Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 14, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 14 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+4
Koroleva
Ester88
Kavusja
Ksush@
8 користувачів
Сурогатне материнство.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°1
Сурогатне материнство.
Шановні форумчани!Як ви відноситесь до такого методу стати щасливими батьками? Чи скористалися б ви такою послугою,якби так склалась доля? А чи змогли б ви за великі гроші стати стати сурогатною мамою? Які ви бачите плюси і мінуси в цих ситуаціях?
Ksush@- -
- Повідомлення n°2
Re: Сурогатне материнство.
Нещодавно сама Примадонна скористалась послугою сурогатного материнства,аби вдруге стати мамою. Філіп Кіркоров двічі скористався даною послугою. Та й ще багато зірок по тих чи інших причинах саме так народжували дітей. Але то зірки. А чи є такі випадки серед нас,простих людей?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°3
Як на мене то краще всиновити дитину...
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°4
зарас безліч діточок позбавлені з перших днів батьківської ласки та піклування, викидати на лікарню такі гроші ? НА штучні запліднення і сурогати ? а діточки по дітдомах.....
хоча я незасуджую самих жінок які за гроші-виношують ! це теж важко ! але по християнські-це гріх......бо це дар від Бога-комусь дано-а комусь ні ! і не нам судити чому так і за що !
хоча я незасуджую самих жінок які за гроші-виношують ! це теж важко ! але по християнські-це гріх......бо це дар від Бога-комусь дано-а комусь ні ! і не нам судити чому так і за що !
Koroleva- -
- К-ть повідомлень : 137
- Повідомлення n°5
Головна пробема це генетика і як не крути а її просто так не позбутися. Незрозуміло чому батьки лишили те дитя чи із-за хвороби, бо куча дітей саме інвалідів яких лишають бо бояться проблем.
Коли є купа грошей і нема куди їх діти то хочуть саме свою дитину, по крові хоч, генетично. Але я думаю що мати та що виносила і родила і нехай не біологічна але мати. Як це носити а потім віддати, нерозумію.
У мене є одна знайома в Росії і вона говорили що в них це нормальна справа родити і отримати гроші...вона каже я б і сама родила аби могла а що тут такого. Для них все це норма, але не для нас(
Коли є купа грошей і нема куди їх діти то хочуть саме свою дитину, по крові хоч, генетично. Але я думаю що мати та що виносила і родила і нехай не біологічна але мати. Як це носити а потім віддати, нерозумію.
У мене є одна знайома в Росії і вона говорили що в них це нормальна справа родити і отримати гроші...вона каже я б і сама родила аби могла а що тут такого. Для них все це норма, але не для нас(
Kavusja- -
- Повідомлення n°6
Зараз мова не про те нормально це чи ні...
Сурогатні діти теж можуть народитися з вадами чи потім вже мати якусь хворобу, від цього ніхто не застрахований.
Але скільки діток, які потребують батьків... сироти, не обов'язково хворі... хворих ніхто не хоче, але і про них не можна забувати.
Сурогатні діти теж можуть народитися з вадами чи потім вже мати якусь хворобу, від цього ніхто не застрахований.
Але скільки діток, які потребують батьків... сироти, не обов'язково хворі... хворих ніхто не хоче, але і про них не можна забувати.
Koroleva- -
- Повідомлення n°7
тут якраз мова не про тих діток покинутих а саме про сурогатне материнство. Бо сурогатне дає змогу народити совю дитину хоч і не природньо але всеж біологічну рідну по крові. Думсаю у кого є така можливість йдуть на це. Нам того не зрозуміти бо маємо своїх а люди без дітей хочуть своїх.
А ще не так то просто всиновити
А ще не так то просто всиновити
Kavusja- -
- Повідомлення n°8
... я не хочу вам нічого доказувати, мені це не цікаво. Кожен має право на свою думку.
Особисто я якби мала такі гроші не скористувалася б послугами сурогатної матері і сама б не була такою. Це не нормально, виносити дитину, а потім її продати.... жінка-інкубатор чи що???
Це не природно!!!
Особисто я якби мала такі гроші не скористувалася б послугами сурогатної матері і сама б не була такою. Це не нормально, виносити дитину, а потім її продати.... жінка-інкубатор чи що???
Це не природно!!!
Ester88- -
- Повідомлення n°9
Всиновити тоже важко, довго ! А виношувати 9 місяців і рожати легко ? Якщо є багато грошей то можна тратити на сиріт , можна кілька діток взяти, якщо всиновити немовля- то можна любити як своє ! Незнаю які там почуття бувають коли сурогатна мама тобі рожає- але в любому випадку якщо виносиш сама то інше почуття ! А ще серце бездітноі мами може наповнитися любовю до тоі дитинки чужоі, оюусвідомлення що весь світ залишив те дитя. І навіть мама біологічна кинула- але ти можеш подарити любов тій дитині ! Почуття то сильна річ, а які почуття коли тьотка носить те дитя 9 місяців з думкой мол скорше б. Родити щоб дали бабло ! То сурогатне певно длЯ таких як пугачова і кіркоров...
Koroleva- -
- Повідомлення n°10
Ви така дивна, ну чесно. Ви подивіться скільки таких людей користуються цим і воно ж існує. Очі просто закривати то не вихід з проблеми. В Росії то законо і не протиправно.Kavusja пише:... я не хочу вам нічого доказувати, мені це не цікаво. Кожен має право на свою думку.
Це не природно!!!
Але не всі тим займаються і то факт. Та багато зірок користуються послугами таких людей щоб фігуру не втратити...це ви можете сидіти вдома а їм треба працювати. Може не дивно що зіркові пари саме всиновлюють а не народжують. Вам ніхто і не пропонує народжувати...можна це приймати абож ні. Від вашої думки світ не перевернеться.
Тут було задане запитання як ви до того ставитеся і чи скористалися б ви послугами сурогатних матерів. Причому тут ви діток тих з дитбудинків вплели??? Це інша тема.
Koroleva- -
- Повідомлення n°11
Дівчатка дуже багато таких моментів коли дитину повертають наприклад в той самий дит будинок. Батьки які просто зхотіли ляльку погратися а воно наприклад шкодити починає...тоді відразу повертають з буром що дитина не вихована. Таке враження що свої діти не балуються тільки чужі. Не кожен з родивших має материнський інстинкт і не кожна бездітна жінка не може стати справжньою матір*ю для чужої дитини. Я просто знаю про що говорю. Я трохи знаю цю сферу.Ester88 пише:Всиновити тоже важко, довго ! А виношувати 9 місяців і рожати легко ? Якщо є багато грошей то можна тратити на сиріт , можна кілька діток взяти, якщо всиновити немовля- то можна любити як своє ! Незнаю які там почуття бувають коли сурогатна мама тобі рожає- але в любому випадку якщо виносиш сама то інше почуття ! А ще серце бездітноі мами може наповнитися любовю до тоі дитинки чужоі, оюусвідомлення що весь світ залишив те дитя. І навіть мама біологічна кинула- але ти можеш подарити любов тій дитині ! Почуття то сильна річ, а які почуття коли тьотка носить те дитя 9 місяців з думкой мол скорше б. Родити щоб дали бабло ! То сурогатне певно длЯ таких як пугачова і кіркоров...
А допомагати може кожен і зараз. Легко говорити про поміч коли сам її не надавав. То вже залежить від людини. Я думаю і та Пугачова і Кіркоров теж не проходять осторонь таких людей чи дітей. То вам так здається. у всіх є серце.
Kavusja- -
- Повідомлення n°12
Расія для мене не показник... в них багато чого дозволено, те що в інших країнах заборонено...
Для зірок це мабуть нормально... особливо якщо їм за 50 або вони не традиційної орієнтації, от навіщо тій примадонні в 64 роки діти??? Але тут знову мова не про це...
Для зірок це мабуть нормально... особливо якщо їм за 50 або вони не традиційної орієнтації, от навіщо тій примадонні в 64 роки діти??? Але тут знову мова не про це...
Останній раз редагувалося: Kavusja (2013-10-12, 6:54 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Ester88- -
- Повідомлення n°13
Пряме питання я відповіла що негативно, ставлся ! Пояснюючи що краще всиновити новонароджену дитину ! Бо коли хочеться помогати то можна і по іншому ! Маю кілька пар уотрі самі багатодітні- але всиновили неповносправних діток ! Вони не багачі - просто хотіли помогти чимось, діти - з дцп і просто відсталі , або з проблемами зору чи расово ( змішані цигани і навіть мулат) це близькі знайомі - я нажаль фінансово і морально до такого не готова ! Але сурогатних мам нерозумію - є інші способи заробітку ! Замовників сурогатного- поки нечіпаю- бо в такій шкурі непобуваю- вони дуже хочуть діток і кидаються в таку крайність !
Сурогатне дозволено- але чи можна назвати нормою ? Є ж і геі і лезбійство- шлюби таким - але це не норма- є і інший спосіб торгу тілом- це законні повіі - але і це не норма ! І воно є- ми ніяк неповліяємо на це ! Єдине- небрати в цьому участі і тим паче незакривати очі на таке !
Сурогатне дозволено- але чи можна назвати нормою ? Є ж і геі і лезбійство- шлюби таким - але це не норма- є і інший спосіб торгу тілом- це законні повіі - але і це не норма ! І воно є- ми ніяк неповліяємо на це ! Єдине- небрати в цьому участі і тим паче незакривати очі на таке !
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°15
можливо краще всиновити дитятко...
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°16
краще народити свою дитину, зі своїми рисами характеру і своєю зовнішністю, як є можливість мати свої яйцеклітини , то думаю багато мамочок пробують самій виносити, а вже як таки ніяк зовсім то хочуть таки свою кровинку, і погоджуються на сурогатне материнство. тож теж потрібна жінка яка вже родила і має своїх діток, але може і хоче виносити комусь. взагаліто це непроста ситуація , краще хай у всіх родяться їх здорові і власні діточки і не буде сирітських будинків
svetikyra- -
- К-ть повідомлень : 93
Вік : 49
- Повідомлення n°17
Давно бачила цю темку але вважала її не цікавою,бо сурогатне материнство я принципово не сприймаю,воно для мене як продаж своєї частинки душі.Але кілька хв. тому натрапила на таке,я в шоці
Клініка пропонує роботу жінкам: - сурогатне материнство (винагорода до 300 000 грн.;
щомісячно додатково 4 000 гривень);
-донорство яйцеклітин (винагорода до 12 000 грн.).
Потенційна кандидатка повинна:
- Бути віком 20-37 років ( для сурогатного материнства); 20-29 років ( для донації яйцеклітин);
- мати хоча б одну власну дитину, народжену природним шляхом;
-не мати фізичних та психічних відхилень;
- не мати шкідливих звичок. пише:
Ksush@- -
- Повідомлення n°18
Я б віддала свою яйцеклітину,і не одну,і прямо сьогодні,за такі гроші! На жаль,не підходжу. Сурогатною матір"ю не була б. А яйцеклітина для мене ще нічого не значить (якщо не лізти в дебрі мозку).
svetikyra- -
- К-ть повідомлень : 93
Вік : 49
- Повідомлення n°19
Я б не віддала свою яйцеклітину ні за які гроші ,але не знати як доля може обернутися.Знаю про випадок що мама виносила і родила дитину своїй дочці.
Ksush@- -
- Повідомлення n°20
Але ж до донорства крові всі відносяться як до нормальних речей,то чому донорство яйцеклітини в більшості викликає негатив? Кров-це ж теж наша часточка!..
Kavusja- -
- Повідомлення n°21
В нас містечко хоч і маленьке, але вже знаю кількох жінок, які стали сурогатними мамами і нічого поганого в цьому не бачу, комусь потрібна здорова дитина, а хтось вже має своїх і дітей і просто хоче дати їм все...
Ksush@- -
- Повідомлення n°22
І я цілком нормально сприймаю цю тему. Правда,якщо все в межах розумного. Я маю на увазі,коли шукають сурогатну маму тоді,коли самі не можуть народити.
Z7-Katyryna- -
- К-ть повідомлень : 27
Вік : 30
- Повідомлення n°23
клои шукають сурогатну маму, закінчується серіалом на 400 серій)))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89