Отже, я працюю з Корнет-вол вже 2 рік. Менеджер приємна та відповідальна дівчина. За час роботи викупила розпродажних купаликів та білизна з сайту дуже велику к-сть. Якість гарна, відгуки чудові. Проблем з постачальниками немає, окрім деяких нюансів, які завжди можна обговорити та вирішити.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 3, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 3 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+7
Maljok
vitagladjuk
Іріша
Галочка-Палочка
Martina@
Kavusja
Зорянка
11 користувачів
Хвастощі з СП Купальників Marko
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Хвастощі з СП Купальників Marko
Перше повідомлення в темі :
Отже, я працюю з Корнет-вол вже 2 рік. Менеджер приємна та відповідальна дівчина. За час роботи викупила розпродажних купаликів та білизна з сайту дуже велику к-сть. Якість гарна, відгуки чудові. Проблем з постачальниками немає, окрім деяких нюансів, які завжди можна обговорити та вирішити.
Зорянка- -
- Повідомлення n°26
Re: Хвастощі з СП Купальників Marko
Kavusja, чорна з оранжевим музика, то Мартусі) напиши, що цікавить - зможу відповісти, бо ще не надіслала))
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°27
Зорянка, який розмір, поміряй на себе.. бо хочу таку модельку, і поміряй ОТ на трусиках )) і ще скажи, він розв'язується спереду? Мені треба знати брати М чи Л
Kavusja- -
- Повідомлення n°28
А щзе скажи як тобі чашка в тому купальнику, мені здається вона дуже зручна і має гарно лягти.
Зорянка- -
- Повідомлення n°29
Наталочко, розмір ось цього купальника ХЛ - на мене великий тут і міряти не треба)))). Чашечка гарна, паралончик цупкий і повинен гарно підкреслити груди. Спереду розв"язується, також зав"язки ідуть на шию, а ззаду - застібка. На трусика сспереду дві смужки оранжевих теж зав"язуються)
ОТ 36,5 см, але тканина гарно тягнеться) Думаю, тобі М мав би підійти)
Kavusja- -
- Повідомлення n°30
Зорянка, дякую, тоді замовляю М))
Зорянка- -
- Повідомлення n°31
Наталочко, наздоровячко)))
Kavusja- -
- Повідомлення n°32
мені всі купальники підійшли, крім цього
я навіть не скажу, що тут чашка Л то повна ХЛ всі інші лки на мене добрі і трусики всі хороші))
Цей купальник буду продавати)))
я навіть не скажу, що тут чашка Л то повна ХЛ всі інші лки на мене добрі і трусики всі хороші))
Цей купальник буду продавати)))
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°33
і я нарешті забрала купальники, гарні , нічого не скажеш, мені ХЛ добрий розмір, а ХХЛ трошки вільний верх, ну а трусіля просто невідповідають(((((
хоча я один вже сестрі віддала.,в неї трошки розмір більший, а от свій ХХЛ мушу щось придумати з плавками...а так то я дуже і дуже задоволена, кольори в них чудові, якість така тоже гарна..
хоча я один вже сестрі віддала.,в неї трошки розмір більший, а от свій ХХЛ мушу щось придумати з плавками...а так то я дуже і дуже задоволена, кольори в них чудові, якість така тоже гарна..
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°34
так мій)))) він мені добре підійшов, а то я з переляку ХХЛ набрала)))Зорянка пише:Наталочко, розмір ось цього купальника ХЛ - на мене великий тут і міряти не треба)))). Чашечка гарна, паралончик цупкий і повинен гарно підкреслити груди. Спереду розв"язується, також зав"язки ідуть на шию, а ззаду - застібка. На трусика сспереду дві смужки оранжевих теж зав"язуються)
в мене ОБ 100 то ХЛ добре, ОГ 90
Kavusja- -
- Повідомлення n°35
Martina@, труселя як на мене там всюди маломірки, бо мені Л ка всі підійшли, а М ка маю сумніви))) але прийде побачу)). Або брати Верх одного розміру а низ іншого, але в малий розмірах такого не має.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°36
Вчора забрала я свої купальники.
Оцей-081,розмір 2ХЛ-великий дуже,і труси,і бюстик.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
А 068 - теж розмір 2ХЛ - то ідеально.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Якість пречудова,кольори класні.Оцей 068 насправді в 100 разів класніший,ніж на цьому фото.А 081-взагалі бомба,і колір прийшов жовтий,десь як на фото,але він на пишний бюст.І труселя в ньому дуже великі на мене.Ще такий самий 081 є р.С,оранжевий,теж бомбезний,то племінниці,я їй скоро на Д.р. подарую,думаю,буде добрий.
Петрушка,
Оцей-081,розмір 2ХЛ-великий дуже,і труси,і бюстик.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
А 068 - теж розмір 2ХЛ - то ідеально.[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Якість пречудова,кольори класні.Оцей 068 насправді в 100 разів класніший,ніж на цьому фото.А 081-взагалі бомба,і колір прийшов жовтий,десь як на фото,але він на пишний бюст.І труселя в ньому дуже великі на мене.Ще такий самий 081 є р.С,оранжевий,теж бомбезний,то племінниці,я їй скоро на Д.р. подарую,думаю,буде добрий.
Петрушка,
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°37
Ksush@, дякую за відгук!
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
Вік : 35
- Повідомлення n°38
Галочка-палочка і Тусінька, ваші купальники в мене. Можете завтра до 2 год забрати на бамі. Якщо ні - то я постараюся їх завтра завезти до Зорянки.
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°39
Розповім про свій)
Замовляла по 108грн...бо по 27 мені минулий раз не підійшли.
ось такий
в мене чашка Д, тому брала розмір 2ХЛ/Л
Дуже задоволена! Підійшов ідеально! Чашка мяка із паралоновими вставками, які відразу витягнула. За рахунок шнурків регулюється глибина декольте і посадка плавок.
Дууууже дякую Оксанці! За 100грн таку красу отримала!!!
Цей купальник виглядає дорожче!
Замовляла по 108грн...бо по 27 мені минулий раз не підійшли.
ось такий
в мене чашка Д, тому брала розмір 2ХЛ/Л
Дуже задоволена! Підійшов ідеально! Чашка мяка із паралоновими вставками, які відразу витягнула. За рахунок шнурків регулюється глибина декольте і посадка плавок.
Дууууже дякую Оксанці! За 100грн таку красу отримала!!!
Цей купальник виглядає дорожче!
Тусінька- -
- К-ть повідомлень : 1021
- Повідомлення n°40
Maljok пише:Галочка-палочка і Тусінька, ваші купальники в мене. Можете завтра до 2 год забрати на бамі. Якщо ні - то я постараюся їх завтра завезти до Зорянки.
Світланка, відносьте мої до Зорянки. Бо Оксана мала відправити мені на Львів, а відправила чомусь в Тернопіль, але думаю то не біда))))
petrywka- -
- Повідомлення n°41
Тусінька, то я протупила, не можу звикнути до нового ніка)))
petrywka- -
- Повідомлення n°42
Дівчата, сіла виставити фото і по ходу якийсь вірус зжер їх всі за 1 хв,я не встигла навіть на хост загрузити. В шоці, бо карта з фотика була заповнена фотками і мені чоловік голову скрутить)))
Прийде з роботи, може щось зрбить.
Ще такого не бачила...
Прийде з роботи, може щось зрбить.
Ще такого не бачила...
Тусінька- -
- К-ть повідомлень : 1021
- Повідомлення n°43
petrywka пише:Тусінька, то я протупила, не можу звикнути до нового ніка)))
Та вже))) Головне що я їх знайшла, а з Зорянкою домовилась, що вона мені перешла разом із решта покупочками))
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°44
petrywka, то цифровий фотоапарат таке може зробити, коли там забагато фото. Колись про таке розповідала коліжанка.
petrywka- -
- Повідомлення n°45
То дзеркалка. мені здається, справа у вірусах на компі(((
tanyushkahrz- -
- К-ть повідомлень : 6
- Повідомлення n°46
Дівчата. Забрала вчора свій купальничок і шорти чоловічі. Шорти класні, по розміру ідеально підійшли чоловікові. Купальник взагалі бомба, якісно пошитий, в реальності ще кращий ніж на фото на моделі. Але він на мене чуть-чуть замалий Я довго сумнівалася який розмір брати на мої параметри (88-64-95) чи М-ку чи Л-ку. Взяла М. Трусики занадто тісні Хочу продати і замовити Л.. Фото зроблене телефоном з спалахом і без..
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89