В цій темі пропонуєм сайти для відкриття сп, вивчаєм попит.
Останній раз редагувалося: катюша88 (2012-03-06, 11:23 am), всього регувалося 1 раз(-и)
Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
Будь-які 10 одиниць товару з усього сайту, або 5 одиниць з окремого розділу.Kavusja пише:Яка там мінімалка, ціни смішні шапки по 3 і 8 грн
Відкрила СП, приєднуйтеся [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Галочка-Палочка пише:Алла і мене зацікавив той сайт [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Алла, створіть СП, хочу замовити. А який процент? Може буде трошки менший, ніж 15%?Алла пише:Хто бажає придбати взуття для чоловіків, я взяла б своєму.Тут шкіряне взуття від Харківського взуттєвого підприємства "Bastion"
- Спойлер:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Мінімалка 5 пар, без збору ростовок
прайс
- Спойлер:
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
А де ви таке дешеве взуття замовили? У нас у магазині переміряла і знайшла але ціна 1300 я вийшла дуже зла і розчарована..Хіба всі люди мають величезні зарплати??Kavusja пише:Дівчата за взуття беруть не менше ніж +50грн до оптових цін, бо воно важке це раз, йде в коробках це два, та й якщо порівняти з ринковими цінами це дешево!!! Чи ви хочете шкіру ще й на дурняка... без образ, я замовила собі на іншому форумі зимові під 18% + пересилка до мене і чекати місяць, бо все індивідуально відшивають. Зате за 570грн я матиму ботфорди на овчині, в магазині такі сапожки від 1000грн. тому 15% це нормально. Кого не влаштовує шукайте на ринку чи в магазині дешевше.
Кавуся, я не маю нічого, проти. Просто думала, що СП - це коли купляють разом, щоб зекономити, тому й запитала у Алли. Ніяких притензій я немаю, а там так і виходить 450 грн +15% , виходить 67 грн ставка СП, просто не думала, що така доставка дорога.Kavusja пише:Дівчата за взуття беруть не менше ніж +50грн до оптових цін, бо воно важке це раз, йде в коробках це два, та й якщо порівняти з ринковими цінами це дешево!!! Чи ви хочете шкіру ще й на дурняка... без образ, я замовила собі на іншому форумі зимові під 18% + пересилка до мене і чекати місяць, бо все індивідуально відшивають. Зате за 570грн я матиму ботфорди на овчині, в магазині такі сапожки від 1000грн. тому 15% це нормально. Кого не влаштовує шукайте на ринку чи в магазині дешевше.
можете попробувати.petrywka пише:Та то на багатьох форумах збирають СП по Солді. Я вже маю 3 пари різносезонні від них. Може б ми собі зібрали?
Дівчата СП це для економії так, я згодна що на взуття ціна якого від 500грн треба ставити 10%. То давайте так і зробимо.Галочка-Палочка пише:Кавуся, я не маю нічого, проти. Просто думала, що СП - це коли купляють разом, щоб зекономити, тому й запитала у Алли. Ніяких притензій я немаю, а там так і виходить 450 грн +15% , виходить 67 грн ставка СП, просто не думала, що така доставка дорога.Kavusja пише:Дівчата за взуття беруть не менше ніж +50грн до оптових цін, бо воно важке це раз, йде в коробках це два, та й якщо порівняти з ринковими цінами це дешево!!! Чи ви хочете шкіру ще й на дурняка... без образ, я замовила собі на іншому форумі зимові під 18% + пересилка до мене і чекати місяць, бо все індивідуально відшивають. Зате за 570грн я матиму ботфорди на овчині, в магазині такі сапожки від 1000грн. тому 15% це нормально. Кого не влаштовує шукайте на ринку чи в магазині дешевше.
В нас вже є таке СП. Приєднуйтеся!ляля пише:дівчатка як на рахунок цього сайту
або цього)))
взуття
- http:
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89