Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 38, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 38 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+11
weare
голубка тетяна
Margoshka
Natie
Таська
В ритмі щастя...
Ksush@
milanka
Himena
Kavusja
Мері 13
15 користувачів
Щоб краще жилось, хотілось і моглось...
Голосування
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°1
Щоб краще жилось, хотілось і моглось...
Привіт. Давайте ділитись секретами про С.... З чого у вас починається, чи буває романтика, як часто ви один одного радуєте? Що саме більше подобається??? Можливо любите інтимні ігри???
Мері 13- -
- Повідомлення n°2
Re: Щоб краще жилось, хотілось і моглось...
Раніше було у нас цікаво, а зараз нудно. от вирішила якось цікавість організувати. Купила ігру рулетку. Пару раз побавились і було цікаво, а потім мені надоїло, бо є там специфічні завдання, які мені не довподои
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°3
Я в цьому не порадник, ігри не люблю, мені якби все швиденько
Мері 13- -
- Повідомлення n°4
Я теж казала колись пошивдше давай, в результаті інтересу в мене тепер як такого не має, а муж привик пошвидше, але тут скорочується не сам процес, а початок, тобто гірше тут мені
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°5
Ой, у нас вічно на то часу немає. Досі дивуюся, коли і як діти получилися У мене є таємна мрія, що колись малюки буть більші, тобто молодшій дитині буде хоча б 1-1,5 роки, їх можна буде укласти спати і приділити час особистому життю.
У нас все дуже класично, далі нікуди. Мені, правда, часто бракує гарної прелюдії (я і так можу, але ж, пардон, хочеться хоч разик кінчити до того, як дійде до справи, а вже пооотім і чоловіка починати радувати).
З романтикою тимчасово горе, найкраща романтика - хоч трохи пообійматися в тиші або у ві сні Ну, у ві сні ще можна притиснутися міцніше, а там вже хто кого зможе розбудити )))
У нас все дуже класично, далі нікуди. Мені, правда, часто бракує гарної прелюдії (я і так можу, але ж, пардон, хочеться хоч разик кінчити до того, як дійде до справи, а вже пооотім і чоловіка починати радувати).
З романтикою тимчасово горе, найкраща романтика - хоч трохи пообійматися в тиші або у ві сні Ну, у ві сні ще можна притиснутися міцніше, а там вже хто кого зможе розбудити )))
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°6
в нас з цим ділом все стабільно, але зазвичай швидко) післч КД трохи довше, бо мене тоді на рамантіку тягне )
ігри не граємо ніякі
ігри не граємо ніякі
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°7
А у нас після моїх родів ще тільки починає це діло налагоджуватись.Тому навіть не знаю за який варіант проголосувати.А на рахунок романтики перед цим-то я люблю це діло,іноді навіть більше,ніж сам С...Тільки не завжди ця прелюдія буває,бо іноді обставини змушують зробити все по-швидше,і мені тоді не цікаво.Доводиться тішитися думкою,що хоч один з нас отримав задоволення.
В ритмі щастя...- -
- К-ть повідомлень : 2175
Вік : 39
- Повідомлення n°8
В нас тепер з цим рідко((((, але як то кажуть зато мітко))))) Прелюдію чоловік любить більше за мене, і задоволення мені , а потім йому))))В ігри неграємо, хоча якщо чесно зізнатися час від часу йому про це говорю, але вважаю що це моя вина, бо пару раз починала, потім щось соромилася і все((((хіба ту гру пограємо про яку вже писала)))))
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°9
На романтику і прелюдію катастрофічно бракує... та всього бракує - часу, сил, іноді як кролікі - по бистрому, і всі довольні і щасливі розійшлися по своїм кімнатам... Якось так!
Natie- -
- К-ть повідомлень : 1037
Вік : 39
- Повідомлення n°10
А в мене після пологів взагалі бажання рідко появляється, тому все побистрячку. Надіюсь, що щось таки зміниться (зі мною). бо чоловіку тільки натякни, то вже не відчепиться.
Margoshka- -
- К-ть повідомлень : 1758
- Повідомлення n°11
І у нас романтично, з довгою прилюдією буває дуже рідко... Немає сил:) і часу!
А за частоту, то тут по-різному... Буває, що й декілька днів підряд, а буває, що й місяць немає (коли посварені)
А за частоту, то тут по-різному... Буває, що й декілька днів підряд, а буває, що й місяць немає (коли посварені)
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°12
А в нас теж по-різному..Частіше всього коли малий спить,то буває і довго і гарно і якісно..А бува і по шуріку,бо я не в настрої.
weare- -
- К-ть повідомлень : 105
- Повідомлення n°13
чомусь після пологів то стало важко. боляче, нема коли, та й бажання якщо чесно немає такого вже...
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°14
після пологів стало рідше,але...головне задоволення 2 партнерів)тоді навіть не дуже частий секс справді дуже дуже)))
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
- Повідомлення n°15
А у мене після других родів все змінилось в кращу сторону. В мене стало більше і частіше бажання цим займатись,і задоволення більше отримую. І взагалі я зараз зрозуміла,що секс для мене далeееко не на останньому місці.Я зрозуміла,що він для мене є важливою ланкою в житті. Якщо чесно,я рада.
КаFетkа- -
- К-ть повідомлень : 253
- Повідомлення n°16
і для мене секс важливий, як прояв любові між чоловіком і жінкою.
пушкарік- -
- К-ть повідомлень : 862
Вік : 34
- Повідомлення n°17
От в мене теж були трабли з тим. не хотілось, змучена і т.д. А потім..спочатку купила атласну нічнушку - таку просту чорну, на бретельках, коротеньку) І я так собі сподобалась)) а потім і чоловікові) що важко було один від одного відірватись)мммм
а потім ще таку білу але розлітайку купила
а потім корсет)
і чередую все це з оголеністю або його футболкою)))
Стільки пристрасті, стільки бажання не було давно)
Так що дівчатка все від вас залежить)
а потім ще таку білу але розлітайку купила
а потім корсет)
і чередую все це з оголеністю або його футболкою)))
Стільки пристрасті, стільки бажання не було давно)
Так що дівчатка все від вас залежить)
Kususha- -
- К-ть повідомлень : 2
- Повідомлення n°18
Натрапила на таку тему...Сказати чесно це болісна для мене. Та все одно напишу. Печалька в нас з цим ділом. До 2-ї дитини у нас секс був 1раз 2-3 місяці, а зараз дитині вже півроку 1 раз був і то нете що хотілось. Так щоповний аут(((
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°19
Kususha а в чому проблема, ви не хочете?
Kususha- -
- К-ть повідомлень : 2
- Повідомлення n°20
Та якраз навпаки((( Не складаються у нас стосунки ні тілесні німоральні. І в усьому я обвинувачувана. Грусть((
мамка- Гість
- Повідомлення n°21
привіт, а в нас навпаки, я після пологів зовсім не хочу, ми з чоловіком більше друзі ніж коханці... і як то з тим жити?
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89