.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 7, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 7 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+16
КаFетkа
Koroleva
Галочка-Палочка
Ksuh@
ляля
Oksan@
petrywka
Martina@
musya
snv512
Зорянка
Ksush@
Ната Д
Алла
Kavusja
Іріша
20 користувачів
Форумний чат 3
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°1
Форумний чат 3
Перше повідомлення в темі :
.В мене малий сьогодні виліз на купу снігу і скакав.То не знаю чи щасливий що є ще сніг чи він так його хотів втоптати щоб не було
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°176
Re: Форумний чат 3
Дівчата,вітайте мене! Тільки що чоловік згадав,що сьогодні 12-та річниця нашого спільного життя!
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°177
Ksush@ вітаннячка!!!!!!!!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°178
12 років... круто, вітаю
Ксюша, ми якщо і вернемося в Тернопіль то тільки в окреме житло, разом жити ні ні.
Ксюша, ми якщо і вернемося в Тернопіль то тільки в окреме житло, разом жити ні ні.
Ksush@- -
- Повідомлення n°179
Дякую,дівчата!
snv512- -
- К-ть повідомлень : 649
- Повідомлення n°180
Приєднуюсь до вітань!!! Якось змінились ваші стосунки за ці роки?
Ksush@- -
- Повідомлення n°181
Як сказати..Зараз кожен частіше показує свої принципи:він свої,а я свої.Але ми швидко миримось,не буває такого,як у моєї свекрухи,що тиждень може ні з ким не говорити.Тут,мабуть,велику роль грає те,якими ви були до весілля.Воно видно по людині,хто має з неї вирости,в кого вона з часом перетвориться.Тобто,що в людини в крові,те воно буде завжди.Якщо ти родився з певними "жилками",то рано чи пізно ти їх проявиш.Це я порівнюю свого чоловіка і його брата.А ще багато чого залежить від оточення.Якщо ви живете разом із батьками,і ви покладисті,не можете заступитися за себе,коли вас "пиляють" батьки,то це може призвести до "зриву криши" чи дружини,чи чоловіка.І тоді можна пуститися у всі тяжкі...Тут треба бути мудрим,особливо жінці,щоб чоловік приймав її сторону,а не мамину.Це дуже впливає на стосунки.Як кажуть,від любові до ненависті один крок.Треба не допускати цього.Це завдання для дружини.snv512 пише:Приєднуюсь до вітань!!! Якось змінились ваші стосунки за ці роки?
От кажуть,що любов перемагає все.Це наївне "заблуждение" новоспеченого закоханого молодого подружжя.Обставини роблять свою справу.Але від нас залежить,як ми будемо сприймати ці обставини,як будемо на них реагувати.Я тільки недавно "виросла",почала щось розуміти в житті,трошки розбиратися в ньому.А до 30 років розум був ще зовсім не той,якийсь дитячий хіба,жила в ілюзіях.А тут різко подорослішала.
Але свої почуття попри все ми таки зберегли.Я свого чоловіка чекала з армії(не буду розказувати вірно чи не вірно,головне - сам факт).І недавно в мами знайшла наші листи переписки.Я як прочитала,що він мені писав з армії,які чудові слова,як називав мене і сонечком,і золотком...Я ніби заново закохалась в нього.Чесно!Пропонувала і йому прочитати мої,але все каже,що немає часу.Раджу і вам періодично якимось чином пробуджувати ваші почуття,бо як не крути,а вони з часом перетворюються в звичку.
Якщо ваш чоловік добра людина,а ви це вже встигли побачити,якщо він не ходить на сторону,і хоч трошки часу приділяє сім"ї,а не друзям,якщо в основному слухає вас,а не когось,якщо ви бачите,що він достойний вас,що ви готові з ним жити до старості,то не пиляйте його,не кажіть в певних ситуаціях,що вам болить голова(ви зрозуміли,про що я).Прощайте йому всі дрібниці,не вказуйте постійно на його помилки(на розкидані носки по кімнаті і крошки на столі...),будьте мудрішими,щоб йому хотілося повертатися з роботи додому,щоб він казав:"Як добре вдома,хоть тут спокійно,хоть тут ніхто не достає..."Бо в мене колись було так,що чоловік казав,що йому на роботі краще,ніж дома...Тут треба вчасно зробити висновки і змінити свою тактику.І все буде у вас добре,і навіть дочекаєтесь правнуків.
Це я написала про своє життя,про свій досвід.Не знаю,чи він правильний,але який вже є.Намагаюсь дотримуватись тої мудрості,про яку я писала.Може не всі згідні з цим,але я думаю так.
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°182
Ksush@, дуже гарно написала, ти розумна жінка, я повністю з тобою згідна!!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°183
Треба пм"ятати,що ідеальних людей немає.І не треба намагатись перевиховати свого чоловіка.Я колись пробувала,поки не прочитала в книгах,що це є програшним варіантом.А я ж не знала,хотіла підстроїти його під себе.Треба мудрості і ще раз мудрості.Жіночої.А де її зразу взяти?Добре тим дівчатам,кому мами чи ще хтось розказував це,вчив цієї мудрості.А я її почала вчитись і розуміти не так давно,років 3-5.І то з книжок.
А ще треба терпіння.
А ще треба терпіння.
Kavusja- -
- Повідомлення n°184
Ксюша яка ти мудра жінка і дуже сильна
Ksush@- -
- Повідомлення n°185
Всяко буває...На жаль,все приходить з власним досвідом.Було б краще,якби ми вміли вчитись на помилках інших.
А ще-не треба ніколи слухати порад тих людей,які самі не мають успіху в тій сфері,по якій вони дають поради.Бо вони можуть передати тільки свій такий самий негативний досвід.І будемо мати те,що і вони.
А ще-не треба ніколи слухати порад тих людей,які самі не мають успіху в тій сфері,по якій вони дають поради.Бо вони можуть передати тільки свій такий самий негативний досвід.І будемо мати те,що і вони.
Kavusja- -
- Повідомлення n°186
я постійно вуха розвішаю і слухаю... треба мати свою голову і власну точку зору
snv512- -
- Повідомлення n°187
Ksush@ , дякую за таку змістовну відповідь!! Бажаю ще багато щасливих річниць вашій міцній сімї!!!
Ksush@- -
- Повідомлення n°188
Дякую!
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°189
/
так . все правильно. Тобто виходить 160грн на людину житло(з умовами) і харчування.Ksush@ пише:Ната Д,поясни,будьласка:"К услугам отдыхающих на территории нашего пансионата работает уютное кафе-столовая с вкусной домашней кухней, 3х разовым питанием цена 80грн." Що саме коштує 80 грв.? 3 рази на 1 людину?
Ната Д- -
- Повідомлення n°190
Ksush@ і я приєднуюсь до вітань. Щастячка вашій сімї, і ще багато багато ювілеїв.
Ната Д- -
- Повідомлення n°191
Привітик. Щось тихо. Де всі?
А в менес ьогодні професійне свято. А я й забула. Деректор подзвонив, привітав, так приємно.
А в менес ьогодні професійне свято. А я й забула. Деректор подзвонив, привітав, так приємно.
Ksush@- -
- Повідомлення n°192
Вітаємо!Кар"єрного росту і успіхів!!!
Ната Д- -
- Повідомлення n°193
дякую.
Ksush@- -
- Повідомлення n°194
Ох,як класно сьогодні в мене працює інтернет!Якби хоч так кожен день,то жити можна!
Ksush@- -
- Повідомлення n°195
Сьогодні мені колега сказала новину:в кого є 3 дітей,то може йти на пільгову пенсію,маючи стаж всього 15 років.Не знаю,чи то стосується тільки медиків,чи всіх.Цікаво,наскільки це правда?Бо мені значить тільки залишилось завести 3-тю дитину і я на пенсії!
Чи варто заради такої ранньої пенсії родити ще одну дитину?
Чи варто заради такої ранньої пенсії родити ще одну дитину?
snv512- -
- Повідомлення n°196
я би родила)))
Ksush@- -
- Повідомлення n°197
А де чи в кого можна дізнатися про цей закон?Тобто,щоб точно знати,чи це правда?
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°198
Класно, може б і я родила третю дитину Прикольно, з декрету зразу на пенсію
Kavusja- -
- Повідомлення n°199
цікаво... але я і другої не хочу та й стажу не маю
я без нету це повна ж.п.
я без нету це повна ж.п.
Ksush@- -
- Повідомлення n°200
Моя доця мене сьогодні запитала:"Мамо,в чому смисл життя?"Що маю відповісти 10-річній дитині?
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89