Ділимось засобами якими користуємось.Хто що пробував і на чому зупинився.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 41, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 41 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
Ksush@
gnatyska
Жанна
petrywka
0978663104
ляля
weare
Oksana1989
Oxana_Sunny
Maljok
Oksan@
В ритмі щастя...
EspozaFeliz
Ester88
Таська
Ly...
Natie
ялю
musya
oksano4ka
Kavusja
голубка тетяна
26 користувачів
Контрацепція!
Голосування
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Контрацепція!
Перше повідомлення в темі :
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°51
Re: Контрацепція!
ПСА не надійно...
мої 2 подружки так завагітніли,незаплановано...
я зараз не хочу ще 2 дитини,тому ризикувати не буду
спіраль мені не дозволили ставити,бо мала запалення
а таблетки...стримує що то гормони...
мої 2 подружки так завагітніли,незаплановано...
я зараз не хочу ще 2 дитини,тому ризикувати не буду
спіраль мені не дозволили ставити,бо мала запалення
а таблетки...стримує що то гормони...
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°52
Ляля, я вже п"ять місяців приймаю таблетки і ніяких змін не відчуваю, в них же не велика доза гормонів, і вага в мене не збільшилась, навіть похудала на 2 кілограми.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°53
Маша,а які ти таб. п"єш? Я колись кілька років сиділа на Ригевідоні. Супер! Налагодився МЦ,став рівно 28 днів,що можна міс. вирахувати завжди. І я не поправилась. Знаю,що тим,хто курить,то гормон.контрацептиви не можна. Або кидати палити.
musya- -
- Повідомлення n°54
Я п"ю Ярину. Теж цикл налагодився, тепер точно знаю коли почнуться місячні, бо раніше цикл був не регулярний. В інструкції до них теж пише, що тим хто палить не можна їх вживати.
ляля- -
- Повідомлення n°55
а правда якщо забудеш випити то велика ймовірність завагітніти?
musya- -
- Повідомлення n°56
ляля, в інструкції пише, що ймовірність завагітніти зростає, якщо пройшло більше ніж 12 годин після того як потрібно випити таблетку. Я для себе наставила нагадування на телефоні і ще ніколи не пропустила.
Ksush@- -
- Повідомлення n°57
І я ніколи не пропускала. Я пила їх завжди ввечері,тому як вдруг забувала,то вночі обов"язково згадувала,або як лягала спати. Або будильничок чи нагадування в телефоні,як Маша придумала-супер!
ляля- -
- Повідомлення n°58
не знаю,може піду до свого гінеколога і пораджусь
нехай назначає
нехай назначає
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°59
Говорите про таблетки, а знаєте які вони не надійні по офіційній статистиці? Тай ціна не кожному підійте...
Проти також ПСА я тепер, не надійний цей метод! І доказано це вже було не раз!)) От гінеколога спитайте про контрацепцію і ПСА, він вам і скаже, що це не метод! Та й взагалі, заведіть собі гінеколога, з яким зможете спокійно спілкуватися і проконсольтуйтеся про таке)
Я от оприділилася уже з методом, може це не на роки, а може і на все життя, бо на разі в медицині кращого не знаходжу. Це презервативи! Дорогі? Закінчуються? Ні. Ми купили в Китаї 9 упаковок по 12 штук дюрексів, штучка вийшла 80 копійок і користуємося на здоров'я. Правда, підходять вже до закінчення - замовимо знов.
Ну і добре що є екстренна контрацепція - вона рятує наш спокій!)) Ще б дешевша була...
Проти також ПСА я тепер, не надійний цей метод! І доказано це вже було не раз!)) От гінеколога спитайте про контрацепцію і ПСА, він вам і скаже, що це не метод! Та й взагалі, заведіть собі гінеколога, з яким зможете спокійно спілкуватися і проконсольтуйтеся про таке)
Я от оприділилася уже з методом, може це не на роки, а може і на все життя, бо на разі в медицині кращого не знаходжу. Це презервативи! Дорогі? Закінчуються? Ні. Ми купили в Китаї 9 упаковок по 12 штук дюрексів, штучка вийшла 80 копійок і користуємося на здоров'я. Правда, підходять вже до закінчення - замовимо знов.
Ну і добре що є екстренна контрацепція - вона рятує наш спокій!)) Ще б дешевша була...
Ksush@- -
- Повідомлення n°60
Оксанка,а де ти знайшла про неефективність таблеток? Просто цікаво,бо якраз і думаю над цим питанням. Може ти щось нове знаєш. Хочеться почути. Толку з тих гінекологів... В мене кума гінеколог,то говорить мені про спіраль. Дешево і сердито. Але я чомусь впевнена,що ніколи не поставлю її. А вона все спіраль та спіраль... По офіційній статистиці,яку нам розказували в медучилищі,то якраз таблетки надійніші за презервативи. Тут,мабуть,береться до уваги,коли рветься, неправильно одітий... Може зараз нова,інша статистика. Я не проти послухати. А екстрена контрацепція-це ж теж таблетки! І з величезною дозою гормонів,і якщо часто застосовувати,то може бути конкретний гормональний збій.
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°61
Ойо-йой. По-порядку. Вони ефективні, але не дають 100% захисту. От КОКи найефективніші рахуються, але ніхто не скаже, що Ви точно не завагітнієте. Просто я знаю, що якби була на таблетках, то все-одно би хвилювалася постійно, прислухалася до організму при кожній затримці, а вони в мене часто... не хочу такого життя, та ще й платити за це чи малі гроші.
Толк з гінекологів є, от мій мені при виписці з пологового прочитав мені годинну лекцію про контрацепцію, він не агітував, він ознайомлював. Я йому за це дуже вдячна. Я виключила для себе багато методів.
Спіраль рекомендують, бо, просто, це найпоширеніший метод контрацепції серед наших жінок, так лікар казав. Я теж спочатку на неї орієнтувалася, навіть вже проконсультувалася яку купляти, але тоді подруга стрельнула фразу: "А Ти зможеш?" і я призадумалася. Малося на увазі, що це постійні аборти, можна сказати. А ще теж бувають випадки вагітнення, а ще боляче знімати, і я передумала.
Про те, що презерватив не надійний - це офіційно єдиний 100% метод контрацепції, + єдиний метод контрацепції, що запобігає зараженню (надіюся тут нікому це не актуально). Якщо дотримуватися інструкції, то не порветься ніколи.
На рахунок екстреної, я ж не кажу жити на ній! Це, як казав лікар, от прийшов чоловік з роботи і дуже хоче, а вдома презерватива нема! Чи на той випадок, коли він порветься - одним словом максимум раз в рік =)
Толк з гінекологів є, от мій мені при виписці з пологового прочитав мені годинну лекцію про контрацепцію, він не агітував, він ознайомлював. Я йому за це дуже вдячна. Я виключила для себе багато методів.
Спіраль рекомендують, бо, просто, це найпоширеніший метод контрацепції серед наших жінок, так лікар казав. Я теж спочатку на неї орієнтувалася, навіть вже проконсультувалася яку купляти, але тоді подруга стрельнула фразу: "А Ти зможеш?" і я призадумалася. Малося на увазі, що це постійні аборти, можна сказати. А ще теж бувають випадки вагітнення, а ще боляче знімати, і я передумала.
Про те, що презерватив не надійний - це офіційно єдиний 100% метод контрацепції, + єдиний метод контрацепції, що запобігає зараженню (надіюся тут нікому це не актуально). Якщо дотримуватися інструкції, то не порветься ніколи.
На рахунок екстреної, я ж не кажу жити на ній! Це, як казав лікар, от прийшов чоловік з роботи і дуже хоче, а вдома презерватива нема! Чи на той випадок, коли він порветься - одним словом максимум раз в рік =)
Ksush@- -
- Повідомлення n°62
100 %-них методів немає! 100 % гарантії дає тільки метод хірургічної стерилізації(перерізані труби,наприклад,бо перев"язані-то вже не 100%)!
Ksush@- -
- Повідомлення n°63
До того ж,постійно користуючись презервативом,твій чоловік буде здоровим на рахунок гормонального стану,а ти-ні.ПСА-в обох можуть бути такі проблеми.А часто саме звідси ті мастопатії. Бо природа вимагає природньо. А природньо-це коли чоловік кінчає в жінку,а не на сторону і не в презеватив.Так що тут дві сторони медалі.Кожен із двох зол вибирає менше,по-своєму менше.
І коли мені робили чистку,то та лікарка мені і прочитала теж годинну лекцію про методи контрацепції.Якраз вона мені і порадила КОКи.З того часу в мене став регулярний менстр.цикл.А до того теж були часто затримки ,я ніколи не знала,коли чекати місячних.
Оксаночка,знайди мені слова,що презерватив - офіційно єдиний 100% метод контрацепціЇ,і покажи мені їх,тоді я згоджуся з цим.
І я не проти ніяких методів контрацепції,кожному своє.
І коли мені робили чистку,то та лікарка мені і прочитала теж годинну лекцію про методи контрацепції.Якраз вона мені і порадила КОКи.З того часу в мене став регулярний менстр.цикл.А до того теж були часто затримки ,я ніколи не знала,коли чекати місячних.
Оксаночка,знайди мені слова,що презерватив - офіційно єдиний 100% метод контрацепціЇ,і покажи мені їх,тоді я згоджуся з цим.
І я не проти ніяких методів контрацепції,кожному своє.
ляля- -
- Повідомлення n°64
ой,та нічого не дасть 100 % гарантії
ось знайома із спіраллю завагітніла!і потім вагітність зірвалась завдяки тому
і з презервативом вагітніють
на рахунок таблеток не чула,лиш знаю якщо забудеш випити чекай подарка)
ось і все_
пока не парюсь над тим,користуємся презервативами,і так поки що нормально
ось знайома із спіраллю завагітніла!і потім вагітність зірвалась завдяки тому
і з презервативом вагітніють
на рахунок таблеток не чула,лиш знаю якщо забудеш випити чекай подарка)
ось і все_
пока не парюсь над тим,користуємся презервативами,і так поки що нормально
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°65
увага!!! стопроцентна гарантія не завагітніти є! не займатися сексом вообще!! там точно гарантовано і стопроцентно! а взагалі то кожна пара сама вибирає зручний прийнятний метод контрацепції, бо в кожного свої побічні ефекти , від кожної з запропонованих контрацепцій
vitagladjuk- -
- К-ть повідомлень : 740
Вік : 36
- Повідомлення n°66
Я на Ярині сиділа 10міс., правда з лікувальною цілю, не переживала зовсім, місячні приходили день в день. А так в нас завжди ПСА, вже купу років і слава Богу все добре, ніяких проблем не мали. Презервативи чоловік не любить.
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
Вік : 37
- Повідомлення n°67
vitagladjuk, вибачте за таке запитання, але скажіть, будь-ласка, а ви від ярини не поправилися?
vitagladjuk- -
- К-ть повідомлень : 740
Вік : 36
- Повідомлення n°68
Нічого) Дякувати богу ні. Також за це переживала, але лікар запевнила, що не поправлюсь.
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
Вік : 37
- Повідомлення n°69
ясно, дякую
oleAndr- -
- К-ть повідомлень : 424
Вік : 40
- Повідомлення n°70
ПСА і не підводив 5 років після 1 дитини,а потім розслабились і зробили другого ))Тепер теж ПСА.Раніше деколи презервативи використовували ,але не протягом всьго акту ,а тільки вквінці ...
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89