.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 10, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 10 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+16
КаFетkа
Koroleva
Галочка-Палочка
Ksuh@
ляля
Oksan@
petrywka
Martina@
musya
snv512
Зорянка
Ksush@
Ната Д
Алла
Kavusja
Іріша
20 користувачів
Форумний чат 3
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°1
Форумний чат 3
Перше повідомлення в темі :
.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°251
Re: Форумний чат 3
більш всього по селах....
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°252
Дівчата то у всіх чи тільки у мене приват 24 не працює????? коли не зайдеш висне і не можливо хоть що небудь зробити((((
Іріша- -
- Повідомлення n°253
в мене добре
Kavusja- -
- Повідомлення n°254
привіт...
невже всі на морях?
а у нас відпустка аж у вересні, якраз на д.н. малого
невже всі на морях?
а у нас відпустка аж у вересні, якраз на д.н. малого
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°255
Класно, поїдете на море в бархатний сезон?
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°256
Лишилась я знову сама. Чоловік поїхав на заробітки, ми з малимі самі. Але знаєте, може мен й легше самій, ну фізично. Готувати, прибирати, прати потрібно менше, але тата не вистачає.
Kavusja- -
- Повідомлення n°257
Ми звикли що тато є завжди... без тата ніяк.
На море хочеться дуже, але мабуть цього року не поїдемо.
На море хочеться дуже, але мабуть цього року не поїдемо.
Kavusja- -
- Повідомлення n°258
вчора сусід приходив жалітися, бо малий пізно лягає і дуже шумний, а стіна тонка їм все чути.... як би ви відреагували?
Таке враження, що в них дітей не було... це ж дитина, що мені йому рот заклеїти.
Таке враження, що в них дітей не було... це ж дитина, що мені йому рот заклеїти.
Алла- -
- Повідомлення n°259
До мене також знизу приходять жалітися, збоку стукають)))))
Kavusja- -
- Повідомлення n°260
Такі зараз дивні люди пішли... з однієї сторони я їх розумію, а з іншої ні)
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°261
Дівчата,вам не позаздриш...Сама не знаю,як відреагувала б...
Kavusja- -
- Повідомлення n°262
Чоловік розмовляв з сусідом... каже не приємно, хм... то їм має бути соромно.
Алла- -
- Повідомлення n°263
Мої малі дуууже товчуться, навіть не знаю звідки стільки енергії береться, на хвилину не присядуть, завжди в русі ,то мені перед сусідами соромно, спочатку відсварювалася, зараз вибачаюся
Kavusja, то сусід знизу?
Kavusja, то сусід знизу?
Kavusja- -
- Повідомлення n°264
ні, знизу підвал
збоку, тут перебудовувалося і стіна тонка, а в них там спальня...
Наш теж не сидить, я вже не знаю, що з цією гіперактивністю робити.
збоку, тут перебудовувалося і стіна тонка, а в них там спальня...
Наш теж не сидить, я вже не знаю, що з цією гіперактивністю робити.
Ната Д- -
- Повідомлення n°265
ми живевем у будинку на дві половини. але сусіди ніколи не жалілись. в нипх в самих дитинка мала.
Kavusja- -
- Повідомлення n°266
Ната тут такі люди дикі... дивляться з під лоба, бо розмовляємо українською, а сусідка в зааглі якась кончана в нас спільний коридор, вона молода живе з чоловіком і маленькою собачкою, постійно її всюди тягає... вже під 30 а дітей не має... ну а наша коли є собачка...
Короче дзвоне в пятницю хазяїн квартири, випивший по голосу і давай грузить, хтось пожалівся що ми не прибираємо, цікаво де??? Я маю мити загальний коридор де пісяють і какають собачки (сорі). В квартирі число, а в коридорчику я прибираю раз в тиждень в нас коляска і за нею пісок носиться, то що я маю мити по три рази на день...??? Та і яке кому діло. А цій сусідці хтось під двері щось підкинув, сміття, може то вона думає що ми і нажалілася хазяйнам сук... Ми взагалі не конфлуктні з усима привітні, а тепер я до неї і вітатися не буду. Вона сутками вдома сидить няньчить собачку і встигає за всима слідить... такі люди, перед ким вона хоче випендритись... взагалі тут дикі всі.
Короче дзвоне в пятницю хазяїн квартири, випивший по голосу і давай грузить, хтось пожалівся що ми не прибираємо, цікаво де??? Я маю мити загальний коридор де пісяють і какають собачки (сорі). В квартирі число, а в коридорчику я прибираю раз в тиждень в нас коляска і за нею пісок носиться, то що я маю мити по три рази на день...??? Та і яке кому діло. А цій сусідці хтось під двері щось підкинув, сміття, може то вона думає що ми і нажалілася хазяйнам сук... Ми взагалі не конфлуктні з усима привітні, а тепер я до неї і вітатися не буду. Вона сутками вдома сидить няньчить собачку і встигає за всима слідить... такі люди, перед ким вона хоче випендритись... взагалі тут дикі всі.
Ната Д- -
- Повідомлення n°267
Повертайтесь назад. Не хочеш?
То дуже погано коли сусіди дурнуваті. В нас дякувати богу з цим проблем немає, мені зарах дуже допомагають, бо я сама. І малих лшити можу.
То дуже погано коли сусіди дурнуваті. В нас дякувати богу з цим проблем немає, мені зарах дуже допомагають, бо я сама. І малих лшити можу.
Kavusja- -
- Повідомлення n°268
Наточка роботи там не має... такі гроші ніде не заробиш... та й справа не тільки в грошах, куди нам вертатись...???
Кажу чоловіку хочу додому, а він питає куди саме? А дійсно куди... хочу додому а дому не має!
Поки будемо тут... підзаробимо грошей, а до школи малий піде або в тернополі, або в моєму місті, тут ми жити не будемо, може за цей час щось зміниться, буде який варіант з власним житлом... поки не можемо вернутися та й не має куди.
Все ж таки дійсно пожалілася на нас сусідка, хоча чесно в неї в коридорі скільки наставлено що їй має соромно бути за це... та й дітей не має, нічого не робить, просто така вона людина погана.
Кажу чоловіку хочу додому, а він питає куди саме? А дійсно куди... хочу додому а дому не має!
Поки будемо тут... підзаробимо грошей, а до школи малий піде або в тернополі, або в моєму місті, тут ми жити не будемо, може за цей час щось зміниться, буде який варіант з власним житлом... поки не можемо вернутися та й не має куди.
Все ж таки дійсно пожалілася на нас сусідка, хоча чесно в неї в коридорі скільки наставлено що їй має соромно бути за це... та й дітей не має, нічого не робить, просто така вона людина погана.
Kavusja- -
- Повідомлення n°269
Хто як святкує?
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°270
Дівчатка, привіт!!! Я вже знову з карапузиками, так скучила за вами. В мене за цих півтора місяці сталось багато перемін: ми переїхали в новий будинок, я закінчила автошколу і в четвер отримую посвідчення водія, а ще я з наступного тижня виходжу на нову роботу.
Як ви тут? Що новенького?
Як ви тут? Що новенького?
Kavusja- -
- Повідомлення n°271
Привітик... які в тебе класні зміни, з новосіллям вас! Я вже думала ти нас кинула
А мала з ким буде, що за робота?
А мала з ким буде, що за робота?
Ната Д- -
- Повідомлення n°272
ійсно гарні зміни.
В нас ще все постарому, на днях приїде чоловік, будем далі робити і хаті. Ми достроїли трохия, ще на кухню, кориор, ваннну туалет. Добре звичайно, буде більше місяця, але скільки грошей потрібно.
В нас ще все постарому, на днях приїде чоловік, будем далі робити і хаті. Ми достроїли трохия, ще на кухню, кориор, ваннну туалет. Добре звичайно, буде більше місяця, але скільки грошей потрібно.
Іріша- -
- Повідомлення n°273
Зміни-це класно.А що за робота
petrywka- -
- К-ть повідомлень : 752
Вік : 42
- Повідомлення n°274
Ремонти - такі приємні клопоти, за якими йде новосілля. Класно починати щось нове)
Oksan@- -
- К-ть повідомлень : 701
- Повідомлення n°275
Класно, якщо ті ремонти місяць-другий і новосілля =) А в мене вже більш, ніж 3 роки і ще з десяток будуть, поки все до пуття доведемо))) Хоча...там по новому колу почнемо))))
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89