А що ви думаєте з цього приводу.
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 9, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 9 гостей :: 1 пошукова система
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+7
kalina-80
ma-natka
Yulya123
голубка тетяна
Кідді
Kavusja
musya
11 користувачів
Що коїться в наших садочках?
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°1
Що коїться в наших садочках?
Не давно прийшла до мене сусідка і розказала, що в нас в садочку, під час тихої години, дитина встала, взулася і пішла додому тільки в піжамі. Добре, що та дитина жила недалеко від садочка і сусідка побачила її, а що би було якби вона кудись собі пішла. Звичайно тоді розгорівся скандал і вихователі і деякі "розумні батьки" вирішили, що потрібно найняти в садік охорону, якій батьки будуть платити з своєї кишені. Виникає запитання для чого ж тоді вихователі і нянічки? Як можна було не помітити дитину яка спокійно собі виходить із садочку (група на другому поверсі)?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Що коїться в наших садочках?
Живу біля садочка, то постійно бачу, що тут твориться, під час прогулянок дітки собі роблять що хочуть, нянічки збираються купою і теревенять...
Братова розказувала, що в садочку сильно побили хлопчика, мене цікавить де були виховательки, куди вони дивилися??? Страшно віддавати свою дитину!
Братова розказувала, що в садочку сильно побили хлопчика, мене цікавить де були виховательки, куди вони дивилися??? Страшно віддавати свою дитину!
Кідді- -
- К-ть повідомлень : 2800
- Повідомлення n°3
Я не можу сказати що в нас такий безпорядок, діти коли сплять то з ними сидить нянічка, яка перше читає їм казку а потім біля них дрімає.Алебули випадки коли малого якась дитина вкусила, я прийшла і питаю що то було а вони мені, ой а ми нічого не бачили(
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°4
Вчора мала моєї куми дуже отруїлась в садочку(А вихователі сьогодні сказали,що то не можливо бо іншим діткам нічого.Але кума дзвонила до пару батьків дітки яких сьогодні відсутні,то в них теж легке отруєння.А їли запіканку сирну.
Садочок дуже хороший.Ну сталось так,то признайтесь,вибачтесь!Так ні!
Садочок дуже хороший.Ну сталось так,то признайтесь,вибачтесь!Так ні!
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
- Повідомлення n°5
в чоловіка на роботі постійно хтось жаліється на дитсадки то дітей простужуують,то нагодують чимось. Доречі у нас в Ірпіні звичайний садок коштує 1200грн в місяць+ треба здавати щорічний внесок, суму не скажу,не цікавилася. Цікаво а за що такі кошти платити?
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°6
В нас взагалі дійшло до того, що коли віддаєш дитину в садочок, то потрібно купити ліжечко, матрац, подушку і ковдру. Інакше дитині просто не буде на чому спати.
ma-natka- -
- К-ть повідомлень : 83
Вік : 44
- Повідомлення n°7
В большинстве садиков полнейший беспредел, не одно так другое. А, то , что за нашими детьми не смотрят, так это и так понятно, кроме нас они никому не нужны. Еще бесит когда воспитатели говорят, а попробуйте за нашу зарплату всех углядеть. Можно подумать, если бы им платили 5 тыс. они бы больше успевали.
Yulya123- -
- Повідомлення n°8
Та справа навіть не в грошах...Чому ми маємо думати скільки вони отримують і перейматися тим...Нас ніхто не питає де ми кошти знаходмо на їх подарунки і типу добровільні внески....
А ще які можуть претензії..."хто на що вчився"...треба було раніше думати про те що працювати з малечею складно...
А ще які можуть претензії..."хто на що вчився"...треба було раніше думати про те що працювати з малечею складно...
Kavusja- -
- Повідомлення n°9
Просто всі думають, та що там з дітьми посидіти, подивитися за ними... а на справді це дуже відповідальна робота. Тут за одним не встигаєш, а там 20-30 чоловік в групі.
Yulya123- -
- Повідомлення n°10
та нічого собі не складно....я думаю ті що тампрацюють все розуміють..Але звикли скиглити що нема грошей....Тож якщо не дивитися все що завгодностатися може..на карусялях особливо..Мама говорила що коли я ходила у садок був випадок коли хлопчик впав з качелі.....дуже забився...ото було їм там усім...просто жах...А дитина вся у крові була...ну дуже забився і злякався
А зараз виходить як щось стається...все ніхто невинен...бач бо їй гроші малі ті що платять
А зараз виходить як щось стається...все ніхто невинен...бач бо їй гроші малі ті що платять
kalina-80- -
- К-ть повідомлень : 205
- Повідомлення n°11
Я рахую що бути вихователькою в садочку це дуже відповідальна робота. Я 1 вересня віддала синочка в ясельки, і перші дні приходила на протязі дня подивитись як він. То спостерігала картину як двоє вихователів і нянічка не могли в поратись з 15 дітей. На вулиці діти розбігались в різні сторони.
Linda88- -
- К-ть повідомлень : 3
- Повідомлення n°12
Колись працювала вихователькою, але пішла з тої роботи, бо то робота для дуже виважених людей :)))
Kavusja- -
- Повідомлення n°13
Дуже цікаво, розкажіть про роботу в садочку, що як там і як
kalina-80- -
- Повідомлення n°14
І мені цікаво знати життя садочка із середини.
Kavusja- -
- Повідомлення n°15
Дівчата а чим годують в садочку, одні кажуть що можуть цілий день давати молочне, правда???
kalina-80- -
- Повідомлення n°16
Нічого не можу сказати за садочки в Тернопілі, а у нас молочне інколи буває на сніданок і вечерю, на обід дають суп або юшку а на друге в основному картопля з котлетою, рибою, сосискою або підливою, хоч іноді буває каша.
Kavusja- -
- Повідомлення n°17
Просто моя дитина не дуже їсть молочне, от і думаю... Взаглі мені цікаво як дворічна дитина сама їсть в садочку, це є може і не поїсти і буде голодна весь день.
kalina-80- -
- Повідомлення n°18
Я віддала молодшого сина в ясельки в 2,3р. перші спроби звичайно були невдалі , він міг і тарілку на себе перевернути і вимаститись весь. Так як дітки маленькі то було 2 вихователів і нянічка, хто не умів їсти сам то вони годували. В садок ми ходимо уже майже 4 місяці дитина їсть самостійно ще й залишається чистий.
А стосовно молочного у мене старший син його також неї , а в садочку йому подобались молочні кашки. Хоча тут усе залежить від дитини.
А стосовно молочного у мене старший син його також неї , а в садочку йому подобались молочні кашки. Хоча тут усе залежить від дитини.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°19
Я малого хочу з 2-ох років давати в садік-щоб адаптовувався там швидче..Почала фільтрувати садки,а мені мамочки кажуть що зараз як встаєш в список то одразу треба платити..А як так,а якщо ми передумаємо чи ін якісь обставини...Капець..Це ж рік цілий наперед!
Kavusja- -
- Повідомлення n°20
Та ну, не думаю що за те щоб стати в список потрібно платить, платить вже треба по факту, якщо ти хочеш здати, а місць не має...
Kavusja- -
- Повідомлення n°21
ми записалися, але аж на 2014 рік, а хочу в 2013 здавати, восени, тому думаю, що доведеться платить, бо інакше не візьмуть
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°22
Та я й не проти платити звичайно,але ж не за рік наперед!!
kalina-80- -
- Повідомлення n°23
А у нас взагалі зробили електронну реєстрацію
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°24
О,мені казали,що мають вводити таку новацію.Мені здаєтся,що то гарна ідея.
Kavusja- -
- Повідомлення n°25
Реєстрацію чого???
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89