Я от хочу поїхати зараз, поки знижки. але не маю з ким. Може хтось їде і бере собі попутчиків. Я б поїхала на початку лютого.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 12, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 12 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+3
Алла
Kavusja
petrywka
7 користувачів
На закупи до Польщі
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°1
На закупи до Польщі
Дівчата, давайте ділитися новинами про зниждки. акції, поїздки в Польщу на шоппінг.
Я от хочу поїхати зараз, поки знижки. але не маю з ким. Може хтось їде і бере собі попутчиків. Я б поїхала на початку лютого.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: На закупи до Польщі
petrywka, а що в Польщу можна так без проблем поїхати просто на закупи??
petrywka- -
- Повідомлення n°3
Так, жителі західних областей можуть відкривати візу "на закупи", перший раз дають на 1 тиждень. а потім - на рік можна просити.
В мене річний шенген по роботі, який дозволяє мені кататися на закупи частенько. лиш нема з ким(((
В мене річний шенген по роботі, який дозволяє мені кататися на закупи частенько. лиш нема з ким(((
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°4
petrywka, я б їхала, але нема з чим
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°5
Супер тема! Дуже актуальна для мене. Я інколи їжджу,рейсовим автобусом,бо інакше немає з ким. Знайомі то є,які їздять своїм транспортом,але ніхто не хоче брати,відмазуються,бояться,що ще хтось побачить їхні заробітки.:-) Оксана,я з радістю склала б тобі компанію,але на жаль ми з різних регіонів. Я їжджу в Хелм,на ринок Ґелда,там продукти. А десь далі,на одяг,взуття,або супермаркети,де в них саме зараз знижки до 50 %,я не їду,бо якби хто завіз і показав хоча б один раз,а то самій стрьомно вивчати чужу країну.;-)
Ksush@- -
- Повідомлення n°6
До речі,мені до кордону з Польщею приблизно одна година їзди. Віза в мене робоча,десь в травні закінчується,і треба буде робити,мабуть, теж "на закупи".
Kavusja- -
- Повідомлення n°7
То треба мати закордонного паспорта і відкрити візу?? А скільки коштує віза на закупи??
Ksush@- -
- Повідомлення n°8
Так,то треба закордонний паспорт. А про візу,думаю,petrywka напише,бо самій цікаво . Знаю,що дорого.І щоб з рік по одному раз в місяць поїхати за покупками-це мало,навіть щоб відробити за її гроші. Хіба сигаретки возити.Але там такі штрафи,що я особисто не вожу їх,цей сигаретний бізнес не для мене.
Останній раз редагувалося: Ksush@ (2014-01-10, 11:29 am), всього регувалося 1 раз(-и)
Kavusja- -
- Повідомлення n°9
Якщо така дорога віза то який сенс??? Невже там такі ціни на одяг і продукти низькі???
А якщо їхати власною машиною, треба якісь документи???
А якщо їхати власною машиною, треба якісь документи???
Ksush@- -
- Повідомлення n°10
Хто робить цю візу,то він їздить туди через день-два.Це вже їхній бізнес. За знижками треба знати куди їхати,і вони там справді суперові.Ковбаса дешева.Майже в 2 рази.І смачна!І більшість возять туди сигарети.На сигаретах-оце бізнес!Звичайно,якщо повезе.Для машини знаю,що купляється якась страховка.Більше нічого не знаю.І ще я знаю щось таке,що треба збирати всі чеки з покупок(а там чеки дають скрізь,навіть на ринку),і ніби-то їх пред!являти при відкритті наступної візи,тобто як доказ,що тобі недаремно відкрили візу і саме таку візу,бо ж вони є різні.В мене робоча,тобто я можу там залишитись на якусь роботу,і перебувати там тиждень-місяць-два безвиїздно.То я за все заплатила більше 100 доларів.А "на закупи" знаю дорожче.Назад з Польщі по закону можна везти не більше 50 кг на 1 людину,і є обмеження в перевезенні м"яса,ковбас тих самих.Вигідно їздити і тим,хто звідти возить будматеріали,побутову техніку,меблі,вікна,металочерепиця,і т.д..Вони на цьому мають непогані гроші.Але треба свій бус мати.
Kavusja- -
- Повідомлення n°11
Ksush@, тобто возять сигарети??? Не легально??? Робоча віза ще й не дорога... яби просто поїхала по місту полазити, країну подивитися ну і звісно на закупи))
А яку валюту там треба мати???
А яку валюту там треба мати???
Ksush@- -
- Повідомлення n°12
Да,сигарети возять нелегально.Дозволено везти лише 2 пачки,ніби як для себе.А возять і по 40 блоків,я таких знаю.За 1 блок,якщо знайдуть,штраф 200 злотих (помнож приблизно на 2.7).Уявіть! Такі штрафи стали ,кажуть,стали десь 1-1.5 р.тому,до того було простіше з цим.Не знаю,не їздила тоді.Ті сигарети ховають куди хочеш,і на себе,і в сумки...Іноді,як повезе,складаються і платять хабар на таможні,іноді штрафують.Останній раз я їздила в суботу перед Новим роком,то перевіряли всіх,проводили по кожному якоюсь палкою,яка,при виявленні сигарет,пищить.Оштрафували 1 жіночку з 6 блоками на 2400 злотих,бо це був другий штраф в тому році,то ще і подвоїли його,а це чуть не 1 штука зелених.А по мені водить,теж щось там пищить,а це видно на пояс з залізяками пищало,чи чого,наказали мені зняти куртку,вже чуть не мацали,підозрювали.А я то знаю,що в мене нічого немає і боятися нічого,але такий мандраж був...Але вони їх і відробляють ті штрафи тим же Макаром.Я кажу,що якби це було невигідно,то їх би не возили.
Валюта там-польський злотий.Да,можна і на екскурсію собі поїхати.Кажуть,є що подивитися.А ще в Польщі вчаться наші українці-студенти.Чула,що там дають непогану освіту і вона не така дорога,як наша.Не знаю.
Валюта там-польський злотий.Да,можна і на екскурсію собі поїхати.Кажуть,є що подивитися.А ще в Польщі вчаться наші українці-студенти.Чула,що там дають непогану освіту і вона не така дорога,як наша.Не знаю.
Kavusja- -
- Повідомлення n°13
Ksush@, а скільки коштує поїхати рейсовим автобусом від тебе???
Не розумію, в Польщі що сигарет не має???
Не розумію, в Польщі що сигарет не має???
Ksush@- -
- Повідомлення n°14
Від мене білет коштує 93 грв.Назад сідаємо "на підсадку",коротше з українцями,то завжди безкоштовно.
В Польщі є цигарки,але дуже дорогі.На одній пачці можна заробити 10-15 грв.,якщо стояти продавати,або 5-10 грв,якщо здати оптом.То уяви,скільки коштують їхні...
В Польщі є цигарки,але дуже дорогі.На одній пачці можна заробити 10-15 грв.,якщо стояти продавати,або 5-10 грв,якщо здати оптом.То уяви,скільки коштують їхні...
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
Ksush@, ого... дійсно гарний бізнес, але з іншої сторони я розумію чому там такі дорогі...
Ksush@- -
- Повідомлення n°16
А ще не дай бог їхня поліція побачить... Вони мають право і в сумку тобі заглянути,просто на вулиці. То треба бачити,як всі розбігаються,коли вони їдуть. Бізнес живий,але дуже ризикований. Ніколи не знаєш,що тебе чекає.
petrywka- -
- Повідомлення n°17
Робоча віза і віза на закупи коштують однаково, як івсі інші види віз. Якщо доки подавати у Львові - 35Є консульський збір, якщо у візових центрах ін. міст - 35Є+200 грн за послуги. Ну і страхівка. При відкритті візи в віз.центрі десь 50 грн на 1 чи 2 тижні. Я місяць тому їздила на закупи, платила 13 грн на 3 дні, більше не брала, бо їхала на день. Якщо рідко їздити, то дійсно не вигідно.
Ми маємо мульти шенгенські візи з роботи по обміну досвідом, платимо тільки 200 грн (також від 35Є звільняється певна категорія громадян: діти до 18, студенти. які вчаться в Польщі, пенсіонери, інваліди, вся інфо є на сайті консульства та на розкладках у візових центрах)
Ми їздили по обміну перший раз , то візу мали на 2 тижні, вдруге відкрили на рік і дитині теж, при тому, що в запрошенні на дитину, було вказано 6 міс, але в нас з чоловіком річні, то й йому на рік відкрили.
Минулого літа їздили на Балтику, потім я катнулася на закупи. І ще хочу. По-перше: якісь європейська, по-друге-ціни нижчі на більшість товарів споживчих, не кажучи вже про техніку. Ще й такс-фрі можна повернути.
Першу візу на закупи відкривають в більшості випадків на 1-2 тижні в в чистому паспорті. За інші не знаю. може й на довше. Ви привозите чек-фактуру з будь-якого магазину з вашими даними і подаєте його з заявою на наступну шопінг-візу. ЇЇ вже можуть відкрити на 6 міс. або й на рік.
Щодо суми в чеку, то тут кажуть різне: то 200 зл, то 100 зл, читала статтю, що нема різниці на яку сіму чек - хоч і на зл, він просто є підтвердженням того, що ви використали візу за призначенням і здійснили покупку в цій країні.
Ми маємо мульти шенгенські візи з роботи по обміну досвідом, платимо тільки 200 грн (також від 35Є звільняється певна категорія громадян: діти до 18, студенти. які вчаться в Польщі, пенсіонери, інваліди, вся інфо є на сайті консульства та на розкладках у візових центрах)
Ми їздили по обміну перший раз , то візу мали на 2 тижні, вдруге відкрили на рік і дитині теж, при тому, що в запрошенні на дитину, було вказано 6 міс, але в нас з чоловіком річні, то й йому на рік відкрили.
Минулого літа їздили на Балтику, потім я катнулася на закупи. І ще хочу. По-перше: якісь європейська, по-друге-ціни нижчі на більшість товарів споживчих, не кажучи вже про техніку. Ще й такс-фрі можна повернути.
Першу візу на закупи відкривають в більшості випадків на 1-2 тижні в в чистому паспорті. За інші не знаю. може й на довше. Ви привозите чек-фактуру з будь-якого магазину з вашими даними і подаєте його з заявою на наступну шопінг-візу. ЇЇ вже можуть відкрити на 6 міс. або й на рік.
Щодо суми в чеку, то тут кажуть різне: то 200 зл, то 100 зл, читала статтю, що нема різниці на яку сіму чек - хоч і на зл, він просто є підтвердженням того, що ви використали візу за призначенням і здійснили покупку в цій країні.
Ksush@- -
- Повідомлення n°18
О,дякую,Оксана! А віза на закупи-це може і є шенген?
Ksush@- -
- Повідомлення n°19
Оксана,а ти знаєш польську мову?
Kavusja- -
- Повідомлення n°20
Дійсно, а як там з мовою???
petrywka- -
- Повідомлення n°21
Та то вроді всі наз шенген. бо в країну шенгенської зони видаються, просто по буквах різняться відповідно до мети візиту. Польську розумію, читаю без словника (опис на продуктах н-д). але розмовляю поганенько. якщо це можна так назвати))))
Ksush@- -
- Повідомлення n°22
Кавуся,поляки-продавці розуміють нас повністю,навіть якщо ми говоримо чисто укр.
Kavusja- -
- Повідомлення n°23
Ksush@, мене це й цікавило, дякую)
Ksush@- -
- Повідомлення n°24
Хм... Цього я не знала. :-Opetrywka пише:Та то вроді всі наз шенген. бо в країну шенгенської зони видаються, просто по буквах різняться відповідно до мети візиту.
petrywka- -
- Повідомлення n°25
В Перемишлі, куди мені найближче, всі прекрасно розуміють українську, там і на вулиці всюди звучить українська. Це місто ж практично на кордоні.
Побачила в нас в сільпо майонез хелманс 420 г за 46 грн, місяць тому купувала в польщі за 15-16 грн.
Беру собі там порошок до пральки і посудомийки, ваніш набагато кращий, шампуні, мило ісана дуже люблю, запахи до шафок, сири тепер тільки польські їм, люблю брі, камамбер, королівський, дор блю. Люблю їх рибні консерви зі скумбрії, пластівці з різного зерна з різноманітними шматочками фруктів (от зараз снідаю рисово-пшеничними зі шматочками тропічних фруктів). Туал.вода Елізабет Арден Зелений чай в Росмані часто по знижках. зубна паста для діт. та дорослих елмекс також. Ще беру оливки, йогурти малому, олію ріпаково-оливкову, обов"язково фрукти (ананас на майже 2 кг солодезний за 15 грн в нас не купиш ніде).
Брала ще канцтовари малому в школу, приправи звичайно. Солодощі не беру. бо ми не любителі. Але любимо горішки їх в такій хрусткій шкарлупці.
Побачила в нас в сільпо майонез хелманс 420 г за 46 грн, місяць тому купувала в польщі за 15-16 грн.
Беру собі там порошок до пральки і посудомийки, ваніш набагато кращий, шампуні, мило ісана дуже люблю, запахи до шафок, сири тепер тільки польські їм, люблю брі, камамбер, королівський, дор блю. Люблю їх рибні консерви зі скумбрії, пластівці з різного зерна з різноманітними шматочками фруктів (от зараз снідаю рисово-пшеничними зі шматочками тропічних фруктів). Туал.вода Елізабет Арден Зелений чай в Росмані часто по знижках. зубна паста для діт. та дорослих елмекс також. Ще беру оливки, йогурти малому, олію ріпаково-оливкову, обов"язково фрукти (ананас на майже 2 кг солодезний за 15 грн в нас не купиш ніде).
Брала ще канцтовари малому в школу, приправи звичайно. Солодощі не беру. бо ми не любителі. Але любимо горішки їх в такій хрусткій шкарлупці.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89