Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+8
Kavusja
Іріша
milanka
Ester88
Таська
Молочна шоколадка
Oxana_Sunny
голубка тетяна
12 користувачів
Капризи,вредність-проявляємо характер!
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°1
Капризи,вредність-проявляємо характер!
Нашим малючкам виповнився рік.І тут ми починаємо-істерики,крики,битись,кусатись...коротше проявляють наші ангели не ангельський характер.Як криза ПЕРШОГО РОКУ проявляєтся у вас.І як з тим боротись?
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°2
Re: Капризи,вредність-проявляємо характер!
Ми останні дні коли щось не так сідаємо на підлогу і тупочемо ногами.При цьому так Мамкає жалібно і сльози горохом пускає-актор))Я не ведусь,хоч і шкода,але то ж маніпуляція,і проходить в нього за 3 хв мого ігнору.Потім всає спокійно і йде по своїм справам)
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°3
В малої ще той характер. Стараюся не йти на поводу. І ногами тупає, як щось не так, і за штани може тягнути, може й вкусити. Вона просто не сприймає приставки "не". Просто намагаюсь переключити її увагу на щось інше.
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°4
І моя полюбляэ в істериці побитись, махаэ руками, лягаэ на підлогу, вигинаэться.... Тут ніякі жалі чи обнімання не допоможуть, як візьму на руки, то ще більше може кричати, а потім нити, жалітись...
Нам найкраще допомагаэ піти у ванну, включити воду в крані- безвідмовний варіант, що відволікаэ увагу
Мабуть всі дітки у певний вік так поводяться, мусять перерости, але і виховувати потрібно, вони вже прекрасно все розуміють
Нам найкраще допомагаэ піти у ванну, включити воду в крані- безвідмовний варіант, що відволікаэ увагу
Мабуть всі дітки у певний вік так поводяться, мусять перерости, але і виховувати потрібно, вони вже прекрасно все розуміють
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°5
Моя на підлогу не падає, але так плаче, такі сльози крокодилячі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] і крики - мама, мамічка, і лізе на руки, аж ноги на мене задирає.
Ester88- -
- К-ть повідомлень : 516
Вік : 36
- Повідомлення n°6
голубка тетяна, а твій вже давно ходить впевнено ? щось моя страшна боягузка, ну ніяк нехоче без підтримки йти, за пальчик тримає і йде , пускаю то відразу на четвереньки і все, боїться , коли заставляю то плаче ! запомятала як неудачно призимлилася одного разу !
ми якось особо неридаємо ! але поступово привчає домашніх щоб то її носили на руках !
ми якось особо неридаємо ! але поступово привчає домашніх щоб то її носили на руках !
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°7
Ester88 ми пішли в 10 міс))
О,про воду-гарний спосіб.Буду пробувати))
О,про воду-гарний спосіб.Буду пробувати))
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°8
Ми пробуємо брати маму слізьми і доводиться вестися на таке, бо так заходиться аж задихається(((
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
- Повідомлення n°9
Мій теж істерику робить.Стараюсь не реагувати на це.Саджу на підлогу і їду.За хвилину приходить і як ні в чому не бувало.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°10
наш малий вимагатель.... може нити, кричать, або просто постійно повторять те що хоче і поки не зробиш чи не даси не заспокоїться, а якщо відмовлю буде ще гірше
Іріша- -
- Повідомлення n°11
а мій всім кидає якщо чогось не дозволяю
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°12
В мене зі старшою не було геть ніяких проблем.Така хороша дівчинка росла!Не нила,не була мазьохою,не істерила...Дай Бог всім таких діток!А от Алінка по-трохи проявляє себе.Вже коли бачить,що я десь виходжу з кімнати,тобто від неї,то оглядається за мною і плаче за мною.Я це помітила вже десь з тиждень.І то не я помітила,а мені звернули увагу рідні,що вона за мною плаче.А ще буває,якщо щось не так, то як почне ручками все змітати,що є біля неї і злиться,і говорить щось на своїй мові,ніби свариться,і плаче.
Не люблю розмазаних дітей,і треба свою Аліну не розмазати.Бо ж кажуть,що менших більше шкодують,"мажуть"...Мабуть,це правда.
Не люблю розмазаних дітей,і треба свою Аліну не розмазати.Бо ж кажуть,що менших більше шкодують,"мажуть"...Мабуть,це правда.
Kavusja- -
- Повідомлення n°13
ми реально вже не знаємо що робити з нашим Ярком, характер буде важкий як і в мене, іноді думаю що буде в садочку...
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°14
Якщо є в кого вдатися,то що зробиш?..От може садочок і допоможе якраз,бо буде бачити ,що не він один є,і не одному йому увага.Хай що кажуть наші "домашні" мамусі,але садочок,тобто колектив,дає у вихованні дітей свої плюси.Аби вихователі добрі попали,вони знайдуть напрям,куди направити оту важкість в характері.Мені здається,що саме садочок таким діткам і треба.Хоча це моя особиста думка.Будете бачити.Але ви тіштеся тим,що він зможе за себе постояти,коли виросте.
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
ой це точно, малих не чіпає і навіть боїться, а от зі старшими йому подобається, але якщо щось не дадуть або заберуть може і навернути... вчора хлопчика лопаткою бив... великою )) і смішно і соромно, але хай краще він ніж його, але в житті всяке буває, в садочку можуть бути дітки ще важчі і тоді я вже маю переживати за Ярослава... а коли ображають мою дитину в мене дах рве, я годна всіх покусати...
Алла- -
- К-ть повідомлень : 4739
Вік : 43
- Повідомлення n°16
Ksush@, ти права, садочок - це великий плюс, ми місяць проходили і вже видно результат виховання у колективі.
Kavusja і моїм хлопчикам цікавіше з старшими дітками гратися. А в садочку буде по різному, він буде інших ображати і його, треба бути до цього готовими)
Kavusja і моїм хлопчикам цікавіше з старшими дітками гратися. А в садочку буде по різному, він буде інших ображати і його, треба бути до цього готовими)
Kavusja- -
- Повідомлення n°17
Дівчата, я скоро здурію... малий ниє по любому поводу, постійно хоче на руки... в мене криша їде... в нього ніби останні кутні зубки лізуть, бо показує на рот і каже буба... і лікарка як була казала це саме... буду списувати на це, але реально нічого не можу з ним зробити, не слухається зовсім... Може щось заспокійливе давати, ви щось даєте???
Іріша- -
- Повідомлення n°18
оооо і я не знаю що з тими капризами робити.хочеться на стелю вилізти від того постійного ниття і плачу і крику
Алла- -
- Повідомлення n°19
і в мене постійні завивання і крики. Бідні сусіди!
Іріша- -
- Повідомлення n°20
мені своїм всидно в очі дивитись
Алла- -
- Повідомлення n°21
сусіди напевно думають що я своїх б*ю, що вони так кричать
Kavusja- -
- Повідомлення n°22
ооооооо і наші мабуть так само, той сусід як приходив казав ви шо його лупите))) думала в мене в одної таке, а то мабуть такий період, але як його пережити, нам батькам?
Іріша- -
- Повідомлення n°23
мій сам по собі кричить.дам по попі то заспокоюється хоча ненадовго.лишу його самого піду в іншу кімнату то трохи його попускає
Kavusja- -
- Повідомлення n°24
Ой, а в нас навпаки дам по попі легенько думає, що граюся з ним, дам сильно ще більше верещить... бий не бий мало що доходить.
Тетяна371- -
- К-ть повідомлень : 309
- Повідомлення n°25
то правда, тільки виповнився рік-почались капризи.... до того була зовсім інша дитина
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89