Рано чи пізно, але всі дітки йдуть в садочок. Як правильно їм пояснити, що робити щоб дитина швидше адаптувалась?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 35, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 35 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+12
Iruska
Галочка-Палочка
Віта
Ksush@
oleAndr
Ester88
Oksan@
alinka25
iro4ka
Kavusja
Алла
Ната Д
16 користувачів
Дитячий садочок
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°1
Дитячий садочок
Перше повідомлення в темі :
Рано чи пізно, але всі дітки йдуть в садочок. Як правильно їм пояснити, що робити щоб дитина швидше адаптувалась?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°76
Re: Дитячий садочок
Я чогось зовсім рне хочу віддавати малого в садочок. І в нас там підняли ціну, виходить 600грн в місяць, я в шоці з цієї суми.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°77
Ого. То дійсно багато. нас за місяць иходить 140грн якщо весь час ходить. І то для нас багато. В день коштує 8.4грн.
А Це у вас Наталко за що? За харчування така сума?
А Це у вас Наталко за що? За харчування така сума?
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°78
В нашому садочку за день 7.50 грн
Kavusja- -
- Повідомлення n°79
В нас в день виходить по 25грн.... за що це я не знаю, таку суму мер поставив, була якась стаття в газеті за ціну, але я то пропустила.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°80
Kavusja, то у вас напевно приватний садочок
Тусінька- -
- К-ть повідомлень : 1021
- Повідомлення n°81
Ми платимо за садочок за харчування по 14 грн. на день. Також досить кругленька сума виходить((
gnatyska- -
- К-ть повідомлень : 775
- Повідомлення n°82
Привіт.
Ану скажіть, любі коліжаночки, як у вас із збором коштів на ремонт в садочках? Ми цього року йдемо в садок, то ціну назвали космічну - 2800 з дитини. На ремонт санвузла. А попереду ще нові матраси, постіль. І ми одні проти - всі решта мовчать. От боюся, щоб результатом того, що я підняла це питання серед батьків, в яке вмішалася вже і завідувачка садка, не стало погане ставлення до моєї малої. Що робити? Як правильно вийти з даної ситуації?
Ану скажіть, любі коліжаночки, як у вас із збором коштів на ремонт в садочках? Ми цього року йдемо в садок, то ціну назвали космічну - 2800 з дитини. На ремонт санвузла. А попереду ще нові матраси, постіль. І ми одні проти - всі решта мовчать. От боюся, щоб результатом того, що я підняла це питання серед батьків, в яке вмішалася вже і завідувачка садка, не стало погане ставлення до моєї малої. Що робити? Як правильно вийти з даної ситуації?
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°83
Тобто 2800?
gnatyska- -
- Повідомлення n°84
2800 грн з дитини для ремонту санвузла.
Ksush@- -
- Повідомлення n°85
Для мене це нереально. Немає іншого садка? Розказую чоловіку,а він не вірить) Це ж який ремонт має бути за такі гроші!.. А скільки дітей має здати таку суму?
Ksush@- -
- Повідомлення n°86
Ми зараз робимо в своїй новобудові ванну з туалетом. Ото я і прикинула,що якщо дітей 30,то 85 тис.грн...
Але чоловік сів подумав тільки що,і каже,що таки багато треба на такий ремонт,це ж і сантехніка вся напевно мінятиметься,а не лише умивальники і унітази. А ще заплатити за роботу працівникам... Сума загальна не така і велика,як на теперішній час,але чому все має бути за рахунок батьків? В країні криза. Я скоро на роботу вийду,і в мене зарплата за 2 міс.буде 3000 грн. Це не реальна сума для батьків... Дивіться,що в країні робиться,а їм ремонти...
Але чоловік сів подумав тільки що,і каже,що таки багато треба на такий ремонт,це ж і сантехніка вся напевно мінятиметься,а не лише умивальники і унітази. А ще заплатити за роботу працівникам... Сума загальна не така і велика,як на теперішній час,але чому все має бути за рахунок батьків? В країні криза. Я скоро на роботу вийду,і в мене зарплата за 2 міс.буде 3000 грн. Це не реальна сума для батьків... Дивіться,що в країні робиться,а їм ремонти...
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°87
Ksush@, можна з батьками поговорити, щоб якось зекономити на ремонті. Може хтось вміє сантехніку встановлювати чи будматеріали візьме дешевше. Це як мінімімум потрібно 2 унітази, 2 умивальнички і щось типу піддону в душову(можна і обійтись без), бо діткам ноги миють після пісочниці. Неговорячи вже про плитку, гачечки для рушничків і всю сантехніку(один змішувач до 1000 грн буде коштувати). Практикують у садочках, що як тільки дитина приходить, то роблять ремонт (це можуть бути вікна чи двері, кухня чи санвузол), щоб потім дитина протягом 4 років, що провее в цій групі цим же і користувалась - тобто батьки роблять це для своїх же дітей.
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
- Повідомлення n°88
gnatyska, ну це капець! як батькам це потягнути - не знаю!
gnatyska- -
- Повідомлення n°89
Я от пропонувала зробиьи в 2 етапи чи зекономити, скажімо, на демонтажі. Чодовік би з радвстю допоміг. В кошторисі стоять шаленно дорогі матеріали, їх також можна обрати дешевші. Всього нас 25. Я обдзвонила людей 18 з проханням ще раз зібратися для обговорення кошторису, можливо, його можна здешевити, ато там навіть вказане вивіз сміття і розгрузка. Але ви не повірите. В
Вівторок я обдзвонила, а в середу прийшла за тел інших батьків, чиї телефони ми не мали, то вихователька таким тоном мене поставила перед фактом, що : 1 - телефони дасть тільки п. Андрію , який займається ремонтами; 2 - до ремонту підпустять майстрів лише того ж п. Андрія, іншим вони не довіряють; 3 - якщо вам не підходить сума, яку збирають, то дітки, які ще не мають 3 рокіа перейдуть в яслі, а дітки 3-річного віку, ... (і довга пауза - додумай сама). Коли я це передала батькам, які підтримали ідею здешивити ремонт, хоча б власними силами, всі омили руки. Сказали, що здадуть гроші. Не розумію, як так можна. Маю думку, що бояться в майбутньому за свою дитину. А ввечері подзвонила мама, яка спершу була зі мною, з питанням, чи я зверталася кудись, маючи на увазі управління освіти. Бо завідучка передала через виховательку роздати гроші батькам, які вже здали, і не робити ремонту. Ця мама сказала, щотак категорично не треба, що ремонт зробимл, але можливо, десь зекономим, а вихована вихователька кинула слухавку. От нині збори батьків, і всі шишки полетять на мене. Мені аж страшно йти. Але маю думку, що половина суми з складеного кошторису тим п. Андрієм мало би йти дирекції. Що поридите робити? Мовчати як і вмі?
Вівторок я обдзвонила, а в середу прийшла за тел інших батьків, чиї телефони ми не мали, то вихователька таким тоном мене поставила перед фактом, що : 1 - телефони дасть тільки п. Андрію , який займається ремонтами; 2 - до ремонту підпустять майстрів лише того ж п. Андрія, іншим вони не довіряють; 3 - якщо вам не підходить сума, яку збирають, то дітки, які ще не мають 3 рокіа перейдуть в яслі, а дітки 3-річного віку, ... (і довга пауза - додумай сама). Коли я це передала батькам, які підтримали ідею здешивити ремонт, хоча б власними силами, всі омили руки. Сказали, що здадуть гроші. Не розумію, як так можна. Маю думку, що бояться в майбутньому за свою дитину. А ввечері подзвонила мама, яка спершу була зі мною, з питанням, чи я зверталася кудись, маючи на увазі управління освіти. Бо завідучка передала через виховательку роздати гроші батькам, які вже здали, і не робити ремонту. Ця мама сказала, щотак категорично не треба, що ремонт зробимл, але можливо, десь зекономим, а вихована вихователька кинула слухавку. От нині збори батьків, і всі шишки полетять на мене. Мені аж страшно йти. Але маю думку, що половина суми з складеного кошторису тим п. Андрієм мало би йти дирекції. Що поридите робити? Мовчати як і вмі?
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°90
gnatyska, раджу інший садок. Ми теж робили кухню, потім туалет, то максимум, що ми здавали - 800 грн з дитини, но не 2800. А я не розумію тих батьків, які вас не хочуть підтримати, виходить, що для них це маленька сума, у вас там напевне садок "для обраних".
Готуйтеся, що на другий рік - буде теж саме!
Готуйтеся, що на другий рік - буде теж саме!
gnatyska- -
- Повідомлення n°91
Та садок в нас простіше простого. Все там робиться руками і грошима батьків. Але ж можна якось вирішити цю проблему. Попереду ще наших три роки, і як ви кажете, знов буде те саме. А в інший садок тепер не знаю, як потрапити, тепер ж всюди реєстрація.
Одна мама, до речі чий чоловік в АТО, пропонує подзв на урядову гарячу лінію - так зробила її коліжанка і санвузол БЕЗКОШТОВНО відремонтувала держава. ТАк наші батьки проти, бо нашкодимо адміністрації садку
Одна мама, до речі чий чоловік в АТО, пропонує подзв на урядову гарячу лінію - так зробила її коліжанка і санвузол БЕЗКОШТОВНО відремонтувала держава. ТАк наші батьки проти, бо нашкодимо адміністрації садку
Ksush@- -
- Повідомлення n°92
Я думаю,що тут задіяні чиїсь бізнес-інтереси. Моя старша ходила в садочок в місті,а молодша має іти в садок в селі з вересня,то вже теж збираємось. Але в нас навпаки всі батьки були і є "за" те,щоб робили роботу самі батьки,хто що вміє. Мій чоловік по ремонтах-шабашках,то каже,що робота оплачується стільки,скільки коштують самі матеріали. Якщо керівництво садка проти,щоб робили роботу батьки,значить,щось не чисто. При чому тут довіра? То ж і так ясно,що до сантехніки полізе лише той,хто знається на тому,те саме і з ложінням плитки. Я не розумію лише позиції батьків,чому лише один проти всіх. Може,у вас там група багатих родин))
Я не знаю,може ми на Волині бідніші,ніж у Львові,але для мене, чесно, така сума - це невеселий жарт. І якби лише я одна була проти,то напевно мені не хватило б духу самій боротися(( шукала б альтернативу,якщо є варіанти...
Я не знаю,може ми на Волині бідніші,ніж у Львові,але для мене, чесно, така сума - це невеселий жарт. І якби лише я одна була проти,то напевно мені не хватило б духу самій боротися(( шукала б альтернативу,якщо є варіанти...
Останній раз редагувалося: Ksush@ (2015-06-25, 11:01 am), всього регувалося 1 раз(-и)
Kavusja- -
- Повідомлення n°93
Захмарна сума,я би не здавала,хай навіть 20 діток то це вийде майже 60тис грн,золотий ремонт. Шукай шось простіше,бо така викачка буде й далі,як всі мовчать.
Ksush@- -
- Повідомлення n°94
Моя дитина сьогодні другий день в садочку. Вчора була тільки до обіду,як інші новачки. А сьогодні мають ложити спати. Ну раз не дзвонять,значить сплять. Веде себе точно так,як і вдома:то ложка не така,то стільчик не такий,то де її зошит... Кардебалети влаштовує,характер і принципи показує,але за домою не плаче (тьху-тьху). А далі будемо бачити.
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°95
Ksush@,то вона так прощупує, що можна, а що ні в садочку)))
Ksush@- -
- Повідомлення n°96
Але все-таки не спала вдень. Всі інші дітки спали. А вона трошки поплакала та й гралась. А коли час додому,то не можна забрати,ніяк не хоче,навіть вчора,в перший день. Питаю чи підем взавтра ще в садочок,то каже "так". Просто напевно хоче там все робити по своїх звичних правилах))
Kavusja- -
- Повідомлення n°97
Ксюша ск їй? Ми на днях будемо оформлятися в садочок,мій кричить не хочу,тому не зшаю що вийде.
Ksush@- -
- Повідомлення n°98
Моїй 30 жовтня буде 3 роки. Вона любить з дітками гратися. Я боялася,що вона може не сприйме чужих людей. Бо тільки вдома сидить,в неї є лише мама і сестричка Саша. А ще вона не з кожним буде говорити. Є з родини певні люди, яким ні за що не скаже ні слова. От якось вона відчуває людей з поганою аурою,мені так здається. Але в нас дуууже доброзичлива вихователька,дуже добра няня (моєї мами подружка). Діток мало,немає і 10,всім можна увагу приділити. Ми ж в селі,тут всі свої)
Ksush@- -
- Повідомлення n°99
Я ціле літо думала-переживала,як я з нею пройду медкомісію в садік. Вона не дається ні послухати легені,ні рота не відкриє,все з дикими криками і силою. Але виходить так,що чим на страшніший результат очікуєш,тим навпаки все краще виходить)) комісію пройшли чудово! Я очікувала конкретних скандалів і плачів і в садку. Але ,дякувати богу,не все так погано.
До речі,в перший день відмовилась снідати. Зате в обід "вигрібла" все і миттєво. Так що якщо дитина ґолодна,вона обов"язково їстиме ,не треба заставляти.
До речі,в перший день відмовилась снідати. Зате в обід "вигрібла" все і миттєво. Так що якщо дитина ґолодна,вона обов"язково їстиме ,не треба заставляти.
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°100
Ksush@, вітаю з таким чудом початком у садочку!)))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89