автор Kavusja 2014-11-19, 12:15 pm
Знову я в Києві, але ситуація тут змінилася, змінилося багато що з часів майдану. Якщо Кияни і всі хто був на майдані, після революції, почали більше поважати рідну мову (розмовляти нею), культуру, традиції, свій народ, то ситуація на сході знову все це перекреслила...
Зараз в столиці дуже багато людей з Донецька... більшість цих людей не знає мови, не використовує її, а коли на вулиці чують, що хтось розмовляє українською то сміються іноді навіть перекривляють... (не всі!!!) Тільки 10 тис дітей офіційно влаштовані в навчальні заклади, це при тому що ті люди які тут проживають мають стояти в чергах роками, щоб здати свою дитину в садочок... По всій Україні їм дають прихисток, допомагають всім чим можна, але ж ці люди не міняються... скільки читаєш про негатив з їхньої сторони, скільки реальних ситуації... а хто винен, що вони тепер біженці??? Хотіли в росію то отримали те що хотіли... але ні, ми в усьому знову винні... бо тепер вони туди не хочуть. Хоча така ситуація мабуть по всій Україні.
Можете кидати в мене капці... казати, що я не права...
Наведу вам приклад... з чоловіком працює хлопець, який ще у 2008р. приїхав до Києва працювати, то коли бачили що в нього донецька прописка то не брали на квартиру...
Люди просто бояться донецьких... от і все пояснення, наша хазяйка відмовилась теж брати на квартиру біженців,бо невідомо що в них в голові і що вони завтра почнуть вимагати!
Розмовляєш українською то на тебе дивляться як на інопланетянина, це притому що ми живемо в Україні!!!
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89