як мене вбивають оці вечора...
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 3, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 3 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+14
КаFетkа
Тусінька
Martina@
Ната Д
ляля
Oksan@
Галочка-Палочка
petrywka
Зорянка
Maljok
Ksush@
Іріша
Kavusja
Алла
18 користувачів
Форумний чат 4
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°451
Re: Форумний чат 4
Ти в нас дюймовочка))
Без образ, але я не розумію деяких форумчанок, зайдуть на форум посидять тут і нічого не напишуть... невже тут так не цікаво???
Без образ, але я не розумію деяких форумчанок, зайдуть на форум посидять тут і нічого не напишуть... невже тут так не цікаво???
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°452
Ого, Наточка Д, а який в тебе ріст?
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°453
ріс в мене 1.58
Як була вагіна поправилась на 30кг. Чоловік казав щоб скидала, але швидко спали ті кг з двома дітьми.
Як була вагіна поправилась на 30кг. Чоловік казав щоб скидала, але швидко спали ті кг з двома дітьми.
Ksush@- -
- Повідомлення n°454
Кавуся,я не знаю що подарувати твоїй свекрусі. В моєї 16 січня 54 буде. Через рік теж ювілей. Дивлячись,на які гроші розраховувати. Можна якийсь посуд,можна і золото. А скільки років? І техніку побутову,якусь невелику,кухонну. А може саме краще запитати? Якщо скаже,звичайно.
Kavusja- -
- Повідомлення n°455
Ksush@, буде 60, я вже думаю може то сережки срібні замовити, вона золото не носиться... з техніки ну хіба що супер модний міксер)) щоб крем на торти збивала))) бо в неї старий зламався... думала щось з одягу, але боюся не вгадаю розмір...
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°456
Kavusja, міксер буде супер, якщо любить пекти і немає.
Kavusja- -
- Повідомлення n°457
Алла, і я так думаю))) ще якісь цукерочки і маленьку дрібничку, або навіть якийсь набір пекарський)))
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°458
Ната Д, о я тобі завідую я маю 152см і вага 55.Тих 5 кг мені так заважають.Можу поділитись))))
Алла- -
- Повідомлення n°459
Kavusja, так, можна міксер і набір форм для випічки
Алла- -
- Повідомлення n°460
Для жінки легше щось вибрати, а от в мого тата в лютому 55 років, що дарувати?
Ksush@- -
- Повідомлення n°461
Алла,я думаю з татом простіше,ніж зі свекрухою. Можна в мами запитати,може вона підкаже. Може в нього є якесь захоплення? Мій свекор мисливець,то ми якось подарували йому суперовий бінокль.
Kavusja- -
- Повідомлення n°462
В нас якось батьки всьому раді, просто не хочеться дарити те, що не треба)) не люблю такі подарунки.
І сьогодні заберемо наш подарунок самим собі)) новий фотік замовили в неті... на 500грн. дешевше ніж в магазині)))
І сьогодні заберемо наш подарунок самим собі)) новий фотік замовили в неті... на 500грн. дешевше ніж в магазині)))
Ksush@- -
- Повідомлення n°463
А де замовляли,Кавуся? От я ще таких речей не замовляла в неті. Там гарантію теж дають? А на рахунок подарунків. Звичайно,наші рідні раді будуть,якщо і без подарунка приїхати,особливо якщо рідко бачитися,але...Тому я люблю запитувати,що подарувати,бо теж не люблю непотрібних речей. Взагалі,то на мою думку найкращий подарунок-гроші. Але у випадку батьків то ні. І я не рахую,що подарунок обов"язково має бути сюрпризом.
Kavusja- -
- Повідомлення n°464
Ksush@, ми порівняли ціни в неті і замовили там де найвигідніше)) то в Києві можна забрати безкоштовно в магазині)) замовляли в Алло... суть в тому, що різниця в ціни в магазині звичайному і в магазині інтернет дуже велика)) ми вже повністю переходимо на інет магазини.
Чоловік скоро приїде похвастаюся вам... хотіла червоний, але він і дорожчий і його майже ніде не має)) тому взяли чорний...
Чоловік скоро приїде похвастаюся вам... хотіла червоний, але він і дорожчий і його майже ніде не має)) тому взяли чорний...
Ksush@- -
- Повідомлення n°465
Дівчата,хто переміг в Х-факторі? Це перший х-фактор,за яким я майже не слідкую. Не цікаві учасники.
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°466
і мені стало цікаво, бо заснула вчора, хоча за цілим випуском не млідкувала.Ksush@ пише:Дівчата,хто переміг в Х-факторі? Це перший х-фактор,за яким я майже не слідкую. Не цікаві учасники.
лиш вбила в гугл переможець, мені одразу видало що малий Сашко Порядинський став переможцем)))))
гарненька дитина, мені подобається йогол голос.він нічого не вчив (тобто вокалу) а так співає, без напрягу. МОЛОДЕЦЬ,
Martina@- -
- Повідомлення n°467
от мені інше не подобається((((((((((((((((((
завтра свят вечір, Різдво, я вийшла на вулицю на перила почепити( обмотати ) ялинковою гірляндою, а там дощ іде , і не так трошки капкає, а як осінню фууууууу як я того не люблю..як Різдво без снігу
завтра свят вечір, Різдво, я вийшла на вулицю на перила почепити( обмотати ) ялинковою гірляндою, а там дощ іде , і не так трошки капкає, а як осінню фууууууу як я того не люблю..як Різдво без снігу
Ksush@- -
- Повідомлення n°468
О да,в нас ішов майже до обіду самий справжній дощ,не злива,але добрий дощик. Грязюка на вулиці...:-/
Kavusja- -
- Повідомлення n°469
Фотік класний, але ми не вміємо ще ним користуватися... все фоткаємо на авто)) треба розібратися шо і куди...
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°470
привіт дівоньки
вчора в х факторі Саша Порядинський виграв,хоч я вболівала за Тріоду рада і за Сашка)
молодчина...у 15 років виграти 2 млн своїм талантом,батькам є чим пишатись))
завтра свят вечір
приїдуть чоловіка дядьком зі сім"єю(жінка,малий (6 років),і 25 років(тобто 2 сини)
то те мале,хоть має 6 років але таке безтолкове...мамаша ше його з ложечки годує перед телевізором...він не розуміє слова ні(наприклад,будь тихіше бо мала спить)то ще більше буде гонити і кричати.А старший двоюрідний брат,то вже як приїзджає,то чоловік з ним вже весь час...та той ще так випити любе...то будуть квасити сидіти..А,і ще певно чихуа-хуа з собою притарабанять...та собака на малу скаче,та кричить
загалом дурдом буде 2 дні)добре що недовго
вчора в х факторі Саша Порядинський виграв,хоч я вболівала за Тріоду рада і за Сашка)
молодчина...у 15 років виграти 2 млн своїм талантом,батькам є чим пишатись))
завтра свят вечір
приїдуть чоловіка дядьком зі сім"єю(жінка,малий (6 років),і 25 років(тобто 2 сини)
то те мале,хоть має 6 років але таке безтолкове...мамаша ше його з ложечки годує перед телевізором...він не розуміє слова ні(наприклад,будь тихіше бо мала спить)то ще більше буде гонити і кричати.А старший двоюрідний брат,то вже як приїзджає,то чоловік з ним вже весь час...та той ще так випити любе...то будуть квасити сидіти..А,і ще певно чихуа-хуа з собою притарабанять...та собака на малу скаче,та кричить
загалом дурдом буде 2 дні)добре що недовго
Kavusja- -
- Повідомлення n°471
зате як весело буде вам)))я от не дуже люблю такі сімейні посиденькі які затягуються на 2-3 дні...
Martina@- -
- Повідомлення n°472
то точно дурдом......то так буває як приїздить до сестри чоловіка брат з трьома дітьми...я просто тікаю((((((((((((((((((((((((
а от в мене халява вже два дні, чоловік з малої поїхав до своїх, вчора була без них, і вони аж завтра на вечерю приїдутть супер вихідні...я останніх напевно 6 років не спала до 10,20 год і сама)))))))
а от в мене халява вже два дні, чоловік з малої поїхав до своїх, вчора була без них, і вони аж завтра на вечерю приїдутть супер вихідні...я останніх напевно 6 років не спала до 10,20 год і сама)))))))
Kavusja- -
- Повідомлення n°473
мені здається 8 днів вихідних то забагато.. кажу вже свому чоловіку йди на роботу.... важко постійно разом бути... комусь шось завжди не так((
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°474
мене так болять зуби...дівчата..((
2 зуби...нічого їсти не можу...викручує всю щелепу...
сиджу на знеболюючих і полощу горілкою...так трішки біль вщухає,але є сильний дискомфорт
до стоматолога аж в четвер
я не витримаю(
2 зуби...нічого їсти не можу...викручує всю щелепу...
сиджу на знеболюючих і полощу горілкою...так трішки біль вщухає,але є сильний дискомфорт
до стоматолога аж в четвер
я не витримаю(
Kavusja- -
- Повідомлення n°475
ляля, купи знеболююче, бо дійсно не витримаєш...
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89