Зовсім не давно надибала цей канал і можна сказати підсіла на нього, дійсно він для жіночої аудиторії.
Скільки цікавих передач для себе відкрила, починаючи він кулінарних і закінчуючи простими життєвими розповідями.
Дуже цікава передача "Я не знала, что беременна" неймовірні історії дівчат, які навіть не здогадувалися, що вони вагітні, в яких не ріс живіт і не було ніяких ознак.
Завжди актуальна передача "Оденься к свадьбе" які розкішні салони, про сукні я вже і мовчу, дехто шиє на замовлення, дехто перемірявши цілу купу розкішних суконь не можк обрати одну... Всі наречені такі різні, кожна унікальна...
Захоплююча і водночас прикольна передача "Король кондитеров". Торти, тістечка неуявляємої форми, висоти і смаку... Дивишся, захоплюєшся, що вміють люди в світі. Смачна передача.
І ще купа цікавих і пізнавальних ередач.
Скільки цікавих передач для себе відкрила, починаючи він кулінарних і закінчуючи простими життєвими розповідями.
Дуже цікава передача "Я не знала, что беременна" неймовірні історії дівчат, які навіть не здогадувалися, що вони вагітні, в яких не ріс живіт і не було ніяких ознак.
Завжди актуальна передача "Оденься к свадьбе" які розкішні салони, про сукні я вже і мовчу, дехто шиє на замовлення, дехто перемірявши цілу купу розкішних суконь не можк обрати одну... Всі наречені такі різні, кожна унікальна...
Захоплююча і водночас прикольна передача "Король кондитеров". Торти, тістечка неуявляємої форми, висоти і смаку... Дивишся, захоплюєшся, що вміють люди в світі. Смачна передача.
І ще купа цікавих і пізнавальних ередач.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89