.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 4, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 4 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+16
КаFетkа
Koroleva
Галочка-Палочка
Ksuh@
ляля
Oksan@
petrywka
Martina@
musya
snv512
Зорянка
Ksush@
Ната Д
Алла
Kavusja
Іріша
20 користувачів
Форумний чат 3
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°1
Форумний чат 3
Перше повідомлення в темі :
.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°776
Re: Форумний чат 3
а мені зимові чоботи)))ляля пише:а мені треба зимової куртки...от сиджу парюсь на той рахунок()))
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°777
0))і мені зимові чоботи
бачила на кідстафі класні,може там взяти)
мені головне щоб довго не чекати)
бачила на кідстафі класні,може там взяти)
мені головне щоб довго не чекати)
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°778
Ми взагалі будуємося в селі,де живуть наші батьки. Участок безкоштовно виділили. Багато чого обійшлося теж майже безкоштовно. В т.ч. і робоча сила. Думаю,звикну. Може то мені так сумно,бо зараз в свекрухи. А як будемо самі,то ,мабуть,я буду рада. О,з"явились нова ціль:купити авто.B-)Maljok пише:ну да....дальше від міста - земля дешевше....
Я заїхала в уже збудовану хату...і навіть не уявляю як самим будуватися...
Maljok- -
- К-ть повідомлень : 3269
- Повідомлення n°779
І я б собі курточку прикупила...але боюсь із розміром не вгадати...це ж не гольфик за 50грн)))
Maljok- -
- Повідомлення n°780
Ksush@ пише:Ми взагалі будуємося в селі,де живуть наші батьки. Участок безкоштовно виділили. Багато чого обійшлося теж майже безкоштовно. В т.ч. і робоча сила. Думаю,звикну. Може то мені так сумно,бо зараз в свекрухи. А як будемо самі,то ,мабуть,я буду рада. О,з"явились нова ціль:купити авто.B-)Maljok пише:ну да....дальше від міста - земля дешевше....
Я заїхала в уже збудовану хату...і навіть не уявляю як самим будуватися...
на вихідних я марила власним авто)))
Вирішила що гроші тратити не буду....
а вчора куча усього позамовляла)
Шопоголік я))))
Але мені срочно треба машину щоб возити покупки
Maljok- -
- Повідомлення n°781
Хочу таку, зацініть)
Галочка-Палочка- -
- К-ть повідомлень : 1210
Вік : 36
- Повідомлення n°782
Супер! І я б від такої не відмовилася...Maljok пише:Хочу таку, зацініть)
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°783
Привітик. Щось я геть розкисла. 2дні болів зуб страшенно на вихідних якраз, вчора лишила малих на сусідку, щоб залікувати, бо падала з ніг, ночами не спала, а вдень мусила і приготувати малим і прибрати, і зними гратись. Сьогодні ніч знов була з сбрпризами, артом погано спав. Надіюсь хоч сьогдні висплюсь.
Одне радує,на вулиці теплесенько, малі постійно в дворі бігають.
Одне радує,на вулиці теплесенько, малі постійно в дворі бігають.
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°784
Наталя, а вже залікували зуб?Ната Д пише: 2дні болів зуб страшенно на вихідних якраз
Ой та зубна біль, то жах...
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°785
так. вчора. я жказала, як схваткиГалочка-Палочка пише:Наталя, а вже залікували зуб?Ната Д пише: 2дні болів зуб страшенно на вихідних якраз
Ой та зубна біль, то жах...
ляля- -
- Повідомлення n°786
а мені так важко...свекруха так хоче мене виперти,щоб ми розійшлись з чоловіком...він такий дурний,безвольний...я не знаю,вже пару ночей плачу,безвихідь...всюди безвихідь...
окремо жити він не піде..я кажу йому що його мама мене гнобить,і мені зле...а він видав фразу:якщо тобі тут так зле,то йди...
мене то вбило...(
окремо жити він не піде..я кажу йому що його мама мене гнобить,і мені зле...а він видав фразу:якщо тобі тут так зле,то йди...
мене то вбило...(
Ksush@- -
- Повідомлення n°787
Ляля,а ти маєш куди піти? Якщо так,то йди. Якщо ні-доведеться терпіти. Просто я була в подібних ситуаціях,але я реально не мала куди піти,тому чекала. Але то була трохи не така ситуація. Ну він св...,раз таке сказав. Ляля,може то час робити якісь висновки? А твої батьки що на це кажуть?
Ksush@- -
- Повідомлення n°788
А нам сьогодні рочок!
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°789
Ксюша, вітаю вас! Нехай донечка росте здорова і щаслива, вам на радість!!!Ksush@ пише:А нам сьогодні рочок!
Галочка-Палочка- -
- Повідомлення n°790
Співчуваю, таке почути від близької людини. А свекруха - то певно ще той фрукт! Що мала би підтримати молоду сім"ю, робити все, щоб зберегти її, то ще підливає масла у вогонь! Не розумію я таких "мам". Невже вона думає, що знайде сину кращу партію?ляля пише:...а він видав фразу:якщо тобі тут так зле,то йди...
мене то вбило...(
В такій ситуації важко щось радити, бо сказати залиш його - легко. Але будучи на вашому місці - мало хто б наважився залишити сім"ю! Якщо брали шлюб, то казали і в радості і в горі... то напевно на даний час ваше горе, старайтеся перетворити його на щастя! Самій важко це робити, но від чоловіків дочекатись чогось - це ще важче! Терпіння вам! Нехай по- швидше ваші негаразди закінчаться!
Maljok- -
- Повідомлення n°791
ситуація не легка... дійсно, щось ті свекрухи вже заганяються.... вони що не розуміють що розведена жінка ще може знайти собі чоловіка, а на розведеного чоловіка мало хто поведеться - мужик який не зжився з попередньою жоною, та ще й платить аліменти - я б не повелась....
Але то крайнощі! Треба робити усе щоб сімя збереглася....свекруха тобі не сімя, вона мама чоловіка. Тому треба закручувати голову чоловікові щоб він теж хотів кудись переїхати...
Бо коли в домі постійна напруга то це і стреси і нерви і здоровя...подумай про дитинку! Це все і на ній сказується, і це може бути аргументом для чоловіка!
Але то крайнощі! Треба робити усе щоб сімя збереглася....свекруха тобі не сімя, вона мама чоловіка. Тому треба закручувати голову чоловікові щоб він теж хотів кудись переїхати...
Бо коли в домі постійна напруга то це і стреси і нерви і здоровя...подумай про дитинку! Це все і на ній сказується, і це може бути аргументом для чоловіка!
ляля- -
- Повідомлення n°792
та так...я казала йому не раз давай переїдем,куди небудь!те все закінчувалось скандалом,а і ще)))як малій був місяць,я поїхала з нею на сесію до мами в тернопіль)то він притарабанив всі мої речі))і сказав вирішуй де ти хочеш бути)правда то все затягнулось на 2 тижні і ми помирились,але уявіть як мені...в мене дитина мала крововилив страшенно кричала,то тут ще таке..я тоді схудла на 8 кг за місяць)))от така терапія...то ніколи не забудеться,і то завжди мене мучить,а то ше як він то сказав що йди як тобі зле...я серйозно стала про те задумуватись..нікому ніколи нічого не розказувала(ось вам вилила душу
і свекруха мене вічно підтримує,словами:та кому ти будеш потрібна з дитиною,так що сиди і не випендрюйся..)
і свекруха мене вічно підтримує,словами:та кому ти будеш потрібна з дитиною,так що сиди і не випендрюйся..)
Maljok- -
- Повідомлення n°793
тобі вирішувати.... але чи це буде життя як залишишся....
у мене знайома теж мала подібну ситуацію...народила хлопчика, почались вічні сварки, свекруха увесь час вмішувалася хоч і далеко була... коли малому було 2міс чоловік пішов з дому зі словами "ви мене задовбали".... через 3 міс повернувся...увесь цей час поки його не було він страшні речі говорив по телефону "мені не треба сина, і ти мені не потрібна, у нас нічого доброго не було, хай ти знайдеш мужика який буде з тебе і малого знущатися" і т.д.....
Як повернувся, вияснилось що він за цей час переспав з якоюсь бабою.... і повернувсяя без вибачень а просто так....
І по словах подруги, він не змінився...
То чи варто? Треба любити і поважати себе, і не терпіти! Ні в якому разі не терпіти....Бо від цього нікому краще не буде.
Дитина має рости в щасливій сімї! Якщо свекруха думає що нікого не знайдеш - то це її думки, не звертай уваги! Пробачити криве слово можна добрій людині, з якою стосунки нормальні....
а якщо і так вже ясно що між вами не все гаразд - то чому переживати? Вона і далі буде так говорити.... Це на її совісті буде і вона буде за це перед Богом відповідати.
Тобі треба зважити всі за і проти... і серйозно поговорити з чоловіком. Вони всі герої поки діло не доходить до конкретних результатів, рішень.
у мене знайома теж мала подібну ситуацію...народила хлопчика, почались вічні сварки, свекруха увесь час вмішувалася хоч і далеко була... коли малому було 2міс чоловік пішов з дому зі словами "ви мене задовбали".... через 3 міс повернувся...увесь цей час поки його не було він страшні речі говорив по телефону "мені не треба сина, і ти мені не потрібна, у нас нічого доброго не було, хай ти знайдеш мужика який буде з тебе і малого знущатися" і т.д.....
Як повернувся, вияснилось що він за цей час переспав з якоюсь бабою.... і повернувсяя без вибачень а просто так....
І по словах подруги, він не змінився...
То чи варто? Треба любити і поважати себе, і не терпіти! Ні в якому разі не терпіти....Бо від цього нікому краще не буде.
Дитина має рости в щасливій сімї! Якщо свекруха думає що нікого не знайдеш - то це її думки, не звертай уваги! Пробачити криве слово можна добрій людині, з якою стосунки нормальні....
а якщо і так вже ясно що між вами не все гаразд - то чому переживати? Вона і далі буде так говорити.... Це на її совісті буде і вона буде за це перед Богом відповідати.
Тобі треба зважити всі за і проти... і серйозно поговорити з чоловіком. Вони всі герої поки діло не доходить до конкретних результатів, рішень.
ляля- -
- Повідомлення n°794
Світланка дякую)дякую вам дівчатка)от вам виговорилась і добре)
знаєте на людях,як сусіди кажуть ви дуже гарна пара,він тебе так любить,а бачте що може в сімї творитись...я те сміття так сказати з хати не виношу,але вам написала)
буду думати...мені дуже важко зважитись на такий крок(бо сімя то для мене святе,так мене навчили
знаєте на людях,як сусіди кажуть ви дуже гарна пара,він тебе так любить,а бачте що може в сімї творитись...я те сміття так сказати з хати не виношу,але вам написала)
буду думати...мені дуже важко зважитись на такий крок(бо сімя то для мене святе,так мене навчили
Maljok- -
- Повідомлення n°795
перет кроком треба зробити все від тебе залежне - старайся до кінця! В найгіршому варіанті ти зможеш бути впевненою за себе - що ти все зробила для кращого.!
Бажаю вам світлих днів і моментів! Щоб ваша ситуація вичерпала себе і щоб твій чоловік відкрив очі і побачив свої помилки!
Тут ти можеш завжди воговорюватись! Форум як сімя !) Думаю мене підтримають в цьому усі
Бажаю вам світлих днів і моментів! Щоб ваша ситуація вичерпала себе і щоб твій чоловік відкрив очі і побачив свої помилки!
Тут ти можеш завжди воговорюватись! Форум як сімя !) Думаю мене підтримають в цьому усі
Ksush@- -
- Повідомлення n°796
Мені дуже сподобались слова Мальок. Повністю згідна. Ой, Мальок,я згадала,ти ж у нас психолог! Це помітно,дуже розумні речі сказала!
Maljok- -
- Повідомлення n°797
Дякую)
Я психолог в декреті) Звертайтесь, якщо є пеитання
Треба знов відкрити темку консультації....
Може ще на форумі знайдуться психологи)
Я психолог в декреті) Звертайтесь, якщо є пеитання
Треба знов відкрити темку консультації....
Може ще на форумі знайдуться психологи)
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°798
Дівчата, нас обсипало, я не знаю що це таке і шо мені робить(((
Ksush@- -
- Повідомлення n°799
Дівчата,ви бачили,що вчора у нас був РЕКОРД ВІДВІДУВАНОСТІ?
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°800
Тільки подивилася, 45 чоловік одночасно - класно!!!Ksush@ пише:Дівчата,ви бачили,що вчора у нас був РЕКОРД ВІДВІДУВАНОСТІ?
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89