Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 5, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 5 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+12
musya
nana2010
Natie
Таська
Margoshka
Мері 13
Зорянка
Yulya123
Himena
milanka
Kavusja
Ната Д
16 користувачів
ЇЇ величність ПІЦА
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 35
- Повідомлення n°1
ЇЇ величність ПІЦА
Обожнюю піцу. Не завжди в піцеріях вдається натрапити на смачненьку. Часто готую сама. А ви які маєте рецептики? Діліться.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 35
- Повідомлення n°2
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Найчастіше готую таку. І проста й смачна.
ось те, що вам треба: 25 г дріжджів у стакан, засипати 1 ст л цукру без верху, вилкою розмішати до однорідності. в окрему посудину наливаєте 1 стакан води (кімн темп), вбиваєте туди яйце, розмішуєте. потім виливаєте туди дріжджі з цукром, а потім додаєте 2 столові ложки олії і сіль (за смаком, я кладу пів чайної ложки). в окрему більшу посудину сипете 2 стакани борошна, робите дірочку, виливаєте рідину. перемішуєте і домішуєте, щоб тісто до рук не липло і було пухке як на вареники. залишаєте на годину в теплі. потім ділите на 2 частини (бо виходить 2 величезні піци). розкатуєте тонко і переносите на змащений олією і притрушений борошном противень. але не треба розкатувати занадто тонко, бо важко буде переносити і порветься. краї я не загинаю. повністю весь лист тіста змащую сумішшю майонеза і кетчупа до самих країв, а потім йде начинка. ми любимо курку (відварюєте курку (стегенця), мілко нарізаєте), рясно присипати петрушкою (можна сухою), помідори, гриба тай загалом що є підрукою третим сиром. так само і з другою порцією тіста (а можна і іншу начинку).
смакуйте. тісто дуже легке в приготуванні і дешеве. виходить дійсно тонке і крумке. я не люблю, коли піца товстенна.
ось те, що вам треба: 25 г дріжджів у стакан, засипати 1 ст л цукру без верху, вилкою розмішати до однорідності. в окрему посудину наливаєте 1 стакан води (кімн темп), вбиваєте туди яйце, розмішуєте. потім виливаєте туди дріжджі з цукром, а потім додаєте 2 столові ложки олії і сіль (за смаком, я кладу пів чайної ложки). в окрему більшу посудину сипете 2 стакани борошна, робите дірочку, виливаєте рідину. перемішуєте і домішуєте, щоб тісто до рук не липло і було пухке як на вареники. залишаєте на годину в теплі. потім ділите на 2 частини (бо виходить 2 величезні піци). розкатуєте тонко і переносите на змащений олією і притрушений борошном противень. але не треба розкатувати занадто тонко, бо важко буде переносити і порветься. краї я не загинаю. повністю весь лист тіста змащую сумішшю майонеза і кетчупа до самих країв, а потім йде начинка. ми любимо курку (відварюєте курку (стегенця), мілко нарізаєте), рясно присипати петрушкою (можна сухою), помідори, гриба тай загалом що є підрукою третим сиром. так само і з другою порцією тіста (а можна і іншу начинку).
смакуйте. тісто дуже легке в приготуванні і дешеве. виходить дійсно тонке і крумке. я не люблю, коли піца товстенна.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°3
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Я теж піцу просто обожнюю...
Роблю так.
Інгредієнти на піцу діаметром 30см.
Тоненька основа для піци:
борошно - 175гр
сухі дріжджі - 1ч. ложка
тепла вода - 125мл
олія - 1ст. ложка
дрібка солі
Начинка на ваш смак.
Приготування тіста: з'єднати борошно, сіль і дріжджі. В окремій посудині з'єднати воду з олією і повільно влити до борошна постійно помішуючи. Замісити однорідне тісто. Стіл посипати борошном та викласти тісто, місити 2-3хв.
Миску змазати олією та викласти тісто. Накрити миску з тістом харчовою плівкою та поставити в тепле місце на 40хв. (тісто має збільшитися в двічі).
Вийняти тісто та місити ще пару хвилин. Розкачати тісто в круг діаметром 30см., деко для запікання присипати борошном, та викласти на нього тісто. Наповнити начинкою на ваш смак та запікати.
Роблю так.
Інгредієнти на піцу діаметром 30см.
Тоненька основа для піци:
борошно - 175гр
сухі дріжджі - 1ч. ложка
тепла вода - 125мл
олія - 1ст. ложка
дрібка солі
Начинка на ваш смак.
Приготування тіста: з'єднати борошно, сіль і дріжджі. В окремій посудині з'єднати воду з олією і повільно влити до борошна постійно помішуючи. Замісити однорідне тісто. Стіл посипати борошном та викласти тісто, місити 2-3хв.
Миску змазати олією та викласти тісто. Накрити миску з тістом харчовою плівкою та поставити в тепле місце на 40хв. (тісто має збільшитися в двічі).
Вийняти тісто та місити ще пару хвилин. Розкачати тісто в круг діаметром 30см., деко для запікання присипати борошном, та викласти на нього тісто. Наповнити начинкою на ваш смак та запікати.
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Реєстрація : 07.02.2012
Вік : 33
- Повідомлення n°4
Re: ЇЇ величність ПІЦА
ням ням ням
а я роблю так:
20 г дріжджів розтерти цукром
2 стакани муки (300-350г)
1 стакан води
1ч.л. солі
олії даю так щоб тісто відставало від рук
коли підросте змастити руки олією, тісто розтягнути на пательню, від олії воно стягується назад, треба трошки побавитись але потім получається хрусткий корж
змастити корж майонезом з кетчупом і викласти всі інгредієнти
я кладу салямі , помідори , кукурудзу, сир і зверху ще трошки поливаю соусом
а я роблю так:
20 г дріжджів розтерти цукром
2 стакани муки (300-350г)
1 стакан води
1ч.л. солі
олії даю так щоб тісто відставало від рук
коли підросте змастити руки олією, тісто розтягнути на пательню, від олії воно стягується назад, треба трошки побавитись але потім получається хрусткий корж
змастити корж майонезом з кетчупом і викласти всі інгредієнти
я кладу салямі , помідори , кукурудзу, сир і зверху ще трошки поливаю соусом
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 42
- Повідомлення n°6
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Дівчата, а де фото? Тільки роздражнили.
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
Реєстрація : 25.01.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°7
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Дівчатка пишу вам свій рецептик сьогоднішньої піци
Для тіста:Спочатку запарюється опара для тіста, для неї необхідно:
1 чайна ложка дріжжів сухих
1 столова ложка цукру
4 столових ложок муки
0,5 склянки теплої води...40 градусів приблизно
Змішати це все у мисочці, накрити рушничком і поставити у тепле місце на 20-30хвилин, щоб запарилося. Після цього до запареного тіста необхідно додати:
0,5 чайної ложки солі
1 яйце
0,5 стакана води теж теплої
3 ложки олії
Спочатку взбити яйце з сілю, влити туди воду і олію, а вже потім всю цю суміш добавити до опари...муку ж сипати поки тісто не стане алестичним і відлипатиме від рук...воно має бути мякеньким наче на хліб....
Готове тісто накрити рушничком і дати йому підійти...40 хвилин, потім додати ще 2 столові ложки олії і знову вимісити...дати підійти ще 30хвилин...
Для начинки: Я пишу те що сама клала...хоча кожен може керуватися власним смаком і фантазією...
курине філе, перець салатний, гриби жарені у вершках, сир і соус...все...
Соус: Цибулинка, морквинка, концервовані помідорки, прованські травки, сіль, цукор, перець гіркий, перець чорний мелений...Спочатку жаримо цибульку, морквинку і помідорки обчищені від шкірки і порублені мілко...
Цей соус я викладала на тісто першим, потім грибочки, потім крочка і перець...присипати щедро сиром натертим і поставити у розігріту духовку до 250 градусів на 5 хвилин
Піца готова приємного смаку
Для тіста:Спочатку запарюється опара для тіста, для неї необхідно:
1 чайна ложка дріжжів сухих
1 столова ложка цукру
4 столових ложок муки
0,5 склянки теплої води...40 градусів приблизно
Змішати це все у мисочці, накрити рушничком і поставити у тепле місце на 20-30хвилин, щоб запарилося. Після цього до запареного тіста необхідно додати:
0,5 чайної ложки солі
1 яйце
0,5 стакана води теж теплої
3 ложки олії
Спочатку взбити яйце з сілю, влити туди воду і олію, а вже потім всю цю суміш добавити до опари...муку ж сипати поки тісто не стане алестичним і відлипатиме від рук...воно має бути мякеньким наче на хліб....
Готове тісто накрити рушничком і дати йому підійти...40 хвилин, потім додати ще 2 столові ложки олії і знову вимісити...дати підійти ще 30хвилин...
Для начинки: Я пишу те що сама клала...хоча кожен може керуватися власним смаком і фантазією...
курине філе, перець салатний, гриби жарені у вершках, сир і соус...все...
Соус: Цибулинка, морквинка, концервовані помідорки, прованські травки, сіль, цукор, перець гіркий, перець чорний мелений...Спочатку жаримо цибульку, морквинку і помідорки обчищені від шкірки і порублені мілко...
Цей соус я викладала на тісто першим, потім грибочки, потім крочка і перець...присипати щедро сиром натертим і поставити у розігріту духовку до 250 градусів на 5 хвилин
Піца готова приємного смаку
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°8
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Юльчик, я вже чую цей аромат...мммм смакота.
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Реєстрація : 05.03.2012
Вік : 38
- Повідомлення n°9
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Ділюся рецептом тіста:11_1_211v:
Тісто:
500 гр муки
1 яйце
1 п сухих дріжджів
1 ч. л солі
1 ст. л цукру
1 ст л оливкової олії
тепла вода (приблизно 200мл)
я робила подвійну порцію, щоб получилось 4 піци (круглі на звичайний прямокутний противень з духовки) і замість сухих брала велику пачечку звичайних дріжджів))
НАЧИНКА
тісто змастити майонезом+кетчуп (чи томатний соус/паста) - ковбаска/шинка/бочок - грибочки - багато сиру і на 15-20хв в духовку добре розігріту 9випікала при 180 градусах)
Тісто:
500 гр муки
1 яйце
1 п сухих дріжджів
1 ч. л солі
1 ст. л цукру
1 ст л оливкової олії
тепла вода (приблизно 200мл)
я робила подвійну порцію, щоб получилось 4 піци (круглі на звичайний прямокутний противень з духовки) і замість сухих брала велику пачечку звичайних дріжджів))
НАЧИНКА
тісто змастити майонезом+кетчуп (чи томатний соус/паста) - ковбаска/шинка/бочок - грибочки - багато сиру і на 15-20хв в духовку добре розігріту 9випікала при 180 градусах)
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°10
Re: ЇЇ величність ПІЦА
ммммм, як я люблю піцу
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°11
Re: ЇЇ величність ПІЦА
А я люблю сирну піцу- це про тісто
125 г. творогу
4 ст л.молока
5 ст.л олії
1 яйце
трошки солі
0,5 ч.л соди погашеної оцетом
250 г.муки
Але я цей рецепт * на 2, а то й на 3 рази
125 г. творогу
4 ст л.молока
5 ст.л олії
1 яйце
трошки солі
0,5 ч.л соди погашеної оцетом
250 г.муки
Але я цей рецепт * на 2, а то й на 3 рази
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°12
Re: ЇЇ величність ПІЦА
сирну ще не пробувала
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°13
Re: ЇЇ величність ПІЦА
дуже смачна, попробуй
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°14
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Ой дівки, почитала і аж в животі бурчати стало))) буду на вихідних пробувати пекти! Бо на сьогодняшній день ще не пекла жодного разу... Хоча піццу імо частенько, а представляє вона собою куплену готову піцу, і докладені зверху інгредієнти, найчастіше це покришені сосиски, кукурудза і сир))) От такий я кулінар)))
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 42
- Повідомлення n°15
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 38
- Повідомлення n°16
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Мері, я також завжди таку сирну роблю, тільки даю кисле молоко.
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Реєстрація : 05.03.2012
Вік : 38
- Повідомлення n°17
Re: ЇЇ величність ПІЦА
А я ось ще знайшла піцу за 10 хвилин. Ділюся рецептом))
Піца на сковорідці за 10 хвилин
тісто:
4 ст.л. сметани
4 ст.л. майонезу
2 яйца
9 ст.л. муки (без гірки)
Приготування:
Тісто получається рідке, як сметана, його вилити на скоорідку змащену олією і зверху викласти начинку на свій смак (томат, ковбаса, гриби, оливки, помідори)
Змастити зверху майонезом начинку, а зверху натерти сир.
Ставимо сковорідку на плиту, на декілька хвилин на невеликий вогонь, закриваємо кришкою і коли сир почне плавитись, це означає, що піца готова.
Піца на сковорідці за 10 хвилин
тісто:
4 ст.л. сметани
4 ст.л. майонезу
2 яйца
9 ст.л. муки (без гірки)
Приготування:
Тісто получається рідке, як сметана, його вилити на скоорідку змащену олією і зверху викласти начинку на свій смак (томат, ковбаса, гриби, оливки, помідори)
Змастити зверху майонезом начинку, а зверху натерти сир.
Ставимо сковорідку на плиту, на декілька хвилин на невеликий вогонь, закриваємо кришкою і коли сир почне плавитись, це означає, що піца готова.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°18
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Люблю швидкі рецепти, дякую...треба спробувати!
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Реєстрація : 04.02.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°19
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Піца за 10-15 хв
В блендері взбиваю 4 ст.л - майонезу, 4 ст.л. - сметани, 2 яйця, 9 ст.л - муки, натертий сир. получається тісто по консистенції густої сметани, виливаю тісто на змазану маслом , розігріту сковорідку, і відразу на верх викладаю начинку, і багато посипаю сиром. Смажили, поки сир повністю не розплавився.
В блендері взбиваю 4 ст.л - майонезу, 4 ст.л. - сметани, 2 яйця, 9 ст.л - муки, натертий сир. получається тісто по консистенції густої сметани, виливаю тісто на змазану маслом , розігріту сковорідку, і відразу на верх викладаю начинку, і багато посипаю сиром. Смажили, поки сир повністю не розплавився.
nana2010- -
- К-ть повідомлень : 268
Реєстрація : 04.03.2012
- Повідомлення n°20
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Я також люблю і їсти і готувати піцу,швидко,то готую сирне тісто мол.сир. додаю одне яйце і трішки муки,підсолюю,замішую тісто і тонко розкатую та й експерементую з начинкою.Для смачної піци важливо,щоб смачни соус був.Маю домашню аджику яку і використовую для соусу.
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Реєстрація : 05.03.2012
Вік : 38
- Повідомлення n°21
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Мері 13, у мене майже такий рецепт, лише я не давала сиру у тісто)) чомусь мені здається, що від сиру тісто буде тягнутись))
nana2010- -
- К-ть повідомлень : 268
Реєстрація : 04.03.2012
- Повідомлення n°22
Re: ЇЇ величність ПІЦА
від мол.сиру точно не тягнеться,а дууууже смачне!Зорянка пише:Мері 13, у мене майже такий рецепт, лише я не давала сиру у тісто)) чомусь мені здається, що від сиру тісто буде тягнутись))
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Реєстрація : 05.03.2012
Вік : 38
- Повідомлення n°23
Re: ЇЇ величність ПІЦА
nana2010, а молочний сир - це який? творог чи типу голанського?))
nana2010- -
- К-ть повідомлень : 268
Реєстрація : 04.03.2012
- Повідомлення n°24
Re: ЇЇ величність ПІЦА
творог,просто слово російське то я так і пишу сир молочний)))
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Реєстрація : 18.01.2012
Вік : 37
- Повідомлення n°25
Re: ЇЇ величність ПІЦА
Мері, я додала твою піцу собі на сайт
- Спойлер:
|
|
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89