Отже, на все це мають бути причини - лізуть зуби, болить животик, скандал в родині, малюк виспався ввечері та ін., в кожної мами є свої методи і хитрощі, тож давайте ділитися.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 26, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 26 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+13
iro4ka
Ірчик
Ksush@
weare
ляля
Іріша
Кідді
Oxana_Sunny
Olysa
musya
голубка тетяна
Kavusja
Таська
17 користувачів
Солодкі сни?
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°1
Солодкі сни?
Для здорового розвитку малюка необхідний здоровий сон, але як вкласти мале шило в належний час, чому дитина прокидається серед ночі і хоче бавитися, або навпаки, зривається в крик? Що її турбує і як зробити так щоб сни були солодкі і міцні?
Отже, на все це мають бути причини - лізуть зуби, болить животик, скандал в родині, малюк виспався ввечері та ін., в кожної мами є свої методи і хитрощі, тож давайте ділитися.
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Солодкі сни?
Засинаємо ми пізно, вночі крутиться і хниче, але відчувши в руці моє волосся заспокоюється. Спить з нами, в ліжечку може тільки в обід.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°3
Ми спимо в одному ліжку,я,чоловік і Ігор,бо інакше-пакой нам только снится...Наніч до купання їмо ситну кашку,засинаємо з сісею і цілу ніч їмо її,не плаче вночі,хіба зуби-тоді сіся і нурофен в поміч.Тобто поки що нам спокійно і солодко спати лопомагає лишень сіся..
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°4
Ми вкладаємося по годині-півтори, Арінка їсть сирочок, приносе піжамку, потім бігає по кімнаті, їсть сісю, сміється, їсть сісю, плаче, їсть, стрибає по мені, їсть, крутиться, їсть...
Почала відкривати перед сном вікно, зволожувати кімнату з ефірною олійкою, потім вимикаю світло, телевізор, закриваю двері і лягаю, мала товчеться по мені - я не реагую, тоді вона лягає біля сісі, ість і засинає.
Прокидається разів 5-6 за ніч, а ще більше крутиться (я сплю з нею)...
Почала відкривати перед сном вікно, зволожувати кімнату з ефірною олійкою, потім вимикаю світло, телевізор, закриваю двері і лягаю, мала товчеться по мені - я не реагую, тоді вона лягає біля сісі, ість і засинає.
Прокидається разів 5-6 за ніч, а ще більше крутиться (я сплю з нею)...
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°5
В нас малий спить окремо, а мала коло нас. Настю завжди колишу перед сном на м"ячі, інакше не засне, в ночі просинається декілька раз до циці. Максік засинає дуууже довго, крутиться, вертиться, скаче. То йому казку розкажи, то книжечку почитай, то дай рекламу подивитися, то мультики включай. Іноді ще хоче, щоб його поколисали. В ночі часом може проснутися, часом спить цілу нічку.
Olysa- -
- К-ть повідомлень : 273
Вік : 36
- Повідомлення n°6
Моя Януся колись могла в 4ранку проснутись і сидіти до 8год.Просила мультики чи ще щось.Але це було не дуже довго.
Я коли ложу її спатки то завжди має бути або казочка або пісенька.зараз їй дуже подобаються колядки,то колядуємо на ніч)
Я коли ложу її спатки то завжди має бути або казочка або пісенька.зараз їй дуже подобаються колядки,то колядуємо на ніч)
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°7
Ми трохи вибились з режиму. Раніше лягала в 10, зараз біля 11. Засинає лише зі мною, ніхто більше не вложить. Мусить тримати мене за волосся обов`язково. Казочки не слухає, хіба деколи колискову. А переважно цьомає маму з татом і на бочок. Вночі встає істи, сідає і каже "ам". Погано спить лише коли зубки лізуть.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°8
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Прийшла весна, як міняється режим діток залежно від прогулянок, який нічний сон?
Прийшла весна, як міняється режим діток залежно від прогулянок, який нічний сон?
Іріша- -
- К-ть повідомлень : 2598
- Повідомлення n°9
Малий цих декілька днів взагалі погано спить.Не знаю прчини.Може так перелаштовується організм на весну
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°10
доня по ночах плаче часто,крутиться,встає,кудись повзе...спихаю все на зубки...
weare- -
- К-ть повідомлень : 105
- Повідомлення n°11
ми дуже довго товчемся перед тим як вкластись... спить з нами. але чоловіку вже дуже стало заважати, потсійно пиляє мене, щоб відівчала.... а я не знаю як! тільки кладу в ліжечко відразу вскакує на ноги і СТРАШНА істерика. І то неважливо чи вона спить чи ні... Не знаю як вона то відчуває...
Іріша- -
- Повідомлення n°12
В нас таке ж було але перейшло десь в 1,8
Іріша- -
- Повідомлення n°13
Тепер самхоче в ліжечку спати якщо не може місця собі знайти разом знами
weare- -
- Повідомлення n°14
Іріша, а коли Ви помітитли? як перевчали?
Бо я вже зняла бильце, думала може впритул підсуну і буду якось тако трохи туди лягати і з цицею там... Але ще не наважилась....
Бо я вже зняла бильце, думала може впритул підсуну і буду якось тако трохи туди лягати і з цицею там... Але ще не наважилась....
Іріша- -
- Повідомлення n°15
До мене на ти.Ми вивезли вже були ліжечко.Потім мене спільне спання доколупало ,то привезли знову.Збирав ліжечко разом з татом,потім трохи запустила його щоб побачив з середини що це таке(довго там не сидів).Потім почала класти спати на день щоб привикав,бо коли на ніч то будився(не знаю чого так).потім йому сподобалось колисатись та й пішло поїхало.Головне дати зрозуміти що там нема нічого страшного
weare- -
- Повідомлення n°16
Іріша, так ото так намагався чоловік привчити до ліжечка поки я на екзамен поїхала, що тепер вона як вогню його боїться!!! я не знаю скільки вона там в нього плакала... як уявлю то аж недобре стає і хочеться чоловіку по мозшам надавати
Іріша- -
- Повідомлення n°17
хі хі.якщо є можливість то складіть ліжечко нехай забудеться а потім може буде
weare- -
- Повідомлення n°18
Іріша, ну все-таки спробую так як писала вище.... А як ні, то складемо...
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°19
Моя дитина по ночах спросоння плаче разів 5 за ніч і більше. І так щоночі,і триває це вже до року. Розумію,коли зуби різались. А то ж ні зуби,ні животик (у моїх дітей не було проблем з коліками,тьху-тьху). Ото дам бутилочку з молоком до рота,посмокче трохи і тоді далі спить. Деколи плаче і розмахує руками,деколи дуже голосно і істерично плаче. І то щоночі! Я вже цієї ночі аж розсердилась,скільки то може тривати. В 4 міс.вона в мене спала всю ніч,а то в 1.5 року таке... Звечора засинає добре,сама по собі,вдень спить в основному 1 раз,інколи 2. Чи то вона така чутлива до всяких "бабських" очей?.. Коли я висплюсь?..
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
Вік : 37
- Повідомлення n°20
Ksush@, можливо вана чогось настрашилася???
Ksush@- -
- Повідомлення n°21
Це почалося з того часу,як ми переїхали жити до свекрухи,в березні минулого року. Спочатку я все списувала на зміну обстановки,але вже пройшло більше року. І ці плачі стабільно щоночі,не періодично...
iro4ka- -
- К-ть повідомлень : 280
Вік : 36
- Повідомлення n°22
В мене діти в ліжечку майже не спали,що старший майже завжди коло мене,що менший,хіба в день ложу в ліжечку і ввечері ложу в ліжечко.Поспить трошки встає з криком,забераю до себе,якщо чує мене хоч кінчиком свого пальчика,то спить спокійно,але я не маю права порухатись,бо тоді встає і кричить,не знаю вже би швидше це минуло,зі старшим вже легше,а от з меншим ще треба трошки помучитись,хоча це велике щастя,що вони в мене є
Nalich- -
- К-ть повідомлень : 72
Вік : 39
- Повідомлення n°23
Діти дуже чутливі до чужих очей, а може ввечері сильно бігає і стрибає, то тоді тоже дітки погано сплять.
Ksush@- -
- Повідомлення n°24
Як стукнуло два роки-тьху-тьху,стала спати.
supermama21- -
- К-ть повідомлень : 19
- Повідомлення n°25
Завжди хотіла виховати свою дитину в патріотичному дусі, кожного дня розповідаю історії про нашу рідну Батьківщину, але я розумію що моїх історій замало. І тому по порадам подруг, я спробувала виписати йому журнал Пізнайко. Так, це дійсно цікавий журнал, в ньому пишуть на українській мові, і пишуть дійсно цікаві історії які допомагають виховати маленького патріот
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89