Захотілося мені по експериментувати над кольором волосся, купила собі кольорову хну, колір гранат - яскраво червоний. До цього, більше ніж пів року тому, я робила міліровку, результат фарбування хною вийшов смішний))) там де була міліровка колір став яскраво червоний, взагалі пофарбувало волосся не рівномірно, але я була не розстроєна, бо знала що воно "має" змитися. Але як виявилося не все так просто, якщо за 2 тижні хна не змилася, вважайте то ваш новий колір))) Я така була зла, в першу чергу на себе, бо прийшла весна, а в мене рожеве волосся... йдемо в магазин, чоловік каже не знімай шапку бо будуть сміятися)) кажу треба ж якось людям настрій підіймати.
Потім почала читати як змити хну, ну є багато варіантів, я спробувала два...
1. 3ст. ложки оцету влити в таз і тримати там голову 10хв. Неофективний.
2. Жирний кефір, 1 ст. ложка олії (оливкової або соняшникової), 1 ст. ложка солі. Все гарно змішати, нанести на волосся, замотати кульком потім рушником, тримати 1 годину. Дуже ефективний засіб, але таке можна робити лише 1 раз на місяць. Після змиття нанести бальзам для волосся.
І так вирішила я пофарбувати волосся, а на деяких фарбах пише, що після хни не можна, ото я була в шоці. почитала відгуки в неті, дійсно пишуть, що може вийти неочікуваний результат від фарбування. Мені вже не було чого втрачати, думаю або коротко стригтися, або спробую пофарбуватися...
Сьогодні купила фарбу Schwarzkopf колор мусс тон 800, пофарбувалася, результат гарний, трішки є рижий відтінок, але порівняно з тим, що було це просто краса.
Тому перед фарбуванням волосся хною, зважте всі за і проти!!!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89