Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
4 користувачів
Як приготувати йогурт?
Гість- Гість
- Повідомлення n°1
Як приготувати йогурт?
Подарив чоловік на річницю йогуртницю Тєфаль. І закваски віво. А найкращий рецепт-це випробуваний рецепт. Дівчата, діліться досвідом, хто як робить йогурт?
Гість- Гість
- Повідомлення n°2
Re: Як приготувати йогурт?
Зробила я так, як писало в інструкції до закваски. Нічого не добавляла-ні цукру, ні вареня, ні фруктів. Попробуєм такий, тоді вже буду знати, що йому бракує))
Гість- Гість
- Повідомлення n°3
Отже, получився у мене йогурт дуже ніжний, на смак нагадує ряжанку, але гутий, їли ложкою. Перемішала з фруктовим пюре, синочок з"їв з задоволенням.
Продовжую експерементувати)) Сьогодні поставила шоколадний йогурт. Вже не на заквасці(все ж таки трохи дорогувато, на 4 літри 30 грн), а на отому йогурті натуральному, що сама робила. І вже не на домашньому молоці, а магазинному. Як смачно получиться-виложу рецептик!
Продовжую експерементувати)) Сьогодні поставила шоколадний йогурт. Вже не на заквасці(все ж таки трохи дорогувато, на 4 літри 30 грн), а на отому йогурті натуральному, що сама робила. І вже не на домашньому молоці, а магазинному. Як смачно получиться-виложу рецептик!
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°4
Не маю йогуртниці, не роблю йогурти, але послухаю на майбутнє
mad_housewife- -
- К-ть повідомлень : 887
Вік : 36
- Повідомлення n°5
Не маю йогуртниці, бо жлоб :)
Готую йогурти регулярно.
Кип2ячу молоко, охолоджую до 40 градусів. В банку добавляю закваску. Замотую в полотенце, і до батареї. Через пару годин йогурт готовий.
Малюку планую робити такий творог :
миска, на миску сито, сито покриваємо марлею в кілька слоїв. Туди виливаємо наш йогурт, то все діло замотуєм харчовою плівкою, і в холодильник на 16-20 годин.
Таким чином сироватка відділяється, і творожок такий смачний та ніжний. А головне зберігаються всі корисні бактерії, вважаю, що від такого творожку користі більше, чим від того який готується стандартним способом.З літра йогурту в середньому виходить 300 гр сирку. І він набагато смічніший чим Данон, можна добавляти фрукти. Так ще смачніше.
Готую йогурти регулярно.
Кип2ячу молоко, охолоджую до 40 градусів. В банку добавляю закваску. Замотую в полотенце, і до батареї. Через пару годин йогурт готовий.
Малюку планую робити такий творог :
миска, на миску сито, сито покриваємо марлею в кілька слоїв. Туди виливаємо наш йогурт, то все діло замотуєм харчовою плівкою, і в холодильник на 16-20 годин.
Таким чином сироватка відділяється, і творожок такий смачний та ніжний. А головне зберігаються всі корисні бактерії, вважаю, що від такого творожку користі більше, чим від того який готується стандартним способом.З літра йогурту в середньому виходить 300 гр сирку. І він набагато смічніший чим Данон, можна добавляти фрукти. Так ще смачніше.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°6
mad_housewife, молоко купуєш домашнє чи магазинське і яка закваска?
mad_housewife- -
- Повідомлення n°7
молоко магазинне, а закваска вот така http://goodfood.kiev.ua/
Гість- Гість
- Повідомлення n°8
А я перший раз зробила на домашньому, а зараз на магазинному. Завтра відзвітуюсь))
Скажу вам прикольна річ)) Але можна і в термосі і біля батареї)) А я пожлобилась на закваску і сьоодні зробила з того йогурту, який сама робила.
Скажу вам прикольна річ)) Але можна і в термосі і біля батареї)) А я пожлобилась на закваску і сьоодні зробила з того йогурту, який сама робила.
mad_housewife- -
- Повідомлення n°9
Кать, можна так готувати до 3 раз. Так що не парся!
mad_housewife- -
- Повідомлення n°11
потім ті бактерії не такі дієві, але сам йогурт виходить
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
Вік : 41
- Повідомлення n°12
а я в термосі роблю йогурти... дуже хочу йогуртницю+морозивницю..
AmInka- -
- К-ть повідомлень : 333
Вік : 41
- Повідомлення n°14
що саме? що в термосі можна заквашувати, чи про йогуртницю-морозивницю?катюша88 пише:такого ще не чула.
ось приклад:
http://www.5star.com.ua/product/viy-5001/
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°15
Зробити йогурт дуже просто....не обов*язково йогуртницю купувати можна і в термосі...Я наприклад беру закваски віво віфітобактерін на їх сайті можна прочитати все що і я робити...я роблю в йогуртниці мулінекс....а взагалі різниці нема...молоко то всеодно не натуральне...тут впринципі різниця тільки в тому що бактерії добавлені так як треба....я нічого не додаю....просто віво і молоко
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°16
http://www.zakvaski.com/instruction/thermos.html
це рецепт для термоса
http://www.zakvaski.com/instruction/yoghurtnica.html
цей для йогуртниці
це рецепт для термоса
http://www.zakvaski.com/instruction/yoghurtnica.html
цей для йогуртниці
Гість- Гість
- Повідомлення n°17
Дякую! Треба спробувати))
А я вирішила, що найкращий-без нічого, а потім в нього чи варення, чи мед добавити.
А я вирішила, що найкращий-без нічого, а потім в нього чи варення, чи мед добавити.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89