Пропоную писати тут, чого начилися наші дітки...повзати, сидіти, перші слова, кроки і все таке... І обов'язково вказуйте вік маляти!
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 15, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 15 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+24
Ksush@
oli4ka
musya
пушкарік
oksano4ka
Кідді
Ly...
Himena
голубка тетяна
mad_housewife
В ритмі щастя...
Таська
Ната Д
AmInka
Світулька
Ollenka
Margoshka
Молочна шоколадка
Ester88
ялю
Мері 13
milanka
kukusya
Kavusja
28 користувачів
Що я вмію
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Що я вмію
Перше повідомлення в темі :
Пропоную писати тут, чого начилися наші дітки...повзати, сидіти, перші слова, кроки і все таке... І обов'язково вказуйте вік маляти!
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
Вік : 39
- Повідомлення n°51
Re: Що я вмію
Нам без 6 днів 9 міс, то 2 дні як ходимо за ручки, але неповзає, сама невстає)))))Говорить баба, дідо, тітя, дядя, тусь (киця Туся), тато, мама тільки в критичні моменти(їсти, спати, чогось треба подати і тп), а ще псьов, бубубу, бжжжжж
Коли самі то розуміє коли кажу що неможна)))))
А ще коли кажу пийпий сама-то саама бере поїльничок і пє)))
Коли самі то розуміє коли кажу що неможна)))))
А ще коли кажу пийпий сама-то саама бере поїльничок і пє)))
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°52
нам 7,5, то ми во всю ходим за ручки, самі по ліжку, встаєм, сідє, повзем.Вміє сама вставати і пересуватись по кімнаті від стільчика до дивана, до шафи, всюди де можна вчіпитись . Говорили в 7 міс мама, баба,а зараз не хоче говорити
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°53
Ходить без підтримки, бігає і потім радісно плюхається на нашому дорослому ліжку, плигає на місці, крутиться, повзає, буянить, як вміє))) По твердій поверхні (підлозі, на вулиці) ходить за щось тримаючись - за навколишні предмети або за руку.
Говорити... ну, я з неправильних мам, які вважають, що в цьому віці дитина осмислено ще не говорить, а швидше відпрацьовує склади і копіює звуки (іноді прості слова типу "киця"), тому скажу, що не говорить, але може мене кликакти: "Ма!", ну, і звісно, все розуміє, хоча пробує не слухатися, а як же))))
Говорити... ну, я з неправильних мам, які вважають, що в цьому віці дитина осмислено ще не говорить, а швидше відпрацьовує склади і копіює звуки (іноді прості слова типу "киця"), тому скажу, що не говорить, але може мене кликакти: "Ма!", ну, і звісно, все розуміє, хоча пробує не слухатися, а як же))))
Kavusja- -
- Повідомлення n°54
класно Януська молодець
А ми встаємо в ліжечку і взагалі всюди де є за що схопитися, повзає на четвереньках, каже баба , мама, рідко ам, бринькає, дає п'ять татові, іноді підспівує (завиває вірніше ), пиє з поїльника, всім посміхається, ще вміє чмокати типу цілує , коли тримаю за ручки може невпевнено зробити пару кроків, їсть салфетки і все паперове, взагалі малий шкідник.
А ми встаємо в ліжечку і взагалі всюди де є за що схопитися, повзає на четвереньках, каже баба , мама, рідко ам, бринькає, дає п'ять татові, іноді підспівує (завиває вірніше ), пиє з поїльника, всім посміхається, ще вміє чмокати типу цілує , коли тримаю за ручки може невпевнено зробити пару кроків, їсть салфетки і все паперове, взагалі малий шкідник.
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
- Повідомлення n°55
Точно! Це заразна пошесть у малюків!Kavusja пише:їсть салфетки і все паперове, взагалі малий шкідник
Моя ті папірці ще сидить "готує" і тільки тоді, в певній конхфігурації-згортації та трамбувації вирішує їсти. Повар-кулінар юний. "Ви не любите папірці? Та просто Ви не вмієте їх готувати!"
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
- Повідомлення n°56
О!!! Папір!!! Ням-ням-ням!!!
Ми лінтяї! Не повзаємо, не сідаємо, хоча сидимо добре без підтримки, вставати і не думаємо! Даєм па-па, робимо "ладушки", даєм татові п"ять! А ще "Этот стон у них песней зовётся" як почне співати то не переслухаєш )))
Ми лінтяї! Не повзаємо, не сідаємо, хоча сидимо добре без підтримки, вставати і не думаємо! Даєм па-па, робимо "ладушки", даєм татові п"ять! А ще "Этот стон у них песней зовётся" як почне співати то не переслухаєш )))
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°57
ооо да , папір в нас як десерт
встає , тримаючись за опору, пробує вилізти на ліжко, але то ще гибле діло
каже, баба, тато , дядя і дууже рідко мама
повзає і коли сильно пити схоче пє з поїльничка
встає , тримаючись за опору, пробує вилізти на ліжко, але то ще гибле діло
каже, баба, тато , дядя і дууже рідко мама
повзає і коли сильно пити схоче пє з поїльничка
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°58
Папір....окрема тема, їсть на Ура!!!1
А так вміє злазити з ліжка, тосі-тосі, моргати очками(моя мама навчила), папа дає.А говорити в нас ну не деже.... тата, дедеде, бабаба, і ще куча не зрозумілих звуків)))) Повзати не вміє, хочу пробує,носиком в ліжко і крик....
А так вміє злазити з ліжка, тосі-тосі, моргати очками(моя мама навчила), папа дає.А говорити в нас ну не деже.... тата, дедеде, бабаба, і ще куча не зрозумілих звуків)))) Повзати не вміє, хочу пробує,носиком в ліжко і крик....
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°59
І ми папір ням-ням. Вмієм сидіти, сідати Артемчик, встає в ліжечку Іллюха. Повзають обоє, за ручки ступають декілька кроків, пють з поїльничка. Говорять, більше Іллюшка каже баба, дід, тятя, де ти?, Артемчик співає, як хоче спатки, каже баба, мама. Ще добре вміють одтн в одного пустушку з рота висмикнути й собі забрати. Робить Іллюшка ладки, Артемчик лінтяй не хоче, лише деколи ку-ку робить. Артемчик добре вміє язик показувати, як на нього сварю, не знаю де таке навчився.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°60
Класно, і хто таке навчив))))Ната Д пише: як на нього сварю, не знаю де таке навчився.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°61
Не знаю. Ніхто такого дома не робить. МОже хрещеник мій. Він з ними часто грається.
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°63
А ми дуже вже хочемо повзати, але не получається. Ромчик стоїть на четвереньках і розхитується вперед-назад, але не розуміє ще що треба ручки переставляти, а потім так стоячи, стає на ножки, і получається що стоїть на руках і ногах, або ще так стоячи перевалюється на одне коліно, і частково на дупу, ніби хоче сісти, але руками тримається за підлогу, сам ще не сідає.
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
- Повідомлення n°64
які ж всі дітки молодці!
І ми лінтяї...В свої 6,5міс можемо лише сісти з напівсидячого положення, перевернутися на жзивіт і навчились спати на бочку... Це все :(
І ми лінтяї...В свої 6,5міс можемо лише сісти з напівсидячого положення, перевернутися на жзивіт і навчились спати на бочку... Це все :(
Margoshka- -
- Повідомлення n°65
а, іще вміємо злитись:) Як щось не по її, то зжимаємо кулаки і зуби так, що аж перетрухує нею
oksano4ka- -
- Повідомлення n°66
А ми спимо на животі, як би я його не положила, трохи поспить так, а потім всерівно перевертається на живіт.
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°67
ми вміємо повзати, топати за ручки, копати мячик, сам встає тримаючись за опору, давати здоров і їсти мусор
Світулька- -
- К-ть повідомлень : 1267
- Повідомлення n°68
ого який Макс молодець справжній мужик футбол-здоров...
Таська- -
- Повідомлення n°69
Іруся, в мене також лінтяйка (вся в маму) сама не сідає і тільки починаються натяки на повзання чи стояння...
oksano4ka- -
- Повідомлення n°70
В нас сьогодні нове досягнення: Ромчик сам встав в ліжечку на ножки.
Kavusja- -
- Повідомлення n°71
вітаю вас, швидко ви, молодці
Таська- -
- Повідомлення n°72
Ромчик молодець. А моя каже баба і тятьо, а мама ще не хоче
oksano4ka- -
- Повідомлення n°73
Та я сама в шоці, не чекала від нього такого. А Арінка просто знає, що мама і так завжди поруч, непотрібно кликати)))
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
Вік : 39
- Повідомлення n°74
А ми сьогодні поповзли назад вперше, ще невпевнено, але......а ще в ліжечку встаємо на коліна і розхитуємо ліжечко, і пнеться на ніжки))))а про те що говоритьт, то годинами може незамовкати, саме улюблене-це показувати що вона їде(бжжжжжжжжжжжжжжжж)вчора гостям годину бжикала)))))
Margoshka- -
- Повідомлення n°75
Ми вже навчились впевнено сидіти, і тримаючись за мамині руці, стаємо на ніжки.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89