автор Maljok 2014-03-02, 12:02 am
Цей рік особливий для нас! Річниця нашого Кобзаря! Це він через віки до нас промовляє "Борітеся поборите!" ... Саме нам, украінцям, випала доля побороти все зло! Але ми сильні! І тілом і духом! Це довела наша Небесна сотня, і це доводять кожен день люди які не байдужі!
Украіна - єдина! На мітингах проросійських проплачені москалі! Не може бути так, що жили собі жили, аж тут проснулися і в рашу захотіли! Вся Украіна знає яка біда в тій росіі. І добре знають що там ніхто не буде дбати за новозавойовані землі.
Неоднозначне в мене ставлення до нашоі новоспеченоі влади. З одного боку - вони не можуть почати бойові діі бо раша тільки того й чекає. Але з іншого - говорять що "поки не буде військового вторгнення...", а воно ж уже є! Вже вийшли війська із місць своєі дислокаціі, і ще й захоплюють об'єкти адміністративного значення і військові об'єкти! Це не дуель де є офіційне запрошення. Такі діі раші-параші говорять про війну оголошену не в заявах а конкретними діями. Якщо москалі кажуть що Крим хоче бути з ними і вони його спасають, то для чого блокувати в'ізд в Крим? Для чого трощити аеропорт? Для чого захвачувати і ставити ультиматум військовим? А наші політики мовчать, бо боягузи! Хочуть бути мирними, то хай летять в Гваделупу! Бо так всі наші землі "розмирують" і агресивна і хитріша росія заграбастає все!
А ще мені страшно від того, що дивлячись телевізор я подумки хочу роз'єднання Украіни....розумію що без південного-сходу буде важко, але вони нас тянуть вниз, назад, вони той лишній баласт....але як тільки така думка в голову закрадається, то просинається в мені патріотизм, і я розумію, що тепер свідомі украінці ще трішки мають поборотися щоб допомогти нашим украінцям зняти пелену з очей і очистити розум....
Знов багато вийшло написаного:-)
Слава Украіні! Слава УСІЙ Украіні!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89