НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 12, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 12 гостей :: 1 пошукова система

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
На закупи до Польщі Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
На закупи до Польщі Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
На закупи до Польщі Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
На закупи до Польщі Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
На закупи до Польщі Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
На закупи до Польщі Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
На закупи до Польщі Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
На закупи до Польщі Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+3
Алла
Kavusja
petrywka
7 користувачів

На закупи до Польщі

petrywka
    petrywka
    -
    -

К-ть повідомлень : 752
    Вік : 42

На закупи до Польщі Empty На закупи до Польщі

Повідомлення автор petrywka 2014-01-09, 10:29 pm

Дівчата, давайте ділитися новинами про зниждки. акції, поїздки в Польщу на шоппінг.
    Я от хочу поїхати зараз, поки знижки. але не маю з ким. Може хтось їде і бере собі попутчиків. Я б поїхала на початку лютого.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

На закупи до Польщі Empty Re: На закупи до Польщі

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-09, 10:40 pm

petrywka, а що в Польщу можна так без проблем поїхати просто на закупи??
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-09, 10:58 pm

Так, жителі західних областей можуть відкривати візу "на закупи", перший раз дають на 1 тиждень. а потім - на рік можна просити.
    В мене річний шенген по роботі, який дозволяє мені кататися на закупи частенько. лиш нема з ким(((
    Алла
    Алла
    -
    -

К-ть повідомлень : 4739
    Вік : 43

Повідомлення автор Алла 2014-01-09, 11:09 pm

petrywka, я б їхала, але нема з чим lol 
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-09, 11:56 pm

Супер тема! Дуже актуальна для мене. Я інколи їжджу,рейсовим автобусом,бо інакше немає з ким. Знайомі то є,які їздять своїм транспортом,але ніхто не хоче брати,відмазуються,бояться,що ще хтось побачить їхні заробітки.:-) Оксана,я з радістю склала б тобі компанію,але на жаль ми з різних регіонів. Я їжджу в Хелм,на ринок Ґелда,там продукти. А десь далі,на одяг,взуття,або супермаркети,де в них саме зараз знижки до 50 %,я не їду,бо якби хто завіз і показав хоча б один раз,а то самій стрьомно вивчати чужу країну.;-)
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 12:01 am

До речі,мені до кордону з Польщею приблизно одна година їзди. Віза в мене робоча,десь в травні закінчується,і треба буде робити,мабуть, теж "на закупи".
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-10, 10:35 am

То треба мати закордонного паспорта і відкрити візу?? А скільки коштує віза на закупи??
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 11:24 am

Так,то треба закордонний паспорт. А про візу,думаю,petrywka напише,бо самій цікаво . Знаю,що дорого.І щоб з рік по одному раз в місяць поїхати за покупками-це мало,навіть щоб відробити за її гроші. Хіба сигаретки возити.Але там такі штрафи,що я особисто не вожу їх,цей сигаретний бізнес не для мене.  lol

Останній раз редагувалося: Ksush@ (2014-01-10, 11:29 am), всього регувалося 1 раз(-и)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-10, 11:25 am

Якщо така дорога віза то який сенс??? Невже там такі ціни на одяг і продукти низькі???
    А якщо їхати власною машиною, треба якісь документи???
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 11:45 am

Хто робить цю візу,то він їздить туди через день-два.Це вже їхній бізнес. За знижками треба знати куди їхати,і вони там справді суперові.Ковбаса дешева.Майже в 2 рази.І смачна!І більшість возять туди сигарети.На сигаретах-оце бізнес!Звичайно,якщо повезе.Для машини знаю,що купляється якась страховка.Більше нічого не знаю.І ще я знаю щось таке,що треба збирати всі чеки з покупок(а там чеки дають скрізь,навіть на ринку),і ніби-то їх пред!являти при відкритті наступної візи,тобто як доказ,що тобі недаремно відкрили візу і саме таку візу,бо ж вони є різні.В мене робоча,тобто я можу там залишитись на якусь роботу,і перебувати там тиждень-місяць-два безвиїздно.То я за все заплатила більше 100 доларів.А "на закупи" знаю дорожче.Назад з Польщі по закону можна везти не більше 50 кг на 1 людину,і є обмеження в перевезенні м"яса,ковбас тих самих.Вигідно їздити і тим,хто звідти возить будматеріали,побутову техніку,меблі,вікна,металочерепиця,і т.д..Вони на цьому мають непогані гроші.Але треба свій бус мати.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-10, 11:50 am

Ksush@, тобто возять сигарети??? Не легально??? Робоча віза ще й не дорога... яби просто поїхала по місту полазити, країну подивитися ну і звісно на закупи))

А яку валюту там треба мати???
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 1:12 pm

Да,сигарети возять нелегально.Дозволено везти лише 2 пачки,ніби як для себе.А возять і по 40 блоків,я таких знаю.За 1 блок,якщо знайдуть,штраф 200 злотих (помнож приблизно на 2.7).Уявіть! Такі штрафи стали ,кажуть,стали десь 1-1.5 р.тому,до того було простіше з цим.Не знаю,не їздила тоді.Ті сигарети ховають куди хочеш,і на себе,і в сумки...Іноді,як повезе,складаються і платять хабар на таможні,іноді штрафують.Останній раз я їздила в суботу перед Новим роком,то перевіряли всіх,проводили по кожному якоюсь палкою,яка,при виявленні сигарет,пищить.Оштрафували 1 жіночку з 6 блоками на 2400 злотих,бо це був другий штраф в тому році,то ще і подвоїли його,а це чуть не 1 штука зелених.А по мені водить,теж щось там пищить,а це видно на пояс з залізяками пищало,чи чого,наказали мені зняти куртку,вже чуть не мацали,підозрювали.А я то знаю,що в мене нічого немає і боятися нічого,але такий мандраж був...Але вони їх і відробляють ті штрафи тим же Макаром.Я кажу,що якби це було невигідно,то їх би не возили.

Валюта там-польський злотий.Да,можна і на екскурсію собі поїхати.Кажуть,є що подивитися.А ще в Польщі вчаться наші українці-студенти.Чула,що там дають непогану освіту і вона не така дорога,як наша.Не знаю.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-10, 1:23 pm

Ksush@, а скільки коштує поїхати рейсовим автобусом від тебе???

Не розумію, в Польщі що сигарет не має???
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 1:48 pm

Від мене білет коштує 93 грв.Назад сідаємо "на підсадку",коротше з українцями,то завжди безкоштовно.

В Польщі є цигарки,але дуже дорогі.На одній пачці можна заробити 10-15 грв.,якщо стояти продавати,або 5-10 грв,якщо здати оптом.То уяви,скільки коштують їхні...
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-10, 1:54 pm

Ksush@, ого... дійсно гарний бізнес, але з іншої сторони я розумію чому там такі дорогі...
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 2:04 pm

А ще не дай бог їхня поліція побачить... Вони мають право і в сумку тобі заглянути,просто на вулиці. То треба бачити,як всі розбігаються,коли вони їдуть. Бізнес живий,але дуже ризикований. Ніколи не знаєш,що тебе чекає.
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-10, 3:52 pm

Робоча віза і віза на закупи коштують однаково, як івсі інші види віз. Якщо доки подавати у Львові - 35Є консульський збір, якщо у візових центрах ін. міст - 35Є+200 грн за послуги. Ну і страхівка. При відкритті візи в віз.центрі десь 50 грн на 1 чи 2 тижні. Я місяць тому їздила на закупи, платила 13 грн на 3 дні, більше не брала, бо їхала на день. Якщо рідко їздити, то дійсно не вигідно.
    Ми маємо мульти шенгенські візи з роботи по обміну досвідом, платимо тільки 200 грн (також від 35Є звільняється певна категорія громадян: діти до 18, студенти. які вчаться в Польщі, пенсіонери, інваліди, вся інфо є на сайті консульства та на розкладках у візових центрах)
    Ми їздили по обміну перший раз , то візу мали на 2 тижні, вдруге відкрили на рік і дитині теж, при тому, що в запрошенні на дитину, було вказано 6 міс, але в нас з чоловіком річні, то й йому на рік відкрили.
    Минулого літа їздили на Балтику, потім я катнулася на закупи. І ще хочу. По-перше: якісь європейська, по-друге-ціни нижчі на більшість товарів споживчих, не кажучи вже про техніку. Ще й такс-фрі можна повернути.
    Першу візу на закупи відкривають в більшості випадків на 1-2 тижні в в чистому паспорті. За інші не знаю. може й на довше. Ви привозите чек-фактуру з будь-якого магазину з вашими даними і подаєте його з заявою на наступну шопінг-візу. ЇЇ вже можуть відкрити на 6 міс. або й на рік.
    Щодо суми в чеку, то тут кажуть різне: то 200 зл, то 100 зл, читала статтю, що нема різниці на яку сіму чек - хоч і на зл, він просто є підтвердженням того, що ви використали візу за призначенням і здійснили покупку в цій країні.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 4:03 pm

О,дякую,Оксана! А віза на закупи-це може і є шенген?
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 4:05 pm

Оксана,а ти знаєш польську мову?
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-10, 4:14 pm

Дійсно, а як там з мовою???
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-10, 4:21 pm

Та то вроді всі наз шенген. бо в країну шенгенської зони видаються, просто по буквах різняться відповідно до мети візиту. Польську розумію, читаю без словника (опис на продуктах н-д). але розмовляю поганенько. якщо це можна так назвати))))
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 4:37 pm

Кавуся,поляки-продавці розуміють нас повністю,навіть якщо ми говоримо чисто укр.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

Повідомлення автор Kavusja 2014-01-10, 4:39 pm

Ksush@, мене це й цікавило, дякую)
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2014-01-10, 4:41 pm

petrywka пише:Та то вроді всі наз шенген. бо в країну шенгенської зони видаються, просто по буквах різняться відповідно до мети візиту.
    Хм... Цього я не знала. :-O
    petrywka
    petrywka
    -
    -

Повідомлення автор petrywka 2014-01-10, 4:54 pm

В Перемишлі, куди мені найближче, всі прекрасно розуміють українську, там і на вулиці всюди звучить українська. Це місто ж практично на кордоні.
    Побачила в нас в сільпо майонез хелманс 420 г за 46 грн, місяць тому купувала в польщі за 15-16 грн.
    Беру собі там порошок до пральки і посудомийки, ваніш набагато кращий, шампуні, мило ісана дуже люблю, запахи до шафок, сири тепер тільки польські їм, люблю брі, камамбер, королівський, дор блю. Люблю їх рибні консерви зі скумбрії, пластівці з різного зерна з різноманітними шматочками фруктів (от зараз снідаю рисово-пшеничними зі шматочками тропічних фруктів). Туал.вода Елізабет Арден Зелений чай в Росмані часто по знижках. зубна паста для діт. та дорослих елмекс також. Ще беру оливки, йогурти малому, олію ріпаково-оливкову, обов"язково фрукти (ананас на майже 2 кг солодезний за 15 грн в нас не купиш ніде).
    Брала ще канцтовари малому в школу, приправи звичайно. Солодощі не беру. бо ми не любителі. Але любимо горішки їх в такій хрусткій шкарлупці.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-13, 10:05 am