Пропоную писати тут, чого начилися наші дітки...повзати, сидіти, перші слова, кроки і все таке... І обов'язково вказуйте вік маляти!
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 35, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 35 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+24
Ksush@
oli4ka
musya
пушкарік
oksano4ka
Кідді
Ly...
Himena
голубка тетяна
mad_housewife
В ритмі щастя...
Таська
Ната Д
AmInka
Світулька
Ollenka
Margoshka
Молочна шоколадка
Ester88
ялю
Мері 13
milanka
kukusya
Kavusja
28 користувачів
Що я вмію
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Що я вмію
Перше повідомлення в темі :
Пропоную писати тут, чого начилися наші дітки...повзати, сидіти, перші слова, кроки і все таке... І обов'язково вказуйте вік маляти!
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°126
Re: Що я вмію
А нам 8 місяців і ми накінець-то почали повзати!Уже 4 дні!Ура!!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°127
Нам вже 11 міс. Вже давненько Алінка ходить біля чогось(дивана),вже може сама постояти з півхвилини... А я вже так чекаю,коли почне ходити! Показуємо,які ми великі і добрі,"па-па",трошки кличемо котика. А якщо щось їй недобре,то так чітко каже,плачучи,"мама". І лялякає,і дакає.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°128
Мої уже дуже гарно говорять, Артом набагато краще. Розказує казку колобок, тільким в нього вовк зїв колобка, а лисичка добра. Букви то в них усі А і Бі. Знають трошки кольри, червоний як губки, синій як небо, зелений, як травичка.
Дуже люблять книжечки, саме цікаве що завжди разом дивляться одну якусь книжку і один одному розказують, зазвичай за "вчителя", Артом хоч він і другий родився, розказують нахви тваринок і хто де живе, пори року, фрукти овочі, намагаються їх рахувати, але поки виходить тільки "вісім-десять". Ті книжечки видавництва ранок, такі класні, я сама їх люблю переглядати, ммалі завжди з ранку, перелазять до мене на ліжко і ккажуть щоб принесла книжки, сидять читають а я їм тим часом сніданок готую.
А ще прикол, вчора ищшила їх на пару хвилин самих в хаті, сама мусила вибігти на вулицю повісити білизну (пару речей), як прийшла малі достали мою косметичку, і тушшу накрасили собі очі, геть аж до щок, я їх показала в зеркала, Артьом сказав, "Ох, йой старшний".
А одне слово і в нас є особливе "трахая" трактор
Дуже люблять книжечки, саме цікаве що завжди разом дивляться одну якусь книжку і один одному розказують, зазвичай за "вчителя", Артом хоч він і другий родився, розказують нахви тваринок і хто де живе, пори року, фрукти овочі, намагаються їх рахувати, але поки виходить тільки "вісім-десять". Ті книжечки видавництва ранок, такі класні, я сама їх люблю переглядати, ммалі завжди з ранку, перелазять до мене на ліжко і ккажуть щоб принесла книжки, сидять читають а я їм тим часом сніданок готую.
А ще прикол, вчора ищшила їх на пару хвилин самих в хаті, сама мусила вибігти на вулицю повісити білизну (пару речей), як прийшла малі достали мою косметичку, і тушшу накрасили собі очі, геть аж до щок, я їх показала в зеркала, Артьом сказав, "Ох, йой старшний".
А одне слово і в нас є особливе "трахая" трактор
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°129
Дівчатка, пишіть, що вміють ваші дітки?
Ksush@- -
- Повідомлення n°130
Те,що ми в неповних 2 роки говоримо повним ходом,ну,звичайно,дещо "по-німецьки",то нічого особливого не бачу в цьому. А от те,що в 1 рік 9 міс.дитина вміє взуватись на ту ногу, що треба,то я здивована. Тим більше я її цього не вчила. Спочатку думала,що то випадково виходить,але то вона постійно "попадає". А ще вона любить ходити боса і любить взувати чуже взуття,то роззувається-взувається більше 10 разів на день. І не має значення,чи то босоніжки,чи кросівки,чи резинові чоботи. То ж це не випадковість)) Мене переповнює гордість)
Ksush@- -
- Повідомлення n°131
А ще моя малявка коли пише,тобто шмарує,то правильно тримає ручку ,трьома пальчиками,як і потрібно. Це її навчила старша сестричка!
Kavusja- -
- Повідомлення n°132
Нам скоро три, говорить все, розмовляє повними реченнями, вдягатися і взуватися сам не хоче
Ksush@- -
- Повідомлення n°133
Кавуся,в садочку навчиться)
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°134
Мої вдіваються і взуваються самі, правда деколи не на ту ногу)))
Алла- -
- Повідомлення n°135
Від 2.5 років мій Максимко знає всі букви і фігури, не просто круг, трикутник, прямокутник і т.д., а куля, овал, конус, циліндр. В цифрах трошки плутається. Фігури вивчив по книжечках, а букви з дитячого планшета. А Владік не хоче вчитися, хоча память має не гіршу.
Говорять багато, але трошки не розбірливо, зато DZIDZIO співають)))
Говорять багато, але трошки не розбірливо, зато DZIDZIO співають)))
Ksush@- -
- Повідомлення n°136
Алла,тільки займайтеся з ними і далі,бо то все може забутися,якщо не повторювати,то буде шкода.
Алла- -
- Повідомлення n°137
Ksush@, будемо займатися, але і він не дає мені забути про букви, як гуляємо, то мені каже яка буква на номерних знаках, на вивісках і т.д.))) дає мені крейду і каже "пиши букви", я пишу, а він каже що то за буква.
Kavusja- -
- Повідомлення n°138
Алла, яка ти молодець мій не хоче вчити нічого, або я просто не можу його зацікавити!
Алла- -
- Повідомлення n°139
Kavusja, мій Владік також не хоче, а Максимкові цікаво.
Kavusja- -
- Повідомлення n°140
Дівчатка, шо ваші малюки вже вміють.
Все, що я змогла це трішки навчити малого рахувати до 10 і то він ліниться))) Я вважаю, що дитину не потрібно силувати, бо це до хорошого не приведе. А моя свекруха хоче,щоб малий сидів і слухав як вона йому читає книжку, а коли він не хоче, вона сердиться і кричить на нього, це не нормально як на мене!
Все, що я змогла це трішки навчити малого рахувати до 10 і то він ліниться))) Я вважаю, що дитину не потрібно силувати, бо це до хорошого не приведе. А моя свекруха хоче,щоб малий сидів і слухав як вона йому читає книжку, а коли він не хоче, вона сердиться і кричить на нього, це не нормально як на мене!
mamanya- -
- К-ть повідомлень : 28
- Повідомлення n°141
В школі моя дитина побачила що її однокласники читають журнал Пізнайко. Коли вона прийшла до дому то закатала істерику, що теж хоче цей журнал. Прийшлось виписати. І ви знаєте досить таки не поганий журнал... Зря що не виписала його раніше.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89