НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі


Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 4, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 4 гостей

немає


[ Переглянути весь список ]


Рекордна відвідуваність форуму (81 одночасно) відбулась 2015-10-07, 4:06 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:



Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Майстеркласи випічок Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Майстеркласи випічок Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Майстеркласи випічок Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Майстеркласи випічок Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Майстеркласи випічок Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Майстеркласи випічок Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Майстеркласи випічок Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Майстеркласи випічок Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода


+4
kalina-80
milanka
Kavusja
Ната Д
8 користувачів

    Майстеркласи випічок

    Ната Д
    Ната Д
    -
    -


    К-ть повідомлень : 4420
    Реєстрація : 04.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ната Д 2013-03-14, 3:31 pm

    Дуже люблю випічку.
    Один з моїх улюблених рецептиків РОГАЛИКИ З ПОЛУНИЦЕЯ
    -6 скл. борошна
    -300 г вершкового масла
    -3 яйця
    -4 ст.л. цукру
    -250 мл молока або кефіру
    -50 г дріжджів
    Борошно просіяти і розтерти з маслом. Додаємо яйця збиті з цекром, то дріжджі розведені в молочі чи кіфірі. Замішуємо мяхке тісто,і ставимо на 2 години в холодильник. Бажано тісто чимось накрити, щоб не завітрилось. Тісто має збільитись в обємі.
    Одразу хочу написати дуже важливий момент. З вищевказаних інгредієнтів виходить 128 рогаликів, такого розміру як на фото. Якщо кількість вас жахає :)), то візьміть половину інгредієнтів.
    Частину тіста розкачати у вигляді кола. Порізати. І покласти на них начинку, я дуже люблю полуницю у власному соку, також смачно з винями.
    Спойлер:
    Майстеркласи випічок SDC19390


    Останній раз редагувалося: Ната Д (2013-03-14, 7:13 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -


    К-ть повідомлень : 15888
    Реєстрація : 18.01.2012
    Вік : 37

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Kavusja 2013-03-14, 3:34 pm

    om смакота мабуть і гарні які, всі однакові, в мене завжди виходять різні...
    milanka
    milanka
    -
    -


    К-ть повідомлень : 1978
    Реєстрація : 07.02.2012
    Вік : 33

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор milanka 2013-03-14, 3:39 pm

    мммммммммммммм ням ) дуже апетитно!
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -


    К-ть повідомлень : 4420
    Реєстрація : 04.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ната Д 2013-03-14, 3:41 pm

    дякую, дівчатка.
    kalina-80
    kalina-80
    -
    -


    К-ть повідомлень : 205
    Реєстрація : 02.12.2012

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор kalina-80 2013-03-14, 3:58 pm

    Рецептик супер, bravo виглядаю дуже апетитно, думаю на смак не гірше. Будемо сьогодні робити рогалики.
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -


    К-ть повідомлень : 4420
    Реєстрація : 04.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ната Д 2013-03-14, 4:08 pm

    справді смачні, такі хрусткі. Мої малі дуже їх люблять
    milanka
    milanka
    -
    -


    К-ть повідомлень : 1978
    Реєстрація : 07.02.2012
    Вік : 33

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор milanka 2013-03-14, 4:12 pm

    Натуся сховай будьласка під спойлер усі картинки крім останньої, бо в мене щось текст скаче, не можу редагувати ok
    Ester88
    Ester88
    -
    -


    К-ть повідомлень : 516
    Реєстрація : 12.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ester88 2013-03-14, 4:25 pm

    Наташ, а тобі начинка непідтікає ? бо у мене так була повитікала шо я довго протвінь шкребла .... і ще ти їх нічим немастиш зверху ?
    milanka
    milanka
    -
    -


    К-ть повідомлень : 1978
    Реєстрація : 07.02.2012
    Вік : 33

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор milanka 2013-03-14, 4:45 pm

    я мастила жовтком з молоком
    а щоб пательня чиста була простели пергамент для випічки
    Ester88
    Ester88
    -
    -


    К-ть повідомлень : 516
    Реєстрація : 12.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ester88 2013-03-14, 6:15 pm

    раз пергамент так приліпився що віддирала разом з рогаліками, тепер аж поняла-то я нетим боком постелила бумагу lol
    Natie
    Natie
    -
    -


    К-ть повідомлень : 1037
    Реєстрація : 04.02.2012
    Вік : 38

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Natie 2013-03-14, 6:59 pm

    А температура, мабуть 200гр???
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -


    К-ть повідомлень : 4420
    Реєстрація : 04.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ната Д 2013-03-14, 7:12 pm

    в мене не витікає начинка. Бо якладу густе. От полуниця у власному соку лежала на друшляку. Троки витікло але деко не замастилось.
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -


    К-ть повідомлень : 4420
    Реєстрація : 04.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ната Д 2013-03-14, 7:14 pm

    Natie пише:А температура, мабуть 200гр???
    Ага. Дякую.
    Алла
    Алла
    -
    -


    К-ть повідомлень : 4739
    Реєстрація : 26.11.2012
    Вік : 42

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Алла 2013-03-14, 7:56 pm

    Дуже гарно виглядають і напевно дуже смачні. Обовязково спечу. Напиши в темі "Консервування" рецептик полуниці в своєму соці.
    kalina-80
    kalina-80
    -
    -


    К-ть повідомлень : 205
    Реєстрація : 02.12.2012

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор kalina-80 2013-03-14, 10:36 pm

    Спекла я сьогодні рогалики, дужееееее.... bravo смачні. Дякую за рецептик kvitu
    КаFетkа
    КаFетkа
    -
    -


    К-ть повідомлень : 253
    Реєстрація : 22.06.2013
    Вік : 43

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор КаFетkа 2014-01-03, 7:08 pm

    а я дуже люблю шоколадний кекс з вишнями ( п"яними), подружка рецептиком поділилася. потрібно:
    1,5 склянки цукру , 200г масла ( чи спред), пів скл молока, 4 ст ложки какао  все це   помішуючи  довести до кипіння  (як помадку варимо) вистудити
    потім збиваємо 4 яйця
    додаємо пів чайної ложки соди ( погасити )
    туди виливаємо наш зварений вистигший шоколад
    розмішуємо і додаємо 2 склянки борошна .
    розмішую я все це міксером і готово.
    тепер відціджуємо вишеньки ( у мене вони з наливки, тому і п"яні ) можна і без вишень
    виливаємо наше тісто у форму для кекса ( я виливаю частину потім вишеньки викладаю і доливаю решту тіста) ставимо у нагріту духовку на 45 хвилин  печемо при температурі 190 градусів( у мене так, а ви свою духовку краще знаєте) перевіряємо готовність  зубочисткою, якщо впихнути в кекс і зубочистка суха то кекс готовий bravo  Смачного!!! 
     у мене на фото у формі троянди , та краще і швидше печеться середина в  формі для кекса 
    Майстеркласи випічок B0eed00092dbt
    Ната Д
    Ната Д
    -
    -


    К-ть повідомлень : 4420
    Реєстрація : 04.02.2012
    Вік : 35

    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Ната Д 2014-01-04, 9:46 pm

    нямм-ням. Оболвязково спробую.

    Спонсорований контент


    Майстеркласи випічок Empty Re: Майстеркласи випічок

    Повідомлення автор Спонсорований контент


      Поточний час 2024-05-07, 8:52 am