Я в 14 років почала зустрічатися з хлопцем, зустрічалися 3 місяця то далі цьомків в щічку/губи (не взасос) не йшлося, ми про це і не задумувалися! Можливо я щось не розумію, що скажете?
Малюк місяця
Тут буде фото малюка
Реклама
Соціальні мережі
Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 38, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 38 гостей
немає
Рекордна відвідуваність форуму (95 одночасно) відбулась 2024-10-11, 7:34 pm
Ми в Контактах приєднуйтеся до нас
Наша кнопка
Пошук
Останні теми
Реклама
Погода
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
волог.:
тиск:
вітер:
+15
Кідді
mad_housewife
Ната Д
ma-natka
Ksush@
Ester88
milanka
Himena
Молочна шоколадка
musya
голубка тетяна
Kavusja
Мері 13
Yulya123
Таська
19 користувачів
Вагітна у 16...
Голосування
Таська- -
- К-ть повідомлень : 2354
Вік : 42
- Повідомлення n°1
Вагітна у 16...
Дивлюся зараз проект "Вагітна у 16" і так страшно стає. Дитина в 13 років вже має дитину... тож коли вона буде в моєму віці (30 років) її дитина вже закінчить школу і, можливо, зробить її бабусею.
Я в 14 років почала зустрічатися з хлопцем, зустрічалися 3 місяця то далі цьомків в щічку/губи (не взасос) не йшлося, ми про це і не задумувалися! Можливо я щось не розумію, що скажете?
Yulya123- -
- К-ть повідомлень : 577
Вік : 37
- Повідомлення n°2
Re: Вагітна у 16...
Шкода,але мого варіанту в голосуванні не було, бо втратила цнотливість я в 21рік, може хтось вважатиме це ненормальним, але я вважала то правильним.
Длоречі,я теж дивлюся це шоу....і вчора була просто в шоці....Але та дівчинка виглядає набагато старше і тому на неї хлопець той звернув увагу...Але вона ж дитина....і розум ще дитячий....Блін та я в кукли гралася в такому віці....Зараз діти швидше дорослішають...Ми імітували дорослість вдягаючи мамину сукню і туфлі на підборах...А вони починають самі ставати мамами і жити статевим життям...Боже, я уявляю розпач її мами...як мені її шкода
Длоречі,я теж дивлюся це шоу....і вчора була просто в шоці....Але та дівчинка виглядає набагато старше і тому на неї хлопець той звернув увагу...Але вона ж дитина....і розум ще дитячий....Блін та я в кукли гралася в такому віці....Зараз діти швидше дорослішають...Ми імітували дорослість вдягаючи мамину сукню і туфлі на підборах...А вони починають самі ставати мамами і жити статевим життям...Боже, я уявляю розпач її мами...як мені її шкода
Мері 13- -
- К-ть повідомлень : 1390
Вік : 38
- Повідомлення n°3
я дивилась пару передач цих, то в шоці. І в кожній передачі я задумувалась, якщо б не Дай Бог, мені моя прийшла і сказала, я просто не знаю, що б казали і робила. З однієї строни аборт ні. ні, ні, а з другої сторони-ламати собі життя. А ви як би зреагували?
Kavusja- -
- К-ть повідомлень : 15888
- Повідомлення n°4
І я дивлюся це шоу... хоча то реальність...
Вчорашній ефір мене взагалі вразив, я думала вона старша, а їй всього 14 років, цікаво чи думала вона що може стати мамою??? Я постійно реву коли показують момент народження дитини,це для мене щось таке...
Дівчата, але таке може з кожною статися... і не залежно від виховання... ттт, якби моя дитина в 16 років завагітніла, я би ніколи в житті не заставила її зробити аборт... По собі знаю, яке було моє перше кохання, та я була ладно все зробити для того щоб він був тільки мій і завжди зі мною... в думках навіть було завагітніти , але мені тоді було не 13 і не 16 років... я вже все розуміла.
Вчорашній ефір мене взагалі вразив, я думала вона старша, а їй всього 14 років, цікаво чи думала вона що може стати мамою??? Я постійно реву коли показують момент народження дитини,це для мене щось таке...
Дівчата, але таке може з кожною статися... і не залежно від виховання... ттт, якби моя дитина в 16 років завагітніла, я би ніколи в житті не заставила її зробити аборт... По собі знаю, яке було моє перше кохання, та я була ладно все зробити для того щоб він був тільки мій і завжди зі мною... в думках навіть було завагітніти , але мені тоді було не 13 і не 16 років... я вже все розуміла.
голубка тетяна- -
- К-ть повідомлень : 2178
Вік : 41
- Повідомлення n°5
Ой,я й не знаю...В шоці я від тих дівчат-мам!Мені здаєтся,що там трохи батьки винуваті!Треба дітей займати!Постійно,і навіть в 16 років-нехай думаєпро навчання,репетитори і т.д.Потім дякую скаже.
Я в такому віці часу не мала про таке навіть думати-балет щодня,музика,репетитори.Так були хлопчики з якими ходила на морозиво,цьомалась)Моя мама ніколи мені не забороняла ходити на побачення але в 14 років пояснила,що і до чого.А я роставила приорітети.
Перший секс був у 20 років..
Я в такому віці часу не мала про таке навіть думати-балет щодня,музика,репетитори.Так були хлопчики з якими ходила на морозиво,цьомалась)Моя мама ніколи мені не забороняла ходити на побачення але в 14 років пояснила,що і до чого.А я роставила приорітети.
Перший секс був у 20 років..
Таська- -
- Повідомлення n°6
Юль, я не вважаю це ненормальним, просто хотіла дізнатися чи то я така була, чи час такий був (90-ті), може ті хто дорослішав в 2000них думає інакше, і вважає що займатися сексом в 14 це нормально.
Я взнала що таке матюки в 11 років, а зараз дітки з садочку ТАКІ слова приносять...
Мері 13, звичайно не вихід, але тоді дитину може виховувати бабуся і дати мамі шанс довчитися і якось влаштуватися в житті...
Танюшка, батьки, звичайно, винуваті, але і їх можна виправдати - хотіла як краще, заробляла гроші тому і не впильнувала, з іншого боку, я, наприклад вдома була такою "паїнькою", що мама і подумати не могла що ми витворяємо (не секс маю на увазі), також ходила на музику, танці, дзю-до, проводила екскурсії, а додому приходила до 22-00... і всеодно місце дурощам знаходилося!
.
Я взнала що таке матюки в 11 років, а зараз дітки з садочку ТАКІ слова приносять...
Мері 13, звичайно не вихід, але тоді дитину може виховувати бабуся і дати мамі шанс довчитися і якось влаштуватися в житті...
Танюшка, батьки, звичайно, винуваті, але і їх можна виправдати - хотіла як краще, заробляла гроші тому і не впильнувала, з іншого боку, я, наприклад вдома була такою "паїнькою", що мама і подумати не могла що ми витворяємо (не секс маю на увазі), також ходила на музику, танці, дзю-до, проводила екскурсії, а додому приходила до 22-00... і всеодно місце дурощам знаходилося!
.
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°7
Таськадурощі мають бути!І я теж знаходила час на всякі бякі))Але дівчинка має знати що їй потрібно.
В мене є коліжанка,яка народила в 15 років,хлопець її залишив.Зараз малий такий великий красень.І в неї сім"я ще двоє діток.Коротше все добре.Але було важко,бо всі її осуджували,а вона себе ще більше картала,бо як вона пояснила-не знала,що з одного разу можна завагітняти...
В мене є коліжанка,яка народила в 15 років,хлопець її залишив.Зараз малий такий великий красень.І в неї сім"я ще двоє діток.Коротше все добре.Але було важко,бо всі її осуджували,а вона себе ще більше картала,бо як вона пояснила-не знала,що з одного разу можна завагітняти...
Kavusja- -
- Повідомлення n°8
Ніхто не має права осуджувати... мене то найбільше бісить коли когось турбує те, що про нього думають інші... звісно краще пити чи бути наркоманом... а от народити... Можна все суміщати і навчання і виховання дитини, батьки завжди допоможуть!!! Треба до всього відноситися з порозумінням!!!
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°9
Я вважаю,що коли вже таке сталось,то потрібно підтримати!А аборт чи народжувати,то вирішувати вагітній.Ну це моя думка..
musya- -
- К-ть повідомлень : 1905
Вік : 39
- Повідомлення n°10
Знаєте, я думаю, дуже добре, що на телебаченні появилася така передача. Можливо після її перегляду дівчата не так будуть рватися дорослішати і ставати мамами ще самі будучи дітьми. Звичайно так все наіграно і зроблено для камери, але дуже гарно висвітлюються всі реалії такого омріяного "дорослого життя".
Yulya123- -
- Повідомлення n°11
Я не хочу сказати що вони погані ті дівчата чи якісь не такі, просто то велика відповідальність і треба бути готовою і дорослою....Я в 23 не була готова, хоча дитину дуже хотіла...а от коли тобі 15, ти нічого сама не вирішуєш, як дитину ростити що купувати і чим годувати і де з нею жити...Бо все лягає на плечі батьків....Далі буде теж саме...Вона буде просто неспроможна до адекватних рішень, бо звикне що є мама і вона всерівно щось вирішить і десь знайде гроші...
Не всі вони після школи зможуть навчатися,бо те все потребує багато часу і коштів...тобто повна нереалізація.....Рутина затягне її раніше, о постійні клопоти за малям і виживання те все зітруть ті почуття між чоловіком і жінкою коли вони підлітки.....
Не всі вони після школи зможуть навчатися,бо те все потребує багато часу і коштів...тобто повна нереалізація.....Рутина затягне її раніше, о постійні клопоти за малям і виживання те все зітруть ті почуття між чоловіком і жінкою коли вони підлітки.....
Молочна шоколадка- -
- К-ть повідомлень : 1357
- Повідомлення n°12
Також завжди дивлюсь цю передачу, але як на мене є дві сторони медалі. З одного боку і добре, що дівчата це бачитимуть, і зможуть задуматись, хоча більш ніж впевнена, що це шоу дивляться такі як ми, а не 13 річні . А з другої сторони мені було страшно ще минулого року, коли почали анонсувати кастинг... От побачить це якась дєвка, захоче, щоб її показали по телевізору - та й переспить з кимось, щоб в шоу попасти....
Yulya123- -
- Повідомлення n°13
Або побаче що всеодно все вирішується згодом і подумає...типу а що тут такого
В мене просто є сестричка в перехідному періоді...тому я знаю про що говорю...дуже дивні діти стали..Кальян для них то просто так для розваги...секс теж нічого в тому страшного...Мене бісить те що ми втрачаємо людські цінності, щоми не говоримо про кохання а про секс як просто спробу бути популярною і все таке...Щолюбові не пропагандують...пишу спи с ким завгодно але користуйся презирвативом...То для мене щось страшне
В мене просто є сестричка в перехідному періоді...тому я знаю про що говорю...дуже дивні діти стали..Кальян для них то просто так для розваги...секс теж нічого в тому страшного...Мене бісить те що ми втрачаємо людські цінності, щоми не говоримо про кохання а про секс як просто спробу бути популярною і все таке...Щолюбові не пропагандують...пишу спи с ким завгодно але користуйся презирвативом...То для мене щось страшне
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°14
Я теж не розумію теперішню молодь(Як може бути секс без любові,і взагалі якісь стосунки без почуттів.А вони зараз гонятся за ніби якимсь рейтингом!Якщо чесно,то жахливо і сумно((
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
- Повідомлення n°15
Дівчата, я не дивлюся шоу, бо не маю телевізора, але скачаю і перегляну, щоб "бути в темі".
Зараз ми тут трошки бубнимо, як бабульки, що от раніше життя було... Знаєте, я не знаю, як було, я знаю, що я бачила в свої шкільні роки: вечірки вдома у когось з учнів, де в 12-13 років були не лише цьомики, але й петінг, куріння поза школою в 14 років не просто цигарок, а з "секретом", після яких учні приходили на урок і реготали та "плавали", венна і таблеткова наркоманія в 15 років, вагітна однокласниця в 15 років (і слава Богу, що на той час існували вечірні школи, вона змогла довчитися, народити синочка, і підростивши його - ще й отримати вищу освіту). А я закінчувала одну з найпрестижніших гімназій міста і сказати, що "це все через те, що там вчилися мажори" - не можу, бо на той час там вчилися люди абсолютно різних класів суспільства, а поводилися однаково.
Я втратила цноту майже в 23. Так вийшло. Я була вічно завантажена по вуха, і взагалі дівчиною (а не просто людиною) якось почала себе почувати лише в 19, коли мої ровесниці вже мали величезний досвід. До того ж, я вкрай перебірлива хоча візуально можу дуже легко йти на контакт, але якщо за 5 хв. я зрозумію, що мені немає про що поговорити з людиною - ніколи не піду навіть в кав"ярню, не кажучи про ліжко.
У мене росте донька. Я не знаю, як і що буде. Зарікатися "а у мене так не буде", бо у нас інше виховання, інші моральні традиції - не можна, всілякі нюанси бувать навіть у дуже благополучних сім"ях. Принаймні, я максимально постараюся, щоб вона мала потрібну їй інформацію згідно до віку і привчатиму нести відповідальність за кожен крок.
Зараз ми тут трошки бубнимо, як бабульки, що от раніше життя було... Знаєте, я не знаю, як було, я знаю, що я бачила в свої шкільні роки: вечірки вдома у когось з учнів, де в 12-13 років були не лише цьомики, але й петінг, куріння поза школою в 14 років не просто цигарок, а з "секретом", після яких учні приходили на урок і реготали та "плавали", венна і таблеткова наркоманія в 15 років, вагітна однокласниця в 15 років (і слава Богу, що на той час існували вечірні школи, вона змогла довчитися, народити синочка, і підростивши його - ще й отримати вищу освіту). А я закінчувала одну з найпрестижніших гімназій міста і сказати, що "це все через те, що там вчилися мажори" - не можу, бо на той час там вчилися люди абсолютно різних класів суспільства, а поводилися однаково.
Я втратила цноту майже в 23. Так вийшло. Я була вічно завантажена по вуха, і взагалі дівчиною (а не просто людиною) якось почала себе почувати лише в 19, коли мої ровесниці вже мали величезний досвід. До того ж, я вкрай перебірлива хоча візуально можу дуже легко йти на контакт, але якщо за 5 хв. я зрозумію, що мені немає про що поговорити з людиною - ніколи не піду навіть в кав"ярню, не кажучи про ліжко.
У мене росте донька. Я не знаю, як і що буде. Зарікатися "а у мене так не буде", бо у нас інше виховання, інші моральні традиції - не можна, всілякі нюанси бувать навіть у дуже благополучних сім"ях. Принаймні, я максимально постараюся, щоб вона мала потрібну їй інформацію згідно до віку і привчатиму нести відповідальність за кожен крок.
Таська- -
- Повідомлення n°16
Оль, я вчилася у звичайній школі, ми також курили за школою (не траву, а прості цигарки), ми робили вечірки і пили горілку, хлопці курили траву і я чула, щось десь-хтось (імен не знала) пробував колотися, це був 10-11 клас, нам було 16-17, але не 13, хоча і це, звичайно, не виправдання. Я з дитинства була серед пацанів, так сталося що всі мої "подружки" були хлопцями, можливо через це я не була голодна до них як до чоловіків і мій перший раз був з людиною яку я кохала...?
Himena- -
- К-ть повідомлень : 823
- Повідомлення n°17
Можливо. А можливо ще, що коли у людини немає сильного слідування підлітковим принципам (або більшості цих принципів): "це ж модно!" і "як? ти досі нє? та ти лохушка!", то трошки менше нюансів з наслідками.
Мої подружки також були хлопцями і я тривалий час в їх компанії також почувалася хлопцем))) Хоча це їм не заважало цьомнути мене в щічку і набити за мене комусь морду (хто начбето "ображав" на їх думку).
Може просто, крім всього, бути особистістю і мати власну думку? Можливо, це теж який внутрішній "тормоз" від великих дурниць?
Мої подружки також були хлопцями і я тривалий час в їх компанії також почувалася хлопцем))) Хоча це їм не заважало цьомнути мене в щічку і набити за мене комусь морду (хто начбето "ображав" на їх думку).
Може просто, крім всього, бути особистістю і мати власну думку? Можливо, це теж який внутрішній "тормоз" від великих дурниць?
Kavusja- -
- Повідомлення n°18
і виросла з хлопцями і нічого страшного в цьому не бачу... і курила з ними... це ніяк не вплинуло на мене на мій світогляд... і уроки я прогулювала і оцінки мала гарні... і з хлопцями зажималася, але родила я в 24, а заміж вийшла в 21... ой не знаю, я не маю права когось засуджувати чи вчити... для цього в кожного є батьки і є своя голова, а якщо розуму не було то й не буде вже...
Yulya123- -
- Повідомлення n°19
Я згодна...розум то головне,а ще треба вміти вчасно спинитися, треба знати межу у всьому..Ясно що всі перепробували і курити і гуляти, але всежтаки зробити правильні висновки і до того не вертатися...Бо всежтаки людина має вчитися на помилках
А ще я хочу сказати що людину виховує вулиця і її оточення...не в тому плані що з ким поведешся того й наберешся....а якраз навпаки...дивитися на поведінку друзів і роити все щоб з тобою того не сталося, не підбиватися на їх "та ти що й досі дівчинка...фууу", чи "ти що траву не курила? Цеж круто". Не боятися мати свою власну думку і стояти на своєму.
Я теж не була ідеалом..з хлопцями в мене не складалося..Хто подобався мені, тому не подобалася я і навпаки...Зустрічалася з одним...але якось більше ніж поцілунків я була йому не готова дати...Чесно кажучи він знав мою ситуацію і казав що чекатиме....Розійшлися ми із-за його постійних ревнощів...Він мені дихнути не давав..Це мені просто набридло і я сказала досить...ось таке
А ще я хочу сказати що людину виховує вулиця і її оточення...не в тому плані що з ким поведешся того й наберешся....а якраз навпаки...дивитися на поведінку друзів і роити все щоб з тобою того не сталося, не підбиватися на їх "та ти що й досі дівчинка...фууу", чи "ти що траву не курила? Цеж круто". Не боятися мати свою власну думку і стояти на своєму.
Я теж не була ідеалом..з хлопцями в мене не складалося..Хто подобався мені, тому не подобалася я і навпаки...Зустрічалася з одним...але якось більше ніж поцілунків я була йому не готова дати...Чесно кажучи він знав мою ситуацію і казав що чекатиме....Розійшлися ми із-за його постійних ревнощів...Він мені дихнути не давав..Це мені просто набридло і я сказала досить...ось таке
Kavusja- -
- Повідомлення n°20
сьогодні попала на кінець передачі матері й доньки, що йде після вагітна в 16... так той хлопець, що зробив дитину 13ти річній дівчині вже й новій своїй дівчині її зробив... вони чекають дівчинку, я просто в шоці... а хлопчик до речі його син, але я так бачу по ньому, що йому все-одно... та й мати в нього якась дивна... короче шкода мені ту Діану і її сина.. так саме її бо йому він не потрібний, маю сумніви що й дитина нової дівчини буде йому потрібна...
голубка тетяна- -
- Повідомлення n°21
Так,хлопецьтам ще та св-та!!!
milanka- -
- К-ть повідомлень : 1978
Вік : 34
- Повідомлення n°22
ой і я дивилась (
просто в шоці!
а шкода мені тільки ту ляльку, що буде рости в неповноцінній сімї
а так кожен там свого вартий
а постошоу мені дуже подобається, там і для себе багато чого можна взяти
а ще цікаво чи все так добре у сімях тих експертів...
просто в шоці!
а шкода мені тільки ту ляльку, що буде рости в неповноцінній сімї
а так кожен там свого вартий
а постошоу мені дуже подобається, там і для себе багато чого можна взяти
а ще цікаво чи все так добре у сімях тих експертів...
Kavusja- -
- Повідомлення n°23
ой, то точно... сидять там всі такі розумні, всіх осуджують... але не всі вони такі хороші і правильні...
Kavusja- -
- Повідомлення n°24
Хто вчора дивився передачу... ну як так можна, дівчина сина вже вагітна , а батько забороняє їм зустрічатися і каже, що це помилка... але ж ти сам батько в тебе дитина... дорослий син, невже ти його вважаєш теж помилкою??? Я просто в шоці з наших людей!!
Kavusja- -
- Повідомлення n°25
Вагітна у 16, випус №9 від 23.10.12
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Останній раз редагувалося: Kavusja (2012-10-24, 10:33 pm), всього регувалося 2 раз(-и)
2020-10-17, 5:08 pm автор gehaj
» Моторчик (укачиватель) для детской кроватки NaNiNa
2020-01-14, 3:09 pm автор nanina.com.ua
» Манеж,ходунки
2019-12-23, 9:19 pm автор Lissa
» Що потрібно дитині на зиму???
2019-12-23, 9:16 pm автор Lissa
» Які саночки купити дитині?
2019-12-23, 9:10 pm автор Lissa
» Як пройшов ваш день?
2019-11-20, 4:04 pm автор Inga
» Скільки дітей ви хочете мати?
2019-11-20, 3:37 pm автор Inga
» Скільки партнерів по сексу у вас було?
2019-10-19, 3:02 pm автор Анилла89