Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 13, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 13 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
svetikyra
янчик
Мама трьох малят
КаFетkа
Natali
Іріша
пушкарік
Ester88
gnatyska
Iruska
oleAndr
vesna_86
Ірчик
ляля
Ната Д
Maljok
Галочка-Палочка
Тусінька
Алла
Kavusja
Ksush@
Зорянка
26 користувачів
Форумний чат - 6
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Форумний чат - 6
Перше повідомлення в темі :
Форумчаночки, продовжуємо теревеньки у новому форумному чаті)))
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°651
Re: Форумний чат - 6
Я твого малого впізнала))) чудові дітки і гномик і смурфик в голубому мабуть) це мені на новий рік вже потрібно починати шукать костюм)
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°652
Kavusja, це хлопчики були або клоун-петрушка, або гномики.
але дійсно - виглядає, як смурфик))
Я сама шила малому, трохи кострубато, але йому сподобався костюм)
але дійсно - виглядає, як смурфик))
Я сама шила малому, трохи кострубато, але йому сподобався костюм)
Kavusja- -
- Повідомлення n°653
ти молодець,гарний костюм вийшов)
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°654
Галочка-Палочка,я дивлюсь ти в нас супер-господиня:і готуєш на вищому рівні,і шити вмієш! Які ще таланти приховуєш,признавайся?
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°655
Kavusja, Ksush@, ви мене завстидали))) Готую ніби нормально, ше не жалілися домашні, шию - не дуже добре, бо шви не рівні, а кривуваті. а вишиваю ніби не погано - вроді))) колись скину фото наших вишиванок.
Ksush@- -
- Повідомлення n°656
Дівчата,давно не піднімали питання:хто вже отримав дитячі гроші в жовтні? У нас тихо(
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°657
Ksush@, я вчора отримала)
Ksush@- -
- Повідомлення n°658
Та вже і мені щойно прийшла смс. Чоловіку теж на кілька днів затримали зарплату. Просто стільки інфо в інтернеті про те,що зовсім повідміняють різні виплати,от і захвилювалась...
Ksush@- -
- Повідомлення n°659
Дівчата,мені через 3 тижні на роботу виходити... В мене вже стрес... Як я мрію мати улюблену роботу,а не таку,на яку не хочеться іти! Але саме смішно те,що я і сама не знаю,що саме я хочу)
Ksush@- -
- Повідомлення n°660
Оце на першій лінієчці,де написано про моїх діток,і є дві дівчинки. То це просто копія моїх доць! Ще й той велосипед!.. Ніби уривок з нашого життя!
Kavusja- -
- Повідомлення n°661
Привітик дівчата, що у вас новенького?? рідко до вас забігаю, бо мобілка нова в ремонті... а через модем то майже не грузиться....
Ми майже три тижні хворіли, кашель і соплі, у вівторок маємо робити манту, але знову кашляє...тому навіть не знаю чи зробимо.
Ми майже три тижні хворіли, кашель і соплі, у вівторок маємо робити манту, але знову кашляє...тому навіть не знаю чи зробимо.
Ksush@- -
- Повідомлення n°662
А я на весіллі зараз. Вже збираємось додому. Одружувався двоюрідний брат мого чоловіка. Відгуляли класно! Мені сподобалось все:тамада супер,музика (особливо хлопці-музиканти) теж супер,жратви і випивки море,загальна атмосфера теж класна! Вже б спати скоріше. Ще година їзди додому((
Kavusja- -
- Повідомлення n°663
Ksush@, ану виставляй бали за весілля...меню, сукня, атмосфера я щось передивилася чотири весілля)
Ksush@- -
- Повідомлення n°664
І я зараз сижу вдома,то майже щодня дивлюсь "чотири весілля".
Весілля проходило в смт.
Отож (по 5-тибальній системі):
-меню-4,8 бала (не було желе вкінці,і забагато було риби різної,а я її не люблю),тарілки столи 2-ма поверхами,і все смачно,давно такого не бачила,і випивка на різні смаки;
-сукня-5 балів можна сміливо поставити,вона немов обшита діамантами,і фата дуже гарна.
-місце проведення- 2 бали із 5. Це була якась столова колишня,зараз якесь чи кафе,чи що. Незручно було ходити між столами,а танцювальний зал такий маленький,що танцювали в трьох колах,а кола були один в одному.
-загальне враження- 5 з плюсом! Завдяки тамаді,напевно. Конкурси були простенькі,але веселі,такі життєві. В тамади дуже приємний голос,дуже гарно і незанудливо говорила,бо іноді тамада портить все весілля) Музика була гарна,2 хлопці-музиканти. Пісень було багато українських,але на сучасний молодіжний мотив. І взагалі було більшість молоді. Мені сподобалось!
Весілля проходило в смт.
Отож (по 5-тибальній системі):
-меню-4,8 бала (не було желе вкінці,і забагато було риби різної,а я її не люблю),тарілки столи 2-ма поверхами,і все смачно,давно такого не бачила,і випивка на різні смаки;
-сукня-5 балів можна сміливо поставити,вона немов обшита діамантами,і фата дуже гарна.
-місце проведення- 2 бали із 5. Це була якась столова колишня,зараз якесь чи кафе,чи що. Незручно було ходити між столами,а танцювальний зал такий маленький,що танцювали в трьох колах,а кола були один в одному.
-загальне враження- 5 з плюсом! Завдяки тамаді,напевно. Конкурси були простенькі,але веселі,такі життєві. В тамади дуже приємний голос,дуже гарно і незанудливо говорила,бо іноді тамада портить все весілля) Музика була гарна,2 хлопці-музиканти. Пісень було багато українських,але на сучасний молодіжний мотив. І взагалі було більшість молоді. Мені сподобалось!
Kavusja- -
- Повідомлення n°665
ти так цікаво все описала))) хто ти за освітою?
Дівчата, як вам нова патрульна поліція? В нас тут скоро почнеться набір,подати заявку можуть всі бажаючі від 21 до 35 років, я так мрію... але мені немає з ким лишити малого, бо це потрібно їхати за 50км...((( отак розбиваються мрії...
Дівчата, як вам нова патрульна поліція? В нас тут скоро почнеться набір,подати заявку можуть всі бажаючі від 21 до 35 років, я так мрію... але мені немає з ким лишити малого, бо це потрібно їхати за 50км...((( отак розбиваються мрії...
Ksush@- -
- Повідомлення n°666
Кавуся,я- медсестра,пора вже знати)),хоча все дитинство мріяла бути вчителем)
А що це за патрульна поліція? Це на прийом на роботу можна заявку подати?
А що це за патрульна поліція? Це на прийом на роботу можна заявку подати?
Ksush@- -
- Повідомлення n°667
А що це в нас за рекорд відвідуваності?! 81 людина...
Kavusja- -
- Повідомлення n°668
Ksush@, та я памятаю, що щось з медициною повязане))
це подаєш заявку спочатку на конкурс, потім якщо проходиш то навчання 3 місяці і відразу робота, піший або авто патруль, робочий день 12 год, зарплата від 6 тис...а яка в них форма гарна, короче...пічалька повна(((
це подаєш заявку спочатку на конкурс, потім якщо проходиш то навчання 3 місяці і відразу робота, піший або авто патруль, робочий день 12 год, зарплата від 6 тис...а яка в них форма гарна, короче...пічалька повна(((
Ksush@- -
- Повідомлення n°669
Класно! А я дуже хочу змінити роботу. Але якби і хотіла,то дана пропозиція мені не підходить. Стара уже((
Kavusja- -
- Повідомлення n°670
Ksush@, я не знаю... я себе в свої 28 так і не знайшла, ні освіти ні бажання до бумажної роботи, в нашому місті тільки на касу в супермаркет і все... а так хочеться чогось цікавого,але реально коли маєш дитину і не маєш на кого її лишити це взагалі не реально...((( в мене вже нічого не реально, сумно то все!
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
Вік : 35
- Повідомлення n°671
Привітик! Давно не писала, бо була заклопотана маленькою радістю - маю ще одну донечку:-)
Як ви тут поживаєте? Чому мало активності? Морозець мав усіх з двору позаганяти в хатку на форум:-)
Ksush@, вітаю з новосіллям! Нехай у вашій домівці панує спокій, достаток, кохання і щастя!
Kavusja, я теж би патрульною хотіла б бути:-) дивлюсь відео як вони працюють і трохи смішно, бо не привична така манера для нас, але вони такі виховані, адекватні і врівноважені:-) а чоловіки-патрульні просто бомба:-) може б свого туди записати:-)
Як ви тут поживаєте? Чому мало активності? Морозець мав усіх з двору позаганяти в хатку на форум:-)
Ksush@, вітаю з новосіллям! Нехай у вашій домівці панує спокій, достаток, кохання і щастя!
Kavusja, я теж би патрульною хотіла б бути:-) дивлюсь відео як вони працюють і трохи смішно, бо не привична така манера для нас, але вони такі виховані, адекватні і врівноважені:-) а чоловіки-патрульні просто бомба:-) може б свого туди записати:-)
Ksush@- -
- Повідомлення n°672
Мальок,дякую!
Kavusja- -
- Повідомлення n°673
Maljok, мій сказав то не його і йому то не цікаво...а я би спробувала, мені треба було заповнити анкету коли наважилася, а зараз вже чомусь маю сумніви...(((
Kavusja- -
- Повідомлення n°674
Дівчатка доречі, відкрили набір вже і в Тернополі, можна всім бажаючим подати анкету онлайн!
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°675
Kavusja, мені казали, що з колишніх міліціонерів - майже ніхто не попадає туди. І зарплата буде приблизно
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89