НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 2, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 2 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Любов на відстані Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Любов на відстані Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Любов на відстані Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Любов на відстані Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Любов на відстані Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Любов на відстані Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Любов на відстані Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Любов на відстані Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+3
Ksush@
Kavusja
Масік
7 користувачів

Любов на відстані

Масік
    Масік
    -
    -

К-ть повідомлень : 7
    Вік : 35

Любов на відстані Empty Любов на відстані

Повідомлення автор Масік 2013-04-08, 1:47 pm

Привіт всім бачу що тут такоі темки немаю вирішила створити,може хтось з форумчанок в такій ситуаціі як я((.Місяць тому мій чоловік подався закордон шукати кращого життя,ми ще дуже молоді мені 24 буде, чоловікові 26,синульці 2рочки,але самі знаєте яка ситуація в краіні що тут ні дочого не доробишся...(((я дуже важко переживаю цю розлуку(морально)кожень день для мене як пекло незнаю куди себе діти,получилося так що живу сама з дитиною ще день нічого проходить в роботі,але як приходить вечір починає малий нити за татком,це ще більше додає свого,хоч спілкуємся по скайпі,але самі розумієте не той ефект...Хто стикався з таким,як ви пережили це???я знаю що час бере своє,і ми зустрінемся за 3 місяці з ним,але як зараз......((((
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Любов на відстані Empty Re: Любов на відстані

Повідомлення автор Kavusja 2013-04-08, 2:52 pm

мій чоловік теж поїхав на роботу в інше місто, важко морально, бо живу з його батьками, з малим сама, сподіваюся за кілька тижнів і ми до нього поїдемо...

ваш чоловік для вас з дитиною старається... прийде тепло буде легше, час швидко пролитить ok
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2013-04-08, 3:22 pm

Мій чоловік в минулому році їздив в Москву десь на 2,5 місяці.Я була вагітна другою дитинкою,жили самі на квартирі,родичів в Ковелі як таких то й немає,всі в селі.І скайпу немає,тільки телефон.Але пережили.І ви переживете,обов"язково!Він поїхав заради вас!Колись,коли ще немали ми діток,мій чоловік поїхав в командировку на 5 днів в Чернівці.Мобілок не було ще.Чесно-для мене це прирівнювалось як до трауру.А зараз я розумію,що тоді була ще дуже молода і не могла уявити,що то за життя,що чоловік по командировках їздить.Я вважала,що це вже не сім!я.Мало того,мій чоловік вчився на проводніка пасажирських поїздів,то я його не пустила туди на роботу,бо ж то треба було їздити далеко і по 3 доби не бути вдома.А він мене послухав і пішов слюсарем,пахає тепер.А проводніки катаються собі,грошей більше получають...А я була егоїсткою.Але то було давно.Зараз я помінялась,і вже зовсім іншими очима дивлюсь на життя,більш реально дивлюся,а не наївно.Пройде час і ти,Люда,звикнеш,ніби-то так і треба.І якщо у вас справжня любов і є взаємоповага,то воно і залишиться.Навіть зміцніє.
    Масік
    Масік
    -
    -

К-ть повідомлень : 7
    Вік : 35

Повідомлення автор Масік 2013-04-08, 3:29 pm

Дякую за підтримку,я стараюся бути сильною щоб моя дитина небачила сліз,але на душі коти так шкребуть що піп...дійсно буде тепліше може час швидше піде,а там вже до нього поіду,я сама розумію що треба пережити,але.....стараюсь підтримувати і чоловіка бо йому теж не легко(((
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-10-09, 4:42 pm

так,то такий період що не легко,його просто потрібно пережити..)
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -

К-ть повідомлень : 253
    Вік : 44

Повідомлення автор КаFетkа 2013-10-10, 9:46 am

ви мужні дівчата!! я не знаю як би я себе вела, ми тата і чоловіка з роботи чекаємо, скучаємо, а три місяці то як вічність((( надіюся ви вже разом і у вас усе ще краще чим було!!!!!family 
    vitagladjuk
    vitagladjuk
    -
    -

К-ть повідомлень : 740
    Вік : 36

Повідомлення автор vitagladjuk 2014-02-27, 3:11 pm

Я також весь час думала, що я здурію, коли мій чоловік кудись поїде. Але як то кажуть людина звикає до всього. Він правда не за кордоном, але працює в іншому місті приїзджає тільки на вихідні. Донечка забирає весь вільний час і сумувати не має коли.
    Alisa_A
    Alisa_A
    -
    -

К-ть повідомлень : 5

Повідомлення автор Alisa_A 2015-07-27, 2:50 pm

В мене починалися стосунки в хлопцем із Нью-Йорку, а досить швидко я зрозуміла, що не зможу зустрічатися на відстані. Але це був лише початок стосунків. Вважаю, якщо є почуття, відстань не проблема

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-13, 10:54 am