Ділимось засобами якими користуємось.Хто що пробував і на чому зупинився.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 5, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 5 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
Ksush@
gnatyska
Жанна
petrywka
0978663104
ляля
weare
Oksana1989
Oxana_Sunny
Maljok
Oksan@
В ритмі щастя...
EspozaFeliz
Ester88
Таська
Ly...
Natie
ялю
musya
oksano4ka
Kavusja
голубка тетяна
26 користувачів
Контрацепція!
Голосування
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Контрацепція!
Перше повідомлення в темі :
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°26
Re: Контрацепція!
Я би може і так, але точно не скажу, бо не роздумувала, тому що мій чоловік, знаю, категорично проти.
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°27
Може хтось користувався Оральними контрацептивами Ярина? Мені мій лікар-гінеколог порадила, але боюсь щоб не нашкодило...
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°28
Моя знайома приймає Ярину вже давно, і ніяких побічних дій не було. Я сама після закінчення ГВ планую використовувати їх як засіб контрацепції.
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°29
Дякую. Вибираю зараз між Яриною і презервативами. Думаю, думаю... і ніяк не можу вибрати. Оральними контрацептивами ще ніколи не користувалася.musya пише:Моя знайома приймає Ярину вже давно, і ніяких побічних дій не було. Я сама після закінчення ГВ планую використовувати їх як засіб контрацепції.
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
- Повідомлення n°30
Користуємось ПСА, бо контрацепція не підходить. Поки ще не підводив.
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°31
ОК треба підбирати індивідуально, комусь підходить, а комусь може й не підійти.
Oksana1989- -
- К-ть повідомлень : 568
- Повідомлення n°32
на скільки я знаю метод природнього планування сімї (підрахунок) вчать на перед шлюбних науках в церкві Чи я не зрозуміла про який метод ви говорите?Oksan@ пише:
А от питання 100% контрацепції мене дуже хвилює, бо більше маленьких сюрпризів не хочеться. Бо якщо вже грішити, то надійно =))) Адже навіть "підрахунок" це гріх, до речі.
Такий метод не забезпечує 100% контрацепцію, а здається лише 67%.
Oksan@- -
- Повідомлення n°33
Oksana1989 пише:на скільки я знаю метод природнього планування сімї (підрахунок) вчать на перед шлюбних науках в церкві Чи я не зрозуміла про який метод ви говорите?Oksan@ пише:
А от питання 100% контрацепції мене дуже хвилює, бо більше маленьких сюрпризів не хочеться. Бо якщо вже грішити, то надійно =))) Адже навіть "підрахунок" це гріх, до речі.
Такий метод не забезпечує 100% контрацепцію, а здається лише 67%.
Він-він, але нам священник на навчаннях говорив, що і це гріх, бо запобігання є запобігання.
А на рахунок надійності, то надійно, якщо цикл регулярний і було кому навчити, проблема тут в тому, що "безпечних" днів у місяці всього 6, якщо не помиляюся.
Oksan@- -
- Повідомлення n°34
Зі мною після пологів мій гінеколог провів провів десь годинну бесіду про контрацепцію. Він нічого не нав'язував, а просто інформував про всі відомі методи, бо він є членом якось організації по методах планування сім'ї. І от він кардинально змінив мої погляди на внутрішньоматкову спіраль.
Виявляється, що це дуже надійний, і абсолютно не шкідливий метод, а проблема лише в тому, що не всі гінекологи вміють правильно ставити (тепер нові вимоги) і не всі жінки знають, що з нею робити...Обдумавши все, саме її я вибрала для себе як засіб контрацепції. От тільки проблема: де в Тернополі її можна купити, бо це одне з того, що через інтернет замовити не ризикну.
Допоможіть, будь ласка, в якій не дорогій і надійній аптеці (можливо державній) Тернополя мені шукати внутрішньоматкову спіраль?
Виявляється, що це дуже надійний, і абсолютно не шкідливий метод, а проблема лише в тому, що не всі гінекологи вміють правильно ставити (тепер нові вимоги) і не всі жінки знають, що з нею робити...Обдумавши все, саме її я вибрала для себе як засіб контрацепції. От тільки проблема: де в Тернополі її можна купити, бо це одне з того, що через інтернет замовити не ризикну.
Допоможіть, будь ласка, в якій не дорогій і надійній аптеці (можливо державній) Тернополя мені шукати внутрішньоматкову спіраль?
oksano4ka- -
- Повідомлення n°35
Oksan@, на рахунок природного планування сім"ї в Вас неправильні дані, це не гріх і це не підрахунок. Зараз якраз цікавлюся природнім плануванням і хочу навчитися його застосовувати. До природного планування належить декілька методів, календариковий там також є, але він вважається неефективним і ВООЗ не рекомендує його застосовувати. Суть інших методів полягає в самоспостереженні (вимірюванні БТ, спостереженні за слизом та шийкою матки) і визначенні плідних днів і неплідних. І це надійно (якщо добре вивчити себе і сам метод) навіть якщо цикл нерегулярний.
Oksan@- -
- Повідомлення n°36
oksano4ka пише:Oksan@, на рахунок природного планування сім"ї в Вас неправильні дані, це не гріх і це не підрахунок.
На рахунок, гріх чи ні, стверджувати однозначно так не правильно, погляди, можливо, різні у людй. Я лише поділилася тим, що почула від свого священника.
oksano4ka- -
- Повідомлення n°37
Я не стверджую однозначно, але якби Бог хотів, щоб жінки щороку народжували, то зробив би їх плідними щодня, а не декілька днів на місяць.
Але це вже інша тема))
Але це вже інша тема))
weare- -
- К-ть повідомлень : 105
- Повідомлення n°38
поки що ПСА. поки не підводило. але презервативи дома є. лежать, а раптом знадобляться )))
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°39
презервативи!
0978663104- -
- К-ть повідомлень : 1
голубка тетяна пише:Ділимось засобами якими користуємось.Хто що пробував і на чому зупинився.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°41
Вітаємо)
пишіть повідомлення у відповідному полі, а в темі необов'язково
пишіть повідомлення у відповідному полі, а в темі необов'язково
Гість- Гість
- Повідомлення n°42
Ми користувались презервативами... Ненадійно... Хоч не було випадку, щоб порвався.
Kavusja- -
- Повідомлення n°43
Ооо, цікавий випадок )) як має бути так і буде.
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°44
Я проголосувала за ПСА)
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
- Повідомлення n°45
Я зараз приймаю протизаплідні таблетки, і ще для страховки використовуємо ПСА Дуже боюсь, щоб не вийшов маленький сюрпризик .
Kavusja- -
- Повідомлення n°46
Тільки ПСА... не думаю, що я завагітнію.
Жанна- -
- К-ть повідомлень : 14
- Повідомлення n°47
ми також ПСА
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°48
не..ПСА не ризикую тому презирватив...
gnatyska- -
- К-ть повідомлень : 775
- Повідомлення n°49
Ми також ПСА, але щомісяця переживаю, бо нерегулярні місячні, і думаю, що затримка. А чоловік сміється з мене, що кожного разу одне і те ж
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°50
Ми колись теж деякий час з презервативом,але то на мою думку хороший засіб для випадкового неочікуваного сексу. Бо якщо тривалий час використовувати ту резину,то набридає,і хочеться "живого":-D,як хочете,так і розумійте це слово. Або тут у вас вже все на піку ,а виявляється,що запас забули поповнити.І що? Бігти в аптеку? Принаймні в нас було саме так. Але це надійніше,ніж ПСА. Хоча хто в чому спец,треба і презерватива вміти надіти,і оте ПСА вміти зробити,щоб не було сюрпризів. Скажіть,що я не права? Просто вважаю таблетки або спіраль найкращим методом. В нас зараз поки ПСА,але планую перейти на таб.ляля пише:не..ПСА не ризикую тому презирватив...
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89