НАША МАЛЕЧА

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Малюк місяця

Тут буде фото малюка

Реклама

Соціальні мережі

Хто зараз онлайн

Зараз відвідувачів на форумі: 17, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 17 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]

Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm

Ми в Контактах приєднуйтеся до нас

Наша кнопка

Ми будемо вдячні, якщо Ви розмістите нашу кнопку в себе на сайті чи форумі. Для обміну кнопками пишіть в приват адміністратору форуму:

Отримати код:

Останні теми

» Как без анекдотов?
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj

» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua

» Манеж,ходунки
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa

» Що потрібно дитині на зиму???
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa

» Які саночки купити дитині?
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa

» Як пройшов ваш день?
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2019-11-20, 4:04 pm автор Inga

» Скільки дітей ви хочете мати?
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2019-11-20, 3:37 pm автор Inga

» Скільки партнерів по сексу у вас було?
На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89

Партнери та друзі

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Яндекс.Метрика

Реклама

Погода

5 користувачів

На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом!

Yulya123
    Yulya123
    -
    -

К-ть повідомлень : 577
    Вік : 37

На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом!

Повідомлення автор Yulya123 2012-10-24, 2:03 pm

Коли немає чого робити лізуть різні думки в голову)))

Переконайте мене люди чи є Бог на світі, чи може таким чином було створенна мораль...Що робити можна а що ні...Погодтеся нашу Україну важко назвати набожною..У нас не лишилося нічого людського...Ми навіть Пасху називаємо Паскою і не розуміємо значення цього свята..Що то є і нащо ми ходимо в церкву...Ми вінчаємося вцеркві ісприймаємо це просто як навічно іпо любові,але насправді то зовсім інший обряд...і має бути чоста душа і світлі помисли...
    Я спілкуваолася з нашим місцевим Батюшкою...там його так називають у моему рідному місті...Дуже приємний чоловік і чим більше я з ним про все говорила...про те як требажити і про те хто я взагалі для суспільства і для природи...То зрозуміла що я ще більше заплуталася і нічого не розумію...

Я не віруюча...Я такою сеьбе вважаю...бо не сповідуюся не ходжу на причастя, не ходжу до церкви і не виконую заповідей...Я грішна людина, нічого не роблю для природи...недопомагаю людям які того потребують...адумаю лише про власні інтереси і власну сім*ю...
    Чесно скажу...дуже хотілося знайти спокій своїй душі, не думати про гроші, про матеріальні блага, не думати про чиїсь думки...про те що люди скажуть...а віддатися вірі...вірі в Бога...вірі в природу...Вірити і жити далі...

Сьогодні переглянула один фільм...Сподобалася фраза: Якщо ти не хочеш жити далі...треба все міняти..Ось і мені захотілося поміняти все....і своє ставлення долюдства взагалі...

Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty Re: На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом!

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-24, 2:15 pm

Я думаю віра в Бога не залежить від того ходиш ти в церкву чи ні... це стан душі...

Вірю, що він є... вірю в його силу!!! Але я не ходжу до церкви, не святкую церковних свят... в мене своє бачення всього цього!!! Я дуже грішна людина, маю погані думки, іноді роблю погані вчинки... я така є і мене таку створив Бог. Хочу змінити себе, але не можу... Пробую допомагати іншим, але не все в моїх силах... вийшло щось типу сповіді... ага і про сповідь... я не сповідаюся... не вмію, не хочу... все, що я хочу сказати Богу можу сказати це думками... або вчинками!
    голубка тетяна
    голубка тетяна
    -
    -

К-ть повідомлень : 2178
    Вік : 41

На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом! Empty Re: На роздоріжжі: що є правдою а що вимислом!

Повідомлення автор голубка тетяна 2012-10-24, 2:43 pm

Задумалась....
    Я вірю в Бога.І дуже часто Бог допомагав мені.Чому я знаю що саме він?Бо вже не було помочі ні від кого(І тоді я почала щодня молитись щиро,з відчаю-я вірила,і мені Бог поміг!Верніше я знайшла вихід!Звів з потрібними людьми.
    Але віра в мене в серці.Я не ходжу в церкву,бо так треба.Ходжу коли я відчуваю що мені треба!
    Часто дякую Богові за все що в мене є.
    Але грішна..Маю погані думки часом,злюсь багато!Це мені самій не подобаєтся і мені соромно(
    Найчастіше прошу в Бога терпіння,сили і здоров"я!

Вірити чи ні,це вибір особистий.Нажаль ми починаємо звертатись до Господа лише коли нам погано..і дуже часто забуваємо подякувати за все,коли нам добре..
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2012-10-24, 4:23 pm

Я також не ходжу по неділях в церкву і сповідалася лише раз, але вірю! Маю таку історію - декілька років тому сестрі поставили важкий діагноз - пухлина, потрібна була операція на серці, робили її тільки в Київі і прогнози були невтішні. Але знайшлася людина, яка навчила які молитви і як часто читати (Отче наш, Богородицю, Вірую) і сталося ДИВО - лікарі розводять руками, справді, ДИВО. Зараз маю двох чудових племінників!
    Не вірю в священників, але є люди від Бога, дратує коли в кожному дворі по церкві, іду не коли "треба", а коли сама відчуваю потребу...
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

К-ть повідомлень : 3639
    Вік : 44

Повідомлення автор Ksush@ 2012-10-24, 4:38 pm

Я вірю в Бога.Але,як і всі попередні дописувачі,в церкву ходжу дуже рідко Сповідалась останній раз років 8 тому.В мене мама ходила в церкву щонеділі і частіше,співала там.Зараз уже декілька років хвора(не ходить після інсульту),але вона просить священника і той перед Паскою завжди приходить посповідати її.І нас,дітей,вчить,що треба ходити в церкву.І батюшка каже,що не ходити в церкву-це є гріх.А я і в хаті вірю в Бога,молюсь йому.І теж вважаю,що все іде зсередини. Вірити в Бога треба.Бо більше немає кому вірити на цьому світі.А так-помолився,поклався на Бога,і воно якось спокійніше.І,мабуть,не має значення,як ми віримо,правильно чи не правильно,вміємо це робити чи не вміємо,головне-щиро.
    Kavusja
    Kavusja
    -
    -

К-ть повідомлень : 15888

Повідомлення автор Kavusja 2012-10-24, 4:42 pm

батюшка не правильно каже... не можна так казати, не можна людей примушувати... кожен сам має прийти до того ходити йому в церкву чи ні...
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2012-10-24, 4:47 pm

В кожного свої переконання:в батюшок свої,в нас свої.Головне для Бога,на мою думку-що в нас всередині.
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

Повідомлення автор Yulya123 2012-10-24, 5:15 pm

Тут думак може бути безліч, мільйони і всі вони є правдивими...всі абсолютно..Бо в кожного свій Бог, в кожного свій Бог у серці,в душі, в думках..

Думаю до церкви треба ходити лише коли ти готовий до цього, не примусом..Ти маєш того хотіти і не просто молитися а прочитати всю біблію і знати кому ти молишся і хто то є...

Я мала поштовх у своєму житті, так його назвем в лапках...Не зналаде себе подіти і чим заняти свою голову від поганих думок..Я настроїлася і пішла на сповідь....але то було більш схоже на розмову з досвіченною людиною...Він багато сказав мені того...чим я керююся досьогодні..Чесно кажучи те все проблем не вирішило...Вони нас не покинули...Але в мене змінилося до них ставлення...Я стала більш спокійною і розумію...Що треба вірити...попри все...щоб там не сталося треба вірити і разом з тим діяти...Вірити в те що твої діяння підуть на пользу і все стане на свої місця.

Не вірю в те що молитва допоможе вилікуватися від пухлини...от чомусь не вірю...То сам організм переборов те все...або ж лікарі щось наплутали як завжди...
    Таська
    Таська
    -
    -

К-ть повідомлень : 2354
    Вік : 42

Повідомлення автор Таська 2012-10-24, 5:36 pm

Юль, помилки бути просто не могло, було безліч МРТ і всяких знімків, за пухлиною стежили, за її розмірами, а потім її не стало, розсосатися сама по-собі вона також не могла... але переконувати не буду, просто поділилася історією зі свого життя!
    Yulya123
    Yulya123
    -
    -

Повідомлення автор Yulya123 2012-10-24, 5:53 pm

Хто зна що то за сила допомогла...Головне вірити в те що все буде добре і при цьому щось робити...

А з приводу пухлин трохи знаю...бо в дитини теж проблема...робили мрт, слава Богу що нема очагів...то кіста...там вона і лишиться до кінця. З ними живуть люди і не знаючи того...а у нас проявилася і маємо невтішний діагноз..
    Ksush@
    Ksush@
    -
    -

Повідомлення автор Ksush@ 2012-10-24, 6:02 pm

Віра може творити чудеса.Шкода тільки,що не завжди.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час 2024-11-21, 4:51 pm