НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 5, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 5 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+11
Галочка-Палочка
КаFетkа
Тусінька
Anjuta
Алла
Kavusja
ляля
Іріша
Martina@
Ksush@
petrywka
15 користувачів

Купуємо разом з сайту Аліекспрес

petrywka
    petrywka
    -
    -

К-ть повідомлень : 752
    Вік : 42

Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty Купуємо разом з сайту Аліекспрес

Повідомлення автор petrywka 2014-01-13, 4:52 pm

Перше повідомлення в темі :

Дівчата, тут будемо шукати компанію у викупі лотів, а також допомагати порадами щодо покупок на сайті
    Наразі це СП буде безвідсотковим, а там буде видно))))
    Пам"ятайте, що я можу тільки допомогти у викупі, я не продаю і відповідальність за вибір речей, розмірів повністю на вас.
    Я можу лише порадити, якщо щось знатиму з досвіду.

Вибираємо!!!

Останній раз редагувалося: petrywka (2014-01-14, 8:20 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253
    Вік : 44

Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty Re: Купуємо разом з сайту Аліекспрес

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 4:29 pm

Я трекномер відслідковую на тому сайті, що вони дають посилання, автоматично) та я нічого толком з перекладу не розумію, тому розслаблююся і чекаю, потім я слідкую на нашій укпошті, там вже де прийняли куда послали, як довго нема то пишу китайцям
    Тусінька
    Тусінька
    -
    -

К-ть повідомлень : 1021
    Вік : 37

Купуємо разом з сайту Аліекспрес - Сторінка 6 Empty Re: Купуємо разом з сайту Аліекспрес

Повідомлення автор Тусінька 2014-01-26, 4:55 pm

КаFетkа, ок. Дякую, тоді поки чекаю, а потім вже буду по україні дивитись
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-26, 4:56 pm

КаFетkа, поліестер це шо таке, тобто штучна???
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 5:13 pm

Поліестер це однозначно штучна тканина, часто додається до бавовни, щоб підвищити зносостійкість тканини( отже тому зараз  часто пропонують постільну білизну з поліестром, щоб збільшити зносостійкість і  зовнішній вигляд ( блискучість). 

гугл каже... Полиэстер (англ. Polyester) — синтетический материал, широко используется в производстве спортивной одежды. В зависимости от структуры ткани, бывает различного внешнего вида и может обладать разными качествами.
    Основные достоинства: легкий, "дышащий", быстросохнущий; прекрасно сохраняет форму, не садится, устойчив к световому и умеренному тепловому воздействию, влагостойкий.
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 5:33 pm

Я відстежую на
    Спойлер:
    Зареєструйтеся і на пошту вам будуть приходити повідомлення при кожній зміні місця перебування посилки. Подібних сайтів багато. Тут перекладу не треба.
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 5:40 pm

КаFетkа пише:краще диспут не відкривати ( в крайньому випадку відкривати), а писати продавцеві, він вишле ще раз товар, диспут це мінус в рейтингу продавця, а вони там всі за свій рейтинг переживають) таким чином мені йшла сумочка, пів року)) магазин мені вислав ще одну сумочку з подарунком ( за те що чекала довго) а з часом і та перша " сумочка- приблуда" прийшла), в результаті у мене дві сумочки) bravo
    Не погоджуся щодо того, що краще не відкривати диспут. Серед китайців також є хитрюги, вони можуть скоротити час отримання посилки і ви навіть не замітите коли. Після закінчення терміну очікування диспут відкрити вже не можна, а товар можуть і не відправити, він може загубитися, піти не на ту адресу і т.п. Тому можете лишитися без нічого і нікому нічого не доведете. Диспут треба відкривати однозначно. Якщо прод впевнений, він дасть знижку на наст. покупку, відправить ще раз чи дасть подарунок. Коротше, тут можна домовлятися. АЛЕ з відкритим диспутом. Його можна закрити в б-який момент. В мене так було, що місяць посилка не трекалася, відкрила диспут, отримала знижку від прода і на намтупний день. отримавши посилку на пошті, закрила диспут. І обов"язково відгуки про замовлення залишати з описом проблем. Адже ви хочете читити правдиві відгкеи про магазин і прода, правда? І всі хочуть.
    Я десь рік вивчала матеріали і відгуки про замовлення з алі, поки зважилася замовити сама. Зате зараз вже майже рік замовляю, ситуації були різні, були диспути, приходив брак, але я завжди отримувала фул рефанд по кожному зверненню.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-26, 5:52 pm

Дівчата а тут пише шифон і та сама блузка, але вже дорожча... як думаєте??? Просто вона мені так сподобалася))
    тиць:
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 5:57 pm

так підтримую, я теж відкривала диспут, та були ситуації коли просто питала  чи вирішимо самі чи відкривати диспут)  як правило всі погоджуються, що вирішимо самі ...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-26, 6:10 pm

А ще хочу такі майки, може хто брав??
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 6:10 pm

КаFетkа пише:так підтримую, я теж відкривала диспут, та були ситуації коли просто питала  чи вирішимо самі чи відкривати диспут)  як правило всі погоджуються, що вирішимо самі ...
    Нема гарантії, що вони дадуть відповідь до того, як зменшать строк очікування посилки, тому страхувати себе треба диспутом завжди, це краще, аніж отримати липовий трек про ніби то відправлену ще раз річ і закритий диспут.
    А таких випадків бувало ой як багато, читайте відгуки в неті)
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 6:11 pm

Kavusja, щодо блузки - шифон і є штучним матерівлом, можеш брати, якщо подобається. Майки ці беруть на літо поголовно)
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 6:15 pm

Кавуся , на попередньому посиланні теж писало шифон,  думаю це ті ж самі блузки лиш ціна різна, в першому посиланні вже є люди які отримали блузки в другому посиланні ще ніхто нічо не отримав і нема відгуків по цій блузці
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 6:22 pm

шифон - це назва тканини , а складники там завжди різні, є і стопроцентно натуральний шифон, він 250 грн за метр буде, приблизно hoby
     тканини за складом поділяються на три групи: натуральні (шовк, вовна, бавовна, льон, коноплі), штучні (зроблені з деревини)-віскоза, і синтетичні - поліестр, поліамід , нейлон, лавсан та інші ... (зроблені з нафтопродуктів)
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 6:29 pm

petrywka пише:
    КаFетkа пише:так підтримую, я теж відкривала диспут, та були ситуації коли просто питала  чи вирішимо самі чи відкривати диспут)  як правило всі погоджуються, що вирішимо самі ...
    Нема гарантії, що вони дадуть відповідь до того, як зменшать строк очікування посилки, тому страхувати себе треба диспутом завжди, це краще, аніж отримати липовий трек про ніби то відправлену ще раз річ і закритий диспут.
    А таких випадків бувало ой як багато, читайте відгуки в неті)
     bravo  добре, дякую
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 6:33 pm

Так, по тому посиланні, що Наталя дала, шифон не за 250 грн, за таку ціну)))
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-26, 6:41 pm

Дякую дівчата, я в тому повний нуль))))
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 6:44 pm

Kavusja пише:А ще хочу такі майки, може хто брав??
    Я не брала , але класненькі такі на вигляд, як на літо. Магазин теж надійний,беручи до уваги кількість медалей))
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 6:45 pm

То є багато різних груп в соцмережах. розділів на форумах, де люди виставляють реальні фото і пишуть про речі, які замовляли і дають ссилочки. Це дуже зручно: подивився, прочитав, замовив)))
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-26, 6:58 pm

Кинь, будь ласка, посилання, в мене десь був такий форум  по Алі, та десь загубився neznaju
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-26, 7:07 pm

Дівчата давайте візьмемо майки, треба 10шт. тоді ціна буде по 18грн. )) я візьму 3 шт. (тільки цікаво, чи можна буде вказати бажанні кольори...)
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 7:08 pm

група алі у вк:
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-26, 7:29 pm

Про блузки і про майки в групі хороші відгуки.
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-26, 7:30 pm

хвасти з алі:
    Іріша
    Іріша
    -
    -

К-ть повідомлень : 2598
    Вік : 35

Повідомлення автор Іріша 2014-01-26, 8:22 pm

Kavusja, я взяла б блузку собі мені теж сподобались
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-26, 8:28 pm

Іріша, то давай якось разом замовимо, відгуки про неї хороші...)) вже з дитячих, ок))) якраз в них закінчиться новий рік.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-22, 1:09 pm