Порадьте, що робити ,хто стикався з такою проблемою???
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 16, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 16 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+8
Кідді
Zarivna
Мері 13
musya
Таська
oksano4ka
голубка тетяна
мамася
12 користувачів
Псуються зубки у дитини
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°1
Псуються зубки у дитини
Дівчата ,ми стикнулися з такою проблемою - у малого дуже погані зубки. Спочатку на зубках появився такий ніби наліт, потім почали темніти і кришитися. Зараз нам немає ще двох ,а вже два передні зубчики почали кришитися. Що робити? Ходили до лікаря, то нам сказали ,що це він недостачі кальцію. Але пити кальцій не дозволили ,сказали ,що він лише осідатиме на нирках. Чистимо зубчики "Тус Мусом" ,але якогось результату позитивного не бачу.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°2
Re: Псуються зубки у дитини
Є процедура фторування зубчиків,то певно саме для вашого випадку.Запитайте в лікаря..бо зуби то важливо.
Ми чистимо обов"язково 2 рази на день і шкодую що не почала то робити коли перші вилізли,бо в дітей зараз страшні проблеми з зубами..
Ми чистимо обов"язково 2 рази на день і шкодую що не почала то робити коли перші вилізли,бо в дітей зараз страшні проблеми з зубами..
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°3
Таня, чистите зубною пастою чи просто щіточкою? і як та процедура в вас відбувається?
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°4
Нажаль, в багатьох діток зараз така проблема, (в мого племінника таке саме) і фторування, посріблення цьому не зарадить, кажуть що треба чекати поки зубки поміняються...
мамася- -
- Повідомлення n°5
Він ще трошки замалий для фторування. Ми теж чистимо зубки зранку-ввечері обовязково. Але думала, може є ще якісь спеціальні пасти?
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°6
І в нас дуже псуються зубчики. Ми сріблили, але це нічого не дало, хоча нам пояснювали, що сріблення не для того, щоб не псувалися зубки, а для того, щоб вони не боліли. Ось на днях знову маємо пройти курс сріблення.
мамася- -
- Повідомлення n°7
а коли перший раз покривали сріблом?
musya- -
- Повідомлення n°8
мамася, в 2роки і 4 місяці, але там були і меншенькі дітки.
мамася- -
- Повідомлення n°9
Я от думаю ,може то вже нам піти? А скільки часу триває процедура?
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°10
Ми чистимо з пастою Рок.Він сам просится)Сам чистить))
мамася- -
- Повідомлення n°11
А що за паста ,де продається і скільки коштує? Бо ми за маленький тюбик Тусмусу заплатили 150 грн ,і якихось результатів я не бачу.голубка тетяна пише:Ми чистимо з пастою Рок.Він сам просится)Сам чистить))
musya- -
- Повідомлення n°12
Вся процедура триває 2-3хв. Дитина взагалі нічого не відчуває, тільки мій малий кричав так ніби йому всі зуби вириваютьмамася пише:Я от думаю ,може то вже нам піти? А скільки часу триває процедура?
мамася- -
- Повідомлення n°13
О, то нам тоді треба йти. Я думала, що то довше. от тільки як його заставити тримати рот відкритим уявлення не маю дякую
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°14
Пасту купила в аптеці за 70грн..А ще маємо якусь німецьку з полуницею,то чередую,чистить обома)
Я планую зробити малому фторування коли буде весь передній ряд зубів-вони найбільше псуются.
Я планую зробити малому фторування коли буде весь передній ряд зубів-вони найбільше псуются.
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°15
і в нас чорніють і не знаю, що робити...
мамася- -
- Повідомлення n°16
В будь-якому разі підть до лікаряМері 13 пише:і в нас чорніють і не знаю, що робити...
Zarivna- -
- К-ть повідомлень : 406
Вік : 33
- Повідомлення n°17
ну якщо ж чорніють, то ж вроді карієс? виключте з раціону солодощі (фрукти залиште) чай давайте без цукру, і я гадаю що карієсу не буде більше появлятись. в самої купа карієсу, то мені стоматолог порадила виключити солодощі. Лишу у свята (тобто новий рік, день народження, паска)
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°18
В такому віці дитина не так і багато солодкого їсть і пє, потрібно шукати причину в іншому.( нестача вітамінів, мікроелементів)
ynikalka- -
- К-ть повідомлень : 68
Вік : 37
- Повідомлення n°19
Ох ті зубки...Моїй доці 4 роки..Спершу покришились зверху передні "клики". А кілька днів тому поскаржилась на біль..Дивлюсь є дірка. Пішли полоскати, дала нурофен. Субота вечір, а до чергових стоматологів не хочу йти. До понеділка трохи спухла щока. Прийшли до стоматолога - ледь впросила правдами і не правдами, щоб тьотя подивилась на зубчик.. Прокололи, сказали полоскати содою і сіллю, щоб вийшов гній...І як тепер ще раз впросити, щоб доця дала полікувати і поставити пломбу??
До речі стоматолог мені сказала, що не варто сріблити зуби..з них після сріблення лишаються одні пеньочки..і естетично це не дуже гарно і для постійних зубів також погано, бо вилазять вони потім кривенькі і слабкі. Сказала краще не допускати дірок і карієсу, чистити зубки не менше 2 рази на день. Ще порадила таке, коли вилізуть постійні зубки, то можна їх покрити спеціальною плівкою, тоді не так будуть псуватись..
До речі стоматолог мені сказала, що не варто сріблити зуби..з них після сріблення лишаються одні пеньочки..і естетично це не дуже гарно і для постійних зубів також погано, бо вилазять вони потім кривенькі і слабкі. Сказала краще не допускати дірок і карієсу, чистити зубки не менше 2 рази на день. Ще порадила таке, коли вилізуть постійні зубки, то можна їх покрити спеціальною плівкою, тоді не так будуть псуватись..
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°20
Думаю це корисна інформація для всіх мам. Лікуйте зубки))
Koroleva- -
- К-ть повідомлень : 137
- Повідомлення n°21
а в нас проблема не так з зубами а з яснами, був нещодавно стоматит з температурою, просто жах. Дитина їсть солодкого дуже мало, просто не любить і зуби чистимо. Доречі коли щіточку вибирали брали мяку бо ясна при чищені кровоточать
Natali- -
- К-ть повідомлень : 859
Вік : 35
- Повідомлення n°22
В мого синочка теж спочатку зробився ніби наліт на верхніх 2 зубчиках і не счищався, хоча він обожнює чистити зуби і ми рано почали, а потім бачу що почали підпорчуватися. то ми теж пішли до стоматолога і намтеж покрили зубки, правда не посріблення, а щось інше,я забула як( не дуже помітно, але все ж колір трішки жовтіший від зубів,бо нам тільки на половину зубів робили там де спортилося) теж казали кожних 7-8 місяців приходити поновлювати щоб далі не портилися.
Natali- -
- К-ть повідомлень : 859
Вік : 35
- Повідомлення n°23
Незнаю, наскільки це правда, але стоматолог казав що це від того що дитина їсть цукор навечір. в мене малий до солодкого байдужий, але на вечір їсть сир, або кашу, звичайно підсолоджену, то незаню можливо і від того. ми перший раз на цю процедуру ходили в 2р. і 2м.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89