НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 8, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 8 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+10
МамаОля)
Maljok
gnatyska
vitagladjuk
Ірчик
Kavusja
Галочка-Палочка
Ната Д
Іріша
Зорянка
14 користувачів

ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця

Зорянка
    Зорянка
    -
    -

К-ть повідомлень : 3791
    Вік : 38

ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця

Повідомлення автор Зорянка 2014-12-12, 1:27 pm

Перше повідомлення в темі :

Матусі, тут викладаємо фотозвітик отриманих пакуночків-Миколайчиків!)))
    та ділимось приємними враженнями від сюрпризиків!))

Не забуваємо - фото ховаємо під СПОЙЛЕР, щоб було зручно перечитувати-переглядати темку)

ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Nikolay2
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

К-ть повідомлень : 775
    Вік : 37

ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty Re: ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця

Повідомлення автор gnatyska 2014-12-17, 3:55 pm

Супер. Вітаю з подаруночком
    Зорянка
    Зорянка
    -
    -

ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Empty Re: ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця

Повідомлення автор Зорянка 2014-12-17, 5:49 pm

Дуже гарний подаруночок - вітаю!)))
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

К-ть повідомлень : 1473

Повідомлення автор Ірчик 2014-12-17, 7:43 pm

Ура!!! І я вже з подаруночком, мої дітки в захваті. Пушкарік, дуже дякую. Фото скину пізніше.
    Natali
    Natali
    -
    -

К-ть повідомлень : 859
    Вік : 35

Повідомлення автор Natali 2014-12-17, 8:39 pm

І мені чоловік вже сьогодні забрав! Maljok дуже тобі вдячна! подаруночок сподобався! все супер! Денисик як побачив пакуночка, то почав бігати по хаті і казати що до нього Святий Миколай прийшов!
    Фотозвіт завтра буде обовязково!!!
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

К-ть повідомлень : 1473

Повідомлення автор Ірчик 2014-12-18, 10:27 am

Пушкарік, ще раз дуже-дуже дякую за такий прекрасний подаруночок. 
    А ось і обіцяне фото.

ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Dba5e0f78323
    Maljok
    Maljok
    -
    -

К-ть повідомлень : 3269

Повідомлення автор Maljok 2014-12-18, 10:41 am

Natali, дуже рада що сподобався подарунок. Я не сильно вмію фантазувати на рахунок подарків, то може хоч практичний він тобі буде:-)  як побачила книжечку то відразу декілька штук взяла на подарунки:-)  а цукерочки брала на свій смак....бо не знаю які тобі подобаються і твоїй малечі:-)  надіюся до чайоч засмакують:-)
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420
    Вік : 36

Повідомлення автор Ната Д 2014-12-18, 11:04 am

ура. Моя форумчаночка теж сьогодні отримає посилочку.
    Зорянка
    Зорянка
    -
    -

Повідомлення автор Зорянка 2014-12-18, 11:13 am

Дівчатка, всі ви МОЛОДЧИНКИ!))) Дуже гарно продумали подаруночки-Миколайчики!) І подарували одна одній гарний, святковий настрій! А діток як порадували!))))

ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Gbrl
    МамаОля)
    МамаОля)
    -
    -

К-ть повідомлень : 138

Повідомлення автор МамаОля) 2014-12-18, 1:21 pm

Забрали з пошти свій подаруночок! Дуже раді))) Малий пазлики вхопив і відразу складати. Дякуємо ura   Перший раз цього року беру участь у такому обміннику - багато емоцій)
    Смачного та незабутнього Вам Миколая, дорогі форумчанки З Новим Роком!
    Спойлер:
    vitagladjuk
    vitagladjuk
    -
    -

К-ть повідомлень : 740

Повідомлення автор vitagladjuk 2014-12-18, 1:50 pm

МамаОля, рада що сподобалось) Також перший раз беру участь, переживала ah І щось посилка довго йшла,я ще в суботу відправила.
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

Повідомлення автор gnatyska 2014-12-18, 2:16 pm

І ми сьогодні отримали нашого Миколайчика.
    Мала так тішилася, так кричала, щоб я пошвидше відкривала коробочку. Уявляю, що буде завтра зранку.
    Ось наш подаруночок
    ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 Nb3rqr
    Natali, дуже дякуємо. З книжечкою вгадала якраз в сам раз - а то останнім часом щось нечемні робимся.
    Дуже приємно, що є подаруночки своїми руками.
    Ось така листівка з ялиночкою
    ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 2m85hlf
    І звичайно солоденька чудо-ялиночка, яка вже красується на своєму місці
    ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 14cywsl

Дякую ще раз, Наталочко, за подаруночки З Новим Роком!
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420

Повідомлення автор Ната Д 2014-12-18, 2:20 pm

Ухти. молодці. Дуже гарні у всіх подаруночки. Уже я починаю копмлексувати з своїм. Хоч ще й не отримала його моя форумчаночка
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

Повідомлення автор gnatyska 2014-12-18, 2:21 pm

Ната Д, в мене те саме.
    Думаю, а чи сподобається, а чи не замаленький
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2014-12-18, 2:50 pm

Дівчатка,які ви молодці! Шкодую,що не взяла участь. Хто ж ще нам зробить свято,як не ми самі собі?!
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

Повідомлення автор Kavusja 2014-12-18, 3:09 pm

Завжди треба дотримуватися правил участі,тоді всі будуть рівні!
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598

Повідомлення автор Іріша 2014-12-18, 4:34 pm

я теж отримала свій пакуночок.Ще не відкривала(нема фотіка біля мене).Терпіння вже не маю om
    Maljok
    Maljok
    -
    -

Повідомлення автор Maljok 2014-12-18, 7:28 pm

Іріша,доречі, я отримала твій подаруночок:-)  як доберусь до компа - буде фотозвіт:-) 
    Дуже все сподобалося! Доці книжечка до рук прилипла! Вже переказує по картинках:-)  солодощі звичайно їм я:-)  все так гарно, новорічно і дід мороз, і сніжинка! Тримаю хлопавку до Нового Року:-)  свічечка - актуальна:-)  і мед! Особливе дякую, буду їсти і маски для лиця робити:-)  такий класний, ріденький!
    Велике-привелике ДЯКУЮ!:-)
    Maljok
    Maljok
    -
    -

Повідомлення автор Maljok 2014-12-18, 8:18 pm

І так фото)))
    Спойлер:

Ще раз дякую за подарунок!!! З Новим Роком!
    Зорянка
    Зорянка
    -
    -

Повідомлення автор Зорянка 2014-12-18, 8:43 pm

Maljok, вітаю, дуже гарний подаруночок!)))
    Галочка-Палочка
    Галочка-Палочка
    -
    -

К-ть повідомлень : 1210

Повідомлення автор Галочка-Палочка 2014-12-18, 9:33 pm

gnatyska, Наталя, дуже дякую тобі за такий чудовий подаруночок))) Упаковка - супер, я думала, що так не можна відправляти))) .Був на пошті ще з 16 числа, звісно укрпошта про це не повідомила, тому отримавши номер посилочки - відразу його забрала! Все супер, книжечка- така, як я і хотіла купити малому ( я таку ж відправляла))) ). Носочки - м"якенькі, тепленькі! Цукерочки - наша слабість, вже оприходували! Листівочка - з прекрасними, теплими словами! Одним словом, ДУЖЕ ДЯКУЮ!!! Так приємно отримувати подарунки! І фото
    ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 M9re6r
    ФОТОЗВІТИ з Обмінника до святого Святого Миколая-Чудотворця - Сторінка 2 K6qtw
    gnatyska
    gnatyska
    -
    -

Повідомлення автор gnatyska 2014-12-18, 9:57 pm

Галочка-Палочка, дуже тішуся, що тобі сподобалося.
    Я перевіряла останній раз ще минулої пятниці - писало, що ти ще не забрала. Я вже двічі просила Зорянку, щоб передала тобі зайти на пошту.
    А нині думаю, ну як не забере, то все, відправлять назад...

Гарненького вам Миколайчика ще внічку
    Зорянка
    Зорянка
    -
    -

Повідомлення автор Зорянка 2014-12-18, 10:12 pm

gnatyska, чемно виконала твоє прохання ще вчора)) Молодчинка, гарний подаруночок!))
    Галочка-Палочка, вітаю з чудовим Миколайчиком!)
    Іріша
    Іріша
    -
    -

Повідомлення автор Іріша 2014-12-19, 9:41 am

І я розпакувала вчора свого Миколайчика.Така інтрига-класно мені сподобалось хочу ще обмінника.
    І так отримала посилочку від мамаОля -це була книжечка(малому дуже сподобалась.відразу дав мені щоб я йому прочитала казочку.), куча смачнючих цукерочок (яких скоро не стало-в нас всі солоденьке люблять), відкритка з привітанням (так класно на конвертику писало-"Вітання зі Львова";) ) і помаранчеве (оранжевою стрічкою замотане в папір на дотик не можливо догадатись що це таке,розвернула а там така велика красива помаранчева заколочка.Я пожаліла що підстриглась)))))
    Іріша
    Іріша
    -
    -

Повідомлення автор Іріша 2014-12-19, 9:42 am

А фоточки якось додам на компі якись вірус plach
    Іріша
    Іріша
    -
    -

Повідомлення автор Іріша 2014-12-19, 9:45 am

Maljok, рада що сподобалось бо довго не могла визначитись що купити

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-22, 3:34 am