Субота 3 вересня 2011 року, 37 тижнів вагітності. Ще зранку я побачила, що в мене підтікають води, але особливої уваги цьому не надала. Ми з чоловіком поїхали в супермаркет, потім прогулялися, приїхали додому і чомусь я вирішила, що треба пакувати кульки в пологовий.
Весь день все було добре, нічого не боліло, не турбувало. Я спакувала всі необхідні речі (не думала, що це так важко) і як завжди десь в 22.00 ми лягли спати.
Скажу, що в мене все почалося як у фільмі :D
Проснулася я в 24.00 і тут хлопок...відчуваю, що мокра...перша думка народжую...жах, паніка...кричу чоловіку вставай в мене води відійшли...він нічого не розуміє, каже щас води принесу...яка вода я народжую :shock:
Перше, що я зробила почала лазити по форумах :D і шукати, що робити коли води відійшли...розумні мамульки написали їдь в лікарню. Поїхали, в приймальному на мене так двилися, типу чого ти серед ночі приперлася...Поклали мене в пологову палату (ще з рядянських часів) одне, що там було нове то це фітбол, хоча мені від нього тільки гірше було...Сказали спи, набирайся сил...який там сон, весь час поки нічого не боліло я сиділа. Почалося все десь в 10 годині ранку, маленька біль...яку я ще терпіла. Потім все сильніша і сильніша, одні казали до обіду народжу, інші до вечора, але склалося не так як гадалося. Як я тільки кричала, не розумію чого так боляче, бігала по палаті з капельницею...поки я збиралася народжувати то змінилося 2 зміни.
Фініш. Понеділок, 5 вересня 2011 року. Десь в 2 ночі я вже не витримала болі і сказала садіть мене на крісло, за декілька хвилин народився мій синок. Мені його не дали бо я мала розриви. Але я чула, що він плаче і що все добре. Його віддали татові, який до 6ї ранку тримав його на руках. Потім нас перевезли в палату, віддали мені дитину і пішли...навіть не сказали, що з нею робити!!! :D :D :D Але то вже інша історія!!!
Ось так з'явився на світ мій синочок!!! Зараз я все згадую сміючись, але тоді все було так жахливо...я рада, що в мене є мій синочок, воно того варте!!!
Останній раз редагувалося: Kavusja (2012-02-06, 5:25 pm), всього регувалося 2 раз(-и)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89