В мене батько пив майже все життя,і далі продовжує.Але настарались з мамою нас,дітей,аж трьох.І у всіх моїх спогадах про минуле,про дитинство,яке доречі було чудовим все-таки,завжди випливає образ п"яного батька і відчуття,що мама нещаслива.Колись вони розвелись.Але все одно швидко зійшлися назад і так і живуть по цю пору.До чого дожилися?До того,що мама років 5 тому перенесла такий інсульт(спинного мозку),після якого у неї відмовили ноги,повністю.І весь цей час їздить на возику.А їй всього лиш 52 роки.І батько,як хтось писав вище-справжній альфонс-ніде не працює,а живуть за мамину пенсію(інвалідську!).Добре,що з ними ще живе мій брат(теж розведений).Як мені колись мама пожалілась на батька,що він її все життя тільки мучить,то я запитала,чого вона,коли розвелась,не залишила його назавжди,а повернулась до його.То вона мені відповіла,що хотіла,щоб у нас (дітей) був батько.Не хотіла лишати нас батька.Дякую,мамо!
А зараз,коли мама відмовляється дати йому гроші на 100 грам,він її так доводить морально.Яке серце тут витримає?А коли вона сказала,мол що ти робитимеш і за що житимеш,якщо я помру,бо йому ще далеко до пенсії,то він сказав,що якщо ми,діти,відмовимось його утримувати,то він подасть на нас,дітей,на аліменти.
Я знаю,що судити своїх батьків батьків-це гріх,але як можна не осудити такого батька?Взагалі важко зробити вибір з розлученням,коли йде мова про п"янки.Ніби і надієшся,що все-таки може перестане,думаєш,що це ж хвороба,яку,можливо,треба просто вилікувати...І так все тянеться,тянеться,а роки йдуть і йдуть,непомітно.І в мене були такі ж проблеми.Не розлучалась тільки того,що реально не мала куди дітися,бо і свого житла не було,і в батьків маленька хатка в селі.А самій з дитиною знімати квартиру не було можливості теж.Тому біля чоловіка тримало тільки це.Зараз ніби все наладилось.Тьху-тьху.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89