Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 13, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 13 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+14
Linda88
Maljok
Olysa
ромашка
Ollenka
Martina@
Кідді
ялю
Ester88
Kavusja
ma-natka
іванка
Natie
голубка тетяна
18 користувачів
Найкращі лікарі та мед.центри для жінок!
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Найкращі лікарі та мед.центри для жінок!
Давайте поділимось координатами,враженнями про гінекологів,мамологів,репродуктологів та ін.Хто пройшов через,яких лікарів.Пишемо імена,враження,місця,чим допомогли та в якій проблемі!
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°2
Re: Найкращі лікарі та мед.центри для жінок!
Мені особисто дуже подобається лікар-гінеколог Яросевич Наталя Іванівна у Тернополі. Дуже уважна і чуйна жінка. Приймає у приват центрі "Біосан". Дуже рекомендую!
іванка- -
- К-ть повідомлень : 8
- Повідомлення n°3
Усім прівіт!Я новачок!Скажіть мені будь ласка де зарас хороший роддом і лікар?Перше я народжувала в медінституті нераджу туди нікому там прохідний двір!
ma-natka- -
- К-ть повідомлень : 83
Вік : 44
- Повідомлення n°4
Нужно искать не хороший роддом, а хорошего врача!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°5
не згодна, хороший лікар то тільки половина, а якщо в пологовій не має умов то теж не дуже добре...
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°6
іванкатак медінститут не дуже,як і Джамбула,Батальна,Мечнікова.Тому варто можливо пошукати лікаря хорошого і до душі,щоб довіряти.А решта-не довго ж перебувати в лікарні.
Я наприклад народжувала на Джамбула-лікар наш знайомий Калінін.Скільки всього я наслухалась і про пологовий і про свого лікаря.Але я була задоволенна на всі 100%.До речі супер лікар.Він і як гінеколог дуже хороший-витягує з багатьох болячок і проблем.І має дуже багато знайомих,до яких направляє,як сам допомогти не може.Хоч,і за ним є грішок,трохи випить любе!Але коли на роботі ні-ні)Хіба після зміни..
Я наприклад народжувала на Джамбула-лікар наш знайомий Калінін.Скільки всього я наслухалась і про пологовий і про свого лікаря.Але я була задоволенна на всі 100%.До речі супер лікар.Він і як гінеколог дуже хороший-витягує з багатьох болячок і проблем.І має дуже багато знайомих,до яких направляє,як сам допомогти не може.Хоч,і за ним є грішок,трохи випить любе!Але коли на роботі ні-ні)Хіба після зміни..
ma-natka- -
- Повідомлення n°7
Все же приоритетом при выборе должен быть врач, а условия сейчас есть в каждом роддоме (по крайней мере во Львове), просто в одних платные, а в других нет.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°8
В мого лікаря були свої палати,де він власним коштом зробив ремонт,і туди кладе своїх пацієнтів.Вони безкоштовні.
іванка- -
- Повідомлення n°9
голубка тетяна а телефон до нього маєш?Бо я дивлюсь на батальну або на джамбула іти.За джамбула я чула і хороше і погане,але більшість хороше.Там ще є лікар Данков хороший,він здається завідуючим зарас,до нього важко попасти кажуть.Мені там подобається тим що нікого непускають,не так як в медінституті.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°10
Калінін Ігор Сергійович 0505044799.До нього добре йти десь з тижня 24,потім по любому питанню до нього можна звертатись.А Олег Веніамінович і Калінін кращі друзі.Дуже часто один одного заміняють!
іванка- -
- Повідомлення n°11
голубка тетяна веклике спасибі !
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°12
а я задоволена медінститутом, з двох причин, класний лікар + платна палата, тому особо невідчула що прохідний двір, тому з задоволенням б пішла знову саме туди, чесно не у роддомі справа, це звичайно має значення -але не таке вагоме як хороший спеціаліст який ще плюс попіклується щоб було і комфорто і підкаже як краще !
іванка- -
- Повідомлення n°13
Ну незнаю,я мала також лікаря хорошого,поганого нескажу нічого.Но умови жах,ліжко таке враження що ти лежиш на підлозі,подушки немає,покривало ще за діда прадіда.Я родила в ночі,зранку біля 9.00 проснулась а в палаті до одної мамочки пришли,як кажуть,кум-брат-сват і т.д...Ти піднімаєшся з ліжка а біля твоїх ніг лужа з крові!І вони стоять і дивляться!Картина неприємна і як для кожної жінки болюча.Ідеш по коридорі в душ,а там ......,холодна вода,на коридорі багато людей.І це в період коли в календарі місяць січень,погода погана!А ти кажеш що там умови хороші!НЕПРАВДА!!!
ma-natka- -
- Повідомлення n°14
Надо внимательней читать, ведь речь шла о платной палате, в которой находится только одна роженица! Я рожала один раз на Батальной - врач супер, условия терпимые, хотя большой плюс, что палаты расчитаны на 2 человек и душ с туалетом есть в палате. Второй раз рожала на Джамбула - Врач кошмар, имела кучу проблем потом с ребенком, да и условия на тот момент были не лучше, в двухкомнатной палате было 6 человек, у каждого свои заморочки в голове. В третий раз снова получилось на Джамбула, врач - обалденная молодая женщина, условия к тому времени тоже намного улучшились. Я очень довольна, хотя эти 2 дня могла выдержать и в плохой палате. Самое главное, опять повторяюсь, это врач, а не нравиться постельное, так можно и свое с дома привезти. А если гости к соседям зачастили, вы вправе их выпроводить, так как в палату вобще имеет право заходить только один человек-гость. Надо не молчать, а высказать свои пожелания. А раз молчите, так чего потом возмущаться. Девочки вы заслуживаете большего, вы МАТЬ, так требуйте и добивайтесь своих прав!
Ester88- -
- Повідомлення n°15
так мені все сподобалося- бо палата була ПЛАТНА , Я ТАМ ТЕЖ була не одна, ми ночували з чоловіком і лялькой і ще одна пара з хлопчиком, усі після пологів були і нічого такого неставалося, коли треба було перевдягтися чи ще щось то сосіди по палаті все розуміли, коли був батько сосідки-породіллі то він просто виходив в коридор, а підкінець нагшого спільного перебування то вже ніхто не виходив а просто кожен дивився тіко на своє, незручностей небуло так як в палаті був душ і туалет що закривається, тому обирайте палату кращу, а ви напевно куди поселили тули і пішли, і те саме з безплатною палатою, я лежала до родів у січні 10 днів, в палаті де 9 дівчат -пузиків, так я у молодшого персоналу ще додатковий матрас і подушку взяла, душ був загальний-це вважаю поганою умовою, але ми пристосувалися і ходили по черзі, в родзал дівчат по очереді "провожали" а тоді ходили на відвідини коли лялічки рожалися, і доречі що у 2009 році що у 2012 було однаково, правду каже попередня дописувачка Наталя, що за своє треба вміти сказати, нам санітарочки навіть позволяли щоб останні дні перед родами чоловік був рядом, але я совго відіслала, і вночі він мав брати таксі бо почала народжувати срочно, так що ти просто будь впевненіша, і ще в родзалі хай чоловік попіклується з лікарем про палату, бо ті післяродові що безкоштовні на 2-му поверсі у лівому крилі то дісно жах, там нащі дівчата по нічнушках сведри одягали, тому й раджу якщо медінститут то тіки платна палата !
ma-natka- -
- Повідомлення n°16
Олечка, поддерживаю, все правильно написано.
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°17
якщо потрібне хороше УЗД обстеження, то рекомендую Корінця Я.М , він приймає на Батальній і в приватному кабінеті на Котика4.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°18
А я його сестру Прокопчук,вона теж хороша дуже і генетик і УДЗистка.Приймає на Котика 4.
Ester88- -
- Повідомлення n°19
і я була колись на котика 4 , дуже ранню вагітність діагностували ! теж у прокопчук !
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°20
Мені Наталя Миколаївна на майже 6 тижні діагностувала вагітність.І ще я до неї зверталась по багатьом питанням під час вагітності.І вона завжди брала трубочку і коментувала,чи казала що робити.
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°21
Підтримую! Я теж в неі консультувалася по другому скринінгу , вона чудова людина! А мені Ярослав Миолайович на 4 тижні діагностував вагітність , а на 12-му безпомилково стать дитини! А ще завдяки його лікуванню,я взагалі завагітніла!
Ester88- -
- Повідомлення n°22
у мене теж 4 тижні було,
ma-natka- -
- Повідомлення n°23
Мне диагностировали третью беременность в 2 недели, благодаря Лотоцкой, и хоть про нее в нете много всякого пишут я как специалистом осталась ей довольна.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°24
Лотоцька-хороший спеціаліст.Просто останнім часом,трошки на бізнес все перевела.Але вона одна з кращих спеців Львова і області,і багатьом помогла.
Ester88- -
- Повідомлення n°25
та вона тепер бізнесврач але спеціаліст оталася класний !
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89