Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 6, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 6 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+9
Himena
Olysa
Ната Д
ялю
Ksush@
musya
Martina@
Yulya123
Kavusja
13 користувачів
ТСН Україна
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
ТСН Україна
Обговорюємо поточні події, що відбуваються в нашій країні.
Kavusja- -
- Повідомлення n°2
Re: ТСН Україна
Не знаю як ви, а ми кожного разу після Роксолани дивимося ТСН, це не новини це якісь жахи...
Сьогодні мати зарізала своїх дітей...
Кум вбив кума...
Люди згоріли заживо...
Коли вже будуть розповідати щось хороше, приємне. Куди котиться світ?
Сьогодні мати зарізала своїх дітей...
Кум вбив кума...
Люди згоріли заживо...
Коли вже будуть розповідати щось хороше, приємне. Куди котиться світ?
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°3
згодна з Кавусею...ТСН суцільний жах...то не новини...Думаю краще репортер дивитися по новому каналу.
Martina@- -
- К-ть повідомлень : 1781
Вік : 40
- Повідомлення n°4
то ще не жах, а от надзвичайні новини як показують, то один хаж
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°5
Жах в тому, що це все не вигадані історії...До чого цей світ котиться???
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°6
Маша я згодна не вигадані...але не можна показувати лише негатив...хорошого теж дуже багато а вони на нас той бруд виливають щоразу...розумієш то не має так бути...поганих новин має бути лише 25 відсотків все інше нейтральної і хорошої інформації....а там жахіття
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
- Повідомлення n°7
Юля, тут я з тобою згідна, в нас на телебаченні справді дуже багато негативу і не тільки у випусках новин.
Kavusja- -
- Повідомлення n°8
Як думаєте то спеціально показують тільки погане... може то якась змова проти народу???
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°9
Зомбують народ...Я такого жахливого стараюсь не дивитись,і про аварії різні теж.Бо тоді підсвідомо самі себе накручуємо,уявляємо себе в таких ситуаціях,а думки матеріальні.А ще потім ходимо і згадуємо ті картинки,притягуючи до себе той негатив.А чоловік ще й по інтернету собі вишуковує різні страхіття(особливо аварії),мало йому по ТВ.)))))))))))))))А я почула по новинах,що десь через 2 тижні має початись грипозна атака,бо іде якийсь незнайомий нам американський грип,по їхніх словах дуже небезпечний.
ялю- -
- К-ть повідомлень : 1940
- Повідомлення n°10
Ага, то для таких,як наші чоловіки розраховано...я теж після тих новин осад маю...Хоча люблю ведучу Наталю Мосейчук:)
А ще мене Свідок добиває, як чоловік включає,я йду в іншу кімнату...
А ще мене Свідок добиває, як чоловік включає,я йду в іншу кімнату...
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
Вік : 36
- Повідомлення n°11
Я чогось звикла дивитись по 1+1. о маєм те показують.
Olysa- -
- К-ть повідомлень : 273
Вік : 36
- Повідомлення n°12
Що скажете про нову епідемію в США?А то бачу починають вже нас лякати,що скоро теж буде епідемія і що новий вірус поражає саме більше дітей(хоч так як мій чоловік казав,любий вірус в першу чергу завжди поражає дітей).Вчора бачила по новинах що брали інтерв*ю в людей які щойно прилетіли зі штатів,вони говорять що насправді нічого такого катастрофічного так як нам показують немає.
ялю- -
- Повідомлення n°13
А моя, сестра в НюЙорку казала, що півофісу хворіє:(((
Важко сказати....Треба нашу Natie спитати...
Важко сказати....Треба нашу Natie спитати...
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°14
Булгаков вустами професора Преображенського колись "сказав" (написав): "И - боже вас сохрани - не читайте до обеда советских газет. Пациенты, не читающие газет, чувствуют себя превосходно. Те же, которых я специально заставлял читать "правду", - теряли в весе." Так і з нашими новинами. Від реалій не втічеш, з ким що має відбутися - те й відбудеться, але не варто себе накручувати отими жахливими "сенсаціями".
А ще, зверніть увагу: у нас зараз пішло дуже активне масове зомбування з радіо і телебачення щодо того, як гарно наша влада працює, які чудові закони на благо народу приймає, звучить, як "виконаємо п"ятирічку за 4 роки" в СРСР. Жахливо і огидно на фоні загального зубожіння. А як не маєш телевізора і радіо, то дуже ця пропаганда по вухам і зору ріже.
А ще, зверніть увагу: у нас зараз пішло дуже активне масове зомбування з радіо і телебачення щодо того, як гарно наша влада працює, які чудові закони на благо народу приймає, звучить, як "виконаємо п"ятирічку за 4 роки" в СРСР. Жахливо і огидно на фоні загального зубожіння. А як не маєш телевізора і радіо, то дуже ця пропаганда по вухам і зору ріже.
ялю- -
- Повідомлення n°15
Ну, сьогодні ТСН взагалі жесть....жодноі позитивноі новини:(... про маму і сина ,які лікувалися грибами , то взагалі в шоці...Новини ще не закінчилися, але далі іх дивитися нема бажання:(
Kavusja- -
- Повідомлення n°16
чоловік почув про чотирьох хлопчиків, які згоріли і я перемкнула... жах, нічого хорошого...
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°17
Ох,як я з цим згідна!Himena пише:Булгаков вустами професора Преображенського колись "сказав" (написав): "И - боже вас сохрани - не читайте до обеда советских газет. Пациенты, не читающие газет, чувствуют себя превосходно. Те же, которых я специально заставлял читать "правду", - теряли в весе." Так і з нашими новинами. Від реалій не втічеш, з ким що має відбутися - те й відбудеться, але не варто себе накручувати отими жахливими "сенсаціями".
oksano4ka- -
- К-ть повідомлень : 629
- Повідомлення n°18
ми останнім часом взагалі тсн не дивимся, немає на що дивитися, вже краще новини по інтеру або новому..
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
- Повідомлення n°19
Я тут взагалі про грип від рідних з україни почула, не знаю... але пам'ятаю як було з тим свинячим, як після кожного клієнта руки санітайзером витирала, а нічого такого надзвичайного не було.
Kavusja- -
- Повідомлення n°20
Який жах, вагітна померла в лікарні... які наші лікарі безвідповідальні, якщо знають, що є загроза життю матері і дитини, і нічого при цьому не роблять. Сором їм, не всі такі, але скільки таких історій, навіть перед носом.
Львів'янка- -
- К-ть повідомлень : 124
Вік : 34
- Повідомлення n°21
тсн рідко дивлюсь...частіше надзвичайні новини або свідок..
мамася- -
- К-ть повідомлень : 196
- Повідомлення n°22
А я новини по 1+1 не дивлюсь, не юблю таке, щоб потім неприємний осадрк від того всього лишався
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89