Martina@,ок, і до мене також всі пишіть на ти
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+18
Maljok
Natali
Тусінька
КаFетkа
alinka25
Зорянка
Іріша
Oksan@
petrywka
ляля
Ksush@
Алла
yulia-499@ukr.net
Ната Д
Kavusja
Martina@
Галочка-Палочка
Ірчик
22 користувачів
Форумний чат 5
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Форумний чат 5
Перше повідомлення в темі :
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°801
Re: Форумний чат 5
Але ж загинуло 300 людей з усього світу,в т.ч. і співвітчизники тої ж Меркель. Невже вони і на це закриють очі?
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°802
Чого така тишина? Де всі? Відпочиваєте?
Нас звали на шашлики на річку, я не захотіла їхати. Якось рука не піднімаються веселитись в такий час.
Нас звали на шашлики на річку, я не захотіла їхати. Якось рука не піднімаються веселитись в такий час.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°803
Ната Д, ми гуляли...зараз малий спить.
Веселитися так, коли навколо таке твориться, а з іншої сторони, скільки того життя... сьогодні в чомусь відмовив собі, а завтра може не настати!!! Тому воно якось то все двояко...
Дівчата, вирішила я собі купити пару нових труселів, пішла на ринок, дивлюсь такі гарні, прозорі))) обрала собі дві пари, питаю ціну, і тут ппц.... 25грн. одні... я в шоці??? за шо за 20см. тканини.... але вже мала брати, бо соромно було казати, що дорого.. але то реально дорого для ринка.
Веселитися так, коли навколо таке твориться, а з іншої сторони, скільки того життя... сьогодні в чомусь відмовив собі, а завтра може не настати!!! Тому воно якось то все двояко...
Дівчата, вирішила я собі купити пару нових труселів, пішла на ринок, дивлюсь такі гарні, прозорі))) обрала собі дві пари, питаю ціну, і тут ппц.... 25грн. одні... я в шоці??? за шо за 20см. тканини.... але вже мала брати, бо соромно було казати, що дорого.. але то реально дорого для ринка.
Ната Д- -
- Повідомлення n°804
я собі по 10грнв нас брала . простенька х/б
Ksush@- -
- Повідомлення n°805
А я закриваю кабачки і варення з абрикосів.
Kavusja- -
- Повідомлення n°806
Дівчата, де можна купити шкільну форму на хлопчика за хорошу ціну??
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°807
дівки...в мене далі немає житячих грошенят
в потрошку якось закрадається паніка...ні...непонятка
в совбезі кажуть деньги немає)
дають частинами лиш
в потрошку якось закрадається паніка...ні...непонятка
в совбезі кажуть деньги немає)
дають частинами лиш
ляля- -
- Повідомлення n°808
дівчата а що там з Катьою?нік в неї якось 88 чи як))
на одному форумі наробила ажіотажу скандалу,захищала Росію,казала що то Українці і воюють і своїх вбивають
а тут тихо?чи видалилась?
на одному форумі наробила ажіотажу скандалу,захищала Росію,казала що то Українці і воюють і своїх вбивають
а тут тихо?чи видалилась?
Kavusja- -
- Повідомлення n°809
ляля, тут її більше не буде.... москалі нам не друзі!!!
Ната Д- -
- Повідомлення n°810
Дівчатка. може хтось щось бажає з цьго сайту http://lapik.com.ua/ В МЕНЕ ТРОШКИ НЕ ВИСТАЧАЄ ДО ЗНИЖКИ 15%. вАША ЦІНА - 10% ВІД ЦІНИ САЙТУ. 5% БЕРУ НА ДОСТАВКУ І КОМІСІЮ. Трикотаж дуже хорошої якості, білтзна особливо, регланчики суперові. Я уже давно звідси замовляю. якісь найкраща з усіх наших трикотажів які я пробувала.
ляля- -
- Повідомлення n°811
Kavusja, але як гарно маскувалась..(фу
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
Вік : 35
- Повідомлення n°812
Кожна людина має право на свою думку...але коли люди роблять те ж саме що і москальські ЗМІ, то краще вічливо розпрощатися з такими! Я Катю особисто не знаю, і ніколи в реалі не зустрічалася....але живучи в Украіні, родячи дітей в укр роддомах, купуючи укр товари, дихаючи укр повітрям, отримуючи укр виплати....то ще й обсирати українське? Це вже занадто. Тут ніхто нікого не тримає. Нам тільки краще буде якщо всі недовольні виїдуть в рашку! Нам треба будувати майбутнє для наших діток, а не деградувати з рашкою! Катя, чао:-)
Kavusja- -
- Повідомлення n°813
ляля, оце ти мене розсмішила... дякую))
Як би в Україні було б менше отаких москалів то б і ніхто б не колотив, а то понаїхали і вимагають тут... російські школи, російську мову і так далі... (качають свої права) бо там в раші ніхто права голосу не має!
Як би в Україні було б менше отаких москалів то б і ніхто б не колотив, а то понаїхали і вимагають тут... російські школи, російську мову і так далі... (качають свої права) бо там в раші ніхто права голосу не має!
Ната Д- -
- Повідомлення n°814
Найшла таку статтю, може комусь стане в пригоді.
- Спойлер:
- Отож, вам (вашому чоловікові) принесли повістку. Перш а все варто знати, що повістка вручається лише призовнику!!! Не передається через руки, не рахується врученою, якщо кинута в поштову скриньку, чи передана через сусідів, та родичів. Тільки з рук в руки. Інакше до військкомату нема сенсу йти. А взагалі, краще не йти. У військовому комісаріаті не підписувати жодних документів не читаючи. Вам будуть розповідати, що складаються списки, анкети, опитування і тд. Не підписувати. Бо на енній сторінці припис непомітний, що ви погоджуєтесь на службу -добровільно. Якщо ви прийшли дійсно добровільно, з бажанням служити то вперед. В іншому випадку ніяких підписів.
Якщо ж повістку таки вручили, то перш ніж бігти у військкомат, варто пройти самостійне незалежне обстеження в медичному закладі. Обов'язкова умова: заклад має бути державним!!! Бо медогляд у комісаріатах умовний, а точніше фіктивний.
Чоловіків після 40 мобілізують, за умови, якщо вони військові офіцери, медики, офіцери запасу, МЧСовці, міліціонери, охоронці на державній службі з дозволом користуватись зброєю, які мають звання лейтенанта.
Якщо раптом, вас забрали відразу, тож нехай родина починає збирати довідки: з місця роботи, про склад сім'ї, про підприємницьку діяльність (якщо такою займаються), медичні довідки і т.д.
Людям з села, часом дзвонять голови сільради, за що отримують преміальні. Мовляв треба явитись у сільраду, де відразу вручають повістки. Такі дзвінки варто ігнорити у прямому сенсі слова. І ще раз, наголошую ніяких добровольців. Уважно читати кожен папірець.
з.і. Вирішила я цим поділитись, бо сьогодні ще двом моїм працівникам дзвонили з "проханням" явитись у сільраду, іншому принесли повістку додому В той час коли він був на роботі. Обидва вчинки є порушенням закону. і такі виклики є недійсними.
Kavusja- -
- Повідомлення n°815
Ната Д, дякую, дійсно корисна стаття.. то треба всім знати!
Ната Д- -
- Повідомлення n°816
я як почитала цю статтю дуже обурилась. Бо в мами в селі, забрали двоє чоловіків старших 40 і які завсім не підходять під жодну з цих категорій. Я розумію, що як воювати то всім.Але чому, оті воєнні, які дійсно знають щось в тому сидять в теплих кабінетах, а чоловіки з села, які й так ледь ходять , мають іти воювати. Або 18 річні хлопці, які навіть не служили. Не вже з таких буде толлк там. Їх же в перші дні перестріляють. Чому Яценюк, який кричав так "стріляти, стріляти" сидить на мягенькому кріселку й тільки насміхається? Обідно дійсно. Страдають як завжди бідні і нівчому не винні люди.
Kavusja- -
- Повідомлення n°817
Ната Д, а давай подивися з іншої сторони, якби була повномасштабна війна по всій Україні, то забрали б всіх (від 18 до 50 може)... вірніше всі б пішли чоловіки захищати свою країну і свої сім'ї!!! Виняток ті які втечуть і будуть сидіти по підвалах...
Ната Д- -
- Повідомлення n°818
я то розумію. Але ж поки , дякувати Богу того немає. Чому тоді зараз чийсь батько має йти воювати. А молодий, здоровий вояка сидіти в кабінеті? Це ж навіть не позакону. Я це мала на увазі.
Kavusja- -
- Повідомлення n°819
закон пише:Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про внесення змін до статті 28 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» (реєстраційний номер 4844).
Ним передбачено підвищення віку для молодшого та старшого офіцерського складу - до 60 років, а вищого офіцерського складу - до 65 років.
Законом передбачено, що військовозобов’язані, які перебувають у запасі та мають військові звання рядового, сержантського і старшинського складу, поділяються на розряди за віком: перший розряд - до 35 років; другий розряд - до 60 років (нині до 50 років).
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°820
Ната Д, повністю згідна....але в нашій армії мають бути патріоти....а якщо візьмуть наших політиків то вони ж в першу годину, продадуть кордон, зброю, людей і всю Україну....тому краще якщо вже воювати то тільки надійним і патріотичним людям....
Доречі, останнім часом чую інфу що багато командирів зрадники....продають розміщення підрозділів а самі смиваються.....а солдати - це не зроблять, бо вони не за грлші воюють а за ідею, за Україну.....хай береже їх Господь!
Доречі, останнім часом чую інфу що багато командирів зрадники....продають розміщення підрозділів а самі смиваються.....а солдати - це не зроблять, бо вони не за грлші воюють а за ідею, за Україну.....хай береже їх Господь!
ляля- -
- Повідомлення n°821
мдя..
в одноклассниках я завжди маю якийсь інцидент(
от зайшла і було опитування хто збив той літак,я почала відстоювати свою думку,що то та раша параша то почула багато слів матюків в свою адресу
чому люди такі зомбі?
в одноклассниках я завжди маю якийсь інцидент(
от зайшла і було опитування хто збив той літак,я почала відстоювати свою думку,що то та раша параша то почула багато слів матюків в свою адресу
чому люди такі зомбі?
Ksush@- -
- Повідомлення n°822
Ляля,ніколи нічого не відстоюй в Однокласниках. Пуста трата часу і нервів.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
- Повідомлення n°823
ляля, мова москалюг це мат-нема чому дивуватись.
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
- Повідомлення n°824
ляля, однокласники і контакти це російські творіння!!! Тому, не дивуємся, що там однодумців - мало!
Kavusja- -
- Повідомлення n°825
я взагалі не бачу сенсу доказувати москалям щось... вони зомбі!!!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89