Дитина в рік дуже активна, вона все б'є, розкидає, всюди лізе... б'ється... добре це чи погано і що з цим робити???
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 30, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 30 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+22
Алла
Іріша
Natali
Ірчик
vitagladjuk
Ksush@
ляля
Olysa
Himena
В ритмі щастя...
Oxana_Sunny
Молочна шоколадка
musya
пушкарік
Ната Д
голубка тетяна
Таська
Кідді
Мері 13
milanka
Yulya123
Kavusja
26 користувачів
Малі бешкетники...
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°1
Малі бешкетники...
Перше повідомлення в темі :
Дитина в рік дуже активна, вона все б'є, розкидає, всюди лізе... б'ється... добре це чи погано і що з цим робити???
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°26
Re: Малі бешкетники...
Кідді, малій півтора року.
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°27
от бабнік малий)))))))голубка тетяна пише:Ігорчик деколи встигає хату за півгодини всю перевернути!Зі всіх шаф все повикидує,і ходить-носится з моїми ліфонами!
Oxana_Sunny так, дівчина серйозна, випробовує маму)
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°28
А моя постійно витягує радіотелефон з розетки, а і кидає на землю - ще пару разів полетить і буде по телефону, а переставити його немає куди, бо то спеціальна розетка для телефону, і така в нас тільки одна. Я шльопаю по руках, коли вона кидає , а вона сміється, і махає мені пальцем но но но
Kavusja- -
- Повідомлення n°29
а ми поставили ялиночку, поки малий спав стояла гарна, встав стоїть гола
Kavusja- -
- Повідомлення n°30
Дівчата в мене вже сил не має, сьогодні розбив головою мені губу, кажу так не можна, а він знову за своє. Цілий день пищить, верещить... вірніше поки вдома нікого не має, в нас спокій тільки наш тато на поріг так і починаються концерти, ввечері ми з чоловіком не можемо з ним справитися, свариться гірше за бабів, перекричати його не можливо. З вдяганнями в нас теж проблеми... а це нам тільки рік, страшно подумати, що буде далі...
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
Вік : 42
- Повідомлення n°31
Кавуся, то він у вас випробовує межі дозволеного Не того, що ви йому дозволяєте, а те, що він реально може собі дозволити Плюс криза одного року. Не здавайтеся, продовжуйте виховувати, поступово йому дойде. Особливо на власному прикладі. Наприклад, якщо моя хапає мене за волосся, я її хапаю у відповідь, причому, щоб вона біль відчула. Спочатку я їй при цьому казала, що не можна так робити, бо мама робитиме так само і боляче буде не лише мамі, але і їй. А зараз я просто їй кажу: "Що я тобі казала?", але часто не встигаю, бо миттєво відпускає. Так, зразу ж може незадоволено заревти, але нехай, ще процес виховання.
З останнього, що Яна "відколола": позавчора зображувала дохлого опосума.
Вчора взяла варену картоплину, поклала її в свій хутряний домашній чобіток-черевичок і з нього їла
З останнього, що Яна "відколола": позавчора зображувала дохлого опосума.
Вчора взяла варену картоплину, поклала її в свій хутряний домашній чобіток-черевичок і з нього їла
Kavusja- -
- Повідомлення n°32
оце ти мене насмішила Януська приколістка мала...
Мабуть ми все ж таки розбалували малого, все йому дозволяємо.
Мабуть ми все ж таки розбалували малого, все йому дозволяємо.
Oxana_Sunny- -
- К-ть повідомлень : 186
Вік : 35
- Повідомлення n°33
З останнього, що Яна "відколола": позав чора зображувала дохлого опосума.
А в нас нова видумка - малювати крейдою по коврику.
Kavusja- -
- Повідомлення n°34
Моєму в руки попався олівець, а в нас стіни пофарбовані, то як почав малювати добре що все змивається.
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°35
І в нас стіни в малюнках, трохи витерлися, але слід всерівно є... А ще коли то Макс знайшов десь маркер, то всі меблі були обмальовані, довго я їх витирала... До речі, маркер дуже добре витирається зубною пастою+сода.
Olysa- -
- К-ть повідомлень : 273
Вік : 36
- Повідомлення n°36
Моя теж недавно мене насмішила.Каже:мама я мамою не стану.Питаюсь чому.Бо Толік не хоче бути татом!Я його просила,просла а він не хоче.І ще ми його з Софійкою ділили,вона тягнула до себе а я до себе і він розплакався.
ляля- -
- К-ть повідомлень : 1126
Вік : 32
- Повідомлення n°37
доня як вхопила ручку то трохи пописала обої.._)
Kavusja- -
- Повідомлення n°38
Я не знаю, що робити зі своєю дитиною.... в мене просто руки опускають, не слухається зовсім, коли забороняю щось то ще й кричить на мене... он вчора зламав телевізов, ппитання як??? Купили машинку і години не пройшло зламав... повішаль вогники...тягне, вимикає сам... пояснюю що не можна, не слухає... Хоче щоб все було по його... скільки чекати щоб він переріс??? Всі такі діти???
Ksush@- -
- К-ть повідомлень : 3639
Вік : 44
- Повідомлення n°39
Света Мальок психолог,може вона щось порадить,щось суттєве.
Kavusja- -
- Повідомлення n°40
Я не думаю, що моїй дитині треба психолог, йому 2 роки тільки... він просто не слухняний, але мене це виводить бо я нічого не можу зробити.
Ksush@- -
- Повідомлення n°41
Правильно,не йому психолог,а тобі.Тобі треба підказати,як правильно робити.Тож психолог це не психіатр! Я б сама не проти отримати консультацію психолога,бо зі старшою теж стали робитися незрозумілі речі,а я не знаю,як мені поступити,щоб і довіру її не втратити,і авторитетом залишатися в її очах,ну і звичайно щоб було по моєму,а не так,як вона хоче.
Kavusja- -
- Повідомлення n°42
Ну це дійсно так...
Ната Д- -
- К-ть повідомлень : 4420
- Повідомлення n°43
Я/к на мене то нормалько коли дитина така. Ну уявіть собі, дитина сидить цілий день на дивані, чи спить.ЦЕ ж не нормально?! Це такий вік коли дитане, все трощить, бігає, скаче. Мої обоє таке роблять, і я спокійно до цьго відношусь.Часом чимось їх зацікавлюю, дуже люблять пальчикові фарби, вони можуть цілу годину сидіти й малювати.
Ksush@- -
- Повідомлення n°44
Ну да,тільки треба навчитись правильно реагувати на це.
Ksush@- -
- Повідомлення n°45
Ага,договорилася і я... Включили ввечері ТВ,а там.....зелене зображення. Мала іноді носить пульта,клацнути може,і мобілку любить. От і подумали,що вона щось наклацала. Стала я дивитись що там може бути,настроювала,і ніц. Вже не уявляю,що ще можна зробити. Тут чоловік як придивився,поклацав і заявив:все,хана,розмагнітила екран. Мабуть,провела мобілкою,бо так і видно круг,пляма. А зверху по кутках синє,як і потрібно. От вам і бешкетник. От і дивлюсь мастер-шеф,а обличчя зелені,все зелене,а в судді Тетяни такі гарні зелені губи... Треба везти в ремонт.
Ksush@- -
- Повідомлення n°46
То напевне не малеча зробила,бо не дістала б настільки . А старша не признається. Ну жахливе зображення півекрана...
Ksush@- -
- Повідомлення n°47
Я он про що ще думаю.Одна справа,коли дитина робить шкоду несвідомо,ще не розуміючи,що це погано. А інша справа,коли добре все розуміє,і робить спеціально.
Kavusja- -
- Повідомлення n°48
Мене виховали так, що якщо і робила шкоду... то я завжди зізнавалася в цьому.
Мені ще пощастило, я все ж таки знайшла чарівну кнопочку і телевізор запрацював))
Мені ще пощастило, я все ж таки знайшла чарівну кнопочку і телевізор запрацював))
vitagladjuk- -
- К-ть повідомлень : 740
- Повідомлення n°49
Ми вже також доросли до шкоди. Бідні вазони Тільки в нас це машинка. А розкрутити щось і вилити - це просто бажання №1!!!! А тепер ще й битись почала.
Ірчик- -
- К-ть повідомлень : 1473
- Повідомлення n°50
В мене донечка була більш-менш чемною до появи синочка була , а після того, почала битися, всі іграшки розкидати по хаті, мене практично не слухати , єдине чого боїться це діда мороза і бабая.
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89