Рано чи пізно, але всі дітки йдуть в садочок. Як правильно їм пояснити, що робити щоб дитина швидше адаптувалась?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 14, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 14 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+12
Iruska
Галочка-Палочка
Віта
Ksush@
oleAndr
Ester88
Oksan@
alinka25
iro4ka
Kavusja
Алла
Ната Д
16 користувачів
Дитячий садочок
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°1
Дитячий садочок
Перше повідомлення в темі :
Рано чи пізно, але всі дітки йдуть в садочок. Як правильно їм пояснити, що робити щоб дитина швидше адаптувалась?
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
- Повідомлення n°51
Re: Дитячий садочок
Kavusja, із собою мати тільки перевзуття. І на запас трусики, футболка, штанішки - якщо чи облиється чи впісяється.
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
Вік : 35
- Повідомлення n°52
А на сон Ваші передягаються?
Ната Д- -
- Повідомлення n°53
мої ще ні. В ясельці не перевдягають тому що, дітки ще не всі самі вміють, та що там казати, майже ніхто не вміє сам переодягатись. А поки вихователі перевдягнуть 30 чоловік, той спати не буде коли. В нас тільки, скидають кофти і штани, зараз футболки і шорти. Зимою в колготиках спали кофті що під низом .Oksan@ пише:А на сон Ваші передягаються?
Oksan@- -
- Повідомлення n°54
Зрозуміло)
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°55
Oksan@, і у нас в садочках, так як і у Нати. Навіть 6-річні дітки, і ті сплять так само як і ясла.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°56
Дівчата, якого розміру дитячі ліжка у ваших садочках???
В нас в Тернополі дітки в молодшій групі на горщики не ходять, а тільки на унітаз... а у вас??
В нас в Тернополі дітки в молодшій групі на горщики не ходять, а тільки на унітаз... а у вас??
Oksan@- -
- Повідомлення n°57
Розмір не знаю, маленькі досить. А унітаз - у нас теж.
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°58
Kavusja, в мого малого спочатку була проблема з тими туалетами, бо вдома горщик, але помало адаптувався. Ліжечка маленькі.
Ната Д- -
- Повідомлення n°59
Скоро в садочок. Як то буде? Две йинiби звикли. Але ж мiсяць були дома.
Зараз знову почнуться тi болячки. ну чого так? Були дiти дома мiсяць i все було добре. Нiхто не хворiв
Зараз знову почнуться тi болячки. ну чого так? Були дiти дома мiсяць i все було добре. Нiхто не хворiв
Oksan@- -
- Повідомлення n°60
Будуть хворіти, але з кожним роком менше! І в школі вже майже не будуть пропускати заняття =)
oleAndr- -
- К-ть повідомлень : 424
Вік : 40
- Повідомлення n°61
Через тиждень і нас чекає садочок)) помаленьку готуємось))
Oksan@- -
- Повідомлення n°62
А в чому заключається підготовка?
Ната Д- -
- Повідомлення n°63
Дівчатка. як справи в садочку? Ми вже другий день ходимо. Тьху-тьху без плачів. Все ж таки я не жалію що лищила діток в ясельці ще на рік. В групі майже всі такі дітки як і мої.
Oksan@- -
- Повідомлення n°64
Моє теж, як смирне ягнятко вчора ходило. Нічого не казав, але сумненький зайшов, сів, так і за брали не веселого.
Сьогодні вдома лишила вже.
Як добре, що у Вас ясля для таких маленьких - я би й другого дала.
Сьогодні вдома лишила вже.
Як добре, що у Вас ясля для таких маленьких - я би й другого дала.
Ната Д- -
- Повідомлення n°65
Ми вже хворі.
Тьомка цілу ніч рвав. Підранок температура. Зараз такий вяленький. Вже не знаю що робити. Як не стане краще підем завтра в лікарню. Іллюшу самого заведу в садочок.
Тьомка цілу ніч рвав. Підранок температура. Зараз такий вяленький. Вже не знаю що робити. Як не стане краще підем завтра в лікарню. Іллюшу самого заведу в садочок.
Iruska- -
- К-ть повідомлень : 109
- Повідомлення n°66
Ми з вересня почали ходити в садік,тиждень ходили по годинах потім до обіду ,а потім я прийшла в обід свого забирати а мені вихователька каже ми його вам ще не віддаєм,він пішов спати,і від тоді ми ходимо на цілий день.Правда зараз зашмаркався,то ми лікуємся вдома.
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
- Повідомлення n°67
Моя Ріта теж з вересня пішла, теж були сльози, спочатку, погодинах, а потім дитину переклинило, переслала плакати але небавилася, нейшла на контакт, неїла, нечіпала іграшок, кричала коли вихователька хотіла за руку чи наколіна, несідала за стіл , з дітьми небавилася, просто стояла на місці і спостерігала з під лоба, і так продовжувалося десь майже місяць , от поступово почала сідати з стол, потім і кормили її, потім і сама ложку брала, от недавно почала на горщик сідати, через раз ! Але прогрес є!!! Іде в садок з радістю, по приходу говорить що їла і пила !!!!
Ната Д- -
- Повідомлення n°68
Як ваші малятка? Уже готуєтесь до нового року?
Ми вже маєм костюми зайчиків, будуть мої хлопці танцювати танець зайчат. І віршики уже вивчили, але от бідоська забувають де чий і можуть обоє по два розказати.
Ми вже маєм костюми зайчиків, будуть мої хлопці танцювати танець зайчат. І віршики уже вивчили, але от бідоська забувають де чий і можуть обоє по два розказати.
Ната Д- -
- Повідомлення n°69
Дівчатка а у вас на Миколая також батьки купують якісь подаруночки діткам підподушку? Ми замовили кожному по книжечці. Вихователі покладуть під час сну під подушку. Від Садочку прийде Миколай дасть діткам по шоколодочці.
Ще скажь на новорічний ранок ви берете відео чи фотографа? В нас вирішили й те й те. разом 100грн. Це диск, групова фотографія А4, портрет, і диск з 250-300 фото.
Ще скажь на новорічний ранок ви берете відео чи фотографа? В нас вирішили й те й те. разом 100грн. Це диск, групова фотографія А4, портрет, і диск з 250-300 фото.
Ester88- -
- Повідомлення n°70
Ну, моя навряд чи вивчить вірш, але гроші вже здали, домовилися купувати іграшки, без солодкого! І ще буде зйомка але без батьків! Тому нас неббуде на святі !!!! Але я довольна іншим, що моя нарешті перестала забувати про горшок !!! Вже в садочку сухо ! Вихователі хвалять, вже бавиться ! Бо довго боялася !!!
Ната Д- -
- Повідомлення n°71
і ми не будем на святі, ну батьки. Та я й розумію, всі дітки почнуть бігти. кричати моя мама, мій тато, думаю ясільках так кругом.
Ester88- -
- Повідомлення n°72
Нам сказали що діти при батьках будуть плакати, боятися, а самі з виховатилями небудуть ! Бо небуде кому бігати жалітися !!!!
Ната Д- -
- Повідомлення n°73
Вчора були збори, повідомили що з 1 січня садочок у нас платний (до цього так не було в на чорнобильська зона) день 8.40грн.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°74
Виходить 160грн з дитини,ніби і не дорого,але за двох діток накладно,а що входить в цю оплату?
Ната Д- -
- Повідомлення n°75
За харчування, 60% сплачує міська рада остальні 40 батьки. Але дуже прикро те що не має пільг, взагалі. Навіть для дітей сиріт.
Та якби ж тільки ці здавати а благодійні внески, а на ремонти, іграшки , подарунки..... Дорого та що поробиш. Добре вчора завідуюча сказала , дякуймо Богу що можемо приети діток теплий садочок, а не ховаємя по підвалах.
Та якби ж тільки ці здавати а благодійні внески, а на ремонти, іграшки , подарунки..... Дорого та що поробиш. Добре вчора завідуюча сказала , дякуймо Богу що можемо приети діток теплий садочок, а не ховаємя по підвалах.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89