Сила народилася в бідній родині в Мардіні, на південному сході Туреччини. Її батьки прийняли рішення віддати її в багату сім'ю в Стамбулі, коли дівчинці було всього 3 роки. Йшли роки, Сила росла там, де про гроші ніхто не дбав. Вона отримала прекрасну освіту і її прийомна сім'я любила її як рідну. Тим часом у Мардіні, її рідному селищі, виріс і її брат. Він закохується в дочку найбагатшого сімейства в селі і викрадає дівчину. Це призводить до плачевних наслідків. Родина вимагає, щоб Силу видали заміж за одного з їхніх синів, Борана, аби дотриматися традицій. Обманом Силу повертають додому, щоб видати заміж без її згоди. Вона боротиметься з цієї принизливої традицією, але і її наздожене любов...
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 18, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 18 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+6
petrywka
snv512
Алла
Ната Д
Зорянка
Kavusja
10 користувачів
СИЛА. ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
СИЛА. ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ
Перше повідомлення в темі :
Сила народилася в бідній родині в Мардіні, на південному сході Туреччини. Її батьки прийняли рішення віддати її в багату сім'ю в Стамбулі, коли дівчинці було всього 3 роки. Йшли роки, Сила росла там, де про гроші ніхто не дбав. Вона отримала прекрасну освіту і її прийомна сім'я любила її як рідну. Тим часом у Мардіні, її рідному селищі, виріс і її брат. Він закохується в дочку найбагатшого сімейства в селі і викрадає дівчину. Це призводить до плачевних наслідків. Родина вимагає, щоб Силу видали заміж за одного з їхніх синів, Борана, аби дотриматися традицій. Обманом Силу повертають додому, щоб видати заміж без її згоди. Вона боротиметься з цієї принизливої традицією, але і її наздожене любов...
Тетяна371- -
- К-ть повідомлень : 309
Вік : 35
- Повідомлення n°51
Re: СИЛА. ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ
Дуже гарний фільм, якраз дивлюсь зарас по 1+1, бо хочу дивитись на українській мові
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°52
І я дивлюсь цей фільм,але раза 2 в тиждень.Але все зрозуміло.
Таке враження ,що укр.ТБ повністю окупірувала Туреччина.Стільки турецьких серіалів йде одночасно.
Таке враження ,що укр.ТБ повністю окупірувала Туреччина.Стільки турецьких серіалів йде одночасно.
Тетяна371- -
- К-ть повідомлень : 309
Вік : 35
- Повідомлення n°53
то правда, дуже багато турецьких серіалів
ynikalka- -
- К-ть повідомлень : 68
- Повідомлення n°54
спочатку цікаво,дивилась кожну серію...потім вже розтягнули так, що по 10 серій пропускала, а суть та сама...надоїло, подивилась останню серію..хух..аж полегшало))
а ще помітила таку штуку - в перших серіях віриться в любов і почуття, зіграні акторами, а потім з кожною серією..якось менше і менше..читала в неті, що актор, який грав Борана дуже конфліктував з джансу дере..можливо це і відбилось на акторській грі..
до речі, скоро має вийти на тур. телебаченні новий серіал з актором, який грав борана. В нбому він буде грати султана)))
а ще помітила таку штуку - в перших серіях віриться в любов і почуття, зіграні акторами, а потім з кожною серією..якось менше і менше..читала в неті, що актор, який грав Борана дуже конфліктував з джансу дере..можливо це і відбилось на акторській грі..
до речі, скоро має вийти на тур. телебаченні новий серіал з актором, який грав борана. В нбому він буде грати султана)))
Kavusja- -
- Повідомлення n°55
Мухамед великий ніби так??? До речі Борана в житті звати Мухамед
ynikalka- -
- К-ть повідомлень : 68
- Повідомлення n°56
Kavusja- -
- Повідомлення n°57
Фууууу... йому той образ зовсім не йде.
Ksush@- -
- Повідомлення n°58
А коли "Сила" закінчиться? Сьогодні чи що? Чи я анонс не правильно зрозуміла?
Kavusja- -
- Повідомлення n°59
я так і не додивилася останні серії..
Ksush@- -
- Повідомлення n°60
Сьогодні буде до і після ТСН.
Kavusja- -
- Повідомлення n°61
73 серія, а їх 150... це не останні, вони мабуть розділили на два сезони серіал.
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°62
Нині пробувала дивитися. Ні. вже не можу, не йде. Дивлюся Ясмин тепер. Яке цікавіше)))
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°63
то вже якась Санта барбара...а не Сила..)
на початку було ще цікаво,а тепер навіть не дивлюсь)
на початку було ще цікаво,а тепер навіть не дивлюсь)
Ksush@- -
- Повідомлення n°64
А я дивлюсь 1-2 р.в тиждень,мені останнім часом дуже цікаво. От і зараз дивлюсь, Бодірхана викрали. Але пропустила тільки що момент,де розкрилась якась таємниця тої сім"ї,батьків Борана і Зінара,щось про минуле. Напишіть,що за таємниця,хто пам"ятає! А мені Берзан дуже симпатичний чоловік! Не знаю,який він був раніше,я спочатку не дивилась,а зараз,коли в нього родився син,він такий жалісливий,і він завжди такий спокійний,врівноважений,я в нього влюбилась,він мені такий красивий!
Ksush@- -
- Повідомлення n°65
Застрелився Берзан. Мені його шкода.
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°66
Оксанка, спочатку Берзан був дуже жорстоким главою роду, для нього не проблема було вбити людину за невиконання звичаїв. І маму свого сина хотів вбити, але потім як дізнався, що то його дитина (він її згвалтував), то він все переосмислив - дуже хотів дитину.
Щодо таємниці, то там знову ті ж традиції, батько Борана виніс смертний вирок і вбили дядька, котрий сам вбив свого брата з дружиною - батьків того хлопця - здається так, якщо нічого ненаплутала))
Щодо таємниці, то там знову ті ж традиції, батько Борана виніс смертний вирок і вбили дядька, котрий сам вбив свого брата з дружиною - батьків того хлопця - здається так, якщо нічого ненаплутала))
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°67
огого..ну і діла)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89