Дитяча жадібність... не знаю добре це чи погано, але точно так не має бути... Чому діти жадні, так привчили батьки чи від природи, хоча не всі дітки такі.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 40, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 40 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+3
Іріша
Ната Д
Kavusja
7 користувачів
Дитяча жадібність
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Дитяча жадібність
І ми тиждень граємося на майданчику де є дуже жадна дівчинка, 3-4 роки. Їй шкода не тільки свої іграшки, а і все навкруги... пісок в пісочниці її, травичка її... постійно кричить це все моє я вперше зустрічаю таку дитину...
І головне що вона майже ні з ким не грається.
Мій Ярослав всим ділиться і любить гратися з іншими дітками, хоча ми його і не вчили.
І головне що вона майже ні з ким не грається.
Мій Ярослав всим ділиться і любить гратися з іншими дітками, хоча ми його і не вчили.
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°3
І внас така дівчинка є. Мої також, усе дають.
Це звичайно погано, бож з тою дитинкою ніхто друдити не буде, вона ж така буде як і підросте. А з іншої сторони, як виросте то може тій дитині буде й легше, зараз потрібно бути жадномо, жорстокому так легше жити.
Це звичайно погано, бож з тою дитинкою ніхто друдити не буде, вона ж така буде як і підросте. А з іншої сторони, як виросте то може тій дитині буде й легше, зараз потрібно бути жадномо, жорстокому так легше жити.
Kavusja- -
- Повідомлення n°4
може і легше, але я б не хотіла щоб моя дитина гралася з нею... він ділиться, а вона кричить... відштовхує діток так
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°5
І в нас сьогодні в неї відеречко хлопчик взяв, то такого крику наробила. Головне не маленька вже рочків 2.5. А мама мовчить.
Kavusja- -
- Повідомлення n°6
тут така сама ситуація... мама сидить в стороні по телефону говорить
Kavusja- -
- Повідомлення n°7
Тут діти якось не правильно виховані... можуть сказати дорослому - це моя алейка чого ви тут ходите, це мій пісок на загальному майданчику і таке подібне. Батьки при цьому нуль уваги ніхто не пояснює дитині, що так не можна... не вчать як правильно.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°8
Мабуть для них це правильно виховувати дітей егоїстами[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°9
То скоріше не егоїстами,а просто у великому місті кожен сам за себе.Так діти будуть пристосовані до теперішніх умов життя.Це просто треба зрозуміти і не звертати увагу.І своїй дитині якось так пояснити,чого той хлопчик вважає загальний пісок своїм,щоб дитина повірила вам і не переймалась цим.Хай грається там,де йому подобається,а інші хай як хочуть:їхнє це чи не їхнє.Просто в такому великому місті важливо навчити дитину виживати,боротися за своє місце під сонцем.Наївним і простим тут буде важко вижити.Тому тут батьки не те,що байдужі,а "загартовані",і дітей так вчать.Та дітей і вчити не треба,вони самі все копіюють.
Так що дивіться на це з іншої сторони і ,можливо,трошки беріть приклад.
Це моя така думка зі сторони.
Так що дивіться на це з іншої сторони і ,можливо,трошки беріть приклад.
Це моя така думка зі сторони.
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
Вік : 35
- Повідомлення n°10
Воно то так,але коли дитина не бачить межі що можна а що ні це теж не правильно.Можливо через якись період діти почнуть битися бо хтось подивився на їхню іграшку.Звичайно діти в цьому не винні і батьки в тому числі-таке воно життя.
alinka25- -
- К-ть повідомлень : 285
Вік : 40
- Повідомлення n°11
Дітки не жадні. Просто з віком і з часом дітки починають проявляти власність над своїми речами. І з одної сторони це правильно. Дитина прийшла зі своєю лопаткою, відерцем бавитися, тут підходить Петрик і вирішує взяти собі. Відповідно дитина починає реагувати. Чому вона має комусь давати свою річ, якщо бавиться сама? І як на мене батьки мають не втручатися і не казати ну дай йому свою лопатку. Дитина має вирішити сама чи давати клмусь свою власність чи ні. Ви ж нікому не даєте своєї помади чи зубної щітки, от так і в них.
Nalich- -
- К-ть повідомлень : 72
Вік : 39
- Повідомлення n°12
Моя малеча все відбирає у інших діток, в садочку няня заледве відібрала в нього чужого робота. А тепер я навіть і незнаю що робити і сварю і куток ставила, а він всеодно те саме робить. Підкажіть що робити?
Iruska- -
- К-ть повідомлень : 109
- Повідомлення n°13
спершу потрібно забороняти дитині те що може поранити її саму,а не все на світі.....
А якшо в колі дітей не можуть поділитися іграшками то нівякому разі не кричати і не відтягувати дитину силоміць,а спокійно пояснити ситуацію що це іньшої дитини і т. п.
А якшо в колі дітей не можуть поділитися іграшками то нівякому разі не кричати і не відтягувати дитину силоміць,а спокійно пояснити ситуацію що це іньшої дитини і т. п.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89