Мої вітання
Хочу запросити Вас на онлайн закупівлі до інтернет-магазинів Польші!
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Доступні ціни, великий вибір, а основне дуже добра польська та німецька якість!
Умови:
Вартість речі рахуємо так
ціна на сайті + доставка по Польші (ділиться на групку) + 15% (орг. збір) + вага (з розрахунку 3 євро за кг.)
Термін доставки 2-3 тижні
Доставка до Вас будь яким зручним для Вас перевізником(НП,Укрпошта, Автолюкс)
Форма замовлення:
Тема листа : Назва магазину з якого хочете замовити
В листі вказати:
1. Прізвище, ім"я, по батькові
2. Телефон
3. Посилання на модель
4. Розмір та колір
5. Адреса, назву перевізника та № складу
6. Вказати ваш нік
Замовлення відправляйте на ел. скриньку
Здійснюється 100 % передоплата вартості товару на сайті упродовж двох днів після підтвердження замовлення на карточку Приватбанку aбо Райффайзен банк аваль по курсу банку на момент купівлі товару.Оплата за орг. збір і вагу здійснюється по прибутті товару в Україну.
Увага! Товар поверненню чи обміну не підлягає. Відповідальність за вибір розміру, моделі і кольору несете тільки ви!Я можу тільки порадити з розмірами із власного досвіду!
Перелік сайтів
Вдалих вам покупок!
Завжди готова відповісти на будь які запитання!Мене звати Оксана, можна на ти!
Закритий розпродаж на Кунді(Дівчатка присилайте німецькі або французьські ссилки я попробую їх переробити на польські і відпишу вам ціну, уже не раз так замовляла хороший одяг за смішні ціни
Хочу запросити Вас на онлайн закупівлі до інтернет-магазинів Польші!
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Доступні ціни, великий вибір, а основне дуже добра польська та німецька якість!
Умови:
Вартість речі рахуємо так
ціна на сайті + доставка по Польші (ділиться на групку) + 15% (орг. збір) + вага (з розрахунку 3 євро за кг.)
Термін доставки 2-3 тижні
Доставка до Вас будь яким зручним для Вас перевізником(НП,Укрпошта, Автолюкс)
Форма замовлення:
Тема листа : Назва магазину з якого хочете замовити
В листі вказати:
1. Прізвище, ім"я, по батькові
2. Телефон
3. Посилання на модель
4. Розмір та колір
5. Адреса, назву перевізника та № складу
6. Вказати ваш нік
Замовлення відправляйте на ел. скриньку
- Спойлер:
- [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Здійснюється 100 % передоплата вартості товару на сайті упродовж двох днів після підтвердження замовлення на карточку Приватбанку aбо Райффайзен банк аваль по курсу банку на момент купівлі товару.Оплата за орг. збір і вагу здійснюється по прибутті товару в Україну.
Увага! Товар поверненню чи обміну не підлягає. Відповідальність за вибір розміру, моделі і кольору несете тільки ви!Я можу тільки порадити з розмірами із власного досвіду!
Перелік сайтів
- Спойлер:
- Кунда [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Дитячий одяг [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Також дитячий одяг [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Дитячий одяг [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Алегро [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] (Будем вибирати від якого продавця викупляти речі)
Взуття [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] (Маю можливість купляти по оптових цінах, так що ціни ще будуть менші ніж на сайті)
Взуття та галантерея [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Сумочки та галантерея [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] ( Маю дозвіл на оптові ціни, кожному в приват дам пароль та логін)
Сумочки також по оптових цінах якість дуже хороша [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] (також в приват дам пароль та логін щоб побачити оптові ціни)
Ліцензійна парфюмерія та косметика (Великобританія) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Також парфюмерія та косметика [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Купальники [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Вдалих вам покупок!
Завжди готова відповісти на будь які запитання!Мене звати Оксана, можна на ти!
Закритий розпродаж на Кунді(Дівчатка присилайте німецькі або французьські ссилки я попробую їх переробити на польські і відпишу вам ціну, уже не раз так замовляла хороший одяг за смішні ціни
- Спойлер:
- [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Останній раз редагувалося: oksakim (2013-05-26, 12:42 am), всього регувалося 4 раз(-и)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89