Вчора я дуже відстоювала свою думку в однокласниках.Почала переписуватись з дівчинкою-студенткою,їй 18 років.Вона написала статтю про те що бачила на майдані.А також вона дуже гарно висловила думку всього майдану.Не змогла не написати тут:
Знаєте,багато хто говорить, що студенти йдуть на майдан тільки щоб не йти на пари,та це далеко не так і пари тут ні до чого,коли ти стоїш саме там, на майдані, в цій атмосфері, коли співають гімн,кричать "Слава Україні" тисячі студентів, які нарешті повстали, у тебе йдуть мурашки і появляються сльози на очах,і ти розумієш, що ми можемо врятувати свою державу власними силами і потім з гордістю сказати своїм дітям,внукам "Так, ми стояли на майданах,так, ми боролись за ваше майбутнє і ми відстояли його",нас не зупинить Янукович, ми - народ, а значить,ми - сила,ми подолаємо банду тільки тоді, коли зберемось справді всі разом,мені душа болить за тих, хто замість того, щоб йти на майдан, коли відпускають з пар, йде додому поїсти і поспати,у кожного своя думка, хоча і потрібно її поважати, але вибачте, ті люди, які стоять цілий день і цілу ніч там, мерзнуть, мені просто жаль їх з такої несправедливості,хіба ж в нас немає хоча б елементарної поваги, не кажу вже до свого ближнього, а хоча б до своєї рідної землі,мільйони людей в інших країнах боряться за нас,а ми байдужі,які ж ми європейці? Вони так би не робили ніколи,просто давайте задумаймося добре і вийдемо всі разом, докажемо, що ми - українці, яким не байдужа доля своєї держави,я вірю, що ми прорвемося,я знаю, що Бог з нами, на нашій стороні,давайте на даний час зробимо це сенсом свого життя, відкладемо всі свої справи на потім,ми потрібні Украіні,кожен з нас,давайте не дамо впасти їй на коліна перед Росією,не забуваймо, що наші діди прадіди боролись, щоб ми жили в незалежній ні від кого країні, полягали в землю, а що робимо ми? Нам навіть вийти на майдан важко,може й справді з таким народом нічого не доб'єшся,але я знаю, що є не байдужі люди. Тож давайте зробимо все, що в наших силах,давайте не відступати,хіба ж стільки ми стояли, щоб так зараз опустити руки, правда ні? Потрібно йти до останнього, навіть якщо прийдеться чимось жертвувати,ЗРОБІМО ЦЕ,ДАВАЙТЕ БУДЕМО ЛЮДЬМИ З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ, про яких колись буде писати історія!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89