як мене вбивають оці вечора...
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 2, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 2 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+14
КаFетkа
Тусінька
Martina@
Ната Д
ляля
Oksan@
Галочка-Палочка
petrywka
Зорянка
Maljok
Ksush@
Іріша
Kavusja
Алла
18 користувачів
Форумний чат 4
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°626
Re: Форумний чат 4
petrywka, та тема тільки для оргів)))
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°627
Зрозуміло, тоді кажи, що всі занесуть у ЧСKavusja пише:petrywka, та тема тільки для оргів)))
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°628
petrywka, так чекаю на Сп купальників, що аж на море захотіла
Kavusja- -
- Повідомлення n°629
Галочка-Палочка, і я чекаю... але де то на все гроші взяти))
petrywka- -
- Повідомлення n°630
Дівчата, ще кілька повідомлень напишу і відкрию
petrywka- -
- Повідомлення n°631
Дівчата, хтось заходив сьогодні в приват24, в мене якісь глюки: відкриває головну сторінку і висить, всі кнопки неактивні(((
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°632
Kavusja пише:Галочка-Палочка, і я чекаю... але де то на все гроші взяти))
Я чесно признатися ще жодного разу не була на морі. Маю великі надії на це літо, закуплю купальники, і не подивлюся на чоловіка-жмота, навіть з малим вдвох, але поїду!
А гроші, та їх завжди не вистачає. Дівчата, то все дурниці, ми як вийдемо з тих декретних відпусток, підемо на файні роботи - о тоді вживемо світа (як каже моя бабця)
Kavusja- -
- Повідомлення n°633
Галочка-Палочка, поїдьте обов'язково, ми минулого року пропустили то так погано...
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°634
Kavusja, та я заради малого! Він з тим садком - минулої зими 3 рази антибіотик, цієї зими на саме Різдво - бронхіт (і знову антибіотик, бо кашель був звірячий, я думала обійдусь таблетками, але нє! То якись вірус, на поліклініці купа дітей, і малюки місячні - в тому числі.) В малого імунітет - хтось кашельне, і він вже кашель і соплі. Хочу то все повигрівати. Може Бог допоможе мені ці плани втілити в життя!
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°635
Галочка- Палочка,аби ж то ще знайти ту файну роботу,бо якщо зарплата 1.5 тис і тебе аж трусить від самого спогаду про ту роботу,то вона не є "файною" ,але совість не дозволяє розрахуватися...
Kavusja- -
- Повідомлення n°636
Галочка-Палочка, і ми малого хочемо на сонці, на пісочку повигрівати... і промити все солоною водою.
Kavusja- -
- Повідомлення n°637
Ksush@, ой...така зарплата то і соромно комусь зізнатися, але більшість людей працюють ..
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°638
А на море поїдьте,не пошкодуєш! Моя кохана свекруха любить казати чудові слова,за які я її поважаю: ГРОШІ-ТО ДІЛО НАЖИВНЕ ! Ти тільки уяви реакцію своєї дитини на подорож!
petrywka- -
- Повідомлення n°639
А я не люблю море, мне нервуэ щоденне валяння на пляжі під палючим сонцем, але якось так виходить, що щороку там буваю. Позавторік було найкраще-поіхала по путівціз малим в санаторій, самий південь Криму, в травні. Спеки нема, і саме головне - ттиисяч народу,який мене напрягаэ:-) :-) :-)
petrywka- -
- Повідомлення n°640
А щодо заплат, то я завжди кажу, що головне, щоб не на аптеку і лікарню, то жити можна і на 1500 грн, ще чоловікових трошки і в хаті э що істи:-)
Я пам'ятаю часи, коли м.амі давали зарплату цукерками, а татові-горілкою. Постійно доношувала одяг за сестрою і нічого, пережила. Тепер з чоловіком живемо на вчительські зарплати+моя пенсія (останній рік певно), то стаэ нам на все. Головне,щоб на іду вистачило:-) У фруктах-овочах собі не відмовляю, бо то моэ здоров'я. В батьків не беремо, хоч іноді в магазині плачу кредиткою, бо до зарплати не стаэ.
Але то таке, аби всі здорові:-) :-) :-)
Я пам'ятаю часи, коли м.амі давали зарплату цукерками, а татові-горілкою. Постійно доношувала одяг за сестрою і нічого, пережила. Тепер з чоловіком живемо на вчительські зарплати+моя пенсія (останній рік певно), то стаэ нам на все. Головне,щоб на іду вистачило:-) У фруктах-овочах собі не відмовляю, бо то моэ здоров'я. В батьків не беремо, хоч іноді в магазині плачу кредиткою, бо до зарплати не стаэ.
Але то таке, аби всі здорові:-) :-) :-)
Kavusja- -
- Повідомлення n°641
Я мабуть така людина, мені скільки не дай все мало... постійно на шось не вистачає, і не то щоб ми так розкішно живемо... просто все витрачаємо не економно, я не звикла економити чи відмовляти в чомусь собі... про дорогі покупки я не кажу..
petrywka- -
- Повідомлення n°642
Я вмію жити на те, що маю. Один день ім картоплю, інший-суші смакую і абсолютно :-) цим не переймаюся. Але таке ставлення в мене було не завжди. Життя змінило моэ ставлення до себе після того, як 8 років тому помер мій 6- місячний син, а 2 роки тому в мене виявили рак шм 2 стадіі. Тепер на багато речей дивлюся ''попроще'' і дурницями та дрібницями не переймаюся:-) :-) :-)
Kavusja- -
- Повідомлення n°643
petrywka, в такі моменти я не знаю що сказати... мені соромно за себе.
petrywka- -
- Повідомлення n°644
Kavusja, та чого соромно, кожен живе як може і як вміэ:-)
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°645
ой...захотілось мені на море...
я люблю такий відпочинок,тепло,приємно,сонечко,близькі люди поряд,щасливі лиця у людей...
і я не вмію економити...завше щось хочу,то те то се...зате чоловік страшний економіст,а те нащо,а те...
але разом то якось нормально,я розтрачую,він економе що залишилось)))
petrywka, в такі моменти не знаходиш слів,..нехай у подальшому у вас все буде добре!
я люблю такий відпочинок,тепло,приємно,сонечко,близькі люди поряд,щасливі лиця у людей...
і я не вмію економити...завше щось хочу,то те то се...зате чоловік страшний економіст,а те нащо,а те...
але разом то якось нормально,я розтрачую,він економе що залишилось)))
petrywka, в такі моменти не знаходиш слів,..нехай у подальшому у вас все буде добре!
Kavusja- -
- Повідомлення n°646
petrywka, мені так шкода.... я не знаю як би жила після всього.... ти молодець, ти сильна жінка!!!!
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°647
бувають такі ситуації в житті...важкі...
завжди хочеться якось охоронитись від них...
коли мені було 13...помер мій батько...і такий шрам так і є на душі...
от 16 січня роковини..не віриться що стільки часу його немає в живих((
аж сплакнула з того всього
треба вносити позитив трішки)
завжди хочеться якось охоронитись від них...
коли мені було 13...помер мій батько...і такий шрам так і є на душі...
от 16 січня роковини..не віриться що стільки часу його немає в живих((
аж сплакнула з того всього
треба вносити позитив трішки)
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°648
petrywka, тяжка у вас доля... нема слів...Знаю цю біду, в тата мого був рак горла, словами не передати, які емоції я пережила. А за вашого синочка - то взагалі, хочу, щоб жодна мама такого не пережила!!! пишу з таким комком у горлі (щоб ніхто не побачив сліз, бо я сильна, ніхто з домашніх не повірить що я можу плакати чи плачу деколи вночі, бо згадую рідних, яких вже давно нема...) Нехай вам Бог допомагає, охороняє і дає ЗДОРОВ"Я!!!
Дівчата, во скільки переконуюся, ніби спілкуємося - всі такі веселі, життєрадісні!!! А на справді в людині захована СИЛЬНА ОСОБИСТІСТЬ!!! І можна навіть не підозрювати, що насправді у людини в думках, в душі!!! Не завжди усмішка на обличчі - це посмішка у душі!!!
Дівчата, во скільки переконуюся, ніби спілкуємося - всі такі веселі, життєрадісні!!! А на справді в людині захована СИЛЬНА ОСОБИСТІСТЬ!!! І можна навіть не підозрювати, що насправді у людини в думках, в душі!!! Не завжди усмішка на обличчі - це посмішка у душі!!!
petrywka- -
- Повідомлення n°649
Дівчата, насправді ці подіі якось загартували мене, я почала розуміти, що багато речей, які до того здавалися мені важливими, насправді не варті того, щоб за них переживати. Я стала сильніша, сміливіша, але і далі така ж наівна, як була раніше.
Дякую всім за хороші слова.
Оце наше спілкування, підтримка, хай і онлайн, хай ми ще не бачиилися і не дуже добре знаэмося-це все э позитивом в житті і все краще ще тільки попереду.:-) :-) :-)
Дякую всім за хороші слова.
Оце наше спілкування, підтримка, хай і онлайн, хай ми ще не бачиилися і не дуже добре знаэмося-це все э позитивом в житті і все краще ще тільки попереду.:-) :-) :-)
Kavusja- -
- Повідомлення n°650
А я така рада, що всіх вас зустріла тут...
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89