НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 4, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 4 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
Шлюбний контракт Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
Шлюбний контракт Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
Шлюбний контракт Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
Шлюбний контракт Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
Шлюбний контракт Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
Шлюбний контракт Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
Шлюбний контракт Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
Шлюбний контракт Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

+13
vitagladjuk
ляля
weare
Оксана Л
nana2010
Oxana_Sunny
Margoshka
Martina@
Yulya123
голубка тетяна
Kavusja
Таська
Oksana1989
17 користувачів

Шлюбний контракт

Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

К-ть повідомлень : 568
    Вік : 35

Шлюбний контракт Empty Шлюбний контракт

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-13, 7:03 am

Як ви ставитесь до шлюбного контракту? Чи є в вас укладений шлюбний контракт? Як на вашу думку впливає шлюбний контракт на відносини в сім"ї?
    Якби ви складали шлюбний контракт, щоб ви в ньому записали, щоб не втрачати свою гідність в разі розлучення?
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Шлюбний контракт Empty Re: Шлюбний контракт

Повідомлення автор Таська 2013-01-13, 12:39 pm

Нажаль немаю. Якщо контракт вже складений то має якось дисциплінувати. Раніше ставилася до контракту пофігістично, а зараз би складала!!! Деякі обов"язки прописала би, ну і звісно, права і обов"язки щодо дитини (як в шлюбі так і в разі розлучення)
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888
    Вік : 37

Повідомлення автор Kavusja 2013-01-13, 12:50 pm

Вважаю шлюбний контракт актуальним коли є велике майно чи бізнес, так як ми люди прості, не бачу в цьому сенсу. На рахунок обов'язків, ну не вже ви б хотіли мити посуд тільки тому, що це прописано в контракті... це так для прикладу, теж не актуально.

А за опіку над дитиною і права на неї це гарна ідея, от мій чоловік заявляє, якщо я з ним розведуся lol він дитину відбере. Отакі вони!
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

Повідомлення автор голубка тетяна 2013-01-13, 3:30 pm

Погоджуюсь з наталею,що якби мала багато нерухомого майна,великий бізнес і т.д,то швидче всього контракт я б склала,і на чоловіка б не образилась,Юяк би він теж його б захотів.
    От з обов"язками,то не з наших сереалів,а закордоном з тим серьйозно!
    Про дитину,чоловік теж таке каже,але в нашому судовому законодавстві діти в більшості випадків лишаются з мамами..Дякувати Богу)Хоча купити в нас теж можна всіх і все..
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-13, 4:35 pm

Kavusja контракт регулює тільки майнові відносини і в ньому не можливо записати хто миє посуд lol
    на жаль і не можливо вказати з ким проживатиме дитина після розлучення
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

К-ть повідомлень : 577

Повідомлення автор Yulya123 2013-01-13, 5:54 pm

Я наприклад повністю за контракт коли б мали до шлюбу квартиру чи машину чи ще щось тому подібне...тоді справді, щоб не переживати за свою долю після розлучення все всім є ясним і точним...або ж коли наприклад хтось із батьків купив дітям квартиру за власний кошт...думаю це теж має бути в контракті....Бо різні є люди і не факт що чоловікові родичі потім на неї не претендуватимуть.

А от все інше то вирішити можна і без суду...крім дітей звичайно....Все-таки треба готуватися до всього...це моя думка.
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-01-13, 11:26 pm

Yulya123, майно не набуте у шлюбі не вважається спільним і подароване також є власністю обдарованого, а не подружжя, тобто тут потрібно правильно оформляти документи і тоді можна і без контракту обійтисяя.
    Martina@
    Martina@
    -
    -

К-ть повідомлень : 1781
    Вік : 40

Повідомлення автор Martina@ 2013-01-14, 10:38 am

правду пишете, от як би мала віллу і кілька гектарів лісу тоді б складала контракт, а так то немає сенсу
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

Повідомлення автор Yulya123 2013-01-14, 2:13 pm

Таська пише:Yulya123, майно не набуте у шлюбі не вважається спільним і подароване також є власністю обдарованого, а не подружжя, тобто тут потрібно правильно оформляти документи і тоді можна і без контракту обійтисяя.

ну закони для того і є щоб їх обходити...знаю дуже невтішну ситуацію однієї знайомої....прожила з чоловіком більше 10 років а коли розлучилися не отримала навіть того що їй належало...Батьки її продали свой дім і купили їй...а самі переїхали до бабусі....Вона все життя працювала....відкрили з чоловіком власну справу...купили дороге авто і все все в дім тягнула....а от зараз немає нічого...лишилася з дитиною у розбитого корита.....переїхала до бабусі і ютяться в маленькій хатинці....от маєш....Чоловік відібрав все собі...бо зробив всі документи дуже вдало....Хоча та жіночка ну дуже розумна і сама юрист...Таке буває дівчатка
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-15, 1:16 am

Я не спроста запропонувала обговорити цю тему. Зараз якраз складаємо цей контракт.
    записано багато чого там, в основному на користь чоловіка. Я вимагала лише, щоб вказав, що в разі розлучення дитина моя, а цього на жаль не можливо. і тому я додала такі пунктики, коли цей договір не дійсний
    3.4. Цей договір може бути визнано недійсним в передбаченому законом порядку у випадку:
    подружньої зради чоловіка , побоїв дружини ;
    розірвання шлюбу з ініціативи чоловіка , за винятком причини розлучення - невірності дружини.
    із всім погоджується, крім побоїв дружини, бо вважає, що таке легко зініціювати і крім того в
    Параграфі ПРАВА І ОБОВ"ЯЗКИ ЗАПИСАНО
    2.4. Зобов'язуємося будувати стосунки на принципах поваги, взаєморозуміння, взаємодопомоги, а також не допускати протиправних дій відносно одне одного.

Я не хочу змінювати цей пунктик, а чоловік тільки без цього пунктика
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-01-15, 2:17 am

Oksana1989, побої дійсно легко "підробити", але захистити себе потрібно.
    Шлюбний договір може передбачати право на компенсацію моральної шкоди, заподіяної через негідну поведінку чоловіка. Це може бути алкоголізм, побої, подружня зрада...
    Хоча можна і так (До прочитання і осмислення обов'язковий! Майбутнім і нинішнім нареченим, позбавленим почуття гумору, читати заборонено!)
    Спойлер:
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-15, 8:03 am

lol
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

Повідомлення автор Yulya123 2013-01-15, 4:06 pm

гарний контракт...дуже насміялася)))))))

Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-20, 12:07 pm

Ну в нас такий шлюбний контракт. І на думку мого чоловіка він справедливий, бо я ніде не працюю, а сиджу з дитиною. Якби ви відреагували???

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
    1.1. Ми домовилися зберегти особисту власність кожного з подружжя на майно, що придбане до реєстрації шлюбу.
    1.2. Все майно, яке буде нажите нами під час шлюбу буде особистою власністю дружини, за винятком:
    - нерухомого майна;
    - транспортних засобів;
    - кошти на депозитних рахунках відкритих на ім’я чоловіка
    - кошти на депозитних рахунках в
    Договір № 26359010481099, від 21 травня 2012р.;
    1.3. Все придбане за час шлюбу нерухоме майно та транспортні засоби, а також кошти з зазначених вище депозитних вкладів, будуть особистою власністю чоловіка
    1.4. Майно, одержане кожним з нас в дар або внаслідок спадкування у період перебування у шлюбі, є особистою приватною власністю кожного з нас.
    1.5. На момент укладання цього договору, ніяких майнових претензій один до одного ми не маємо.
    1.6. Майно, належне одному із подружжя відповідно цього договору не може бути визнано сумісною власністю, і при його відчужені згода іншого з подружжя не потрібна.

2. ПРАВА ТА ОБОВЯЗКИ СТОРІН
    2.1. Придбання речей на суму більше 1000 грн., здійснюється за спільною попередньою домовленістю подружжя.
    2.2. У разі втрати одним із подружжя працездатності інший зобов'язується надавати йому моральну та матеріальну допомогу у розмірі не менше 0,5 мінімальної заробітної плати щомісячно.
    2.3. Сторони зобов'язані піклуватися про спільне майно та про майно, яке належить іншій стороні, вжити всіх необхідних заходів для охорони майна та додержуватися прав та законних інтересів іншої сторони, встановлених даним договором.
    2.4. Зобов'язуємося будувати стосунки на принципах поваги, взаєморозуміння, взаємодопомоги, а також не допускати протиправних дій відносно одне одного..

3. ІНШІ УМОВИ ДОГОВОРУ
    3.1. Ми погодились, що невиконання умов договору може вважатися підставою для розірвання шлюбу.
    3.2. Цей шлюбний договір не може бути змінений в односторонньому порядку. Зміни до цього шлюбного договору можуть бути внесені нами шляхом складання Додаткової угоди до цього шлюбного договору, яка підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню .
    Ми маємо право відмовитися від цього шлюбного договору. Наші права та обов'язки, визначені цим Шлюбним договором, припиняються в день подання нами до нотаріуса спільної заяви про відмову від цього шлюбного договору
    3.3. У разі розірвання шлюбу майно, яке належить сторонам на праві особистої приватної власності відповідно цього договору та майно, що належало сторонам до реєстрації шлюбу відноситься до складу майна, що не підлягає розподілу.
    3.4. Цей договір може бути визнано недійсним в передбаченому законом порядку у випадку:
    подружньої зради чоловіка ;
    розірвання шлюбу з ініціативи чоловіка, за винятком причини розлучення - невірності дружини.

4. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ
    4.1. Цей шлюбний договір укладений у письмовій формі і підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню.
    4.2. Зміст статей 355, 362, 364 Цивільного кодексу України та статей 92-103 Сімейного кодекс України нам нотаріусом роз'яснено. Нотаріусом роз'яснено також правові наслідки вибраного сторонами правового режиму майна.
    4.3. Шлюбний договір набирає чинності з моменту його підписання сторонами в разі його нотаріального посвідчення.
    4.4. Цей Шлюбний договір складено українською мовою, на двох аркушах, в трьох автентичних примірниках, один з яких зберігається в справах нотаріальної контори, а два інші видаються кожному з подружжя.
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-01-20, 12:16 pm

Oksana1989, я б таке не підписала, а якщо при розлученні дитина лишається з тобою? Всеодно із майна тобі тільки труси і баняки лишаються?
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-20, 12:34 pm

а я на таке навіть погодилась, звичайно не без скандалу, але нотаріус не підписав, чоловік вкакався, забрався і пішов
    Margoshka
    Margoshka
    -
    -

К-ть повідомлень : 1758
    Вік : 38

Повідомлення автор Margoshka 2013-01-24, 2:58 pm

а чому нотаріус не підписав?
    і я б такого не підписала... Капець, в разі розводу залишитись в самих трулях... А потім, ще, як варіант, суд вирішить залишити дитину з батьком, бо мати гола-боса... а гола-боса того, що цьому ж х... виношувала, родила і виховувала дитину...
    Oxana_Sunny
    Oxana_Sunny
    -
    -

К-ть повідомлень : 186

Повідомлення автор Oxana_Sunny 2013-01-24, 4:00 pm

В нас нема договору, бо ділити нема чого, якби було, то тоді може би й складали.
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-25, 12:54 pm

бо нотаріус сказав, що порушені права рівності...
    я вже тепер впевненіша, мої родичі за мене і якщо треба, то по документах в мене також буде своя квартира, дитину в мене забере тільки через мій труп...
    Таська
    Таська
    -
    -

Повідомлення автор Таська 2013-01-26, 2:15 am

Oksana1989 , я бажаю вашій сім"ї ділити тільки радість і щастя, а не майно і дітей! Удачі вам!
    Oksana1989
    Oksana1989
    -
    -

Повідомлення автор Oksana1989 2013-01-26, 5:39 am

Дякую)))
    nana2010
    nana2010
    -
    -

К-ть повідомлень : 268

Повідомлення автор nana2010 2013-01-26, 7:05 pm

Як для мене,то шлюбний контракт не дуже потрібен,але моя подруга яка вийшла за голандця заміж підписала шлюбний контракт укладений між нею і її чоловіком.У них величезний будинок,він "магнат" і в першу чергу себе страхує.Ніколи не одружувався!Я так собі думаю,не прийшло до нього кохання,а тепер,коли ому далеко за 40...захотів сімї і дітей,от і одружився на українці застрахував себе своє майно та свої стосунки.Подругу це не "соромить"вона дуже нормально до того ставиться!По тому контракту вона не програє нічого,майже той самий заповіт,який у нас пишуть літні люди,що почуваються не дуже здоровими.Розділили майно до шлюбу:)
    Оксана Л
    Оксана Л
    -
    -

К-ть повідомлень : 64
    Вік : 44

Повідомлення автор Оксана Л 2013-03-29, 7:26 pm

Ні, шлюбний контракт ми не підписували. Справді, не було про що писати. У нас молодих нерухомості, транспорту, бізнесу, вкладів у банках.. на той час не було. А тепер усе спільне..
    weare
    weare
    -
    -

К-ть повідомлень : 105

Повідомлення автор weare 2013-06-04, 11:13 pm

у нас є... чоловік настояв. було ДУЖЕ неприємно. намагаюсь його зрозуміти, але чомусь для мене то важко
    ляля
    ляля
    -
    -

К-ть повідомлень : 1126
    Вік : 32

Повідомлення автор ляля 2013-09-13, 7:21 pm

не знаю...шлюбного контракту у нас нема,та й для мене це якось дико,для чого?перестраховка у разі розлучення...хм,не розумію

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-13, 11:02 am