Ділимося враженнями про наші поліклініки. Що вам подобається, чи влаштовує вас ставлення мед персоналу, облаштування кабінетів і т. д. Щоб ви хотіли покращити чи змінити?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 14, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 14 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+3
Таська
голубка тетяна
Kavusja
7 користувачів
Дитячі поліклініки вашого міста
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Дитячі поліклініки вашого міста
Kavusja- -
- Повідомлення n°2
Re: Дитячі поліклініки вашого міста
За минулий тиждень ми двічі були в нашій поліклініці, я ходила з малим, скаржилася на соплі, потім на кашель... жодного разу мій візит з дитиною ніде не був зафіксований, чому так?
Ттт, а якби щось сталося, а вони б сказали, що я в них не була... не зверталася за допомогою і вони нічого не знають (все може бути). Для чого це все робиться, мабуть щоб лікарі не несли жодної відповідальності за здоров'я наших діток... бо якби діагноз був би не вірний і лікування теж... це все їхня вина.
Дякую, що в нас хороша лікарка і ми майже здорові.
А як у вас?
Ттт, а якби щось сталося, а вони б сказали, що я в них не була... не зверталася за допомогою і вони нічого не знають (все може бути). Для чого це все робиться, мабуть щоб лікарі не несли жодної відповідальності за здоров'я наших діток... бо якби діагноз був би не вірний і лікування теж... це все їхня вина.
Дякую, що в нас хороша лікарка і ми майже здорові.
А як у вас?
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°3
Ми в Сихівській дитячій...Сімейна наша-Бриль.Ну,що скажу,чим рідше тим краще.Мала з нею конфлікти на рахунок щеплень.Але вони зрозуміли,що мовчати не буду,то тепер нормально ставлятся.Як лікар-так собі.Не дуже довіряю,маю ще приватну.
Але є в нашій поліклініці хороша імунолог-Маркєлова Катерина Дмитрівна.Досвідчена.
Невропатолог-Лісовська.Нормальна)А от до іншої нікому б не радила!Ото мимра))
Але є в нашій поліклініці хороша імунолог-Маркєлова Катерина Дмитрівна.Досвідчена.
Невропатолог-Лісовська.Нормальна)А от до іншої нікому б не радила!Ото мимра))
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°4
Танюш, навіть не знала про Маркєлову, це мама моєї однокласниці, дякую, буду знати де шукати!
Наша поліклініка (на Чупринки) мене цілком влаштовує, лікарка Курій Олеся Ігорівна просто супер, дуже уважна, з іншими (слава Богу) поки не стикалася.
Наша поліклініка (на Чупринки) мене цілком влаштовує, лікарка Курій Олеся Ігорівна просто супер, дуже уважна, з іншими (слава Богу) поки не стикалася.
Kvasolka- -
- К-ть повідомлень : 1
- Повідомлення n°5
Підкажіть будьласка в які дні і в який час приймає Курій Олеся Ігорівна. Сімейні лікарі то жах,тому хочеться проконсультуватись з хорошим педіатром.Про Курій О.І. прочитала багато хороших відгуків.
Kavusja- -
- Повідомлення n°6
Нарешті я вибралася в дитячу поліклініку... блін скільки паперчиків я вже давно не заповняла, щоб стати на облік треба заява, треба дозвіл на обробку персональних даних, анкета про сімю... і добровільний щорічний внесок 100грн. (чесно думала скажуть більше). Взяли нас тут без всяких проблем, хоч нам казали що будуть нюанси і що можуть не взяти... єдине зщо чоловіка розсердило, це коли побачив що на нашій карточці зробили напис російською мовою, хотів йти сваритися... взагалі лікарі розмовляються російською, але коли я говорила українською то і лікарка перейшла на українську мову. При поліклініці є масажист, невролог і хто ще не бачила... бо була тільки в одному крилі.
Kavusja- -
- Повідомлення n°7
Все... ми вже на обліку, в нас така лікарка, дівчина (років під 60) моложавиться... блондинка, екстравагантна зачіска, яскравий макіяж, прикраси і коротенькі сукні молодець, більшість молодих так за собою не слідкують.
Взагалі віддала документи і все, не сказали нічого... запитала про щеплення, сказали прийти в кінці вересня все.
Взагалі віддала документи і все, не сказали нічого... запитала про щеплення, сказали прийти в кінці вересня все.
Kavusja- -
- Повідомлення n°8
І знову ми в Тернополі... були в нас в поліклініці, всі питаю де ви пропадали так довго))) зробили сьогодні щеплення, вакцини як завжди майже не має...
Написали нам направлення на аналізи і яких лікарів пройти до садочка....
Дівчатка де ті аналізи здавати??? Мені треба кабінет і поверх, хто пам'ятає..
Треба здати сечу, кал, мазок з попи і кров з пальчика. А ще пройти логопеда, ортопеда, хірурга і невролога... аналізи завтра поїду здавати, хоч би вистояти з малим черги.
Написали нам направлення на аналізи і яких лікарів пройти до садочка....
Дівчатка де ті аналізи здавати??? Мені треба кабінет і поверх, хто пам'ятає..
Треба здати сечу, кал, мазок з попи і кров з пальчика. А ще пройти логопеда, ортопеда, хірурга і невролога... аналізи завтра поїду здавати, хоч би вистояти з малим черги.
yulia22- -
- К-ть повідомлень : 322
Вік : 38
- Повідомлення n°9
Кавусь -то все на Гоголя(але не сама поліклініка, а те відгалуження-потрібно заходити в ворота.якщо ти пам"ятаєш).Відразу на 1пов.зліва-мазок, 2поверх все решта(сама найдовша черга-то кров з пальчика).Ну а самих лікарів-то потрібно в поліклініку перейти.
Kavusja- -
- Повідомлення n°10
yulia22, дуже дякую, а то я б бігала там питалася )))))
vitagladjuk- -
- К-ть повідомлень : 740
Вік : 36
- Повідомлення n°11
Дівчата, привіт! В мене в малої проблеми з ніжками, кривизна. Сьогодні випадково зустрілись з одною мамою і вона мені розповіла, що їй допомогла лікар Дідич (ніби так прізвище), то жінка. І ніби вона працює в обласній лікарні на якійсь кафедрі. Може я не правильно зрозуміла, я не знаю. Вони здавали аналізи, пили препарати і т.д. Може хтось чув про таку і може мені щось розповісти. Буду дуже вдячна!!!! Як до неї потрапити і де її взагалі знайти!
Lillq- -
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°12
Лікарі чуйні,але обладнання нажаль -бажає кращого,тому аналізи здаємо в esculab.com всією родиною.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89