.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 13, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 13 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+16
КаFетkа
Koroleva
Галочка-Палочка
Ksuh@
ляля
Oksan@
petrywka
Martina@
musya
snv512
Зорянка
Ksush@
Ната Д
Алла
Kavusja
Іріша
20 користувачів
Форумний чат 3
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°1
Форумний чат 3
Перше повідомлення в темі :
.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°851
Re: Форумний чат 3
дівчата,маю таку проблему
моя мала коли на неї крикнути,чи голосніше сказати,перетрушує головою,1 сек то триває...так вона цілком нормальна,весела
в минулому мали невеличкий крововилив,(стрімкі пологи)ми пролікували,в червні знов робили нейсонограму все добре було...і знов щось таке вже 3-4 міс...я панікую(((
ще й чоловіка сестри мала мою дуже набила..в голову,ми не вслідкували...то в моєї кров з носика трішки йшла... і на носику збоку червоне...
я реву сьогодні весь день...
моя мала коли на неї крикнути,чи голосніше сказати,перетрушує головою,1 сек то триває...так вона цілком нормальна,весела
в минулому мали невеличкий крововилив,(стрімкі пологи)ми пролікували,в червні знов робили нейсонограму все добре було...і знов щось таке вже 3-4 міс...я панікую(((
ще й чоловіка сестри мала мою дуже набила..в голову,ми не вслідкували...то в моєї кров з носика трішки йшла... і на носику збоку червоне...
я реву сьогодні весь день...
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°852
Ой, Ірочка,мені тебе так шкода,я так співчуваю тобі на рахунок доці... Тих дітей так шкода. Я сама сьогодні випадково по надзвичайних новинах по ІСТВ побачила,як одна породіля звернулась в цю передачу по допомогу,бо під час пологів "завдяки" лікарю дитина отримала травму і головного,і спинного мозку,розтягнений шийний відділ,крововиливи... В роділі були перейми ,але не було потуг,і вона,сама медик,просила зробити кесарів розтин. Але лікарі вирішили по своєму. І поскільки не було потуг,то дитину і видушували,і за голову витягали щипцями,і знову видушували:з одного боку дит.медсестра,а з другого забула хто,коротше двойна сила. І якось ту дитину все-таки видушили. Та скалічили,по іншому не скажеш. Я плакала,коли це дивилась,бо в подібній ситуації була сама,але слава Богу,все добре,що добре кінчається. І я впевнена ,що в моєї дитини не дисплазія,як мені сказали,бо там було щось типу підвивиху,а то та 150-кілограмова падлюка гінеколог,що видушувала мені дитину,зробила це своїми лапищами. А що ж той вивих зробити таким ніжненьким кісточкам і суглобчикам?! А зараз щодня вдивлююсь в ті ноженята,чи рівно ходить,чи де не накульгує... Морально важко. Ненавиджу і боюсь лікарів.Хоча і сама працюю в цій сфері. Вибачте,але я напевно ніколи не забуду ці пологи. І мені шкода таких же мам і їхніх діток. Ой,це вже я задалеко зайшла... Ірочка,вам проконсультуватись в лікаря,мабуть. Не знаю,як тебе втішити,щоб замість сліз з"явилась усмішка на обличчі. Ти повинна надіятись і вірити,що в тебе все гаразд з дитиною,в своїх уявленнях ти повинна бачити її тільки здоровою. Вам треба гарного мудрого лікаря для консультації. Тоді тобі спокійніше буде. Не треба думати-гадати. Твоя материнська любов переможе всі негаразди!
Ksush@- -
- Повідомлення n°853
А плакати не треба,бо твій настрій дитина інтуїтивно відчуває,і їй теж від цього не дуже добре,напевно. А з носика кров може піти і при легенькому ударі по ньому,така вже анатомія тих носиків. Настроюйся позитивно,не виходить-вчися. Згадай будь що,від чого в тебе піднімається настрій і не відпускай цієї думки до того часу,поки остаточно не зміниться емоція на позитивну. Важко зразу,але при бажанні можна навчитись. Читай відповідну літературу,так легше морально. І все у вас буде люкс!
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°854
дякую Оксанка...
та я ще та панікьорша...в моєї малої була така фішка(здивоване лице)десь побачила і всюди повторяла,то я її водила до невропатолога,то та такого наговорила...потім я пішла на узд все добре...а та лікарка каже:ну добре шо все добре...ми тоді так настоялись в тих чергах,що мали односторонне запалення легень...боюсь я тих лікарів)
та я ще та панікьорша...в моєї малої була така фішка(здивоване лице)десь побачила і всюди повторяла,то я її водила до невропатолога,то та такого наговорила...потім я пішла на узд все добре...а та лікарка каже:ну добре шо все добре...ми тоді так настоялись в тих чергах,що мали односторонне запалення легень...боюсь я тих лікарів)
Іріша- -
- Повідомлення n°855
мій теж колись корчив обличчя.потім перейшло йому.(щось собі просто видумав так кривлятися)
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°856
В мого Максимка також часто кров йшла з носика, бувало таке коли падав і вдарявся головою, навіть коли часто кашляв і пчихав могло таке бути. Це через те, що судинки розташовані дуже близько до поверхні слизової оболонки.
Прочитай тут гарно написано про причини кровотечі
Прочитай тут гарно написано про причини кровотечі
- Спойлер:
Ksush@- -
- Повідомлення n°857
Але в мені і дере в горлі... Ото дискомфорт...
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°858
Дівчата! Усім прийшли дитячі? Бо мені тільки частина...
Іріша- -
- Повідомлення n°859
мені ще в суботу 130
Maljok- -
- Повідомлення n°860
І мені теж тільки 130.... Невже знов будуть тупити ?
Іріша- -
- Повідомлення n°861
Мені тільки ці 130 приходять і все
Maljok- -
- Повідомлення n°862
Ааа ...ясно.
а комусь прийшли ті виплати що дло 2 років?
а комусь прийшли ті виплати що дло 2 років?
Алла- -
- Повідомлення n°863
Мені прийшли тільки по доходах, а ті до 4-х років ще ні
Maljok- -
- Повідомлення n°864
Блін... Знов пізно виплатять...боюсь що груднееві прийдуть після нового року
Ksush@- -
- Повідомлення n°865
Мені ще в понеділок прийшли ті соціальні,і сестрі теж,а по 130 і по доходах немає до сьогодні.
Maljok- -
- Повідомлення n°866
Ідіотизм! Одним одне дають іншим інше...а та королевська каже що це в областях туплять і не зачисляють гроші...але це все брєд сивоі кобили!
Грошей в бюджеті немає от вони і не дають баблоа а спмхають на інших. Ім ще не хватає мітингу мамочок з колясками. Думаю ні одному беркутівцю не піднеіметься рука на мамочок з дітьми...
Безсовісні!
Грошей в бюджеті немає от вони і не дають баблоа а спмхають на інших. Ім ще не хватає мітингу мамочок з колясками. Думаю ні одному беркутівцю не піднеіметься рука на мамочок з дітьми...
Безсовісні!
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°867
Нарешті я розправилася з завалами на роботі і дорвалася до форуму! Дівчата, йду читати, що ви тут настрочили. Всім гарного весора!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°868
Ми 130 отримали вчасно. я вже в суботу буду з вами, урррря.
Maljok- -
- Повідомлення n°869
Чекаємо Кавусю із нетерпінням!!!
Іріша- -
- Повідомлення n°870
Ох,дівчата,я вжена роботі
Ksush@- -
- Повідомлення n°871
Признавайся,де?Іріша пише:Ох,дівчата,я вжена роботі
Іріша- -
- Повідомлення n°872
Пішла туди де працювала до декрету.В оптику
Ksush@- -
- Повідомлення n°873
В мене сьогодні такий класний день!Я сьогодні вся в русі,і в русі такому,який я люблю!Я зробила багато роботи,яку я люблю!Класно день пройшов,продуктивно!Всім бажаю!
Зорянка- -
- К-ть повідомлень : 3791
Вік : 38
- Повідомлення n°874
Іріша, з повернення до роботи)))) І як тобі після декретної відпустки?:)
Алла- -
- Повідомлення n°875
І мені в липні потрібно виходити на роботу, так не хочеться...навіть не уявляю як я буду сама все встигати зробити
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89