили, щастя та успіху
3) ігноруйте негативні думки, замінюючи їх оптимістичними
4) перш, ніж почати будь-яку справу, чітко візуалізуйте у своїй свідомості її успішний результат
5) щоденно читайте щось натхненне та життєствердне
6) більше посміхайтеся, це допоможе мислити позитивно
7) дивіться фільми, які допомагають відчувати себе щасливим
8) скоротіть час перегляду новин і читання газет
9) асоціюйте себе з людьми, які мислять позитивно
10) завжди сидіть і ходіть з прямою спиною (це зміцнить впевненість у собі і наповнить внутрішньою силою)
11) більше гуляйте і займайтеся будь-якою фізичною активністю (це допоможе виробити позитивне ставлення)
Ksush@- -
- Повідомлення n°3
А ще прочитайте гарну притчу.
- Спойлер:
Одного разу до Майстра прийшов парубок і сказав:
- Я прийшов до тебе, тому що відчуваю себе таким жалюгідним і нікчемним, що мені не хочеться жити. Всі навколо говорять, що я невдаха, тюхтій та ідіот. Прошу тебе, Майстер, допоможи мені!
Майстер, мигцем глянувши на юнака, квапливо відповів:
- Вибач, але я зараз дуже зайнятий і ніяк не можу тобі допомогти. Мені потрібно терміново владнати одну дуже важливу справу, - і, трохи подумавши, додав: - Але якщо ти погодишся допомогти мені в моїй справі, то я із задоволенням допоможу тобі у твоїй.
- Із задоволенням, Майстер, - пробурмотів той, з гіркотою відзначивши, що його в черговий раз відсувають на другий план.
- Добре, - сказав Майстер і зняв зі свого лівого мізинця невелике кільце з гарним каменем. - Візьми коня і скачи на ринкову площу! Мені потрібно терміново продати цей перстень, щоб віддати борг. Постарайся взяти за нього побільше й у жодному разі не погоджуйся на ціну нижче золотої монети! Скачи ж і повертайся якомога швидше!
Юнак взяв кільце і поскакав. Приїхавши на ринкову площу, він став пропонувати перстень торговцям, і ті спочатку з інтересом розглядали його товар. Але варто було їм почути про золоту монету, як вони відразу втрачали до кільця всякий інтерес. Одні відкрито сміялися йому в обличчя, інші просто відверталися, і лише один літній торговець люб'язно пояснив йому, що золота монета - це надто висока ціна за таке кільце й що за нього можуть дати хіба що мідну монету, ну в крайньому випадку срібну.
Почувши слова старого, парубок дуже засмутився, адже він пам'ятав наказ Майстра в жодному разі не опускати ціну нижче золотої монети. Обійшовши весь ринок і запропонувавши перстень добрій сотні людей, юнак знову осідлав коня й повернувся назад. Сильно пригнічений невдачею, він звернувся до Майстра.
- Майстер, я не зміг виконати твого доручення, - з сумом сказав він. - У найкращому випадку я міг би виручити за кільце пару срібних монет, але ж ти не велів погоджуватися менше, ніж на золоту! А стільки цей перстень не коштує.
- Ти тільки що вимовив дуже важливі слова, синок! - відгукнувся Майстер. - Перш, ніж намагатися продати кільце, непогано було б установити його справжню цінність! Ну а хто може зробити це краще, ніж ювелір? Скачи-но до ювеліра та запитай у нього, скільки він запропонує нам за цей перстень. Тільки що б він тобі не відповів, не продавай його, а повертайся до мене.
Юнак знову вискочив на коня й відправився до ювеліра.
Ювелір довго розглядав кільце через лупу, потім зважив його на маленьких вагах і, нарешті, звернувся до юнака:
- Передай Майстру, що зараз я не можу дати йому більше п'ятдесяти восьми золотих монет. Але якщо він дасть мені час, я куплю кільце за сімдесят, з огляду на терміновість угоди.
- Сімдесят монет?! - юнак радісно засміявся, подякував ювеліра й щодуху помчався назад.
- Сідай сюди, - сказав Майстер, вислухавши жваву розповідь парубка.
І знай, синок, що ти і є той самий перстень. Дорогоцінний і неповторний! І оцінити тебе може лише справжній експерт. Так навіщо ж ти ходиш по базару, очікуючи, що це зробить перший зустрічний?
Ksush@- -
- Повідомлення n°4
А ще хочу ділитися цікавими висловлюваннями і цитатами про життя,які я прочитала в книгах.Ось деякі з них: "Только мёртвые не имеют проблем" , "Слова,которые вы употребляете,воздействуют на вашу жизнь.Выбирайте их мудро" , "Никогда не поздно стать тем человеком,быть которым вы всегда мечтали" , "Сдержись в миг ярости,и ты избежишь ста дней печали".
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°5
Я так хочу позитивно мислити, але в мою голову лізуть тільки всякі дурниці.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°6
Натрапила на гарні слова Людмили Гурченко
« Пожалуйста, верьте в себя, любите, ничего не бойтесь, будьте свободными, рискуйте. Понимаете, жизнь такая штука, что вроде бы ты вот молодой, молодой, молодой, а потом бац - и конец. Оглядываешься и думаешь о том, как много всего не сделал потому что боялся, стеснялся, струсил. Не надо ничего бояться. Рискуйте. Пусть даже вы ошибётесь. Это жизнь. И главное, конечно, любите друг друга. Всегда, каждую минуту ».
« Пожалуйста, верьте в себя, любите, ничего не бойтесь, будьте свободными, рискуйте. Понимаете, жизнь такая штука, что вроде бы ты вот молодой, молодой, молодой, а потом бац - и конец. Оглядываешься и думаешь о том, как много всего не сделал потому что боялся, стеснялся, струсил. Не надо ничего бояться. Рискуйте. Пусть даже вы ошибётесь. Это жизнь. И главное, конечно, любите друг друга. Всегда, каждую минуту ».
Oksana1989- -
- К-ть повідомлень : 568
Вік : 35
- Повідомлення n°7
Гарна тема, і мені треба навчитись позитивно мислити, треба працювати над собою, включити почуття гумору)))
Ksush@- -
- Повідомлення n°8
Не планируй неудачу - жизнь помчится кувырком!
Ты поставь себе задачу меньше думать о плохом!
Наши мысли матерьяльны - не надумывай беду!
Слово каждое реально - что ж ты мелешь ерунду!
Сколько раз ты, между прочим, говорил: "Я так и знал!"?
Значит думал и порочил, яму сам себе копал?
Сколько раз судьбу-злодейку проклял ты и укорил,
А потом искал лазейку в том, что сам наговорил?
Тонкий мир - он где-то рядом, в нём и мысли, и слова
Расцветают пышным садом, прут, как сорная трава!
Тары-бары, разговоры, то да сё - словесный хлам!
После лезешь на заборы, что себе настроил сам!
Лучше думай о хорошем. Не скули! Не злись! Не ной!
Не трясись над каждым грошем! Отвлекись! Не можешь? Пой!
Пой о радости и счастье, да о жизни без разлук!
Сам заметишь, что ненастье как-то отступило вдруг.
Как-то чище рядом стало, что-то меньше не везёт,
Смотришь: времечко настало и душа сама поёт!
Мыслями не вьёшь веревки, не болтаешь языком,
Жизнь идёт легко и ловко, а не мчится кувырком
Так, мудрея понемножку, легче, радостней живёшь
Это ты мостишь дорожку, по которой сам идёшь.
Ты поставь себе задачу меньше думать о плохом!
Наши мысли матерьяльны - не надумывай беду!
Слово каждое реально - что ж ты мелешь ерунду!
Сколько раз ты, между прочим, говорил: "Я так и знал!"?
Значит думал и порочил, яму сам себе копал?
Сколько раз судьбу-злодейку проклял ты и укорил,
А потом искал лазейку в том, что сам наговорил?
Тонкий мир - он где-то рядом, в нём и мысли, и слова
Расцветают пышным садом, прут, как сорная трава!
Тары-бары, разговоры, то да сё - словесный хлам!
После лезешь на заборы, что себе настроил сам!
Лучше думай о хорошем. Не скули! Не злись! Не ной!
Не трясись над каждым грошем! Отвлекись! Не можешь? Пой!
Пой о радости и счастье, да о жизни без разлук!
Сам заметишь, что ненастье как-то отступило вдруг.
Как-то чище рядом стало, что-то меньше не везёт,
Смотришь: времечко настало и душа сама поёт!
Мыслями не вьёшь веревки, не болтаешь языком,
Жизнь идёт легко и ловко, а не мчится кувырком
Так, мудрея понемножку, легче, радостней живёшь
Это ты мостишь дорожку, по которой сам идёшь.
Ksush@- -
- Повідомлення n°9
Освободив свою жизнь от 13 ненужных вещей, вы почувствуете прилив счастья и удовольствия...
- Спойлер:
1. Освободитесь от потребности всегда доказывать свою правоту.
Среди нас так много тех, кто даже под угрозой разрыва прекрасных отношений, причиняя
боль и создавая стресс, не может смириться и принять другую точку зрения. Оно того не стоит.
2. Отпустите контроль.
Будьте готовы отказаться от необходимости постоянно контролировать все, что происходит с вами – ситуации, события, люди и т.д. Будь то родные и близкие, коллеги или незнакомцы на улице – просто позволить им быть такими, какие они есть.
3. Отпустите чувство вины.
Освободитесь от потребности обвинять других за то, чем вы обладаете или не обладаете, за то, что вы чувствуете или не чувствуете. Перестаньте распылять свою энергию и возьмите полную ответственность за свою жизнь.
4. Остановите негативный разговор с собой.
Как много людей наносят вред себе, только потому что позволяют негативным мыслям и эмоциям управлять их жизнью. Не доверяйте всему, что говорит ваш логичный рассудительный ум. Вы лучше и способны на большее, чем считаете на самом деле.
5. Освободитесь от постоянной потребности жаловаться на множество вещей - людей, ситуации, события, которые делают вас несчастными, грустными и подавленными. Никто не может сделать вас несчастными, никакая ситуация не может вас огорчить. Не ситуация вызывает у вас те или иные чувства.
6. Откажитесь от критики.
Перестаньте критиковать людей, которые отличны от вас, и события, которые не соответствуют вашим ожиданиям. Мы все разные.
7. Освободитесь от потребности произвести впечатление на других.
Перестаньте претворяться и быть тем, кем вы не есть на самом деле. Снимите маску, примите и полюбите свое истинное Я.
8. Перестаньте сопротивляться переменам.
Перемены – это нормально, они необходимы нам, чтобы двигаться из пункта А в пункт Б. Перемены помогают изменять и нашу жизнь, и жизнь окружающих к лучшему.
9. Не ставьте ярлыки.
Перестаньте ставить ярлыки на людей и события, о которых вы не знаете или просто не понимаете. И постепенно открывайте свое сознание новому.
10. Отпустите прошлое.
Знаем, это сложно. Особенно, когда прошлое нравится больше, чем настоящее и будущее немного пугает. Но вам необходимо принять тот факт, что настоящее – это все, что у вас есть.
11. Освободитесь от страхов.
Страх – это всего лишь иллюзия, его не существует – вы его создали. Все это в вашем уме. Измените свое внутреннее отношение – и внешнее встанет на свои места.
12. Перестаньте оправдываться.
Разоблачите оправдания и отправьте их на пенсию. Чаще всего мы ограничиваем себя из-за множества оправданий.
13. Перестаньте проживать жизнь ожиданиями других людей.
Слишком много людей живут жизнью, которая им не принадлежит, только чтобы жить. Они живут своей жизнью в соответствии с тем, что другие считают лучшим для них, они делают то, что от них ожидают их родители, друзья, учителя, правительство и общество. Они игнорируют свой внутренний голос, внутреннее призвание. Они настолько заняты реализацией ожиданий других людей, что они теряют контроль над своей жизнью. Они забывают, что приносит им счастье, чего они хотят на самом деле… и в конечном итоге они забывают о себе.
У вас одна жизнь. Она происходит прямо здесь и сейчас. Живите так, как хотите, слушайте свой внутренний голос и не позволяйте мнениям других людей отвлекать вас от вашего пути...
Ksush@- -
- Повідомлення n°10
Ksush@- -
- Повідомлення n°11
Ksush@- -
- Повідомлення n°12
Внутренний покой! Устав от шумного и беспокойного города, где всё отвлекало от медитации и самосозерцания, человек решил найти тихое спокойное место. Он пришел в лес, где не было ни единого человека, но не смог сосредоточиться, потому что ему мешало стрекотание кузнечиков. Он углубился дальше в лес, но там очень громко пели птицы, отвлекая его от контакта с внутренним «я». В поисках тишины, человек залез в пещеру, там было очень тихо, но звуки капающей воды его раздражали.
Тогда он построил себе маленький коттедж со звукоизоляцией, запер все окна и двери, но в полной тишине всё громче и громче слышалось «тик-так, тик-так...». Тогда он сорвал часы с руки и разбил их о стену. Сел, успокоился, глубоко вздохнул, довольный, что вот сейчас-то, наконец, будет тихо, но... «Тук-тук, тук-тук...», — стучало его сердце в груди всё громче и громче.
Мораль: Все проблемы, как и их решения, находятся не где-то снаружи, а внутри нас самих. Нет смысла искать хорошее там, где нас нет, есть смысл научиться находить хорошее там, где мы есть...
Тогда он построил себе маленький коттедж со звукоизоляцией, запер все окна и двери, но в полной тишине всё громче и громче слышалось «тик-так, тик-так...». Тогда он сорвал часы с руки и разбил их о стену. Сел, успокоился, глубоко вздохнул, довольный, что вот сейчас-то, наконец, будет тихо, но... «Тук-тук, тук-тук...», — стучало его сердце в груди всё громче и громче.
Мораль: Все проблемы, как и их решения, находятся не где-то снаружи, а внутри нас самих. Нет смысла искать хорошее там, где нас нет, есть смысл научиться находить хорошее там, где мы есть...
Ksush@- -
- Повідомлення n°13
Мудрі цитати,які я занотувала,читаючи книги :
-"Каждый день жизнь посылает вам небольшие окошки в "возможность".В конечном счёте вся ваша судьба будет зависеть от вашей реакции на такие моменты."
-Эйнштейн:"Существенные проблемы нельзя разрешить на том уровне мышления,на котором мы находились,когда создавали эти проблемы".
-"Мы воспринимаем мир не таким ,какой он есть,а таким,каковы мы сами".
Ksush@- -
- Повідомлення n°14
Как все не буду... Не хочу!..
Как все - совсем не интересно...
Возьму метлу и полечу...
Не разбирая, в неизвестность...
Куда? Никто не будет знать,
Лишь бы подальше от болота...
Ну, сколько можно прозябать?
Мне полетать ещё охота!
nana2010- -
- К-ть повідомлень : 268
- Повідомлення n°15
Це треба мабуть бути такою флегмою,щоб налаштувати себе на позитив і відкинути всі негативні думки,або ж не мати жодної із тих проблем,які є у нас-простих людей!
Ksush@- -
- Повідомлення n°16
А в мене доволі часто так виходить.Тільки треба постаратись.Але просто так "з нуля" це не вийде.Треба час,щоб навчитись переключатись на ті емоції,що нам потрібно.То треба читати відповідну літературу,а ще слідкувати за тим,з ким ви спілкуєтесь.Бо якщо ви самі не можете (не вмієте) "засіяти" в свою голову отой самий позитив,то інші обов"язково "засіють" туди свої "бур"яни".Ви вибираєте самі,що і кому "сіяти" у вашу голову.Мені про це легко писати,бо,повторюсь,я читаю відповідну літературу,і "відбираю" собі людей для спілкування.Просто повірте в те,що я пишу,повірте в те,що думки матеріальні,повірте в те,що є у всесвіті закон притяжіння:що думаємо,те притягуємо.nana2010 пише:Це треба мабуть бути такою флегмою,щоб налаштувати себе на позитив і відкинути всі негативні думки,або ж не мати жодної із тих проблем,які є у нас-простих людей!
Ще треба аналізувати події в своєму житті,і аналізувати свої думки. Попробуйте декілька разів в день раптово зупинитись і зловити свої думки,про що ви думаєте саме в той момент.Зупиніться в один момент і скажіть собі:"Стоп!Про що я думаю зараз?"От зробіть так хоча б 5 разів в день,тобто відслідкуйте свої думки.І у вас складеться картина,про що ви думаєте цілий день.Якщо виходить так,що ловите себе саме на негативних думках,то що ви хочете?Якісь зміни треба починати робити з самого себе!
Вірите ви в це чи ні,дорогі дівчатка,подобається вам це чи ні,але ці закони всесвіту діють.Вчіться використовувати їх для свого блага!Я постараюсь далі писати в цій темі якісь практичніші речі,чим просто "голі" фрази.Абажаю цю тему!Аж заряжаюсь позитивом,намагаючись хоч комусь допомогти!
nana2010- -
- Повідомлення n°17
Так то так,але щось ніяк проблеми не вирішуються тим,щоб відганяти від себе такі "вредні" думки(((
Ksush@- -
- Повідомлення n°18
Звичано,що позитивними думками я не куплю собі житло.А от моральне задоволення від життя точно отримуєш.Проблеми у нас в голові.Не можете змінити ситуацію-змініть до неї відношення,і подумайте,що не просто так ця ситуація дісталася нам,а можливо для якоїсь науки...Подумайте,може ви щось позитивне отримали від тої поганої ситуації.Треба навчитись і взяти собі за правило аналізувати події в своєму житті.Не запитувати себе:"Чого так сталось?",а запитати так:"Для чого це сталось?"Ви ж розумієте,що це зовсім різні питання?От і подумайте,для чого.
nana2010- -
- Повідомлення n°19
Так,погоджуюсь що все залежить від нас,тре перелаштовувати свій негатив)))Ksush@ пише:Звичано,що позитивними думками я не куплю собі житло.А от моральне задоволення від життя точно отримуєш.Проблеми у нас в голові.Не можете змінити ситуацію-змініть до неї відношення,і подумайте,що не просто так ця ситуація дісталася нам,а можливо для якоїсь науки...Подумайте,може ви щось позитивне отримали від тої поганої ситуації.Треба навчитись і взяти собі за правило аналізувати події в своєму житті.Не запитувати себе:"Чого так сталось?",а запитати так:"Для чого це сталось?"Ви ж розумієте,що це зовсім різні питання?От і подумайте,для чого.
Ksush@- -
- Повідомлення n°20
В мене теж в голові далеко не всі думки "світлі".Але це я сама собі свідомо їх думаю.Чого не спати пів ночі,як я сьогодні,і думати про свою ,молодшу за мене ,знайому,яка ще влітку померла від туберкульозу,а я тільки вчора про це випадково дізналась.Цей шок мене так заполонив повністю,я ні про що не думала,тільки про епідемію туб.в нас в країні,і що треба попити всім домашнім вітаміни,щоб не дай Бог...А в мене діти малі...Мало не уявляла себе хворою.А вже 2 роки не робила рентген...А рано встала і думаю:дурна.Я сама собі дозволила це думати.А чому не думала про те,що скоро весна,літо,і можна поїхати на море?Ми самі вибираємо собі думки,і самі несемо за це відповідальність.
Колись прочитала книгу Уейн Дайера "У каждой проблеми есть духовное решение".Там є написано,що перш чим з кимось сваритись,то подумайте,що "всё между тобой и Богом".Сваримося з свекрухою,мамою,чоловіком,значить сваримося з Богом.Коли я прочитала це,то деякий час я дійсно на початку сварки це казала собі і не стала сваритись,не стала підтримувати сварку.Я поставила Бога вище за свекруху чи чоловіка,наприклад,з якими починалась сварка.Просто в потрібний момент подумала ці слова,і мені зразу стало на***ть,що там хоче від мене свекруха чи ще хтось.Але з часом я забула за цю фразу.А сьогодні,завдяки форуму,знову згадала,і знову буду її застосовувати.Вірніше,постараюсь застосовувати.Почитайте цю книгу!Вона не релігійна.
Важко настроїтись на позитив,коли ми сидимо в декреті і нічого не робимо,крім побутових справ.Добре,якщо є якесь заняття.Тоді легше перестроїтись.
nana2010- -
- Повідомлення n°21
Так,дійсно треба переключатися на щось позитивне,але то так важко...Вже аж на роботу хочеться!
Ksush@- -
- Повідомлення n°22
nana2010- -
- Повідомлення n°23
та щось у мене не виходить(((мабуть якась чорна полоса все тягнеться
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°24
Каждый видит свой мир по-своему.
Ksush@- -
- Повідомлення n°25
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89