.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 16, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 16 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+16
КаFетkа
Koroleva
Галочка-Палочка
Ksuh@
ляля
Oksan@
petrywka
Martina@
musya
snv512
Зорянка
Ksush@
Ната Д
Алла
Kavusja
Іріша
20 користувачів
Форумний чат 3
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°1
Форумний чат 3
Перше повідомлення в темі :
.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°76
Re: Форумний чат 3
Ksush@, щось я не розумію. Ти хочеш купувати речі в інтренет магазині для продажу? А чого? Є ж оптові інтрнет магазини. ЧИ ти про це ж?
В загальному підприємуці накручують 50%, на дещо й більше. Але то не завжди у відсотках рахують, яко річ дорога не накрутиш же 50% бо вийде дуже дорого. То потрібно взяти ту групу товарів якою плануєш зауматися, подивитись де що на а дал й сама бачитемеш.
В загальному підприємуці накручують 50%, на дещо й більше. Але то не завжди у відсотках рахують, яко річ дорога не накрутиш же 50% бо вийде дуже дорого. То потрібно взяти ту групу товарів якою плануєш зауматися, подивитись де що на а дал й сама бачитемеш.
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°77
Да,Ната,я про оптові інтернет-магазини.Ну я все зрозуміла в принципі.
ДЯКУЮ!
ДЯКУЮ!
Ksush@- -
- Повідомлення n°79
Цікава ситуація...
Живемо ми в свекрухи.В її є ще один син і двоє дітей: 3 і 5 років.Старша дівчинка ходить в садочок і позавчора вона захворіла на вітрянку.Я зовсім випадково про це дізналась вчора.Справа в тому,що менший хлопчик,улюбленець діда,бо ж єдиний внучок-хлопчик,кожний день приходить до нас,грається з моєю Алінкою...Саша то в мене вже була хвора на вітрянку.А от не дай Бог того малого обсипле і заболіє моя Аліна...Бо ж дитина стає заразною ще за 2 дні до появи висипу.А він щодня в безпосередньому контакті з хворою сестрою,це ж майже 100 %,що і він заразиться від неї.А наступна моя Аліна?Я не хочу,щоб вона в 6 місяців хворіла цим.Ще й зубчики зараз лізуть.Як вона має все на кучу перенести?Я то не зациклююсь на цьому.Знаю,що все буде добре.Просто зла на ту Альону,мамашу цих дітей,яка розуміє,що це за хвороба,і відпускає малого в контакт до моєї дитини.І свекор такий самий "г",раз ходить і забирає його до нас.
І цікаво ще те,що від мене скрити хотіли це.
Живемо ми в свекрухи.В її є ще один син і двоє дітей: 3 і 5 років.Старша дівчинка ходить в садочок і позавчора вона захворіла на вітрянку.Я зовсім випадково про це дізналась вчора.Справа в тому,що менший хлопчик,улюбленець діда,бо ж єдиний внучок-хлопчик,кожний день приходить до нас,грається з моєю Алінкою...Саша то в мене вже була хвора на вітрянку.А от не дай Бог того малого обсипле і заболіє моя Аліна...Бо ж дитина стає заразною ще за 2 дні до появи висипу.А він щодня в безпосередньому контакті з хворою сестрою,це ж майже 100 %,що і він заразиться від неї.А наступна моя Аліна?Я не хочу,щоб вона в 6 місяців хворіла цим.Ще й зубчики зараз лізуть.Як вона має все на кучу перенести?Я то не зациклююсь на цьому.Знаю,що все буде добре.Просто зла на ту Альону,мамашу цих дітей,яка розуміє,що це за хвороба,і відпускає малого в контакт до моєї дитини.І свекор такий самий "г",раз ходить і забирає його до нас.
І цікаво ще те,що від мене скрити хотіли це.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°80
Ksush@, я в шоці, дивні люди. Саме краще жити окремо, ми також жили в чоловікових батьків, зараз знімаємо житло, матеріально важко, але на голову легше
Іріша- -
- Повідомлення n°81
В мене в знайомої малий теж приніс вітрянку зі школи,то хворів і він і тато його,а молодший братик ні-йому теж було пів року.Такщо не думаю що твоя малеча набереться.
Ksush@- -
- Повідомлення n°82
Алла,ми років з 10 жили на квартирі в Ковелі.Недавно переїхали в село до батьків,бо будуємо тут будинок.А жити на квартирі і будувати одночасно будинок в іншому місці-трохи не правильно.І не наїздишся,і ,головне,гроші треба в своє вкладати,якщо вже почали.
Просто та невістка дуже безтолкова на рахунок дітей.Вона температуру 37 збиває дітям.Я кажу,що не треба,а вона робить по своєму.
От і сьогодні.Їхній чоловік пасе корови.І десь годину тому вони збирались до нього на пасовисько,погуляти з дітьми.Це вона свекрусі дзвонила і казала.Я кажу,що хворій дитині з вітрянкою треба тиждень сидіти в хаті,щоб не прстудити і т.д.А вона все одно пішла.І пішов дощ.Поки доберуться назад додому,дитина конкретно змерзне і промокне.Ще може якесь запалення підхватити,як ускладнення.Чокнута!
Ще цікавіше те,що 7 травня свекри їдуть по путівці на море в Крим.І цю малу з собою беруть.Я кажу,що в них напевно будуть проблеми в пансіонаті.Бо якщо вітрянка конкретна,то нехай і не висипатиме вже тоді,зате корочки і сліди ще позалишаються.І якщо їх там побачать...А там багато відпочиваючих з дітьми.То не знаю,як це має в них вирішитись.Мені паралельно.
Просто та невістка дуже безтолкова на рахунок дітей.Вона температуру 37 збиває дітям.Я кажу,що не треба,а вона робить по своєму.
От і сьогодні.Їхній чоловік пасе корови.І десь годину тому вони збирались до нього на пасовисько,погуляти з дітьми.Це вона свекрусі дзвонила і казала.Я кажу,що хворій дитині з вітрянкою треба тиждень сидіти в хаті,щоб не прстудити і т.д.А вона все одно пішла.І пішов дощ.Поки доберуться назад додому,дитина конкретно змерзне і промокне.Ще може якесь запалення підхватити,як ускладнення.Чокнута!
Ще цікавіше те,що 7 травня свекри їдуть по путівці на море в Крим.І цю малу з собою беруть.Я кажу,що в них напевно будуть проблеми в пансіонаті.Бо якщо вітрянка конкретна,то нехай і не висипатиме вже тоді,зате корочки і сліди ще позалишаються.І якщо їх там побачать...А там багато відпочиваючих з дітьми.То не знаю,як це має в них вирішитись.Мені паралельно.
Ksush@- -
- Повідомлення n°83
Дякую,Іріша! А в мене є знайома,в якої слідом за старшою дитиною захворіла 4-місячна дитинка.Але перенесла нормально.Іріша пише:В мене в знайомої малий теж приніс вітрянку зі школи,то хворів і він і тато його,а молодший братик ні-йому теж було пів року.Такщо не думаю що твоя малеча набереться.
Ksush@- -
- Повідомлення n°84
Я просто дивуюся,як деякі батьки "калічать" дітей.Напевно треба,щоб були курси по елементарному догляду за дітьми для бажаючих і для чайників.Я не кажу,що я грамотна дуже,але коли щось не знаю,то поради розумних і знаючих людей хоча б беру до уваги.А там вже вирішую,щоб,головне,не нашкодити.
Ksush@- -
- Повідомлення n°85
Ото я договорилася.Чую,що дитина гарячувата.І маємо 38.5 .Називається - притягнула ситуацію.
Ната Д- -
- Повідомлення n°86
Привітик.
Усіх з Вербною неділею. Ми ходили до церкви. Тільки повернулись. Малі подорозі заснули.
Усіх з Вербною неділею. Ми ходили до церкви. Тільки повернулись. Малі подорозі заснули.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°87
в нас в братової мала теж хворіла вітрянкою і малий перед цим грався з нею... але ттт нас пронесло...
- тема про вітрянку:
Іріша- -
- Повідомлення n°88
Прикол дня!Сьогодні їхали до чоловікових батьків в гості.Дивлюсь у вікно маршрутки а там якись дідо город сапає.Але це ще нічого що на Великдень,а прикол в тому що він був зовсім голий.Мені аж очі на лоба вилізли Це піпец повний.Вже не знаю що в тих людей в голові.
Алла- -
- Повідомлення n°89
Напевно він хворий, але з таким мав би хтось жити і дивитися, що робить.
Іріша- -
- Повідомлення n°90
Та напевне хворий.Не думаю що адекватна людина буде таке робити.Але видовище не для слабонервних
Алла- -
- Повідомлення n°91
то точно...
Ната Д- -
- Повідомлення n°92
Ото точно, хворий. Жити мавби хтось, але не здивусь що й сам живе.
Алла- -
- Повідомлення n°93
Навіть якщо й сам, то є якісь сусіди...треба лікувати.
Ната Д- -
- Повідомлення n°94
ой,я бтак не казала. Я так боюсь тго всього, ми ні від чого не застраховані. Хто з на що з нами буде через декілька років?
Алла- -
- Повідомлення n°95
ти вважаєш, що це нормально..., самій можна налякатися,а то ще й діти дивляться. Я як вчилася в Рівному, то такий був, що стояв у вікні повністю голий і кричав, щоб дивилися. То дуже страшно і не знаю чи таке лікується.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°96
привіт.... я без нету... дурію тут, скучаю за вами...
Іріша- -
- Повідомлення n°97
Сусід розкусив що хтось користується його WiFi
Алла- -
- Повідомлення n°98
Kavusja, я думаю щось тебе не видно на форумі. Може сусід десь поїхав на свята?
Алла- -
- Повідомлення n°99
Іріша
Алла- -
- Повідомлення n°100
Щось на сайті "глухо", нікого немає.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89