НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 7, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 7 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+28
oleAndr
Ester88
Тусінька
iro4ka
Ірчик
ляля
Тетяна371
Oksan@
weare
snv512
Natie
oli4ka
Margoshka
Himena
Кідді
Ksush@
yulia22
Мері 13
oksano4ka
Ната Д
musya
ялю
mad_housewife
Таська
kukusya
Молочна шоколадка
AmInka
Kavusja
32 користувачів

Грудне та штучне вигодовування

Голосування

Ми на...

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty Грудне та штучне вигодовування

Повідомлення автор Kavusja 2012-02-13, 12:25 pm

Перше повідомлення в темі :

Звісно для дитини найкраще коли мама годує її грудьми, але випадки бувають різні...одні не мають молока, іншим не можна по стану здоров'я, а деякі просто не хочуть (сподіваюся таких немає). Давайте розглянемо всі випадки та поділимося досвідом.
    Natie
    Natie
    -
    -

К-ть повідомлень : 1037
    Вік : 39

Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty Re: Грудне та штучне вигодовування

Повідомлення автор Natie 2013-02-18, 7:37 am

Ksush@ у вас все обов"язково буде добре. Моя рідна сестра мала таку саму ситуацію, доня за перший місяць мало набрала, постійно плакала. почала догуловувати, і дитина зовсім інакша зробилась, спокійна, гарно спала.в 3 м вона припинила ГВ через тривалий прийом антибіотиків.
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Грудне та штучне вигодовування - Сторінка 3 Empty Re: Грудне та штучне вигодовування

Повідомлення автор Ksush@ 2013-02-18, 8:37 am

Я кормила майже до 3 міс.Його меншало і меншало,а доця все більше і більше їла суміш.Я чаї пила для лактації.Коротше з грудного плавно перейшли на змішане,з змішаного плавно перейшли на штучне.Звичайно шкода було зразу,дуже,а зараз вже змирилась і не страждаю.Бо морально зразу було важко.
    snv512
    snv512
    -
    -

К-ть повідомлень : 649

Повідомлення автор snv512 2013-02-19, 12:47 am

Нічого, адже любові до малечі не поменшало))) А в мене з двома донечками однакова історія-спочатку гв, майже зразу-догодовування, бо молока не вистачало, але десь місяців в 6, коли починались зубки, доці відмовлялись від суміші і їли тільки груди, ну і прикорм. Молодша досі годується, щось не знаю як її відлучати, то така ціцьоня))
    weare
    weare
    -
    -

К-ть повідомлень : 105

Повідомлення автор weare 2013-06-06, 11:20 am

Мені теж ніхто нічого не показував. Але слава Богу, я перед пологами ходила на курси і читала інтернет. То якось в нас ттт все вийшло. Поки годуємось
    Oksan@
    Oksan@
    -
    -

К-ть повідомлень : 701
    Вік : 35

Повідомлення автор Oksan@ 2013-07-31, 10:28 am

Ksush@ пише:Я кормила майже до 3 міс.Його меншало і меншало,а доця все більше і більше їла суміш.Я чаї пила для лактації.Коротше з грудного плавно перейшли на змішане,з змішаного плавно перейшли на штучне.Звичайно шкода було зразу,дуже,а зараз вже змирилась і не страждаю.Бо морально зразу було важко.
    Аналогічна ситуація і в мене була з першою дитиною. Теж морально важко було боротися за лактацію, плюс на навчання треба було вже збиратися. От після місяця "мордувань" почала догодовувати все більше і більше... Все спирала на розмір своїх грудей (0,5 десь до вагітності і 1 під час годування).

А з другою дитиною все інакше. Я спокійно сиділа дома, купила термос, чашку 0,5л, відправила чоловіка у відпустку на перших 1,5 місяця, поки входила в ритм і БОРОЛАСЯ за лактацію. Все получилося!!! Ось дитині вже скоро 8 місяців і далі повністю на грудному (бо з ложки відмовляється їсти). А важить 11кг!
    Я зробила висновок: розмір значення не маю, лише бажання! Якщо фізіологічно дано жінці годувати, то молока мусить хватати при бажанні. Просто, як каже моя тьотя-акушерка, жінки, як корови, є "молочні" та "не молочні". Я до другої категорії відношуся і таким треба працювати над лактацією.
    Основне, що я робила:
    ось:

Бувають випадки, коли по якісь причині значно зменшується кількість молока (в мене це був сильний нежить і організм сили кинув на видужання, у подруги операція дитини і нерви), то можна підгодувати, а потім все-одно, якщо є бажання, можна повернутися на ГВ! Перевірено!

І ще одна річ, яку я прочитала на якомусь форумі і заспокоїлася - дитина може наїстися і за 3 хвилини!, бо малий за 2-3 хвилини відвертався, лепетав і години 3 не просив їсти!

Удачі мамусі в ГВ!
    Тетяна371
    Тетяна371
    -
    -

К-ть повідомлень : 309

Повідомлення автор Тетяна371 2013-09-26, 10:36 am

Ми на грудному вигодовуванні, перші дні при народженні то давали суміш бо молока не було, через 3дні зявилось молоко, то перейшли на грудне і годую досі, дитині 1рік і 1міс
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-10-14, 2:07 am

я вважаю що грудне молоко найкраще для дитини,і воно містить усе необхідне для неї...
    нам 1.2 ми ще годуємся...правда десь думаєм відлучатись
    Тетяна371
    Тетяна371
    -
    -

К-ть повідомлень : 309

Повідомлення автор Тетяна371 2013-12-09, 2:37 pm

ляля пише:я вважаю що грудне молоко найкраще для дитини,і воно містить усе необхідне для неї...
    нам 1.2 ми ще годуємся...правда десь думаєм відлучатись

я теж так вважаю, нам 1рік та 3міс і ми досі гамаємо цицю
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

К-ть повідомлень : 1473

Повідомлення автор Ірчик 2014-01-27, 3:30 pm

Я важаю що ГВ набагато кирисніше, єдиний мінус, що ти привязаний до дитини, без неї на довго нікуди не підеш. Донечку годувала 1рік і 4 місяці, синочка покищо 2 місяці.
    iro4ka
    iro4ka
    -
    -

К-ть повідомлень : 280
    Вік : 36

Повідомлення автор iro4ka 2014-01-28, 10:22 am

Зі старшим синочком на ГВ були до з місяців,від самого початку підгодовувала сумішшю,а пізніше і зовсім пропало,а меншенькому вже 1 рік і 3 місяці,ще на ГВ.
    Тусінька
    Тусінька
    -
    -

К-ть повідомлень : 1021

Повідомлення автор Тусінька 2014-01-28, 12:49 pm

І ми були на ГВ, але тільки до 3 місяців. Мені так було шкода, що мало годувала і мала страшну депресію від того, що дитина не хоче груди. Але в цьому в основному моя вина. Коли малому було 3 міс. я попала в лікарню на 2 тижні. Годувати не мала змоги, бо капельниці, наркози, антибіотики...а потім вернувшись додому лікар заборонив ще 10 днів годувати, щоб дитині нічого не попало. Але кожного дня і в лікарні і дома стіджувала молоко, воно було аж зеленого кольору від всього лікарства і вже коли воно почало відновлюватись і біліти, я пробувала прикладати малого, але нажаль чуда не сталось... Я його десь 2 тижні так мучила, але марно, бо вже майже місяць був привик до пляшечки. Звичайно йому з пляшечки легше, бо швидше тече і непотрібно сильно тягнути. От таке в нас було грудне годування. Хоча мріяла що буду довго годувати(
    Ester88
    Ester88
    -
    -

К-ть повідомлень : 516

Повідомлення автор Ester88 2014-02-13, 1:17 pm

я і цю кормлю тільки грудним молочком, але коли треба кудись піти то нереально- бо з бутилочки навіть націджене молоко непє............
    iro4ka
    iro4ka
    -
    -

Повідомлення автор iro4ka 2014-02-16, 2:09 pm

Я звичайно прихильниця ГВ,моєму малому вже 1рік і 3місяці,я вже планувала відівчати на весну від ГВ,але виникають проблеми,бо не хоче пити з бутилочки.Дівчатка,підкажіть що робити,як відівчити від грудей!!!
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420

Повідомлення автор Ната Д 2014-02-16, 2:13 pm

Як часто ви ще даєте груди? Я потрошки відлучала. Спочатку по одному прибрала нічні годування, потім так само вдень.
    iro4ka
    iro4ka
    -
    -

Повідомлення автор iro4ka 2014-02-16, 3:33 pm

Вдень майже не годую,а от ввечері і вночі кричить,тільки хоче грудного молочка,від пустушки відмовився вже сам,а от як від ГВ відлучити не знаю((
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -

К-ть повідомлень : 4420

Повідомлення автор Ната Д 2014-02-16, 3:47 pm

Я знаю що так не можна, але я в ночідавала бутилочку з молоком. Два рази на ніч. А потім ми їхали на море, і я просто не дала. Три ночі було важко, дуже, але потім навіть не згадували.
    Ірчик
    Ірчик
    -
    -

К-ть повідомлень : 1473

Повідомлення автор Ірчик 2014-02-16, 6:00 pm

iro4ka,я груди мастила щлунковими каплями, вони на смак дуже гіркі, але шкоди дитині не завдають, мала декілька раз попробувала і більше не хотіла, казала що "циця ба", правда ще пару днів в ночі просипалася, потрібно було підколисувати.
    iro4ka
    iro4ka
    -
    -

Повідомлення автор iro4ka 2014-02-17, 10:30 am

Ірчик,дякую потрібно буде попробувати таке!!!
    oleAndr
    oleAndr
    -
    -

К-ть повідомлень : 424
    Вік : 40

Повідомлення автор oleAndr 2014-03-16, 1:56 am

обидвоє діток тільки на ГВ.
    alinka25
    alinka25
    -
    -

К-ть повідомлень : 285
    Вік : 40

Повідомлення автор alinka25 2014-05-11, 4:50 pm

Як на мене добре годувати дитину грудьми до 1-1,5 далі це вже просто іде звичка, як такої користі вже немає. Дитина їсть вже повноцінну їжу, отримує всі вітаміни і корисні речовини від неї. Та й спокійніша.
    Ксюшка
    Ксюшка
    -
    -

К-ть повідомлень : 8

Повідомлення автор Ксюшка 2014-12-10, 4:17 pm

Ми на ГВ були 1 рік 1 місяць
    Мама трьох малят
    Мама трьох малят
    -
    -

К-ть повідомлень : 35

Повідомлення автор Мама трьох малят 2015-02-10, 2:02 pm

Я за ГВ! 6878 Старшого годувала до 1.3 роки,а двійнят трішки більше одного року! yraaaa
    svetikyra
    svetikyra
    -
    -

К-ть повідомлень : 93
    Вік : 49

Повідомлення автор svetikyra 2016-01-30, 7:59 pm

Сина годувала до 2.5 місяців,а дочок до 2 років,я тільки за гв

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-14, 10:04 am