Дорогі мамусі!Розкажіть як лікуєте кашель у дітей.Моя Яночка часто кашляє,бронхіти бувають часто.Купила недавно Ведмежий жир,натерла її,то за пару годин поміняли чотири кофточки.За пару днів зовсім перестала кашляти.Але бачу що зараз знов починає покашлювати,чи то від того що погода така.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 44, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 44 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+20
oleAndr
Міла
alinka25
Ірчик
Oksan@
КаFетkа
Ksush@
Алла
shchepna
musya
Ната Д
В ритмі щастя...
Світулька
ромашка
Olysa
hata4
Natie
Кідді
Kavusja
Олюся
24 користувачів
Кашель у дитини.
Олюся- -
- К-ть повідомлень : 38
Вік : 36
- Повідомлення n°1
Кашель у дитини.
Перше повідомлення в темі :
Дорогі мамусі!Розкажіть як лікуєте кашель у дітей.Моя Яночка часто кашляє,бронхіти бувають часто.Купила недавно Ведмежий жир,натерла її,то за пару годин поміняли чотири кофточки.За пару днів зовсім перестала кашляти.Але бачу що зараз знов починає покашлювати,чи то від того що погода така.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°26
Re: Кашель у дитини.
Моя Алінка знову кашляла,не дуже вже і сильно,але довго.Чим тільки не поїла її.Результат побачила тоді,коли почала робити компреси.Темп.не було,та й дитина вже більша,тому не боялася.І кашель пройшов швидко.
Ось мій рецептик один,який можна застосовувати і дорослим,і дітям:1 ст.л.порошку з гірнчичників(гірчичники ті,що в пакетиках,достатньо 4 маленьких пакетика),1 ст.л.муки,1 ст.л.меду.Зробити тістечко з цього і на марлічку і зверху прикрити і прикладати на ніч.Зверху дитину обмотати чимось теплим(шарфом,хусткою
). Якщо дитина маленька,то достатньо буде 2 мал.пакетика,бо ж воно пече,якщо переборщити.
А ще на капустній лист мед і прикладаю на ніч.
Ось мій рецептик один,який можна застосовувати і дорослим,і дітям:1 ст.л.порошку з гірнчичників(гірчичники ті,що в пакетиках,достатньо 4 маленьких пакетика),1 ст.л.муки,1 ст.л.меду.Зробити тістечко з цього і на марлічку і зверху прикрити і прикладати на ніч.Зверху дитину обмотати чимось теплим(шарфом,хусткою
). Якщо дитина маленька,то достатньо буде 2 мал.пакетика,бо ж воно пече,якщо переборщити.
А ще на капустній лист мед і прикладаю на ніч.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°27
мені теж про компреси казали, навіть в аптеках спеціальні продаються... назву забула сорі)) але для малих діток треба не переборщити з тим...
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°28
Ми вже перепробували напевно всі існуючі сиропи від кашлю. Найкращим і найдієвішим для нас є сироп Подорожника Др. Тайсса, з перший прийомів видно, що він дійсно допомагає.
- Спойлер:
- Спойлер:
Kavusja- -
- Повідомлення n°29
В нас з подорожником евкабал сироп і евкабал гель, завжди є, і завжди допомагають.
Алла- -
- Повідомлення n°30
а нам евкабал сироп не допомагав
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°31
мої уже другий тиждень кашляють. Не знаю що робити, слухали нічого страшного. Алеж не проходить
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
Вік : 44
- Повідомлення n°32
мій старший кашляє від горла, вниз майже не опускається то даю бальзам белс , він горло прогріває і ще й сопельки лікує, то нам підходить... у меншого йде вниз на бронхоспазм то даю ереспал, щоб зняти спазм. люблю коли діти здорові! бо вже як один закашляє той другий теж паравозиком.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°33
нам допоміг пектолван плющ.
Kavusja- -
- Повідомлення n°34
В мене малий почав кашляти... хтось пробував Сироп от кашля др. тайсс, що скажете?
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°35
Хочу повідомити про те, що дізнася недавно. З 2010 року в цивілізованому світі змінилося відношення до муколітичних засобів (відхаркуючих). Їх не рекомендують дітям, а діткам, молодшим 2 років узагалі заборонено.Пояснювати чому не буду, бо пишу з телефона, якщо цікаво, то почитайте. А лікуватися порадили свіжим, вологим поввтрям, питтям. Вичитала ще й багато підтверджень мамів. З того вечора я відмінила аброл, ереспал, суху мікстуру - все. А провітрюю постійну, пою і покращання на очах ( діагноз бронхіт). Лікування лише вчора змінила, тож остаточно ще не здорові, але впевнена, що скоро все минеться. Плюс насморк десь щез. Ось так, я попередила, а ви думайте.
Kavusja- -
- Повідомлення n°36
Oksan@, дуже дякую, буду давати більше чаїв, хоча він зараз взагалі нічого не хоче.
Oksan@- -
- Повідомлення n°37
І мій не хоче, але заливаю хоча би кілька крапель при першій нагоді)
А в когось таке було, щоб соплі 2 дні текли безперестанку, а на третій - навіть не закладало носа?
А в когось таке було, щоб соплі 2 дні текли безперестанку, а на третій - навіть не закладало носа?
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°38
В мене таке було, але правда не пару днів, а більше трьох місяців, що я тільки не пробувала, нічого не допомагало, поки не вилізли всі зубки, після того насмарк прпав.
Алла- -
- Повідомлення n°39
нам найбільше допомагає цей сироп і сироп Амбробене.Kavusja пише:В мене малий почав кашляти... хтось пробував Сироп от кашля др. тайсс, що скажете?
Oksan@- -
- Повідомлення n°40
Ірчик, Ой, Ви мене не так зрозуміли - я мала на увазі, що насморк зовсім щез на 3-й день, навіть не закладало носика ні трішки.
Oksan@- -
- Повідомлення n°41
Все, ми вже ВИЛІКУВАЛИ наш БРОНХІТ ПРОВІТРЮВАННЯМ.
Бажаю вам, матусі, щоб ваші діти не хворіли!
А якщо вже так трапилося, то бажаю сили лікувати свіжим і прохолодним повітрям та питтям вірусний кашель, а бактеріальний тим самим + антибіотики, а сиропи давати лише від жару.
Бажаю вам, матусі, щоб ваші діти не хворіли!
А якщо вже так трапилося, то бажаю сили лікувати свіжим і прохолодним повітрям та питтям вірусний кашель, а бактеріальний тим самим + антибіотики, а сиропи давати лише від жару.
alinka25- -
- К-ть повідомлень : 285
Вік : 40
- Повідомлення n°42
Від кашлю дійсно дуже допомагає рясне пиття, багато-багато-багато пити, свіже повітря. Якщо кашель вологий, але дитинці погано відхаркується, то добре подавати пектолван плющ а в деяких випадках АЦЦ. Але це все треба консультацію нормального лікаря. Саме нормального, бо більшість лікарів для перестраховки назначають багато непотрібних сиропів, таблеток ін. А це дуже важливо.
І ще на рахунок натирання грудочок, з тим треба дуже обережно. Оскільки кашель є різних видів. При одному натирання іде нам тільки в плюс, при ін - може дуже зашкодити, підуть спазми, набряклість, терміновий виклик лікарі....... і далі це все переростає в хронічне, а далі астма....
Якщо мама впевнена який це кашель - супер, якщо ін, то краще проконсультуватися з лікарем. Нехай дітки будуть здорові.
І ще на рахунок натирання грудочок, з тим треба дуже обережно. Оскільки кашель є різних видів. При одному натирання іде нам тільки в плюс, при ін - може дуже зашкодити, підуть спазми, набряклість, терміновий виклик лікарі....... і далі це все переростає в хронічне, а далі астма....
Якщо мама впевнена який це кашель - супер, якщо ін, то краще проконсультуватися з лікарем. Нехай дітки будуть здорові.
Oksan@- -
- Повідомлення n°43
Ви все дуже правильно сказали. Правда, є АЛЕ - де взяти такого лікаря? В моєму місті, на жаль, таких не знаю ((
alinka25- -
- Повідомлення n°44
Є просто на таких не натрапляли. Полазити в неті, почитати відгукиOksan@ пише:Ви все дуже правильно сказали. Правда, є АЛЕ - де взяти такого лікаря? В моєму місті, на жаль, таких не знаю ((
Oksan@- -
- Повідомлення n°45
Лікарів мого міста в інтернеті не знайти))) В мене райцентр!
Я лікую дітей так: викликаю лікаря для діагнозу, підтверджую або спростовую і видозмінюю лікування. Можливо самовпевнено, але поки-що не помилялася)
Я лікую дітей так: викликаю лікаря для діагнозу, підтверджую або спростовую і видозмінюю лікування. Можливо самовпевнено, але поки-що не помилялася)
alinka25- -
- Повідомлення n°46
саме краще щоб дітки не хворіли і не мати справу з лікарями
Міла- -
- К-ть повідомлень : 98
Вік : 38
- Повідомлення n°47
І в моїх хлопців кашель. що ще такого не було. Сходили в лікарню, поздавали аналізи, призначили нам лікування, а вони як кашляли так і кашляють. Я вже думаю може це щось алергічне.
Kavusja- -
- Повідомлення n°48
Я робила як дівчата радили, постійно провітрювала квартиру і давала багато пити. Ну і ще давала сироп д. тайса від кашлю.
alinka25- -
- Повідомлення n°49
Міла, дітки якого віку у вас? може бути таке що сопельки стікають по задній стінці і може викликати кашель. Горлошко не червоне? Можна закапувати аквамарісом і давати їм багато пити. Деякі ліки навпаки провокують більший кашель. А аналізи у вас дуже змінені? які РОЕ, палички і сегменти?
Oksan@- -
- Повідомлення n°50
Міла, ще свої питання додам: тобто з початком лікування гірше не стало? Кашель який? А з початком кашлю нічого нового в хаті не появилося? (це якщо алергію розглядати)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89